Godkväll. Tidigare idag tog jag och min lillasyster oss till busfabriken. Lekte, fikade och hade super kul i några timmar innan vi begav oss hem och myste med en film. Helt enkelt en toppen dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, är nu på g hem från skogen där vi har spenderar hela dagen med att plocka svamp och blåbär (plockade mer än på bilden) vi stannade även på korrö och fikade och kollade runt lite. Väldigt mysig dag må jag säga. Hoppas ni har haft en bra dag också!

Likes

Comments

allmänt

God förmiddag! Sitter just nu hemma hos min pappa, kom hit igår och ska stanna tills imorgon, mycket trevligt och avkopplande här ute i skogen må jag säga! Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, blir väl bara att ta det lugnt. Hoppas ni får en toppen dag!

Likes

Comments

Hejsan! Det var längesedan nu ber om ursäkt för det men he jobbat och haft fullt upp :)

Men nu är jag tillbaka så gott jag kan.
Sitter nu hos vårdcentralen för att kolla mina öron för 3e gången. Jag blir tokig på att inte få den hjälp man behöver. Har sådana problem med öronen så det är sjukt, så hjälper dem mig inte nu ska jag kräva remiss till öronmottagningen. #argtjej haha. Efter detta besök ska jag handla och sedan hem, sen vet jag inte vad som händer. Det återstå att se. Ha en bra dag så länge!

Likes

Comments

godkväll, sitter och käkar popcorn och kollar på youtube/netflix (bläddrar lite emellan) har jobbat och varit på utbildning i veckan plus att jag känner mig lite nere just nu därför har jag inte bloggat, känner att jag kommer med ursäkter i varje inlägg, sorry for that. Men iallafall, idag har jag varit på min lillasysters skolavslutning annars har jag inte gjort så mycket, har egentligen inget intressant att skriva så vet inte varför jag gör ett inlägg... men ja, vi kanske hörs imorgon. hare gött.

Likes

Comments

allmänt

hejsan! är just nu på första utbildningen av 3 inför mitt sommarjobb, har dock lunchrast nu och har precis ätit. Denna utbildningen är hela dagen 8-16.30 så jag vet ej om jag kommer skriva något mer idag. Men ville bara flika in och säga att jag lever men har mycket att göra nu därför blir bloggen åtsidosatt. Men jag hoppas iallafall att ni har en bra dag, vi hörs!

Likes

Comments

styling

hej, jag glömde helt bort att posta detta inlägget igår, men här kommer lite bilder på kläder och skor jag tycker om. allt kan du hitta på appeb chicme (ej sponsrat tycker bara att det är en bra app)

Likes

Comments

hejsan! sitter just nu i soffan och käka ben&jerrys. Vaknade rätt sent idag, typ vid 10.45 så har inte gjort så mycket, ska bara ta det lugnt idag. Jag kikar in senare med ett inlägg om kläder :)

BTW denna glassen var god, men min favorit är nog den med brownie. Vilken är eran favorit? :)

Likes

Comments

allmänt

Hej, sorry att jag inte uppdaterat på några dagar men jag har verkligen haft fullt upp och bloggen har kommit åt sidan. jag jar varit o hälsat på mitt sommarjobb, föreläsning, möten och massor. Men nu några dagar framåt kommer det vara lugnare. Idag ska jag inte göra något speciellt, ska åka ner och handla om en stund men annarsinget. Vad ska ni göra idag? oavsett hoppas jag att ni får en härlig dag! Kram.

Likes

Comments

godmorgon, idag är det tvättstugan som står på schemat, är dock nästan klar. Just nu sitter jag och väntar på att det ska komma en person och köpa mitt köksbord, då jag ju inte behöver det längre. Sedan ska jag käka lunch hos morfar idag, min lillasyster är hos honom också och ska vara där tills söndag. Något annat speciellt händer nog inte idag.

hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments