Hejsan
Idag har jag varit ute bland folk vilket också påminde mig om varför jag nu förtiden aldrig utsätter mig för det i onödan. Kanske låter as bitter men helt ärligt, hur orkar folk vara så hetsiga/ha så bråttom i trafiken, stanna mitt där dom går helt plötsligt och blocka hela vägen? Känns inte som folk har koll på att det finns en omgivning! Har jag fel? Hur som helst fick jag tillslut tag på allt jag skulle ha. Godiset kostade 29.90:- idag på Ica för att dom fyller 100år så passade på att köpa med en göttepöse, älsklingen sa innan jag åkte "kan du köpa med lite godis?", han blev rätt glad när jag kom hem med det där kan ja säga. Nu har vi ätit hemmagjord pizza och jag ska börja göra mig iordning, ser ut som det blir fest ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har det inte hänt speciellt mycket, var som sagt i skolan halvdag och sedan hämtade jag bilen. När jag kom hem tog jag det lugnt med Rasmus och kollade ikapp lite tv-program, sedan bar jag ner grejer i källaren, åkte och slängde skärp, pantade flaskor och handlade, kände mig så duktig efteråt 😍 man måste hjälpas åt och nu när Rasmus inte kan röra sig så bra så får jag visa att jag fixar det oavsett om det är mindre eller större saker det handlar om. Nästa gång kanske det är jag som inte kan bidra med lika mycket och då finns han där för mig- samarbete och teamwork är den bästa kryddan i ett förhållande! Ikväll bjöd jag honom på tacos, det blev uppskattat och nu ska vi bara mysa ner oss i soffan och kolla på tv. GUD vad jag älskar att spendera min tid med Rasmus ❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag blir det en kort dag i skolan, tänkte gå hem vid 11.30. Det är självstudier men sitter i skolan några timmar på förmiddagen med Julia, Johanna och Frida. Efter skolan ska jag hämta en bil hos pappa som jag kan ha i helgen, blir så svårt nu när vi inte har någon bil (ska säljas) och Rasmus inte kan röra sig så mycket. Det blir ju jag som handlar och sådär nu framöver så det känns skönt att få låna bilen. Vad händer för er i helgen?

Likes

Comments

Finns alltid där för dom som behöver det,
Krama dom som kramar behöver,
Prata med dom som behöver prata,
Lyssna på dom som behöver lyssnas på,
Finns där för alla som behöver någon..

Vi alla behöver någon, någon som bryr sig, som lyssnar, som vill, som kan, som vågar. Vi alla behöver en kram, en tanke, en sekund av någons lediga tid.

Vi behöver varandra, alltid.

Likes

Comments

Tjenare!
Ligger hemma i soffan, ser på solsidan och har en däckad sambo här bredvid. Han har opererats idag i knät, så när vi kom hem satte vi på en film och efter 1 sekund sov han, men det är väldigt skönt att det är gjort nu! Idag i skolan har vi haft repetion inför tentan, känner mig faktiskt mycket lugnare nu. Förhoppningsvis kommer det gå bra på tisdag, bara att blicka framåt!

Likes

Comments

Denna snygging shoppade jag på åhlens idag innan jag skulle med bussen hem. Har kikat på den ett tag då jag kände att vi behöver någon smart förvaring till tex. Tidningar, räkningar, viktiga papper osv. Så denna fick det bli från åhlens, 179:- , ser ni också att jag skrivit ut namnlappar med min dymo? Så snyggt

Likes

Comments

Ikväll blir det tortillalasagne här hemma! Såå gott

Likes

Comments

Tisdag idag, en utav veckans segaste dagar och just idag var det riktigt kännbart. Känslan av att det endast är på pricken 1 vecka kvar till tenta gör sig påmind hela tiden, jag försöker verkligen få in rutiner med att plugga men det är så svårt. Har fått lite tips från syrran som jag använder mig utav, men det handlar om att komma till skott och sätta sig i lugn och ro. Ibland går det bättre och ibland sämre, men jag får se till att verkligen ta tillvara på de sista dagarna nu. Rasmus ska operera sitt knä på torsdag, så helgen kommer bli lugn här hemma vilket gör att jag kommer kunna ha mycket tid till att läsa, det känns bra! Föresten, vad tycker ni om min outfit idag? Perfekt när man går hemma tycker jag, superskönt! Nu ska vi plocka bort maten och göra iordning matlådor inför imorgon, då är det dags för skola.

Likes

Comments

Tänk hur det kan bli ibland, att man helt plötsligt i livet möter en annan människa som verkligen förstår en, som man kan prata med i flera timmar om allting. När man kommer på att man delar många saker och liknande erfarenheter så betyder det så mycket att man funnit varandra, den vänskapen för mig är helt ovärderlig! Vi stöttar varandra hela tiden, peppar varandra och finns där när den andra har det tufft. Det handlar inte om att man ska sitta ihop och veta allt om varandra hela tiden, det handlar om att man vet om att det alltid finns någon där när man behöver det, någon som faktiskt förstår. Tack Alva för att du, även när du har det som jobbigast orkar och vill finnas där för mig! Jag är så glad att vi hittat varandra genom Rasmus och Fredrik, och att vi 4 är det bästa teamet som ställer upp för varandra! Och vet ni vad det bästa är? Vi bor en trappuppgång ifrån varandra 💗

Jag tycker ni ska kika in på Alvas blogg; hon skriver om psykisk ohälsa, vilket jag tycker är ett jätteviktigt ämne som borde lyftas fram ännu mer än vad det gör. Hon delar med sig mycket av hennes tankar och erfarenheter som psykisk ohälsa för med sig. Hon är en av de starkaste människorna jag vet!

http://nouw.com/ostlundalva

Likes

Comments

Det blev en god kvällsmat idag 👌🏼

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw