Idag fikk jeg besøk av Molly og Pepsi. Benjamin skal ha barnebursdag så jeg ville passe de i mens. Istad var Adrian og Marlene her, de spiste pizza og jeg spiste kebab. Nå slapper vi av i senga og ser på NCSI.

Pepsi liker ikke å bli tatt bilde av så jeg fikk ikke noe fine bilder av han idag. Nå skal vi kose oss videre i senga. Aleksander fikser endelig hjullageret mitt! Skal bli deilig å få vekk den lyden på bilen!

Ha en fin søndag videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Igår reiste meg og Aleksander på Mc Donald's å spiste frokost. Klokka var rundt halv 1 da vi reiste. Jeg har lenge ønsket meg boken til Sophie Elise, den kom ut i dag i Skien og Porsgrunn. Jeg fikk utrolig nok boken av Aleksander i bursdags gave.

Når jeg kom hjem begynte jeg å lese boka til Sophie Elise. Allerede på side 11 likte jeg boka, nå er jeg på side 53. Har nesten ikke klart å legge fra meg boka, og det er sjeldent jeg gjør med bøker. Jeg har aldri funnet en bok jeg har likt spesielt, jeg har egentlig gitt opp ganske fort. Dette er annerledes med boka til Sophie. Jeg kjenner meg igjen i noe av det hun skriver. Boka er ganske sterk i seg selv. Jeg liker den veldig godt, den har ikke alt for mange sider og den er lett lest.

Jeg anbefaler alle og kjøpe denne boken. Den er helt fantastisk.

Syntes boka er fin i seg selv også. Det jeg liker å si er ikke døm boka ut i fra utseende!

Nå må jeg være litt sosial her. Har besøk av Adrian og Marlene, koselig at noen tar seg tid å komme på besøk hos oss. Vi koser oss som sagt med film og godteri.

Ha en fin natt videre

  • 3 lesere

Likes

Comments

Igår var det tilbake til skolebenken jeg kan si dette var bedre enn og bare ligge i senga og se på serier hele dagen. Jeg fikk rydda leiligheten i høstferien, men når det var gjort så hadde jeg ikke stort å gjøre for alt var gjort. Neste uke er det mye å gjøre på skolen. Har en langsvars naturfagsoppgave og den skal jeg levere på mandagen, tirsdagen skal vi ha prøve i naturfag om stråling og onsdagen har vi prøve i matte og historie. Dette blir nok en slitsom uke med masse prøver og oppgaver.


Jeg har egentlig tenkt neste år og studere historie om det med vikingtiden, filosofi, antikken og de viktige krigene! Dette er noe som interesserer meg veldig, jeg liker historie utrolig godt! Håper dette er noe for meg!


Jeg har kjøpt meg en utrolig deilig jakke i Sverige, jeg er super fornøyd med denne jakken! Den er kjempe god og varm! Ser den ikke deilig ut?

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hei mine fine fantastiske lesere.
Idag var det og stå opp klokka 5 stelle seg litt før mamma dukket opp på utsiden, vi skulle ta 7 båten over. Meg og Aleksander kjørte min bil mens mamma, lillesøsteren min Henriette og bestemor kjørte mammas bil. Vi har kjøpt oss ny fryser og da må man fylle den opp! Da vi var ferdig med og handle matvarene og litt godteri måtte vi ha noe å spise før turen gikk hjemover.

Det var en nydelig soloppgang når vi tok oss en tur ut pga bølgene. Jeg blir sjøsyk vis det er for høye og mye bølger, men i dag var det noen små men merket at jeg ble litt kvalm.

Nå kan jeg vel si jeg er litt sliten etter en så koselig tur sammen med noen av mine nærmeste. Så nå ligger jeg og ser på NCSI og koser meg. Jeg tar søndagen helt med ro kan jeg si.

Ha en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hei dere!

Dette er et fantastisk produkt som er et must, jeg elsker dette produktet!

The one and only MUDMASK!
Dette er en rense maske som drar ut urenheter og Blackheads og resultatet ser du etter første behandling merket dette kan jeg si! Da legger blackheads og urenheter seg på utsiden av masken!
Jo lengre og mer regelmessig du bruker den jo renere hud får du! Tuben er stor og holder til mange behandlinger, så verdt investeringen!
Dette er et knallkjøp og best av alt produktet er helt naturlig!
Jeg er kjempe Fan av maska fordi den:
Lukker porer
Trekker ut sorte prikker, hudormer og urenheter
Fjerner døde hudceller og overflødig fett uten å tørke ut huden
Funker supert for nuppete armer og inngrodd hår
100% etnobotanisk
Og den får kvisene til å roe seg og nesten blir borte!

Bruker du en bra fuktighetskrem til ansiktet blir dette enda bedre. Jeg bruker denne 3-4 ganger i uken og merker forskjell!
Denne er virkelig et must! Lyst på dette fantastiske produktet?
Ta kontakt med meg på malin_mariee@hotmail.com.

Sånn ser det ut når blackheads og urenheter legger seg uten på maska! Fantastisk!

Likes

Comments

Hei dere!

Idag er det min kose dag, jeg skal bare slappe av å se på NCSI og strikke masse. Idag har Porsgrunn valgt å stenge av vannet, men jeg har ikke prøvd om det er noe vann i springen. Meg og Aleksander har hvertfall sikkert oss med masse vann.

