Header

​Nu...Nu hoppas jag på att det blir lite förändringar, ringt Grästorps kommun, ringt läkare angående viktiga papper. Så snart hoppas jag på att få ett möte med försäkringskassan och ett med Grästorps kommun. Sen får vi se vad det leder till och hoppas jag hinner med allt innan skolan slutar! Annars lär jag garanterar gräva ner mig nånstans och känna att jag är totalt värdelös. Men NEJ! Inte än, tänker fortfarande kämpa tills jag får saker och ting på rätt plats! 

Hoppa alla andra som läser mina inlägg att ni får en toppen dag, och glöm inte av att aldrig sluta kämpa! Man klarar allt i slutändan ändå! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så visar jag ingen respekt, enligt dom som har mig som elev. Mina lärare! Jag som fått tillsägelse av rektorn att ta vara på tiden som är kvar i skolan att få upp så mycket som möjligt i Matten, Svenskan och Engelskan innan jag avgår från De La Gardie skolan. Klart jag vill ta vara på den tiden, speciellt när jag nästan är klar med min svenska, men det fick jag tyvärr inte göra. Jag får ingen hjälp av lärarna då dom sitter och spelar spel med eleverna och dessutom bygger med lego...

Detta med att bygga med lego som ni ser att dom gör på bilden, det har inget med skolan och göra speciellt inte mig som ska få upp mina 3 betyg som är kvar. Då vill jag ju ha hjälp av lärarna, inte känna att man är i ett klassrum med dagis nivå. Jag sa ifrån och sa att detta kommer inte gynna mig i mina betyg. Istället för att sätta mig i ett enskilt rum så fick jag utskällning istället. Jag visar ingen respekt till den eleven som ville göra detta, jag visar ingen respekt till en elev som har rensat alla legobitar och tvättat allting... MEN! Visar ni respekt till en elev som vill jobba med sina uppgifter och få upp sina betyg när man är så nära? Nej! Det gör ni inte. Ni tillåter andra elever störa dom jobbande elever och gör ingenting åt att det ska bli bättre arbetsro i klassrummet. Jag har gett upp hoppet om mig själv, mitt självförtroende och min motivation finns inte kvar. Jag trivdes bra när jag började här, hade en bra mentor, fick den hjälpen jag behövde. Idag vill jag bara kräkas över alla och sen hem och lägga mig i sängen och bara bryta ihop. Min nya mentor fixar inget åt mig, lyssnar inte. " Men Malin hur har du klarat dig så långt nu då? " Ja du min vän, jag har fått vara min egna mentor kan man säga, jag har fått fixa allt själv och mår alldeles utmärkt! Eller inte..

Jag har min pojkvän Niklas och min bästa vän Jennifer att tacka! Det är dom som gör så att jag orkar stå på mina korta och en aning snea ben. Dom två finns alltid för mig❤

Likes

Comments

Efter att jag legat i feber sen söndags natt så ska jag äntligen försöka dra mig till skolan igen. Dock två dagar innan påsklovet men vafan, jag kan ju inte hjälpa att jag åkte på rena helvetes förkylningen 😅 Ny dag, Nya möjligheter får man väll säga då! Får hoppas att jag orkar ta mig igenom denna dagen, har packat ner Alvedon i väskan så får hoppas att jag klarar mig på det!

Ni andra får ha en fin och underbar dag!

  • 75 readers

Likes

Comments

Tja fan! Hade tänkt skriva detta igår men jag va så jävla trött igår, men igår så fyllde min underbara pojkvän Niklas år! Och ännu en gång Grattis älskling! hoppas din dag var bra igår och att du är nöjd med din födelsedag. Det va lite synd att jag inte kunde stanna hos dig och vara med och fira dig, men jag var ju tvungen att gå till skolan. Kände mig dum som åker iväg på din födelsedag, men men. Har man skola så har man... Men jag älskar dig verkligen mer än vad jag kan beskriva och det hoppas jag att du vet om!


Jag hade även utvecklingssamtal igår, och vad jag kände så var det ändå helt okej omdömen som jag fått av mina lärare även om jag inte legat i alls i skolan det sista! Men det är ju tack vare lärarna jag tappade all motivation för skolan bara för att lärarna vägrade lyssna på mig när det var en massa strul i skolan. Men det är bara till att bita ihop och göra det bästa utav situationerna och fixa alla konsekvenser som kommer bli i framtiden. Och jag ska klara det!

Likes

Comments

Att pendla ifrån där jag bor och till Lidköping 5 dagar i veckan är så jävla tråkigt. En resa på över 2 timmar pga av väntetider och förseningar tar så mycket energi så orkar knappt med skolan. Helgen är alldeles för kort för att jag ska hinna å vila upp mig, sover dåligt på nätterna när jag ska till skolan. Sen är det så otroligt kallt på morgonen. Huvudsaken är ju att jag tar mig till skolan iaf och är här, är ett under att jag ens orkar!

Får hoppas på att vädret blir bättre idag!

  • 81 readers

Likes

Comments

Vet inte riktigt om man kan säga att det är riktig vår, jag tycker verkligen inte det! Denna kylan är hemsk... Kalla vindar, storm, regn och ibland snöar det. Men när solen är framme så är det härligt!

Och snart fyller jag 19 år... Gud va tiden går fort, kan inte tro det själv. Jag som inte ens vet vad jag ska göra med mitt liv ännu, vet inte vad jag vill jobba med. Men men, det kommer väll komma nått som får min framtid att se lite ljusare ut när det kommer till jobb osv. Jag tar dagen som den kommer!

Likes

Comments

Hejsan!

Detta är mitt första inlägg på min blogg, och tänkte börja inlägget med att säga att jag tycker om att mål/rita. Jag har ritat bilden själv av ren fantasi, det är då jag ritar som bäst! Om jag skulle rita av nått eller att nån vill att jag ska rita nått som dom vill ha, då skulle det bli kaos! så jag ritar mest med min egna fantasi.

Hade en period för nått år sen då jag bara satt och ritade och målade hela tiden, sen så tröttnade jag och det tog ett bra tag innan jag började igen. Sen va ju inte jag direkt så smart heller då jag klankade ner på mig själv och tyckte att jag ritade dåligt, vad jag än gjorde så blev det aldrig bra! Enligt mig själv...

Men nu har jag kommit igång igen och med denna bilden så blev jag otroligt nöjd! Denna bilden hänger öven inramad i mitt klassrummet då lärarna tyckte att den blev bra, och jag måste hålla med dom!

Just nu håller jag på med en stor tavla som jag ska färg lägga sen. Kommer lägga upp bild när jag är klar med den. Får la hoppas på att jag blir nöjd med den oxå, haha.

Likes

Comments