Sista dagen i Stockholm! Efter vi checkat ut från hotellet gick vi ner till stan och åt lunch. Jag valde smörrebröd som ni ser på bilden. Mums! Efter det tog vi en promenad runt på Drottninggatan, och sedan gick vi vidare till Wienercaféet där vi träffade Sofie (cecilias kompis) och fikade tillsammans. Sedan var det dags att säga hejdå till Stockholm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mat

Något både jag och Cecilia tyckte var ett måste var att äta på Riche. och där träffade vi även självaste "Mr Magic", Anders Timell. Jag åt Smörstekt Mälargös med vårprimörer och löjromscremé, vilket var super gott!! Rekommenderar verkligen denna restaurang! Cecilia valde köttbullar med gräddsås, råröra lingon och pressgurka. Denna dag har varit toppen!


Likes

Comments

Mode&Fashion

Det enda jag vill göra under tiden vi har i Stockholm är att gå till Mathilde, bästa butiken om du frågar mig. Och idag har jag gjort det, köpte häftigaste skjorta/jackan. Så jäkla nöjd med mitt köp!

Nu ska vi snart gå och äta kvällsmat på Riche.

Klicka på bilden för länk till jackan

Likes

Comments

Mall of Scandinavia stod på listan idag. Shoppade en del, och det kommer bilder på det senare. På kvällen hamnade vi på O'Learys, tog några drinkar och tittade på fotboll.

Likes

Comments

Resor&Äventyr

Då lämnar vi Umeå för denna gång men har en känsla att vi kommer ses snart igen!

Helgen har varit fantastisk, tusen tack till Julia och Oscar som gjort denna helgen toppen!

Nu Mot Stockholm

Likes

Comments

Instagram@johanssonsmalin