Hej och hå, här går det undan. La ut skotern till försäljning förra torsdagen och på fredagen var den såld. Åkte upp nu i veckan och hämtade den och nu är den ute ur mitt liv.
Vill inte sälja den men är verkligen tvungen.
För det första har jag inte åkt en gång på den. Sen vill jag ha en 600 eller 800 till nästa vinter och hoppas det blir mer åkning då. Har inte direkt. Varit så bra vinter i år så finns inge snö och åka på!

Så himla skönt och vara ledig också. 4 dagar, och jag njuter. Ligger på soffan nu med världens träningsvärk efter gårdagens pt pass med Amanda. Så himla roligt och peppande, hon är verkligen en klippa!
💋

Nu ska ja ta och äta mitt nygjorda fröknäcke och hemmagjord yoghurt. Ha en bra dag!

/ M

  • 40 readers

Likes

Comments

Gjort i ordning lite matlådor till veckan!
Sötpotatis, paprika och kyckling
💋
längtar redan till i morgon när jag ska få äta den! Har två olika såser så det blir lite annorlunda. Mangoraja och kebabsås.

Räknar ner arbetspassen nu också till 4 dagars ledighet och startar med att åka till stugan med Emma fram och tillbaka.

Ha en bra kväll / M

  • 133 readers

Likes

Comments

Äntligen får jag vara ledig en dag, och ladda batterierna för de 6 kommande arbetspassen. Startade dagen med ett ben och rump pass, sen avslutade jag med intervaller.
Åkte direkt hem och gjorde i ordning världens godaste sallad, med chickenkebab!
💋
Nu tänkte jag städa lite och ta en lång dusch. Kommer inte hända så mycket idag förutom en kvällspromenad med ena senare! Ha en bra dag.

/M

  • 163 readers

Likes

Comments

Idag körde vi bröst och axlar, och sen åkte jag hem och gjorde i ordning lite tacos, och nu läskar jag mig på jordgubbar och barebells hasselnötskräm 😍 så jävla gott.

I morgon jobbar jag 7-16 sen är jag ledig en dag, och tänker ta vara på varje minut. Jobbar liksom ända till onsdag nästa vecka sen och hinner inte ens med mig själv. Skönt att handling och mat är fixat!
Nu ska jag kika på gossip girl och sova, hoppas ni haft en bra dag.

/M

  • 181 readers

Likes

Comments

Godmorgon, eller god förmiddag.

Ligger just nu på soffan och funderar över allting som händer runt om kring. Hinner inte med i svängarna längre. Kommer att försöka luta mig lite tillbaka och vara glad över det jag har.

Går iaf så himla bra med träningen. Under sm veckan har det varit lite mindre folk på gymmet också. Så skönt. Jag och mickis har tränat nästan hela veckan och bara vilat en dag tror jag.

Igår bestämde vi oss för att cykla milen under timmen och det kändes så himla skönt efteråt. Hem och gjorde mig i ordning och fixade lite mat. Var ut med tjejerna i går och är alltid så himla roligt!

😺 /M

  • 213 readers

Likes

Comments

Igår körde jag ett intensivt pass med Emma! Ska vara på 25 minuter men blev lite längre.

12x4 kg manmaker
12x3 burpees
12x3 raka lyft
12x3 Wallball med 6 kg
12x3 armhävningar

Efter passet blev jag bjuden på kebabsallad utav pappa! Och tog en promenad hemåt vid 9. Somnade ganska sent i går så idag är jag inte direkt i tipp topp. Och sen världens träningsvärk på det, men försöker endå ladda upp inför kvällen träning, tricep och bicep
🔙🔛🔝

/M

  • 335 readers

Likes

Comments