God formiddag søte mennesker, eller det har vel kanskje blitt ettermiddag. Endelig kunne jeg slenge rumpa i sofaen og skrive litt til dere. Jeg har tatt meg noen dager fri fra jobb siden jeg hadde litt ferie til gode og har benyttet meg av muligheten til å vaske ned hele leiligheten, puh.

Og så til det aller beste av alt! Lille Hr. Lakenskrekk som ikke har villet sove på flere uker, startet ferien min med å sove hele 13!! Timer i strekk i natt. Halleluja jeg føler meg som et helt nytt menneske. Bare la det fortsette, haha.


Grunnen til at jeg har tatt ut litt ferie er fordi jeg endelig skal ha litt jentetid med venninnene mine til helgen. Fra fredag til søndag blir det spa for alle penga og gullene skal kose seg hjemme med kjærligheten. Jeg har aldri vært borte fra baby T så lenge før og det kommer nok til å bli rart, men samtidig skal det bli godt å hente inn igjen litt krefter. Han er jo tross alt godt over året så det burde jo gå bra, hihi. (Jeg kommer til å bli helt nervevrak).


Jeg sitter forresten å sikler litt på stæsj til vinteren. Det ble plutselig sååå kaldt ute og hele meg er klar for ull og varme klær. Så her kommer en liten liste over ting jeg bare MÅ ha til vinteren. Økonomien tilsier ikke akkurat at det her går, så jeg får klare meg med capsen og tøflene en så lenge. Så får jeg spare til resten. Den hvite jakka er høyest på ønskelisten. SE DA:
Jeg får aldri nok tøfler, haha. Til gjengjeld bor jeg i dem hele dagene hjemme. Jeg er alltid kald på føttene, til og med på sommeren så de slites fort ut. Men seeee på de her da! Du finner dem HER.Kan man kjøpe skihansker uten å stå på ski? Plis si ja, hihi! De her skal jeg ønske meg til jul, alt som er praktisk kan man ønske seg til jul nemlig. Sukkersøte skihansker finner du HER.


Jeg har litt angst for luer, jeg tror bare ikke at jeg er noe luemenneske. Altså, alt blir liksom litt feil. Men caps? Jaaa. Og de varmer jo til og med litt, hihi. Denne gleder jeg meg til å få i posten.

HER finner du den.


Jeg har så lyst på nye UGG denne vinteren. Verdens beste kjæreste hadde med seg et par hjem til meg fra USA sist han var der alene, men det har neimen blitt to hele år siden og de har virkelig fått kjørt seg. Altså, i don`t care om det ser ut som tøfler, de føles som tøfler og det er det som betyr noe. Jeg tror jeg har lyst på grå egentlig, eller brune, eller jeg vet ikke. UGG meg HER og UGG meg DER.


Også den jakka da!! Du veit det plagget du vet du ikke har råd til og som absolutt ikke er praktisk i det hele tatt. Barn og hvite jakker er jo så no go som det går. Jeg må bare finne en god nok unnskyldning. Hjelp meg da! 

HER​ er den!


Har du noen vinter must haves?


-M
//innlegget inneholder reklamelinker

  • 308 lesere

Likes

Comments

På fredag gjorde jeg noe jeg hadde gledet meg til sykt lenge! Jeg var hos frisøren og fikk satt på hår. Heldige meg har blitt kjent med verdens søteste jente, som flaks for meg også er frisør. Jeg klippet meg jo kort for en stunder tilbake og har ikke klart å venne meg til det. Det er jo tåpelig at man skal være så overfladisk, men jeg blir faktisk litt muggen når jeg ikke føler meg som meg. Vel uansett, håret mitt er jo alltid et prosjekt i seg selv så jeg ble superglad når hun ville hjelpe meg med å oppnå drømmen om langt hår igjen.

Christine jobber på salong Hage på Gulskogen og er helt villt flink. Jeg er sååå fornøyd og går bare rundt å slenger med det nye håret, haha!

I tillegg var det så deilig å bare ha noen timer for seg selv uten noen eller noe annet å tenke på.

