Hei dere!

Idag tenkte jeg skulle ha en konkurranse! Det eneste dere trenger å gjøre er og kommentere at dere er med og e-post adressen din slik at jeg kan kontakte deg!

Følg meg gjerne på insta: malinmariee!


Har en ny snap som jeg håper jeg kommer til å være aktiv på. Det kommer til og bli en vlogg til dere som følger meg. Kommer til og godta alle som legger meg til nouwmalinmariee

Håper mange vil delta på konkurransen vinneren får 50% på wish!

Vinneren blir trekt på onsdag!

Ha en fin dag videre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Idag ble vi vekt klokka 09.30 og så sto turen til Valle. I valle er det krigsminne fra 2 verdens krig utrolig spennende! På turen var det meg, Aleksander, Silje, Bjørn og Vanessa.

Håper dere liker bildene anbefaler virkelig og ta en tur hit! Utrolig fint og utrolig spennende og gå og være der tyskerne hadde okkupert og ikke minst levd!

Kommer til å ha en konkurranse i morgen så følg med❤️

Ha en fin dag videre!

Likes

Comments

Jeg er åpen om min psykiske lidelse til de nærmeste. Jeg kan snakke om depresjon og hvordan den påvirker min hverdag.

Jeg kan beskrive følelser og tanker jeg har på grunn av depresjonen. Men det er veldig få som klarer å sette seg inn i hvordan det egentlig er for meg. Og hvis de gjør det, blir det glemt igjen like fort og det er nesten forventet at det skal «gå over» etter en stund.

KOMMER OG GÅR SOM DEN VIL

På en god dag har jeg det veldig bra, jeg har mye energi og smiler og ler. På en dårlig dag er jeg trøtt og sliten og kanskje litt avvisende mot folk. På en grusom dag vil jeg dø for å slippe unna og for å spare andre for mitt drama. De tre forskjellige stadiene kan komme med flere måneders mellomrom eller bare timer.

Jeg har godtatt at depresjonen er en del av meg, og en del av mitt liv. Det er som en sort fugl som setter seg på skulderen min, og som flyr avgårde igjen. Ingen kan kontrollere den. Ingen. Den kommer og går som den vil.

Når den er på vei, får jeg varseltegn fra den. Den gjør meg irritert og mentalt sliten. Lyder blir forferdelig skjærende i hodet mitt. Mennesker som snakker fort og mye blir en belastning. Store folkemengder blir uutholdelig. Normal prat blir mas. Et vanskelig spørsmål blir som et umulig mattestykke. Alt blir kaos.Jeg vil sove, mye. Får aldri nok søvn. Flere timer, flere ganger om dagen. Men jeg blir aldri uthvilt. Tenk deg å være så trøtt at du ikke klarer å holde deg våken mer. Og når du har sovet lenge og våkner igjen, er du like trøtt. Det er forferdelig tungt. For ikke å snakke om følelsene. Skyldfølelsen spesielt. Å føle at du som person er i veien for andres lykke. Du, og din depresjon gjør at andre misliker deg, unngår deg, ikke forstår deg.

Når depresjonsfuggelen har landet på min skulder, har jeg allerede kjempet lenge for å unngå det. Men det er som regel uunngåelig. Den lander med blytunge ben, slår meg i bakken og lar meg ligge der, alene. Den sitter oppå meg å rikker seg ikke. Holder meg fast med sine klør. Utenpå ser du bare en stille og småsur person som plutselig sluttet å snakke og smile.

GI EN KLEM

Du tror kanskje hun bare er litt sliten, har kranglet med kjæresten eller bare har en dårlig dag. Kanskje blir du irritert over meg og mitt skiftende humør. Men sannheten er at det sitter en fugl laget av mørke skygger fra fortiden og tunge tanker på meg, som gjør meg syk.

Jeg er ikke bare sliten, jeg er sykelig sliten. Men det er så vanskelig å forklare, spesielt da, når jeg er så langt nede. Da, når du kanskje spør hva det er? Kanskje du faktisk ønsker å vite, men jeg klarer ikke å snakke om det da. For bare tanken på å åpne seg opp og snakke om hvordan det føles, gir meg tårer i øynene og gjør meg ekstremt trøtt.

