Idag samlades några av släkten för att spela äventyrsgolf vid Sövde! Tycker verkligen golfbanorna här är så roliga. Efter det så grillade vi ihop. En mycket trevlig eftermiddag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Stort Grattis till denna fina tjej som fyller år idag. Ikväll blir det en lugn kväll hemma hos Cecilia! Kommet bli så trevligt!

Likes

Comments

Första dagen med fint väder på länge. Jag tog mig mot Sövde där vi har stuga. Mamma och pappa bjöd dit mig, Hanna (syster) och hennes pojkvän David på kvällsmat. Vi började med en promenad ner till sjön, där hundarna fick bada. Sedan åt vi mat och därefter spelare vi boule och badminton. En mycket härlig kväll

Likes

Comments

Central Amerika

Var precis och åt på Rosegarden i Lund som ligger vid Mårtens torg. Det var thai buffé som var jätte god och vi betalade bara 105kr. Jag åt massa sushi, nudlar och wokade grönsaker.
Där var även glass i stora lass till efterrätt, med stössel, såser och friterade bananer.
MUMS!

Likes

Comments

Central Amerika

En guidad tur på lilla tåget runt Visby fick det bli igår innan vi lämnade Gotland efter en toppen helg! Vi betalde 70 kr och turen tog ungefär 25 min. Det var precis det vi behövde för att känna oss redo att lämna. Eftersom vi var där så kort tid och vi var på Kallis mesta delen av tiden, så blev det inte så mycket tid över till bara turista. Vi fick veta lite mer om muren, fängelset, (som nu är ett vandrarhem) och Visby då och nu.

Likes

Comments

Instagram@johanssonsmalin