Header

 // Festat med goa vänner och denna goingen på bilden, nomnom 


// Tagit ett antal naken bad, haha...

/ Var på malmön/smögen med min mamma och mina systrar och hade det mysigt!!

/ Var på fjällbacka med pappa + familj, haha inte riktigt som vi hade tänkt oss...


/ Tränat en del, inte lika mycket som jag borde... svårt när man tappat rutinerna!! Men kommer igång igen

/ Var i turkiet med mamma en vecka och hade det underbart, saknar det!!!
 Sen har jag har jag utöver detta passat på och njutit av mitt sommar lov så mycket det bara går. Mysiga kvällar med personer jag tycker om och mycket balle (balkong) häng. Lovet är slut om 12 DAGAR. Gått fort eller? 

Men jag är nöjd, vissa saker hade nog kunnat bli bättre och vissa saker inte. 

TACK ALLESAMMANS FÖR EN BRA SOMMAR!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste bara skriva av mig lite. Idag körde jag ett boxnings pass hemma på boxkudden mamma nyligen köpte. Hög musik som fan i lurarna. Fyfan sikken känsla. Det va så sjukt skönt! Och jag började gråta också herregud... Det har jag aldrig gjort innan när jag tränat, men det va så jävla stört. Det går verkligen inte att förklara. Att slå något hur mycket man vill och ta ut sina känslor. Bästa jag gjort på länge. Har dock inte hittat tekniken riktigt än för jag skadade mitt lillfinger litegrann haha... En aning svullet är det nu. Men de sjukaste va att jag inte fick ont förens nu efteråt. Jag bara stog och slog och va så jävla koncentrerad. I 40 minuter höll jag på med dem där jävla kudden. När jag tog av mig handskarna sen så va knogarna helt ill röda och det var inte förens då jag kände hur ont jag hade. Och nu efteråt är jag så jävla tagg på att lära mig att "slåss". Har ni sett filmen "taken"? DET vill jag lära mig. Så som han slåss i den filmen. Hade varit så jävla fräckt och en positiv grej för en själv då det händer helt sjuka grejer i världen just nu så ett bättre självförsvar inte hade skadat, förutom personen som anfaller. Detta måste ni prova. Ni kan ta ut vilken känsla som helst på den jävla kudden. ( haha är jätte arg på den) ILSKA, GLÄDJE, TÅRAR, LYCKA VAFAN SOM HELST. Så jävla grymt!!!
KÖR!!!


P.s vet inte hur uppdateringen fortsätter men jag kommer nog ig
ång snart igen, kramLikes

Comments

I söndags eftermiddag så åkte vi till fjällbacka där vi hade hyrt en lägenhet, trodde vi... Haha det va tydligen två rum vi hyrt & badrum och kök som vi delar med några tyskar... Så istället för att åka hem på fredag åker vi redan imorgon! Riktigt skönt då jag helst inte hade velat min födelsedag här.. Herregud fyller år imon!! Wieee. Och de ska firas på bästa möjliga sätt med mina amigosar.
Just nu sitter vi på smögen bryggan med några kompisar till pappa. Jag och Tilda passade även på att åks ribbåt förut. 65 knop och 900hk jodå!!! Haha det va sjukt kul men va nervös som fan innan.. Glad att jag gjorde det iallafall!

Likes

Comments


Likes

Comments

Vaknade halv 9 imorse, satte på mig tränings kläderna och begav mig sedan till Jassy för ett morgon pass! Har haft ont i magen hela natten så har därför sovit väldigt lite. Så jag va hur trött som helst + att jag fortfarande hade ont i magen. Gjorde mitt bästa iallafall. Vi har skrattat massor iallafall, de kan jag lova!
När jag kom hem åt jag frukost och sedan skulle jag ta en powernap på 40 minuter för att sedan åka till kalas hos min syster! Slutade med att jag vaknade halv fyra & vi skulle va där 15.. Oherrre.. Jane fick köra mig dit snabbt som fan men de gick bra! Åt lite frukt och kolla när Linn fick paket. Jag fick också några av mamma & mormor eftersom jag & Linn fyller år samma dag! Sedan va de snabbt hem igen för att fixa sig för vi har gäster här hemma hos pappa.Är as hungrig så hoppas vi ska äta snart!Likes

Comments

Likes

Comments

Helt sjukt va varmt det är här i Stockholm medans hemma i Göteborg så spöregnar det. Jag och Alva va svimfärdiga efter en dag på stan. Fick köpt en jättesöt klänning och ett fint linne på rean. Riktigt nöjd!! Nu har vi precis ätit middag med Alvas sysslingar och mormor. Det satt fint och snart blir det jordgubbar. Mumma! En bra dag i kära Stockholm.


Likes

Comments

Imorse va jag uppe med tuppen för att åka till Stockholm med Alva. Vi kom fram vid 13.00 tiden så vi har käkat lunch och Chillat med Alvas mormor. Har saknat bonuskusinerna här så himla mycket, speciellt småttingarna!! Imorgon kanske vi ska träffa dom så det ser jag fram emot jätte mycket. Ska bli riktigt mysigt! Snart blir de middag och sedan ska vi börja packa upp & göra oss hemmastadda.Likes

Comments