Näe, vet ni vad? Jag skiter i att göra en presentation. Vill ni veta något - fråga. Annars får ni lära känna mig genom mina inlägg. 


/mn​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja. men här var man ju inte igår direkt. När jag satt på bussen hem från skolan igår började jag känna ett sug efter att börjar blogga igen. Ärligt vet jag inte hur många gånger jag har tänkt det. Men varför inte göra ett nytt försök liksom?

Så nu har jag bestämt att jag ska blogga när andan faller på. Det kommer garanterat inte att bli varje dag, och för att citera en artikel jag läste igår, "Social media is not real life", Jag har mycket och betydligt roligare saker för mig än att hänga på facebook, instagram och twitter 24/7. Men om ni har tur kommer det en grundpresentation av mig senare ikväll.

Nu måste jag använda tiden till att skriva. 

Hörs som sagt kanske ikväll. 


/mn

Likes

Comments

Det blev en lång helg även denna helg. Igår marknad som avslutades med ett rockabillyband (tror jag iaf att de klassas som) och sen blev vi insläppta på en lokal festival där jag provade strömmingsburgare för första gången och den var mycket godare än vad jag förväntade mig. Vi var hemma halv två inatt.

Idag blev det också en sväng på marknaden. Summan av igår och idag blev naturgodis, godisremmar, några bitar fudge, drömfångare (handgjord av riktiga indianer), en långklänning och ett linne med tigermotiv, ett Iron Maiden-linne och ett Game of Thrones-linne. Provade även langos för första gången idag. Helt okej.

Jag hade egentligen mer planer för idag men energin blev nog kvar på marknaden. Är alldeles för trött för att orka göra nåt mer idag så planerna får sparas till imorgon. Resten av idag tänker jag kolla på GoT.


/mn

Likes

Comments

Ett personligt inlägg där jag "kommer ut" om en grej kommer att komma snart. Men det måste bli vid rätt tillfälle. Skulle jag publicera det nu skulle det komma ur ilska, och det vill jag inte. Inlägget kommer när det är moget.

/mn

Likes

Comments

Hängde med en kompis och hennes mamma till Valbo idag. De skulle leta grejer på Ikea och jag passade på att köpa en ny skrivbordslampa där eftersom den jag har har börjat blinka (glapp sladd I guess). Köpte även en slags platta att ha laptopen på när man har den i knät. Har ingen som helst aning om vad den heter men det är en jäkligt bra grej iaf. Passade även på att köpa ett nytt flugtäcke till lillhästen samt två schabrak på Hööks. Sen unnade jag mig faktiskt att köpa tre linnen på Gina Tricot. Assköna alla tre och jag har faktiskt ett av de på mig nu. Orkar inte ta bild på nåt av det jag köpte (men är det nån som gärna vill se kan jag slänga upp bilder på de sen). Nu blir det snart pizza och till den tror jag att Bones ska få underhålla mig.

Hörs när vi hörs


/mn

Likes

Comments

Varför, varför varför är vädret så extremt viktigt under midsommar? Blir det inte midsommar ändå även om det inte är 25 grader varmt och sol? Jag bara frågar.


/ #ensomaldrigharförståttsigpåväderhetsen aka mn

Likes

Comments

Jag klurar fortfarande på en åtminstone hyfsad presentation av mig, men eftersom den verkar ta ett tag att skriva (eller snarare komma på vad jag ska skriva) kan jag ju under tiden dela med mig av vad jag har gjort idag:

- Plockat, skalat och skivat rabarber i exakt 3 timmar och 29 minuter (lyssnade på en bok samtidigt, därav den exakta tiden). Fick ihop tio lådor av olika storlek.

- Fått reda på att jag kommit in på Skrivarlinjens fortsättningskurs, vilket då blir mitt andra år där.

- Myst med hästarna. Min nyaste pålle är numer en riktig myshäst. När hon kom hit för två månader sen var kramar bland det värsta som fanns.

- Kollat på The Duchess. Keira Knightley växte i mina ögon under den filmen. Kommer absolut att kolla på fler filmer med henne,

- Tvättat kläder. Dock återstår den roliga delen i att hänga allt på tork ...

- Börjat skriva på ännu ett potentiellt blogginlägg. Har börjat skriva på en hel del sånna men i slutändan har de blivit för personliga att jag inte har velat publicera dem. Med en del omskrivning kan de nog hamna här, men de får ligga till sig i mappen ett tag först.


Klockan är strax halv tio så dagen är inte slut än. Men det jag har planerat för resten av den här dagen är att jag ska kolla på ännu en film. Är supertrött i huvudet efter att ha varit ute och grejat med rabarber i ordentligt blåsväder. Så resten av kvällen blir med andra ord väldigt lugn. 


/mn 

Likes

Comments

Klockan är strax tjugo över midnatt och här sitter jag med en skål med jordgubbar och glass och skriver mitt första inlägg på min nya blogg. Jag hade, och har, en annan blogg också som jag tänkte väcka liv i, men när jag loggade in på den kändes det som att jag gjort en tidsresa tillbaka i tiden. Sidan jag kom in på fick mig att logga ut lika snabbt som jag loggat in och jag började leta en annan bloggportal. Så hamnade jag här. Hur ofta jag kommer att logga in här har jag ingen aning om nu, men jag hoppas på att det kommer att bli oftare än vad jag loggade in på min förra blogg som sakta men säkert gick mot en säker död. En liten presentation av mig kommer väl att komma så småningom också, men nu tänker jag avsluta det här inlägget och leta fram en film att kolla på innan glassen smälter. Hörs när vi hörs.

/mn

Likes

Comments