Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Vakande till strålande sol som gick över lika fort 💛

Duschade och åkte till Lisa på morgon kaffe, åkte sen vidare till pappa en sväng, nu ska ja hämta Evelina i stallet och åka till kusin i Marma en sväng!
Sen ska jag hem och göra lite matlådor och dona inför kommande jobbvecka. Bara ledig en dag den här veckan så det är bara jobb på schemat som gäller. Sen blir det inte många knop, Nashville och lite grönsaker och dipp! Ha en bra kväll.
/M

Likes

Comments


Taconight och hockey med tjejerna
💫

Likes

Comments

fortfarande regnväder 🍂

Världens tråkigaste väder ute, då är det godkänt och ligga i soffan med ett glas vin och tända ljus när man äntligen är 3 ledig! Mycket och stå i, får nya sängen levererad i morgon och på lördag blir det en tripp till Gävle fram och tbx. Sen på kvällen tänker jag bara ta det lugnt. Blivit mycket nu på sistone och känner att kroppen säger i från! Så en ledig helg med bara vila.

För övrigt så har jag varit på utbildning nu med jobbet i 2 dagar och det är väldigt intressant! Får se om allt detta går igenom nu så kanske de minskar med sjukskrivningar och frånvaro. Men nog om jobb nu! Ha det bra 💫

/M

Likes

Comments

Frukost denna regniga dag 🍂

Vilket ruggigt höstväder, regn och rusk. Klev inte upp förrens klockan var 1 idag. Gjorde iordning lite frukost och ställde mig på vågen efter, tappat ett kg till så det går framåt! Kämpar på trots att kroppen skriker efter vila! Jag är så fruktansvärt slut och trött, och stressad hela tiden.
Inre stress konstant hela tiden, allting jag gör eller ska göra blir jag stressad utav. Skulle vilja sitta upp i stugan med brasan tänd och bara vara!

/M

Likes

Comments

Ledig fredag. Enda dagen på 11 dagar, hunnit med hur mycket som helst idag! Städat, tvättat, färgat håret på lillesyrran, varit till Valbo och nu har jag äntligen lagt mig på soffan för att kika på idol en stund.
Ta en dusch och ladda inför jobbhelg! Ha det bra.

/M

Likes

Comments


Naturell kvarg med lågkalori hallonsylt ✔️

Likes

Comments