Instagram
Blogkeen
Nouw

Hej hej !torsdag och allt men inget speciellt som händer utan de blir en sväng till Skövde för att vi ska hämta smörgåstårta som vi ska mysa på med familjen i helgen tillsammans .Sen blir de nog en sväng till Donken eller max och äta mat och sedan till stan (falköping ) för att hämta ut packet. Inte så långt kvar på höstlovet men man får göra de bästa av de sista så blir antagligen lite fest eller taco mys med vänner få se lite hur de blir hoppad ni får en bra super bra dag så hörs vi i morgon alla finna :) ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 59 Readers

Likes

Comments

Onsdag och höstlov kan inte bli bättre, tiden går fort snart helg och skola inte de bästa men men bara bita i hopp och se de bättre  sidorna  av allt.

IImåndags gjorde jag inte så mycket mer än att jag övningskörde med trafikskolan i Skövde och de gick super bra sedan åkte jag hem och tog de lugnt. 

I går (tisdags ) så vaknade jag kolls Yt och sedan övningskörde jag ner till Värnamo då min syster ska köra upp där nere så vi byttes om sedan stannade vi på A6 center och så köpte jag en höstjackan och en vinterjacka. Jag  blev super nöjd och senare på kvällen var jag ute på bilträffen i falköping med några kompisar och åkte runt och ströga.

I dag har jag inte gjort så mycket inte mer än att jag har varit i stan då mamma skulle handla och då följde jag med som sällskap för att vara snäll men just nu ligger jag i sängen & lyssnar på musik och tar det lugnt. Kan inte göra så mycket då jag oftast är tröt, vakanar på morgon med super energi som senare på dagen så är jag så tröt så att jag skulle kunna sova bort hela kvällen men de funkar inte så man får försöka  vara vaken.

Vill ni jag ska skriva någon speciellt eller något som ni vill att jag ska skriva om, skriv då till mig här på bloggen eller varför inte fb eller maila frågorna! Men ni får ha de så bra så ska jag försöka bli lite bättre på att skiva oftare

Likes

Comments

Hej hej i dag har vi varit ”lediga” så har inte gjort så mycket inte mer än tatuerat mig blev så sjukt nöjd.nu är de inte långt kvar på fredag går man på helg och höstlov ❤️

Likes

Comments

Tisdag 19/9 :
Förlåt om jag inte uppdaterat på hur länge som helst. Mycket med skolan och fotbollen. Jag har inte heller mått bra då jag har haft ont i kroppen och varit nere så varit och tagit olika prover på vårdcentralen med inget visa på proverna.

Skolan är i gång och redan inne på femte veckan,känns bra men man får bara bita i hopp även
Om kroppen inte hänger med hela tiden så är de bara så, får göra de bästa av situationen  alla har dåliga perioder och känner att de är en sån  tid just nu man gråter för de minsta lilla och de kan förändras till man börjar skratta och mår hur bra som helst. Mitt schema är helt okej vissa dagar går super fort,andra dagar går super sakta men rätt linje ja det är de de är kul och ser verkligen i mot 3 super bra år med klassen och mycket praktisk och förmodligen jobb efter skolan.

Just nu ligger jag i sängen lyssnar på musik, tänker på livet och är sjukt tröt och ont i kroppen.
Vill ni jag ska skriva något speciellt eller om något som ni vill veta om mig så skriv till mig på sociala medier eller här i kommentarsfältet så får ni ha en super bra kväll så ska jag snart sova natt sötisar ;)

Likes

Comments

Söndag kväll och har ont i hela kroppen, i dag har jag städat mitt rum och spelat match va super kul att spela i dag men grymt tröt resten av kvällen ska jag inte göra mycket ska äta lite kvällsmat nu och krypa ner tidigt i sängen ❤️

Likes

Comments

Gårdagen va värdens bästa dag, då jag träffade en person som jag ska gå på samma skola som,men olika linjer. Vi hade så jävla kul, tror inte jag skrattat så mycket som jag gjorde i dag, vi hade samma humor och kände som vi hade känt varandra varandra tidigare men vi har bara skrivit innan. Vi kunde prata om massor mellan himmel och jord men grymt ont i bena efter allt shoppande de blev en del tröjor men grymt nöjd köp.I dag ska jag inte göra mycket har städat på farstun och ska planera lite hur jag ska ha de ute i mitt uthus kommer lägga in bilder på de jag köpte i går men hoppas ni som alla andra dagar får en toppendag ❤️

Likes

Comments

Gårdagen blev mer än förväntad hihi, jag skulle ha träning men hoppade träningen för jag kände att jag måste ta vara på dom sista dagarna av sommarlovet innan skolan börjar,så jag bestämde för att träffa en kompis, vi köpte pizza och godis för att gotta oss lite hemma hos mig , njuta av de sista som finns kvar på sommarlovet. Känns som att sommarlovet bara rullar fram superfort. Sommarlovet har varit kul och kanske inte de roligaste men de har funkat.vi badade i bubbelpool och bara prata almänt om nya skolstarten och allt mellan himmel och jord.

Fredag!

I dag är de fredag och bara 3 dagar kvar till verkligheten börjar (skolan). I dag ska jag åka shoppa kläder för de va super längesen jag shoppade. Är ingen tjej som gillar att shoppa och gå i affärer med massa folk så hoppas de inte är mycket folk och att jag hittar fina kläder. Jag tänkte jag kan lägga upp de här på bloggen sen,ett nytt inlägg hur dagen har varit och vad jag shoppat finns inte så mycket mer att skiva om mer än att jag och min kompis ska palla oss upp ur sängen och äta frukost och göra i ordning oss ,men vi hörs senare i dag i nästa inlägg så håll utsikt här på bloggen, kommer bli en toppen dag hoppas ni alla andra får de med. ❤️

Likes

Comments

Morgon finisar!

Hej och god morgon alla fina där ute, hoppas allt är super bra med er för de är de med mig. Klockan är inte så mycket så skulle kunna sova längre men man måste ju ställa in sig på skolan som börjar på tisdag,då man ska upp tidigt på morgonen.I dag ska jag inte göra mycket, de jag har planerat är att jag ska på fotbollsträning och styrka efter. just nu sitter jag i soffan lyssnar lite på musik och ska göra lite frukost sedan blir de en kort morgon promenad i de fina vädret vi har.

Vill ni jag ska skriva om något speciel som ni skulle tycka vara roligt så kommentera eller skriv till mig på sociala medier, de kan vara vad som helst, kom med förslag. De skulle vara super kul för både mig och er, men ni får ha en underbar dag.

Likes

Comments

Hej välkommen till min nystartade blogg. I denna blogg kommer ni få följa mitt liv med även mina åsiker om saker och ting. Jag är 17 år och spelar fotboll och ska börja gymnasiet i Skövde kommer bli 3 spänannde år hoppas jag på. Finns inte så mycket att skriva om,just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och försöker hitta på något att skriva om men finns inte så mycket mer att säga om mig men följ min blogg de kommer bli en spännande rolig blogg ,med massa inlägg och ni får framför allt veta vem jag är men också Vad jag tycker och tänker.

Likes

Comments