Valget falt på tape extensions, noe jeg aldri har hatt før. Jeg er skikkelig spent på om jeg klarer å holde det ved like. Jeg vet Vertfall at jeg aldri har lyst å gå uten igjen, haha 😂😂

Well, well. Jeg har jo selvfølgelig før og etter bilde til dere. Selv om det nesten er flaut å vise dem frem!!

Bye Bye sliten småbarnsmor, hallo ordentlig hår!

Ta gjerne en tur innom facebooksiden til salong hage om du vil. Den finner du her 😙💕


Nå må jeg få lille mr. Lakenskrekk til å sove! Var bare så gira på å vise dere håret, hihi!

-M

  • 883 lesere

Likes

Comments

Det var en gang en meg som fikk panikk av at vi ikke hadde like sengkler på begge dynene i senga. En meg som alltid hadde kontroll på hva vi skulle hver dag. En meg som ristet sofaputene flere ganger for dag og som husket å vanne blomstrene.

Jeg savner å være den meg.

Nå er jeg en meg som faller sammen i sofaen om kvelden. Uten overskudd til noe som helst. En mamma med sparkelflekker i trappa, maling under neglene og mat på sofaputene. Jeg kan ikke huske sist vi hadde like dynetrekk og i en blomstervase på benken henger det visnede roser.

Du vet, når du biter over alt for mye på en gang. Jobb hele dagen, en baby som ikke vil sove, et barn du alltid har dårlig samvittighet over, en blogg som aldri blir oppdatert og oppussing hvert eneste ledige sekund.

Jeg vil bare være ferdig nå! Vil bare ha litt tid til andre ting. Vil bare leke med barna mine i det nye hjemmet vårt. Vil bare leve som vanlig igjen.

Snart, snaaaaart! Siste innspurt. I dag har vi kjøpt sofa. Altså, det nærmer seg!

Og da, skal jeg så sykt legge på like sengklær!

-M

  • 781 lesere

Likes

Comments

Altsååå, sånn ser det ut hos oss akkurat nå. Ikke mye hjemmekoselig akkurat. Vi har i det minste endelig vegger og vi klarer å se for oss hvordan det blir. Det er smertelig mye jobb igjen før hele huset er ferdig, men en så lenge gleder jeg meg over at første etasje begynner å ligne på noe.


Det merkes at ting begynner å ta på. I går endte jeg dagen med å besvime. Garantert min egen feil siden jeg nok både hadde drukket for lite vann og at jeg glemmer å puste når jeg er stressa, haha! Denne helgen er vi heldigvis tom for jobb siden vi må vente på at gulvet skal støpes på nytt. Sååå da kan vi bare slappe av, nyte familielivet og rydde litt i kjelleren.

Håper alle har hatt en skikkelig fin dag!!

Bill. MRK hu med varmekablene

  • 1853 lesere

Likes

Comments

Akkurat nå er alt feil men likevel så riktig. Siste innspurt i første etasje er i gang og det nærmer seg innflytting. Jeg er superglad, dritsliten, kjempelei og entusiastisk på en gang. Jeg føler jeg løper til alt og når jeg først sitter stille herjer stresset i kroppen likevel. Hadde det bare vist igjen hvor mye vi gjør. For når jeg kommer hjem mister jeg helt motet. Vi bor i et kaos uten like. Alt er skittent, ingenting har sin egen plass. Det er alltid mat på kjøkkenbenken, kafferinger på stuebordet og plastkasser overalt. Faktisk har jeg egentlig ikke tid til å skrive her en gang akkurat nå.

Men siden vi skal holde på i første etasje hele kvelden etter at barna har lagt seg trengte jeg fem minutter i sofaen. Og de kan man jo bruke på noe produktivt. Jeg lovet dere egentlig en sniktitt, men så langt har jeg ikke kommet enda. Skal prøve å få tatt noen bilder i morgen. Nå vet jeg ikke hvor kult det er med bilder av usparklede gipsvegger, but hey! Jeg må jo være en kvinne av mine ord.