Så nå har jeg tatt på meg kose pysjen min og inntatt senga for fult. Jeg hadde på meg en Mud maske i stad som det kommer et innlegg om litt senere idag.

Dette er kose pysjen min som er utrolig varm og god å ha på seg! Kjøpte den på Cubus i fjord jul og genseren kjøpte jeg også på Cubus for en måned siden. Så nå skal jeg kose meg med frokost og serie titting!

Ha en fin onsdag videre.

Likes

Comments

Hei dere!

Idag er det god mandagen for meg, jeg har nemlig høstferie fra skolen så derfor er dette en bra mandag. Nå sitter jeg i senga og koser meg med noe å drikke og druer, sitter nemlig og strikker votter til meg selv. Så nå har jeg kjøpt inn nye farger så her blir det votter i massevis. Jeg har begynt på første vott og kan si det ikke er så vanskelig med høyre votten, men blir nok vanskeligere med venstre tommel.

Idag blir det å rydde resten av leiligheten og strikke masse, må prøve og bli ferdig før vinteren starter for fult!

Her er de fargene jeg kjøpte idag på Nille. Det var ta 3 betal for 2. Jeg kjøpte to av alle fargene.

Har ikke kommet så veldig langt men en start er det!

Min favoritt er Sodastream vann med kullsyre. Den er helt klart vært pengene! Du får kjøpt sånn smak du kan tilsette i vannet etter du har fylt på vann fra springen, skrudd flaska på maskinen og trykt på knappen og det kommer lyd fra flasken at det er fult. Tilsett smaken så mye du vil, men jo mer du tilsetter jo sterkere smak får du.

Har dere smakt denne juicen? Jeg syntes den er god, men litt for søt i smaken.


Ha en fin mandag vidre!

  • 8 lesere

Likes

Comments

Hei dere!
Idag var det back to school og all businessen igjen! Jeg har tenkt og dele noen filmtips til dere innen for noen sjangere jeg liker!

Action
• Transformers
• Avengers
• Captein America
• Taken
• The Expendables
• Iron man

Det er mange fler jeg liker men jeg liker disse best!

Skrekk/thriller
• Quija
• Woman in black
• Dont breathe
• The conjuring
• Insidious


Musikaler/dansemusikaler
• Footloose
• Dirty dancing
• Grease

Familiefilmer
• Innsiden ut
• Horten redder en hvem
• Alice in wonderland
• Frost
• Miracles from heaven
• My sisters keeper

Disse filmene som jeg kan anbefale til dere! Noen er fine filmer og noen griner du skikkelig mye av. Blant annet når jeg så på Miracles from heaven som er basert på en sann historie. Jeg gråt gjennom hele filmen, jeg har veldig empati for andre. Så om du er følsom så er dette en ordentlig grine film.

En film som treffer meg skikkelig er a girl like her. Den handler om en jente som blir mobba skikkelig. Den anbefaler jeg egentlig alle!

Nå ligger jeg i senga med kose pysjen min, ser på NCSI noe jeg bare elsker å se på og venter på at Aleksander skal komme hjem. Han har jobbet overtid i 3 uker og merker at han er veldig sliten, men en ting skal sies og det er at han er super flink! Unner han alt godt!!

Vi sees senere helt klart!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Hei dere!
Jeg har skikkelig reisefeber nå som vinteren kommer. Vinteren er fin selvfølgelig, men jeg vil utforske verden og andre kontinenter. Jeg vil oppleve hvordan kulturen er, hvordan de lever og utforske maten demmes der nede.
Her er de stedene jeg vil utforske:

Frankrike er en av de stedene jeg har lyst til å utforske. Det jeg har lyst til å utforske i Frankrike er kunsten og maten. Frankrike er kjent blant annnet mat og vingårdene. Jeg har lyst og reise på museum og se hvordan det var der i nasjonalromantikken.

I Hellas er det mye fra antikken jeg vil se og oppleve. Antikkens historie er mest i Hellas. Det er så utrolig mye fra antikken som fortsatt er bevart og nesten helt!

Rio de Janeiro i Brasil! Her har jeg virkelig lyst til å oppleve karnevalet! Det ser så utrolig bra ut og morsomt! Her har jeg også lyst til å se i byen på de fine bygningene!

Malta!

Her har jeg så lyst til å reise ned og besøke Daniel han er en utrolig god kompis som jeg savner alt for mye! Savner alt det rare han gjør, humoren hans også, men han er noe for seg selv på en spesiell måte han setter spor så utrolig fort og dypt! Han er en ordentlig god gutt! Vil oppleve byen om kvelden egentlig litt venne kos!

  • 14 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Idag er det søndag og jeg har vært på Tullis sammen med Synne og Tonje. Dette var kjempe koselig å være litt sammen selv om vi er sammen ganske ofte, men uansett koselig var det!

I går fikk jeg Adidas genseren min! Jeg bestilte den i størrelse 36, men skulle bestilt 38 isteden. Den er kjempe god å ha på seg!

Dagen avslutta jeg med bowling med noen fra klassen. Det var utrolig koselig og samle seg en gjeng og ha det morro. Godt vi er en bra klasse som kan finne på ting sammen!

Nå ligger jeg i senga under dyna etter en fin dag sammen med noen utrolige mennesker! 


​Hvordan har søndagen deres vært ? 

  • 17 lesere

Likes

Comments