Header

Hej!

Det va ett tag sedan jag skrev men vårt internet la av och väntar på ett nytt bättre till nästa vecka.
Jag vill bara skriva av mig att jag älskar mitt nya jobb, härliga kollegor och ett roligt jobb som verkligen passar mig. Det e något att göra hela tiden och det e precis vad jag gillar. Nu börjat jag lära mig lite mer vad saker och ting är men mycket kvar att lära vilket jag är intresserad av och vill lära mig.

Idag har jag jobbat och sen direkt hem till syrran och kollat på Ninja Turtles 2 som va riktigt bra.. så glad man blir och vilken glädje kick man fick av den filmen. Jag kan starkt rekommendera den.

Nu sova och i morgon till psykologen kl 07.15 så dax att sova.

Puss & Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag började jag på mitt nya jobb Byggmax i Vellinge. Det va sjukt roligt och trevlig personal.
Tror jag kommer trivas där men har mycket att lära mig. Jag hoppas att dom kommer trivas med mig med och att jag gör ett bra jobb.
För en gångs skull tror jag verkligen på detta jobbet och kommer ge allt.
Jag e så sjukt taggad och glad för detta.

Idag fick jag stå i kassan och ta emot kunder, jag är ju van vid att stå i kassa men det e ett helt annat sätt man jobbar där.
Speciellt att man ska kunna nr på dom olika sakerna och vad dom olika sakerna heter. Haha men det lär jag ju mig självklart. Men man vill ju gärna kunna allt från början.
Fick mina fina arbetskläder idag också.
Så nu känner jag mig som en i mängden. Haha

Hoppas ni också haft en rolig och intressant dag!

Puss & Kram

Likes

Comments

Skönt att solen varit framme idag, lite kallt i vinden men man ska inte klaga. Idag har jag varit i Trelleborg med föräldrarna och köpt en ny studsmatta till barnen och lite strand leksaker. Efter vi kom hem från Trelleborg kom mina älskade barn till mig. ❤️

Jag och Minna har legat och solat lite i dag och har haft det mysigt. Men hon har även varit super ledsen för att pappa inte var där. Allting är så nytt för henne fortfarande och tar väldigt hårt på henne. Försöker att säga att det e inte hennes fel utan det e mamma och pappa som bestämt detta. Men att vi älskar er otroligt mycket och att mamma och pappa e som bästa vänner istället.

Minna frågade mig när vi skulle gifta oss och att hon vill att jag ska flytta hem igen. Sjukt jobbig period för henne och man önska man bars kunde trolla bort den smärtan hon har inom sig nu.
Hon berättar att hon inte riktigt förstår vad som händer och får lite panik för att hon inte riktigt vet hur hon ska få ihopa oss igen. Då försöker jag lugna henne med att säga att mamma och pappa e vänner och vi har bestämt att vi ska bo ifrån varandra. Och så får man upprepa det mycket. Som man ska göra för barn.

Jag hoppas verkligen att jag gör allt för hennes bästa och att jag gör rätt för det är inte lätt. Att se ens dotter må så dåligt över ett beslut vi föräldrar tagit gör så otroligt ont i en. Hoppas att det går över snart.

Puss & kram

Likes

Comments

Igår som ni alla vet va det sjukt varmt och skönt, jag tog en lång promenad med syrran och hennes valp Luna. Luna fick bada i havet för första gången och hon njöt av friheten och vattnet, men hon var lite rädd först för att vattnet skvätte på henne när hon sprang. När hon märkte det fick hon spratt och bara sprang i fullfart. Det var super roligt att se och hon var så duktig.

Detta är min systers hund som hon och hennes tjej har adopterat från http://hundarutanhem.se/ som jag varmt kan rekommendera om någon är intresserad av att skaffa hund. Dom vet inte vilken ras hon är ännu men man har sina aningar. Dom har nu skickat efter ett dna test på henne för att få reda på vilken ras hon är. Jag kan inte mycket om hundar men jag älskar hundar och vill självklart hjälp andra hundar om jag kan. Självklart e det ju också roligt att få veta vad hon är för ras. Dom har gått på valpkurs med henne och nu även freestyle som det heter och som sagt hon är bara valp fortfarande men hon börjar bli riktigt duktig på freestyle.

Jag är glad att hon finns i vår familj och uppskattar även vad min syster och hennes tjej har gjort för denna hund som då inte hade något hem och jag uppmanar folk att titta in på hemsidan för att hjälpa fler föräldrar lösa hundar.


Puss & Kram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag måste in och köpa shorts, men det e så svårt att hitta idag för det finns så mycket. Jag är inte världens bästa mode person men jag vill lära mig och tar gärna hjälp av andra för tips!

Så jag hittade dessa shorts på lite olika ställe som jag tyckte om så det blir väl in snabbt och shoppa sen.


