Header

Hej mina solstrålar! Jag har precis varit och kollat på Marias fotbollsmatch och ska snart gå ut i solen och plugga körkorts teori. Som jag har längtat efter solen, det känns nästan som en dröm att den har kommit tillbaka haha. Jag måste bara bjuda på bilder från min och Marias brunch vi åt igår då det tydligen var "våfflans dag" det var hur gott som helst att äta det på lördag morgon efter min utgång på fredagen hehe. Puss och kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina sötnosar! Nu har jag haft ett väldans långt uppehåll och jag kan berätta varför.. om ni inte förstått det redan kanske. Som ni har läst i mina senaste inlägg så skedde en ganska stor förändring i mitt liv då jag och melvin har gjort slut. Jag har behövt ta en liten paus från vissa saker för att komma till ro i mig själv. Men nu känner jag att jag har repat mig och att det är dags att köra igång igen. Jag kan berätta för er två super spännande saker som kommer hända framöver. Jag ska ta ut min tandställning och jag ska ha uppkörning! Dock kommer jag inte säga till er vilket datum detta kommer ske då jag vill att det ska bli en överraskning men jag kan säga att det är väldigt tätt inpå varan och väldigt snart! Längtar så mycket.. puss på er!

Likes

Comments

Hur snygg är inte denna tröja?! Jag gick in på Zara häromdagen och vart helt förälskad! Tyckte den var så häftig med snörningen längst ner. Tänkte direkt att jag skulle ha den på Drakes konsert som är om 2 veckor. Sen ska jag även ha svarta jeans med hål på knäna och silvriga ringar, Snyggt? Ni anar inte hur mycket jag längtar! Det känns nästan som fjärilar i magen när jag tänker på det. Även om min plats inte är den bästa så kan jag inte förstå att jag ens får chansen att se honom live. Jag sa hela 2016 "om drake kommer till Sverige kommer jag göra allt för att se honom" och om två veckor händer det. Känns som en dröm!

Likes

Comments

Jag vaknar varje morgon och har drömt en dröm. Jag drömmer om det förflutna. En del i min hjärna är kvar i det gammal när jag inte får styra över min hjärna väljer den att tänka på sånt som skadar mig men så fort jag vaknar kan jag ta över kontrollen. Känslan inom mig är kall. Jag har aldrig känt den här sortens känsla. Jag har aldrig någonsin tidigare kunnat styra över mig själv, Det är som om att mitt hjärta och min hjärna har stängt av. Kanske för att skydda mig själv. Jag känner mig starkare en någonsin. Samtidigt som jag blir rädd.. kommer jag någonsin kunna dela mitt hjärta med någon igen? Livet är en utmaning som ständigt testar dig. I början är testen svåra men desto mer test man gör desto lättare blir dom. Nu väntas en jobb helg, puss!

Likes

Comments

Jag vet inte om ni kommer ihåg detta men jag berättade för ett tag sedan att jag hade en liten tävling med två av mina vänner om vem som kunde få mest vältränad mage till sista mars. Och jag måste säga att det har gått riktigt bra! Det bästa med hela grejen är att min dubbelhaka som jag har haft hela livet äntligen är borta hahaha. Jag mår så mycket bättre av att skipa godsaker och träningen får mig att känna mig så stark och pigg. Det är en så häftig känsla när man ser att träningen verkligen ger resultat!

Smoothie har blivit en stor frukost favorit då jag inte är så mycket för att äta på morgonen länge. Bara man har i saker som är mättande som avokado så är det faktiskt en riktigt bra frukost!

Likes

Comments

Jag tycker alltid att man lär känna en person bättre när man får veta vad för musik den lyssnar på. Jag personligen tycker att man på något sett passar bättre med dom som har samma musiksmak som en själv. jag skulle nog säga att min musiksmak är väldigt blandad jag är inte så mycket för lugna låtar om inte texten är riktigt bra. Jag gillar mer låtar som man blir peppad av. Sen älskar jag även nostalgilåtar som ni kan se under då jag har en hel lista med bara gamla låtar!

Följ mig gärna på spotify! HÄR kan ni följa mina listor

Likes

Comments

Världens gulligaste och betydelsefulla nalle som jag fick av Elma när jag fyllde år!

Godmorgon! Hur mår ni? Till En början mådde jag inte bra när jag vaknade. Idag är det alla hjärtans dag vilket påminner många om hur ensamma dom är. Man går in på instagram och ser alla par lägga ut kärleksfulla bilder men varför blir man ledsen? Varför måste alltid kärlek kopplas till ett par när det finns så mycket andra kategorier inom kärleken. Kärleken till ens familj, kärleken till ens vänner, kärleken till sig själv. Jag drog upp rullgardinen och fick en sjukt härlig vår känsla över mig solen skiner och fåglarna kvittar. Idag är en dag då jag ska älska mig mer en någonsin. Idag ska jag påminna mig själv om  hur otroligt glad jag ska va över att jag är en så bra människa att jag är omtänksam, snäll, rolig, ärlig, att jag har så otroligt starka och fina vänner idag är det mitt hjärtas dag. All kärlek till er!

Likes

Comments

Jag skulle kunna sitta och gråta i flera veckor. Jag skulle kunna skita i allt. Jag skulle kunna sluta fullfölja mina drömmar och tappa livsglädjen. Men är jag så svag? Mitt förhållande har precis tagit slut. Oväntat, min trygghet försvann. Kampen om att inte förlora sig själv är tillbaka. Enu en gång skriver jag här på bloggen att ett förhållande är slut men denna gången är jag inte samma svaga tjej som tappade allt. Jag tänker inte hamna där igen. Aldrig att mitt liv ska gå under igen. Livet handlar om att man måste bygga upp sig själv att vad som en händer i livet ska man behålla samma tankesätt. Att ha ett positivt tankesätt är aldrig försent. Det är något jag har hittat sista året. Att alltid tänka stort kommer ta dig framåt. Att alltid sträva efter lycka för din egen skull och inte någon Annas. En sak är säker mitt liv har precis börjat!

Likes

Comments

Godmorgon! Gillar inte att vakna på morgonen längre helst vill jag bara sova ända tills jag har glömt bort allt men det vet vi ju alla att det ej kommer hända så det är ju bara att ta sig i kragen och göra sina morgon rutiner. Min helg kommer bestå av jobb. Det positiva med mitt jobb är att det finns så mycket att göra att man inte hinner tänka på något annat en just jobbet. Så den här helgen ser jag faktiskt fram emot att jobba haha. Nu ska jag gå till bussen som ligger några kilometer bort ska bli skönt med lite friskluft! Kramis!

Likes

Comments

Hej på er! Tanken vart att komma tillbaka från Paris med en massa inspiration till nya inlägg men livet blir inte riktigt som man tänkt sig. Mitt liv har nyligen vänts upp och ner och jag är tvungen att se allt från ett nytt perspektiv, ändringar i livet är så jobbigt och särskilt när det är emot ens vilja. Livet är en gåta, en saga som redan är skriven som man bara följer med i. Kapitlet i min bok tog precis slut och det är dags att vända blad. Vad detta handlar om är inget jag känner att jag vill ta upp för tillfället men det tar på mig. Jag ska föröka göra det bästa av situationen. Älskar alla som har visst sin kärlek till mig. Vad hade man gjort utan sina älskade vänner.. puss och kram!

Likes

Comments