Apropos kvinne! Det er jo den internasjonale jentedagen i dag!! Gratulerer alle jenter! Dere er bra 💕💕


Jeg skal som sagt avslutte jentedagen med oppussing. Egentlig syns jeg det er litt koselig også, fordi jeg og kjærligheten får tid sammen.
For mange parforhold er oppussing som å grave sin egen grav. Jeg skjønner sykt godt at mange sliter når de holder på og at det setter mye på prøve. Man får aldri tid til å bare slappe av sammen, det er mye som skal bestemmes og man skal klare å samarbeide om oppgaver man kanskje har ulike forutsetninger for å klare. Jeg var faktisk skikkelig spent på hvordan det skulle gå. Alle som kjenner oss vet at vi er glade i å diskutere. Sånn i bunn og grunn er det en ertende tone vi har oss i mellom. Samtidig er vi også ganske ulike og har fryktelig mange forskjellige meninger.

MEN HERREMIN VI HAR KLART DET HER BRA!!

Vi koser oss når vi pusser opp sammen. Jeg har verdens mest tolmodige kjæreste som er flink til å vise hva man skal gjøre uten å bli irritert. Vi deler oppgaver og jobber sammen som et superteam. Vi har faktisk ikke støtt på en eneste uenighet til tross for mange timer sammen i huset. Jeg digger det!!

Nå er det forhåpentligvis bare tre uker igjen til vi får lønn for strevet og kan flytte tingene våre på plass. Tre uker til vi kan lage middag i et flunkende nytt kjøkken. Tre uker til vi kan slappe litt av før nye prosjekter står for tur etter jul.

Jeg gleder meg!!!

Bill. MRK - utslitt oppussingsmø i nød

  • 1944 lesere

Likes

Comments


Om litt under en måned er kjøkkenet vårt her og forhåpentligvis er huset helt ferdig slik at det bare er å sette opp. Med andre ord er det muligens bare fire uker igjen før det verste kaoset er over!! Altsååå!! Jeg dævver av tanken. Jeg er så klar for å bli ferdig med pussestøv over alt, et evig flytterot og lange dager med oppussing.

Har dere lyst på en sniktitt på hvordan det blir?

En så lenge prøver vi å kose oss når vi kan. Vi gjør det så koselig vi får det midt opp i alt rotet. Setter stor pris på den tiden vi har til å gjøre ikke noe og teller ned dager til vi kan ha late familiesøndager i et ferdig hus.

Midt opp i oppussingskaoset måtte jeg bare unne meg skoene jeg har siklet etter sååå lenge! Haha! Se på de da!! Og de sitter som en drøm på foten. De er fra Junkyard og finnes HER.

Capsen til burritos er også derfra og den finner du her. Har letet meg grønn etter den capsen, gosh.

Det såreste med oppussingen er nok at det tar litt av tiden jeg gjerne skulle hatt sammen med barna. Det kommer heldigvis til å være så verdt det og ikke minst godt for barna å få bedre plass til lek og moro. Vi får endelig plass til spisebord så vi kan ha ordentlige fellesmiddager. Snuppeliten får soverommet sitt helt for seg selv og lille T får sitt eget avlukke på vårt rom der han kan ha lekene sine og noe som bare er hans.

Snart, skikkelig snart!!

-M

  • 2444 lesere

Likes

Comments


De to siste dagene har jeg gang på gang kommet over saker omhandlet den nå ganske velkjente gruppen på Facebook "Mannegruppen Ottar".

Jeg blir ikke sint, bare veldig, veldig skuffet. Det er ikke noe poeng i å bli sint, det fyrer nok bare disse stakkars snørrvalpene enda mer opp. For det er jo på en måte synd i dem. Ekte menn skjønner du, har god oppdragelse. De er lært opp til å ha respekt for andre, passe munnbruken sin og ikke minst behandle kvinner med verdighet. Bare usikre snørrvalper med mindreverdighetskomplekser har behov for å utfolde seg på en gruppe som "Mannegruppen Ottar".

Mange går til motangrep og sier at det er et fåtalls personer i denne gruppen som er så drøye som vist over. At det også er disse som gjentatte ganger sjikanerer unge navngitte jenter inne på gruppen. De samme som har truet med voldtekt og de samme som gjentatte ganger tråkker over streken.

Men altså, lærte vi ikke når vi var små at det er like ille å være den som bare står og ser på?

Alle voksne menn med respekt for seg selv burde etter å ha lest innholdet på gruppen melde seg ut uten å rynke på nesa. Dette er så langt forbi et forum for ordentlig mannehumor. Dette er en side som oppfordrer til mye av det kvinner frykter aller mest. Ikke bare pedofili og voldtekter, men også barnemishandling og drapstrusler. Faktisk blir jeg fysisk kvalm av at mannen i gata velger å sitte og se på dette uten å vurdere det som avstøtende. 


I går leste jeg en artikkel om hvordan noen av medlemmene i gruppen har hetset en 13 år gammel jente grovt etter at hun delte en screenshot av en anmeldelse av gruppen på et helt annet forum. Jenta har delt dette med navn og annen informasjon fullt synlig. Dette resulterte i grove uttalelser om voldtekt, knulling og at hun skulle vært skutt. Når en av medlemmene i gruppen ble konfrontert med dette (gutt 22), uttalte han bare at hun selv var skyld i det siden hun var så dum og hadde blandet seg opp i deres greie. Han sa også at hun burde lære seg nettvett. 


Vel, kjære gutt 22. Kjære stakkars gutt 22. DU burde lære deg nettvett. Hvor fant dere det hun hadde delt? Jo, på en screenshot fra en helt annen lukket gruppe på Facebook. Med andre ord, dere er ikke usynlige. Dere kan blottlegges for et helt samfunn. Det dere sitter å humrer av nå kan gi dere problemer for resten av livet.


For, jeg hadde aldri. Og da mener jeg ALDRI verken ansatt, fått barn med, kjøpt noe av eller i det hele tatt ville være venn med noen som skriver på nettet om å ha sex med babyer eller drapstruet en 13 år gammel jente. 


"Mannegruppen Ottar" 

Ikke heter de Ottar og ikke er de menn heller!!-M

  • 3586 lesere

Likes

Comments

Det er fredag, lasagnen er i magen og jeg har flyttet inn i kosetøflene. Verdens beste kosetøfler fra ellos, haha! Jeg bor i de tøflene, faktisk så ille at jeg har bestilt meg enda et par i tilfelle de ryker. Du finner de HER.


Vel, nok om tøfler. Det er endelig helg og endelig tid for familietid. Lille T er fortsatt syk og jeg gleder meg skikkelig til å være hjemme sammen med både ham og snuppeliten et par dager. Det er så viktig å ta et pust i bakken og bare være familie når hverdagen står på som verst. 


Jeg føler nesten at vi ikke har tid til noe om dagen. Ikke kjærestetid, ikke alenetid med barna, ikke tid til ekstra greier som kino eller lekeland, bare ikke tid i det hele tatt. Men nåååå den helga her skal vi bare være sammen. Det har jeg gledet meg skikkelig til. 


Når man har lite kjærestetid er det koselig å ha en så fin kjæreste. I dag når jeg kom hjem fra jobb sto de fineste rosene jeg har sett og ventet på meg! I tillegg til fine kjøkkenting som skal på plass i det nye kjøkkenet. Han kjenner meg SÅ godt og har funnet de fineste tingene. Jeg gleder meg sånn til å sette de opp i det nye kjøkkenet. Og da skal jeg dele masse bilder. 


Det er fredag. Det er en skikkelig fin fredag og jeg gleder meg til å dele resten av den med familien min. 


God helg da søtinger, dere er bra!!


-M


//innlegget inneholder reklamelink​

  • 3059 lesere

Likes

Comments

Det er stille her om dagen...grunnen er enkel:

Sykdom, sykdom, sykdom!!

