Hej alla!!! Nu är det måndag igen och jag börjar ännu en tråkig vecka i skolan. Men man kan alltid tänka att det är ännu en vecka närmare jullov och sommarlov igen. Jag ville bara berätta att jag älskar att ni kommenterar så finna saker och gillar min inlägg. Men jag tycker att vi är lite få på bloggen så vi för försöka samarbete att sprida min blogg vidare till andra. Så hadde jag blivit superglad!!

Jag hoppas ni kommer ha en jätte bra dag och att alla är glada och att ingen mår dåligt!!!!!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!!! Hur är läget? och hur mår ni? jag hoppas ni mår bra för det gör jag. För Ingen ska behöva må dåligt i denna världen.

Likes

Comments

Jag heter Malin Martinsson och jag är 14 år och går i årskurs 9 i Altorp som ligger i Herrljunga. Jag fyller år den 2 december och jag är född år 2002. Jag bor i fyra hus för att jag har skilda föräldrar och dom har träffat nya partners så det är därför jag bor i fyra hus. Mitt största intresse är scouter och jag älskar att umgås med mina vänner på min fritid och hitta på roliga saker och umgås.

som person så är jag väldigt glad och omtänksam och så är jag såklart lite cool och tuff och jag står för det som jag oftast tycker och jag låter inget påverka mig och förändra den som jag är.

Men jag har haft det som dom flesta haft, lite tuffa stunder i mitt liv. För alla kan inte må bra hela tiden. men man måste bara komma ihåg att saker som har hänt kan man inte förändras men man kan lägga det bakom sig och gå vidare i livet. Det är iallafall så som jag tänker varje gång som jag har mått dåligt i livet.Likes

Comments