Har inte bloggat på flera år. När mamma gick bort så kände jag inte att jag hade orken. Men nu är det dags, med fokus på mig själv.

Har försökt gå ner i vikt hela mitt vuxna liv, och aldrig gått i mål. För det kommer alltid nåt annat. Men nu är det dags att ta tag i sig själv, träna för att inte gå sönder och forma kroppen, bli piggare. Bli av med mitt sockerberoende som bara är en massa skräp egentligen. Och sen vara en förebild för min dotter. Det finns ju massa alternativ istället för godis, kakor och annat. Sen att jag har en hobby med att baka är en annan sak, men måste kunna stå emot.

En dag i taget gäller, planera och inte gå utanför dessa gränser. Jag kan om jag vill, måste bara ändra tankarna i huvvet. Tänker man att man r ful och fet, ja då kommer man att vara detta. Tänker man att det inte går, ja då går det inte. Lagen om attraktion.

Väger nu 90+, mitt slutmål är att vara nere på 75. Är 1.74 lång. Kommer ta 4 kilo i taget som framgång, men varje hekto räknas men kommer inte fokusera på det. För varje kilo jag går ner tänker jag lägga undan 100kr i en sparbössa. Det är ändå 1500kr.

Och sen ävenha lite små belöningar på vägen.

Mäta skall jag göra med, för vågen visar inte alltid sanningen.

Det är dags nu, en gång för alla.Likes

Comments