Fri från jobb idag, så kickade igång dagen med ett gympass och efter det en stor frukost. Nu ska jag börja med mitt storkok i köket och fixa lite matlådor och sen ikväll blir det middag och massa öl för Micke som fyller år idag, så blir nog en bra kväll :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh livet är så jävla bra nu! Jag fick jobbet som servitör på fridays, det är plus grader ute och jag bor i världens bästa kollektiv. Såhär glad är jag just nu heheh. (Bild från när jag var i Stockholm och hade en fantastisk helg med bästa John.)


Likes

Comments

Sjukt, hade min sista dag på jobbet idag. Kommer kännas fett konstigt att inte kliva upp varje morgon och träffa mina trollungar. Men det blir nog bra, kan ju hälsa på när jag vill. Har varit på några intervjuer nu också så förhoppningsvis får jag något annat jobb om inte allt för länge, ska söka lite mer också. Men nu tänker jag slå av allt som har med jobb att göra, för imorgon drar jag till John i Stockholm!!! Kommer bli kuuuul :):)Likes

Comments

Igår fick jag äntligen dricka litt bärs och vin, haha. Det var födelsedagsfest, riktigt kul. Kvällen slutade med att jag fick världens huvudvärk så vi fick dra hem från krogen, trrrråkigt som fan men mådde ju desto bättre idag istället.

Likes

Comments

Alltså, ÖL.... Jag är svin sugen på öl. Har varit nykter i 2 veckor ny pga jag är så skön så att jag för över för mycket pengar på sparkontot och vägrar föra över tillbaka så då är jag fattig resten av månaden istället. Men på lördag tänker jag fan dricka öl, hahah. Om inte annat så blir det nästa helg, då åker jag till Stockholm till min käre John för en hel helg tillsammans med han, kommer bli awesome.

Likes

Comments

Åh, har haft en råhärlig helg med träning på lördagsmorgon och massa gotta framför melodifestivalen med Malin, Ylva och Lisa på kvällen. Söndag låg jag inne hela dagen och rörde mig inte från soffan mer än när jag skulle gå till kylskåpet och hämta något att äta (dvs varje kvart), haha. Började dagen med ett morgonpass på gymmet, 1h powerwalk och en timmes styrka, försöker att variera lite nu med konditionsträningen så att det inte BARA blir löpning. Jobbar stängning idag på jobbet och sen ska jag hem och smälla i mig min goda lax som väntar på mig i kylskåpet. POK!!!

Likes

Comments

Åh, se så fint kort jag fick av en av barnens mamma idag. Värmer så i lillhjärtat. Och det gör även jävligt ont i hjärtat av tanken att jag om 2 veckor lämnar mina käre barn och kollegor för ett nytt jobb. Jag har sagt upp mig på dagiset, orkar inte ta upp orsaken här men så är det iallafall, nu känns det lite jobbigt men jag vet att det var det rätta valet att ta:) så om 2 veckor är jag arbetslös, Wiho hahah. Ska sätta mig och söka lite jobb ikväll hade jag tänkt. Glad alla hjärtans dag! (Förövrigt så hatar jag den här jävla dagen...)

Likes

Comments

nu är man tillbaka till verkligheten, och om jag ska vara ärlig så kan jag inte vara mer deprimerad. att gå från sol och värme till kyla, jobb och sjukdom är väl inte direkt awesome. som pricken över iet så håller jag på att sluta snusa också, så jag är så jävla deprimerad just nu haha. om jag fick göra som jag ville så skulle jag sitta på ett flyg tillbaka till thailand nu. blöh.

har iallafall varit en helt fantastiskt resa tillsammans med pappsen och bror, vi har lärt känna ett gäng med nya härliga människor och jag och brorsan och självklart dragit 2 oslagbara utgångar, haha. när jag kom hem till härnta efter resan så hade jag ett helvete, var riktigt sjuk. så hann inte direkt med det som jag ville hinna med och på nyår låg jag däckad i feber och grät, haha. men jag fick iallafall träffa dom viktigaste. mina tjejer, familjen och bästaste john, så lite nöjd är jag. men som sagt, nu är vi tillbaka till verkligheten igen med jobb och träning (så fort jag blir frisk). gott nytt år på er!

Likes

Comments

Haha bra jävla kväll igår alltså, bästaste linn kom och mötte upp oss i patong där vi satt och drack, sedan blev det dans fram till klockan 5. Har haft tolvans bakfylla idag på stranden, längsta dagen i mitt liv utan tvekan.

Likes

Comments

Åh noooo, bara 6 soldagar kvar innan vi lämnar detta fantastiska land, tiden går så fort. Har ätit färdigt alla mediciner nu och igår fick jag min första heldag på stranden, hur härligt som helst. Idag har det bara varit skit väder men vi låg nere på stranden ändå och mådde. Nu ska vi strax iväg och käka i patong och sen avslutar vi kvällen med lite bowling.

Likes

Comments