Känner ni er någonsin vilse?
Jag känner mig helt lost just nu, vet inte vad jag vill göra med livet alls. Har alltid haft klart för mig exakt vad jag vill bli och hur jag ska ta mig dit. Men nu vet jag inte alls, känns som om jag har tappat bort mig själv på vägen. Har alltid gått min egen väg och alltid drömt om något. Nu orkar jag inte ens drömma.

Jag undrar verkligen vad jag ska göra för att ta mig ur detta. Vill vara den glada Malin jag alltid har varit, men hittar inte ens något som gör mig glad. Kanske är dessa mörka tider som gör en lite höstdeppig. Jag hoppas verkligen att det bara är det för orkar inte vara sån här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Finisar! Idag var det en sliten Malin som motvilligt steg upp ur sängen. Efter ett tio timmars pass igår så blir man rätt sliten. Men idag ska jag ha körlektion, håller nämligen på att ta körkort äntligen. Men bättre sent än aldrig, ellerhur!
Sen ska jag bara ta det lugnt för i morgon blir det jobb igen.
Hoppas ni får en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Jag sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe. Kan verkligen inte leva utan mitt kaffe!
Idag ska jag kanske åka en sväng till Uddevalla och till Ikea. Ska snart göra om köket här hemma så vi behöver ett nytt köksbord. Och idag har dom rabatt på just det bordet vi ska ha. Så blir nog en tur dit idag.
Sen så ska jag bara ta det lugnt för i morgon står ett 10 timmars arbetspass på schemat. Inget jag är super taggad på men man behöver ju jobba.
Hoppas ni har en bra dag!
Kram

Likes

Comments

Halva helgen har gått och dagen har spenderats på det mysigaste sättet. Här har det bakats pepparkakor, julpysslats och myst med julmusik i bakgrunden. Är det något jag älskar så är det julen och det är verkligen något jag ser fram emot. Att få ha det mysigt med familj och vänner det är det bästa.
Hoppas ni har en bra helg!
Kram

Likes

Comments

Godmorgon, dricker just nu mitt kaffe och försöker bli av med en envis huvudvärk. Gårdagen blev lite väl mycket för mig. Med ingen sömn spenderade jag halva dagen på Ullared och resterande i en bil. Ni kan jag tänka er att jag var trött när jag kom hem. Men fick ändå köpt mig det jag skulle och hittade till och med lite julklappar. Så det var ju en bra dag, men med lite mer sömn hade den varit ännu bättre.
Hoppas ni hade en bra dag igår och att ni får en ännu bättre idag.
Kram

Likes

Comments

Godmorgon, vakna precis och nu ska jag dricka kaffe. Idag ska jag väl egentligen inte göra jättemycket, men ska åka till nordby shoppingcenter och kolla in big smile day rean. Så troligtvis kommer man väl hem med lite nytt. Mys att åka iväg med mamma och min syster.
I morgon ska vi åka till Ullared, då ska jag iaf spendera pengar. Ska köpa massa julklappar och sånt inför jul. Snart är det första december, galet hur tiden går fort.
Hoppas ni får en fin dag!
Kram

Likes

Comments

Hallå! Är en 21årig brud från Strömstad och nu ska jag börja blogga igen. Kommer att blogga om allt mellan himmel och jord. Och ni kommer med tiden att få lära känna mig mer. Ni ska få läsa om mina med och motgångar. Samt hänga med på vägen mot mina drömmar och på mina äventyr.
Detta ska bli riktigt kul!
Nu kör vi!

Likes

Comments