Outfitpics från middagen jag senast bloggade om haha. Vill va brun igen?? Fan azz. Sommarn är ju typ över nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra helgen ställdes det till med överraskningsmiddag för Mathilda som fyllde 25.

Likes

Comments

I helgen var jag ute på ön med my sissys och Mathilda. Vi åt konstant haha, spelade spel som drev oss till vansinne, grillade, pratade och pratade lite till. Det var mysigt! Idag har jag spenderat hela dagen hos mamma = solat och blivit matad haha.

Likes

Comments

Älskar att ha nyfixat hår.

Likes

Comments

När jag inser att han är borta. Känslan av att bli lämnad kvar. Det sker inte ofta, men ibland så luckras hjärtat och hjärnan upp på samma gång. Känslorna av hur det brukade vara blir påtagliga och sköljs över mig. Idag är en sån dag.

Du var en upplevare. Du var en arbetsnarkoman. Du var harmlös. Du var rädd för nålar, blod och död, men ändå var du kapabel till att tillintetgöra dig själv. Jag står inte ut med tanken. Jag ser dig framför mig, så liten mot världen. En själ som trycktes längre och längre in i mörkret av ensamhet, hopplöshet och uppgivenhet. Någon som brukade vara så full av liv. Du hade driv, arbetskraft, kämparglöd. Ett barns sinne för äventyr och påhitt. Det var du. Det var du som körde runt oss på bananen efter vattenscootern i timmar, när det var storm, iklädd regnkläder för att "det var så kallt i vattnet". Och du gjorde det för oss. För mig. När jag var en envis och bråkig tonåring som vägrade att följa med för att någon sagt något fel så var det du som kom till mitt rum och bad mig följa med, för du ville att alla skulle vara med.

När Filip var för rädd för att åka fort så lät du honom köra istället så att du kunde hoppa på. Du tyckte det var lika roligt som oss. Du satte dig längst bak där man flög runt som mest, och skrek av upphetsning. Du släppte handtaget och höll dig fast i mig och min flytväst istället, så att jag skulle ramla av med dig när den stora vågen kom.


Det var du som sprang så snabbt du kunde uppför trapporna på Gustavsvik, så att man själv blev arg för att man inte kunde komma ikapp. Det var du som ville åka karusellerna om och om igen på Liseberg. Det var du som bjöd med hela familjen på resor jag bara kan drömma om idag. Vi hade all inclusive och då jävlar skulle vi äta så mycket vi bara kunde. Du var den du var, och har gjort mig till den jag är idag. Jag kommer på mig själv ibland att använda dina uttryck, sucka som dig och ha värderingar som jag vet kommer från dig och din syn på världen. Hur du slet. Hur du byggde upp allt efter att farfar dött, 14 år gammal, det är beundransvärt. Och det önskar jag att jag fick säga till dig. Fina fina pappa.

Jag skulle göra allt för att få se dig stå nere vid sjön en gång till.

Likes

Comments

Här om dagen hängde jag med mina bästisar. Vi (dom) rensade Emelies uteplats från skogen som växt upp där, sen tog vi en glass i kyrkparken. På kvällen hade jag och sissypants Martina tacokväll och kollade på Så som i himmelen. Följt av jordgubbar, glass, grädde, nutella och chokladbollar. Hehe 🐯

Likes

Comments