Äntligen är denna bruden hemma igen. Som jag saknat henne.

Det är ett tag sen sist. Jag har jobbat så sjukt mycket sista tiden. Men efter denna vecka blir det ändring på det! För då börjar nämligen mitt och Cecilias äventyr. Vi ska resa en hel del, och det kommer bli så jäkla roligt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resor&Äventyr

Sista dagen i England, väldigt blandade känslor, super tråkigt att behöva åka från dessa underbara människor men också väldigt skönt att komma hem. Gillar inte alls att säga hejdå, och det var verkligen jobbigt, men jag kommer åka dit snart igen. :)

Idag har vi inte gjort alldeles för mycket, vi åkte till Charlotte's och käkade glass. Detta ställe ligger i närheten av Dewbury och bjuder på massor av Glass, dem har även djur, minigolf och en lekplats. Detta ställe är så härligt. Det är dock mycket mysigare på sommaren när man kan sitta ute, och titta på alla djur, och den fantastiska utsikten. Tryck HÄR för att komma in till deras hem sida.

Likes

Comments

Resor&Äventyr

Kvällen spenderade i Leeds tillsammans med dessa. Tycker Leeds är en så himla härlig stad. Vi firade Doms födelsedag och åt tillsammans på en Brasiliansk restaurang. Maten var helt okej men oj så dyrt det var! Visst det var ät så mycket du vill restaurang. Efter middagen gick vi till en bar för några drinkar. Vill knappt hem imorgon.

Likes

Comments

Mat

Efter en timmes badminton bestämde jag och Dave oss för att göra egen Sushi. Varken jag eller han har gjort det förr. Men det var super roligt att göra och verkligen super gott! Vi köpte ett sushi kit, och där stod precis hur vi skulle göra. Vi gjorde suchi med bl.a lax, tonfisk, avokado och crabstick. Bara längtar till nästa gång jag lagar sushi

Likes

Comments

Mat

Idag har jag spenderat dagen i Milton Keynes. Vandrat i lite olika affärer men tyvärr blev inget shoppande. Var på en mysig italiensk restaurang som hette Ask Italian, super god mat! Jag tog en pasta med räkor och hummer. MUMS!!

Likes

Comments

Instagram@johanssonsmalin