Likes

Comments

Jaha, då har man skrivit på sitt anställningsavtal idag och fått en rundvisning på mitt nya jobb. Den roligaste frågan jag fick var, - Hur många gånger har du varit på Byggmax?. Jag svarade - 2 gånger, sen skrattade jag. Men jag tror att detta jobbet kommer passa mig riktigt bra och ser fram emot at lära mig mer. Jag har ju god kassavana så jag e inte värdelös. haha

Annars har jag varit och hälsat på min goda vän Cicci och snacka lite skit om vardagen. När man ändå e ute på vift så kan man passa på att hälsa på alla sina vänner på vägen.

Fick ju även njuta lite i solen när jag kom hem, passa på medans den e framme, man vet ju aldrig när det blir kallt och ruggigt igen.


MFF

Då spelar mff mot Hammarby idag och det ska jag se och njuta av vart enda ögonblick. Vi hoppas på en vinst igen så dom håller sin nivå. Det hade ju varit sjukt om dom vinner denna också. Men det ska vi nog klara. Forsa Malmö , Heja Di Blåa! Tyvärr så är inte mina föräldrar särskilt intresserade av sport så jag får se den själv.Puss & Kram

Likes

Comments

Min goda nyhet som jag inte avslöjade igår är..... Jag ska skriva papper i morgon på mitt nya jobb med en fast tjänst på Byggmax! wohoo... Jag e så glad att jag äntligen kan få en fast månadsinkomst och börja leta bostad till mig och barnen i Höllviken. Jag ser fram emot att börja mitt nya liv och växa upp och ta eget ansvar.

För er som inte vet så har jag nyligen separerat med min sambo som jag har 2 underbara döttrar med. Varit tillsammans i nästan 16 år. Så det har tagit hårt på mig men det finns inte mycket att göra utan jag får helt enkelt gå vidare med mitt liv och leta nya saker att göra om dagarna. Det kommer vara hårt nu i början men jag kommer också växa som person och bli starkare än någonsin. Jag har underbara vänner, familj och en underbar pappa till mina barn som jag aldrig kommer släppa som vän.

Att bli leva själv är en stor rädsla i mitt liv men dom säger att man ska göra det man är mest rädd för, då blir man starkare som person och det har jag blivit tvungen till att göra nu. Jag ska göra mitt bästa för jag vill att mina barn ska se mig som en bra och säker mamma. Men framför allt behöver jag alla mina vänner för dom gör mig också starkare.

Nu blev det lite personligt detta inlägg, men jag vill dela med mig detta så jag slipper gå och berätta för alla för det e jobbigt att ta upp det hela tiden. Hoppas ni har förståelse och vill ni träffas och hänga så hör bara av er! haha


Sen vill jag också lägga till något roligt att läsa. Jag var och fixade frissan för några dagar sedan hos en god vän. Mitt hår var kaos och jag komm ditt med en bild på hur jag ville ha det. Man kan ju alltid föreslå men vet att frisörer hatar det. (haha) Jag tänkte jag skulle dela med mig med en förre och efter bild på hur duktig hon är på att fixa håret, det blev en stor förändring. Tack Lina på F80 i Höllviken. Jag kan varmt rekommendera den salongen då alla är super duktiga och en mycket fräsch och stilren salong. Tack Lina du är bäst!Puss & Kram

Likes

Comments

Jag kan varmt rekommendera att äta på Lilla kaffekompaniet i Höllviken idag åt jag tex denna vego mackan, sjukt god om jag ska vara ärlig.

Fick även andra goda besked idag men dom avslöjar jag inte förens imorgon....?
(Vad kan det vara?)

Hoppas ni har haft en fin dag
Puss & kram

Likes

Comments

Månda, 15 Maj

Jag börjar dagen med att åka till vårdcentralen för att kolla min tå som jag har haft ont i över en vecka nu, då jag va ute och dansade i ett par nya snygga skor förra helgen men min tå tyckte inte om det. Så nu är den inflammerad och röd och gör skit ont. Så jag fick träffa en sjuksyster och hon la om tån med alsol och tyckte jag skulle ha lite koll på det om det fortsatte.


Nu sitter jag här i min säng med datorn och äter min goda frukost med en egen hemmagjord café latte. Snart ska jag iväg och jobba på mitt nya jobb på Lilla KaffeKompianiet i Höllviken. Jag ser fram emot det och att lära mig mer och njuta av arbetet och kollegorna. Så idag blir det att lära sig göra gott kaffe manuellt. Hoppas på en bra dag till mig och till er!

Puss & Kram

Likes

Comments

Idag e det ju dax att fira nyår och det starta vi med ett härligt pass i Rörsjöparken i Malmö med Sandra.
Vi va ett gäng som pallade oss upp och tränade och Sandra körde slut på oss men FAN vad kul det va..
Det e helt gratis och hon lägger upp evenemangen på Facebook för er som vill vara med.
Bra start innan nytt år men kommer fortsätta med det.

Ha ett gott nytt år och gör inget som jag hade gjort. 😜
Puss & kram

Likes

Comments