Så da svarer jeg bare at det er ingenting, og går for meg selv for å gråte fordi jeg enten ble så glad for at du spurte, eller fordi jeg kunne høre at du bare var høflig. Man blir nemlig veldig var for måten ord blir sagt på. Stemmeleie, volum og om omsorgen var ekte eller ikke. Man lærer seg sånt. Dessverre.

Så mitt ønske til deg som kanskje kjenner igjen disse symptomene. Om du har en venn, kjæreste eller familiemedlem som oppleves slik, gi dem en klem. Hold hardt og ikke slipp. Fortell dem at du ser dem og at du ser de sliter. Og at det er greit. Vær så snill, si det! Det er alt som skal til.

Som jeg skulle sagt det selv dette beskriver meg til punkt og prikke. http://www.psykmagasinet.no/depresjonen-er-en-del-av-meg/ har skrevet dette innlegget og hun klarer å få sagt det!

Likes

Comments

Hei dere!

Nå er det vår og varmt i sola! Nå gleder jeg meg til sommeren og at det blir enda varmere i været. Gleder meg til å bade, spise is og sole meg! I år skal jeg bli brunere, men jeg har uendelig av tid. Jeg vet at jeg er utrolig rastløs når det kommer til å sole seg men i sommer må jeg legge den hvite kroppen i sola!
Akkurat nå sitter jeg hos mamma og slapper av i sola.

Og det gjør disse to også! Gleder meg til og legge vekk vinter klærne og finne fram sommer klærne! Det skal bli deilig og gå i kjole og shorts. Idag skjer det ikke stort blir nok bare å slappe av og ta ting som det kommer.

Likes

Comments

Hei dere!

Ja guess who is back, jeg er tilbake etter en pause fra dette. Gikk inn på mailen min i går og så hvor mange som ønsket at jeg skulle fortsette og blogge. Tusen takk for at det var så mange som ville at jeg skulle komme tilbake, dere er fantastiske og takk for tips og innlegg dere ville at jeg skulle skrive litt om. Mange av dere har ønsket en vlogg fra meg men som jeg har skrevet til noen av dere er at jeg må føle meg vell til å sitte foran kamera først. Skal klart prøve men kan ikke love noen ting.

Endelig har jeg noe og skrive om, har hatt litt skrive sperre også men tusen takk dere for alt av tips og eksempler til hva jeg kan skrive om og hva dere ønsker jeg skal skrive om!

Lots of love

Likes

Comments

Hei dere!

Da kommer 10 ting om meg selv!

1. Jeg er et matvrak men spiser veldig lite. Kanskje litt rart men sånn er kroppen min.

2. Jeg har noen ganger mat lyst og noen ganger orker jeg ikke tanken.

3. Jeg elsker å gå på tur. Jeg er veldig glad i å være sammen med andre på tur!

4. Jeg er lang sinna. Egentlig kommer det helt an på hva som har skjedd! Jeg er ikke lang sinna på noe det ikke er noe å være sinna for lenge men kanskje et par sekunder.

5. Jeg elsker senga mi! Jeg kan forestille meg en dag i senga, men slik er det ikke.

6. Jeg er rastløs om jeg ligger eller sitter for lenge. Derfor klarer jeg ikke å ligge i senga en hel dag selv om jeg har vondt i magen.

7. Jeg takler mye smerter, men noen ganger går det over min skala og da ber jeg om og sove i 2 dager.

8. Jeg elsker barn, jeg har kjempe lyst på barn! Jeg vil ha barn nå om jeg kunne fått det. Må nok vente litt!

9. Jeg blir alt for glad i folk for fort! Jeg kan møte en person som jeg liker godt å herregud jeg sliter om jeg ikke kan være med den personen i en dag!

10. Jeg kan ha en ganske teit, tørr humor men hvis andre har det er jeg litt støkk..

Se på de flotte her a! Mine to fine lesbiske venninner! De er flotte og har ikke ord! Skjekk ut bloggen demmes bergogolsen.blogg.no

Likes

Comments

Hei dere!

