Lite nytt till garderoben 💁🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Hallå där!
Tog oss en långpromenad idag då mickis blivit sjuk, skönt och få komma ut i friska luften också, kör lite övningar hemma så länge!

Gjorde i ordning lite matlådor till kommande jobbhelgen och sen en god sallad till lunch! Har även hunnit med och tvätta idag, och diska undan allt och nu sitter jag med färg i håret.
Ha en bra kväll! 😽

/M

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag startade jag dagen med jobb, 7-16 och sen direkt hem och till gymmet. Känns skönt att man fått det som rutin igen, tränar 5-6 dagar i veckan och har nog träningsvärk varje dag, den hinner aldrig gå över. Idag körde vi ben/rumpa/biceps. Har ju startat våra veckor med Amanda nu så går på schemat vi fått av henne :)

15x3 på alla övningarna vi gör.

Började med uppvärmningen, burpees med upphopp i rink, och Wallball. Den ena gör wallball medans den andra ska göra 8 burpees. Kör 3 varv!
Sen har vi vårat styrke schema efteråt. Hela min kropp värker och känns helt slut! Men ack så skönt det är
❣️

Efter träningen gjorde jag i ordning världens enklaste och godaste middag. Stekt vitkål med grädde och sen chili/paprika créme fraiche och ost/bacon korv
😋

Ha en bra kväll!

/M

Likes

Comments

Precis gjort ett pass med syrran, idag körde vi rygg och biceps. Helt slut nu! I morgon blir det förmodligen lite vila då mickis jobbar kväll.
Får se om ja pallrar mig dit en sväng endå. Nu ska ja göra i ordning lite kesoplättar till middag.
Ha en bra kväll!
💋

/M

Likes

Comments

Hej och hå, här går det undan. La ut skotern till försäljning förra torsdagen och på fredagen var den såld. Åkte upp nu i veckan och hämtade den och nu är den ute ur mitt liv.
Vill inte sälja den men är verkligen tvungen.
För det första har jag inte åkt en gång på den. Sen vill jag ha en 600 eller 800 till nästa vinter och hoppas det blir mer åkning då. Har inte direkt. Varit så bra vinter i år så finns inge snö och åka på!

Så himla skönt och vara ledig också. 4 dagar, och jag njuter. Ligger på soffan nu med världens träningsvärk efter gårdagens pt pass med Amanda. Så himla roligt och peppande, hon är verkligen en klippa!
💋

Nu ska ja ta och äta mitt nygjorda fröknäcke och hemmagjord yoghurt. Ha en bra dag!

/ M

Likes

Comments

Gjort i ordning lite matlådor till veckan!
Sötpotatis, paprika och kyckling
💋
längtar redan till i morgon när jag ska få äta den! Har två olika såser så det blir lite annorlunda. Mangoraja och kebabsås.

Räknar ner arbetspassen nu också till 4 dagars ledighet och startar med att åka till stugan med Emma fram och tillbaka.

Ha en bra kväll / M

Likes

Comments