Idag begav vi oss vidare mot Antigua. Efter ett tag i bussen stannade vi till vid ett varmt vattenfall. Att stå under vattenfallet, var som att stå i en varm dusch hemma i Sverige. Sååå varmt och skönt! Jag tyckte väldigt mycket om kombinationen mellan ån och vattenfallet. Ån var kall och vattenfallet var varmt. Helt otroligt! Jag klättrade upp för klipporna för att kunna hoppa ner från vattenfallet. På vägen upp fanns de hål in i klipporna där man kunde höra fladdermössen. Åker gärna dit igen och badar i det härliga vattnet.

Efter en lång dag i buss pga av väg strejkar så kom vi äntligen fram men då var det sängen som väntade.

Hot and cold, water

Njuter i vattnet

På väg upp på vattenfallet

Likes

Comments

Shopping och upptäcktsfärd genom staden var på dagens schema. Ute på gatan såg det ut som små vanliga affärer men när jag kom in så var det jätte stora lokaler fyllda med små shopping stånd. Jag hade kunnat gå omkring där hur länge som helst, det fanns så mycket att titta på. Fina saker och så billiga. Jag köpte en läderväska.

På kvällen gick gruppen ut på restaurang. Det var happy hour, fast det är det överallt. Efter middagen gick vi alla ut och dansade på en klubb som heter La Sala. Jag beställde drinken sex on the beach och fick då en grön drink av bartendern. haha jag har aldrig sett en grön sex on the beach, den gick att dricka men de var inte den drinken. En väldigt bra dag!

En liten butik

En av många marknader. Såg så liten ut utifrån men där inne, såå stor

Utsikten från vårt hotell

chicken bus

Likes

Comments

Idag fick bli en "ta de lugnt dag" eftersom det ösregnade hela dagen. Vi var några stycken som badade både i sjön och i en bubbelpool, tyvärr var vattnet väldigt kallt i bubbelpoolen. Resten av dagen har jag mest tagit det lugnt och suttit i restaurangen med dem andra.

Ingången till hotellet

Ute på promenad

Likes

Comments

Denna dagen började vi med ett dopp i sjön. Efter frukost begav vi oss vidare mot Rio Dulce. För att komma till vårt boende fick vi åka taxi båt över sjön. Det såg så mysigt ut där det låg bland alla träden. Vi fick bo i små stugor som var uppbyggda på träd och vissa av stugorna låg ut över vattnet. Nu bodde vi verkligen mitt ute i djungeln. Vi hade både en spindel och ödla inne i stugan. Boendet var väldigt enkelt, två sängar och ett litet badrum med inget varmvatten.

Vår stuga

Restaurangen

Likes

Comments

När vi kom fram till Flores blev jag väldigt positivt överraskad, hotellet låg precis vid vattnet och var fint, vi hade till och med Wifi på rummet. haha! Innan kvällsmaten badade jag, Ellen Amund och Nils. Sedan var det middag och fest som gällde.

Vårt rum

Utsikten från vårt rum

Likes

Comments