Åkte hem till Pernilla och lagade lite mat och bara tog det lite lugnt och snackade gamla minnen. Vi kollade även igenom bilderna från Rhodos. Vilka minnen vi har från den redan och herre Gud vad vi skrattade åt bilderna som vi tog!
Vi börjar även att planera lite smått en ny resa till hösten i hopp om att de andra som var med vill och kan haka på igen. Eller om vi ska försöka dra ihop ett nytt gäng som vi kan åka med.
Jag vill så gärna åka utomlands igen! För förra året åkte jag och Pernilla utomlands två gånger en gång på våren till Grand Canaria och nästa resa gick till Rhodos.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har blivit beroende av serien bones. De är inte ett hälsosamt beroende och jag är inte stolt över hur mycket tid jag lägger ner på att kolla på serien. Men jag kan inte sluta kolla de går inte! Så ni kan säkert lista ut vad jag gör just precis nu... Ja precis jag ligger i sängen och kollar på bones med min fina ljuslykta tänd och mina lampor jag fick i julklapp.

Ha en bra kväll!!
Kram

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste tiden med jul, nyår och allt sånt.
Jag har haft en helt fantastisk tid vilket gjorde så jag glömde bort att blogga.
Hoppas ni har haft det bra i juletid och allt firande!
Kram

Likes

Comments

Idag blev det att åka till Borlänge och handla lite små saker. Inget jätte viktigt bara massa onödigt egentligen men som är kul att ha eller som kan göra det där lilla extra i vardagen.
Lite ljus och ljuslyktor på Ikea.
Lite julklappar till julklappsspelet som vi kör på julafton. Några grejer till mamma som hon ville ha när vi ändå åkte dit. Sen blev det väl sånt där tråkigt som tillhör vardagen som mat och diskmedel.
Vi åkte vi till Kajsas föräldrar å käkade kinamat sjukt gott och var väldigt länge sen jag käkade kinamat. Jag har ju ätit kinamat varje dag i ca 2 år så att sedan sluta kändes skönt men nu saknar jag den maten lite.

Kram

Likes

Comments

Jag har hittat en tavla på piterest som jag ville ha så jag å mamma bestämde oss för att göra den själva. Jag är så galet nöjd med resultatet och de tog max fem min att göra den. Mamma skar ut texten i plastfilm som är som tejp och så satte vi fast den. Jag klippte de gröna papperet å hade i bjällrorna så var den klar. Det är svårt att få en snygg bild då de glänser i glaset men det står "jingle all the way" på texten.

Kram

Likes

Comments

Jag och min pojkvän bestämde oss för att göra ett marabou chokladhus det är inte riktigt klart än men kunde inte låta bli att lägga ut de här.
Den dagen jag köpte alla ingredienser till de bestämde vi oss för att även köpa choklad vi kunde äta också så jag lassade på så sjukt mycket choklad på bandet. Det var 6 st vanliga 200g choklad kakor en Daim 200g och en japp 200g chokladkaka, en förpackning med nobless och två påsar med nonstop en vanlig och en med klarare färger. Snacka om folk borde undra när man lägger upp så där mycket godis på en å samma gång. Det var väldigt roligt att pyssla i hop de hela och inte mins sjukt kladdigt men så värt de i slutändan. Lite små pyssel kvar så kommer lägga ut en bild när det är helt färdigt.

Kram

Likes

Comments

Bakade lussebullar och lyssnade på julmusik lagom till första advent. Dom blev gudomligt goda och så himla fina om jag får säga de själv.
Så i morgon ska jag mysa med te och lussebullar bara för att riktigt få igång julkännsloran.
Jag älskar julen och den betyder så himla mycket för mig så vill verkligen hinna njuta så mycket som möjligt av den tiden som kommer.
Helt perfekt avslut på en lördagskväll.

Kram

Likes

Comments

Idag skulle jag städa lite hos mamma och pappa. Så passade även på att slå in lite julklappar och presenter. Jag är nämligen nästan klar med mitt julshoppande och har varit de ett tag vilket är gudomligt skönt. Då kan jag lägga ner mer tid på att slå in julklapparna och få till de snyggt och pyssla ihop snygga set mm med paketen.
Mitt i pysslandet ville mamma att vi skulle åka en sväng till lager 157 i Sågmyra för de var 50% på allt. Så varför inte åka dit och kika lite. De lät som en bra idé så vi for dit.
Vi började att kolla i bubbleroom outlet och skottet sen in på lager 157. De var inte överdrivet mycket folk inne i butiken när vi gick runt där och kikade men de var en bra lång kö vid kassan redan när vi kom in. Men vi kliade runt och fyndade lite små grejer ställde oss i kö och den rörde sig inte mycket.
Vi stod i kö i ca 2 och en halv timme för att betala våra grejer min bror och hans sambo shoppade också men efter ett tag fick dom dumpa av sina kläder hos oss och dra vidare för att hinna iväg i tid för de skulle bort och stod långt bakom oss i kön.
Men många fynd blev det för oss alla så är verkligen nöjd efter den upplevelsen. Har aldrig varit med om maken till seg kö!

Kram

Likes

Comments

Igår var jag och hämtade ut två paket fast jag enbart trodde att de var ett paket som skulle hämtar ut. Jag hade fått ett avi för paket uthängningen så kommer jag dit och får ett annat först och sen de andra och behövde inte visa upp nått avi på en av paketen så de var bra. I mina paket låg ett par Freddy WR.UP byxor i svart och sen hade jag och Anja beställt lite energidrickor då det var extra pris. Så de blev ett lock med Temp lime/citron och ett lock med nocco päron så delade vi på dom så vi fick 12 st av vaders smak.

Kram

Likes

Comments

Att krypa ner i ett varmt bad med en kopp te en bra bok och eventuellt en film eller ett avsnitt på någon serie är väl det bästa sättet att avsluta en dag på. Jag försöker att läsa ut fiftiy shades böckerna. Men de går lite segt om jag ska vara ärlig har! ett par sidor kvar i andra boken sen är det bara två böcker kvar. En sak är då säker det är inte min typ av böcker alls.

Kram

Likes

Comments