Då är väskan packad, och jag är så redo för en vecka på skidor!

Just nu sitter jag på flygplatsen och väntar på flyget som ska ta mig till Manchester i England, där stannar jag till lördag och sedan åker jag vidare till Frankrike! Har aldrig varit i Frankrike innan så ska bli så spännande 😃

Likes

Comments

Då åker vi hem idag, efter denna helt fantastiska resa, som jag kommer sakna dessa människor! Kommer absolut åka med G adventures fler gånger! Denna upplevelse är en av dem bästa jag gjort!

Filmer av Justin vår guide

Likes

Comments

I morse begav vi oss till vårt sista stopp San José. Känns lite jobbigt att detta är vår sista dag tillsammans. Med denna underbara grupp. När vi kom fram till San José tog vi det lugnt och gjorde oss redo för att gå ut och äta. Vi hade så trevligt tillsammans och efter vi ätit gick vi tillbaka till hotellet och spelade spel och förfesta.

I väntan på maten

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen göra canyoneering men eftersom jag inte alls mått bra så fick jag hoppa över det. Så jag har mest vilat idag och spelat lite kort. Ikväll var vi på ett ställe som hette Lava lounge, det var gott! Efter det så spelade vi lite spel på hotellet tillsammans.

Min och Ellens stuga

The happy sleeping indian är det berget i bakgrunden

Likes

Comments

Idag har vi åkt vidare till La Fortuna. Kvällen spenderade vi på detta härliga ställe. Massor av bad, god mat, och goda pina colada drinkar. Poolerna var väldigt fina och varma, här var även några rutschbanor. Var en riktigt bra kväll!

Likes

Comments