Det ene overtar etter det andre og dagene går i ett. Nå når vi endelig trodde det var over har lille T fått munn, hånd og fotsyke. Altsååå!

Nå ligger han og sover på brystkassen min og jeg benytter anledningen til endelig å ha tid til å skrive litt her.

Det første året i barnehagen er heftig. Man blir jo smittet av alt man kan få og det hjelper vel kanskje ikke at vi deler soverom alle fire akkurat nå, haha. Heldigvis finnes det jo en ende i det og jeg håper vi får en liten pause før neste sykdom står for tur.

Jeg får så vondt av den lille kroppen når han er syk. Han kan jo ikke si fra og det er vanskelig å vite hvordan man skal hjelpe. Jeg har troen på masse kos og kjærlighet da, haha og det får han mer en nok av.

Var deres barn mye syke når de startet i barnehagen eller?


Capsen til lille T finner du forresten HER! Jeg har letet i en evighet etter den 😂😂

-M

// innlegget inneholder reklame

  • 3175 lesere

Likes

Comments


Som mange av dere vet er jeg over gjennomsnittet aktiv på Instagram. Jeg elsker bilder og muligheten til å uttrykke seg uten ord. Bilder er for meg en slags form for kunst, jeg syns det er en fin tanke at bilder kan hente frem følelser hos mennesker bare ved å se på dem. 


Jeg skal være hundre prosent ærlig, jeg retusjerer innimellom bildene mine. På en dårlig dag fjerner jeg gjerne en kvise, forsterker øynene om bildet har dårlig kvalitet og tar gjerne en liten blekings på tennene om de ser alt for gule ut. Det er faktisk ganske pinlig å innrømme, av den enkle grunn at jeg skulle ønske jeg klarte å holde meg for god til det. Det sitter faktisk ganske langt inne å åpne retusjeringsappen. Det strider mot alt for mange av tingene jeg står for. Likevel gjør jeg det innimellom. Dårlig selvtillit er kanskje svaret, men ikke unnskyldningen. 


Men dette er snakk om meg, bare meg. For her kommer temaet som jeg har hatt lyst til å skrive om en stund. Rett og slett fordi det plager meg helt sykt. Det er mulig at jeg tråkker på noen tær nå, og det er greit, for dette er min mening og man trenger ikke være enig. Samtidig kan det være mange av dere som tenker at dette er et tåpelig tema siden det er ganske store uenigheter rundt å dele bilder av barn på sosiale medier i første omgang. 


Temaet jeg varsomt skal tråkke inn på er retusjering av babybilder. For hvordan er det egentlig ting har blitt når mange seriøst retusjerer babyene sine til små dukker? Er vi så opphengt i utseende at vi til og med skal fake hvordan barna våre ser ut?! Det gjorde meg faktisk en smule kvalm å lage bildet til dette innlegget. Rett og slett fordi det føles så feil å skulle forandre på den nydelige lille gutten min. For det er jo det de er alle sammen  er det ikke? Nydelige små nye mennesker. ​


Det er kanskje en bagatell, kanskje en tåpelig en også. Jeg bare syns jeg ser dem over alt. De små barna med porselenshud, øyne så store som fjell med glassklar farve og vipper svarte som natta.  De ser nesten ikke ekte ut lenger. 


Hvor er vi egentlig på vei, når ikke en gang babyer er pene nok i utgangspunktet? 

Jeg skjønner det bare ikke. 


Jeg skulle ønske jeg aldri åpnet retusjeringsappen for å redigere på meg selv, men jeg kjenner meg selv godt nok til at jeg vet det kommer til å skje igjen. Jeg vet at jeg setter et dårlig eksempel, selv om det bare er snakk om småting. Heldigvis vet jeg også med meg selv at jeg aldri kommer til å fikse på barna mine sitt utseende på et eneste bilde noen gang. For selv om min egen selvtillit noen ganger har en liten knekk så er det ikke noe i hele verden jeg syns er nydeligere en barna mine!!


-M

  • 3793 lesere

Likes

Comments