Idag har jeg bare slappet av hjemme og vært en liten tur hos Bjørn og Silje! I morgen kommer jeg til å legge ut 10 fakta om meg selv/ kanskje noe du ikke viste om meg osv. Tenkt jeg skulle ha en spørsmålsrunde også. Om det blir innlegg eller video vet jeg ikke.

Jeg har begynt med briller og endelig ser jeg ALT! Nå må jeg komme meg i dusjen før mage smertene tar over her!

Ha en fin dag videre!
Lots of love

Likes

Comments

Hei dere.

Jeg tok meg en liten pause fra bloggingen, jeg må gi meg selv tid til og slappe av å ta det helt med ro. Jeg sliter veldig mye med magen min, og jeg skulle ønske det fantes smertestillende som tok alle smertene uten rød trekant eller en tablett som kurerte sykdommen min.

I juni 2016 på en torsdag ble jeg innlagt på sykehuset i Skien. Jeg var veldig sliten og hadde mye vondt. Jeg var inn og ut av legevakten, var hos legen og de viste ikke hva det var. For jeg hadde bare magesmerter, men så kom symptomene og legen min fant endelig ut hva det var. Jeg kom inn på akutten og ble lagt inn, Aleksander reiste fra jobb og ble med meg hele vegen. Turnus akutt legen la meg inn men det var fult på den avdelingen jeg skulle ligge på så jeg lå på blod og kreft AVD noe som var skremmende.

Fredagen kom og jeg skulle egentlig få koloskopi det er en undersøkelse som går ut på å se på tykktarmen med et kamera. Jeg maste allerede på torsdags kveld om jeg hadde fått time men de viste ingen ting. På fredagen klokken 10 etter at legen hadde vært der kom det en sykepleier inn til meg. Hun beklaget seg så mye at jeg ikke fikk denne undersøkelsen den dagen. Turnus legen hadde glemt og bestille. Jeg fikk perm og reiste hjem, men jeg måtte tilbake til sykehuset på søndagen for jeg skulle få undersøkelsen på mandagen.

Mandags morgen kommer det inn en utrolig behagelig mannlig sykepleier som skulle sette veneflon på meg. Jeg hadde allerede fått en tidligere men jeg skulle hjem og ville ikke ha den på. Han var kjempe flink og rolig, noe som gjorde meg komfortabel og rolig til tross for angsten om å være alene på sykehus.

Etter alt dette og svarene kom tilbake fikk jeg vite at jeg hadde betennelse i tarmen(ulcerøs kolitt) litt letta for og få vite hva det var men dette kan jeg love deg er ett helvette å ha med å gjøre...

Dette er hvorfor jeg er så mye av og på med bloggingen, vært usikker på om jeg skulle dele dette eller ikke. Men så gjorde jeg det.

Håper dere har en fin dag videre! Takk til alle som støtta meg og kom på besøk! Dere er gull vært 😘

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg i sengen og ser på alarm 112 på zebra.

UKENS OPPTUR:

Var på tur Igår sammen med Silje, Bjørn, Vanessa, Øystein og Marthe, de hadde med seg hunden Bella!

UKENS NEDTUR:

Denne uken har jeg ikke hatt noen nedtur, mener sliten av det som har med skolen å gjøre!

UKENS BILDE:

Bildet går til min søte Vanessa!

UKENS CARVINGS:
Iste med sitron smak er min favoritt!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Ukens mest leste innlegg er ukens forrige innlegg: uken som gikk.

NESTE UKES MÅL:
Ta meg tid til å ta fine vakre bilder og lage videoblogg!

Lots of love

Likes

Comments

Hei dere!

Det er lenge siden sist men tok meg en liten pause. Holder på med en fordypningsoppgave som ikke går etter planen. Jeg har lest boka "evig søndag" av Linnea Myhre. Hun tar oss med ett år gjennom depresjoner, spiseforstyrrelsene og angst. Boka er bra og du får innblikk i hvordan livet hennes er så den er hvert å lese!

Nå har jeg sett på jegertvillingene og jeg er skikkelig fascinert over dem. De er så utrolig råe, det må dere bare se! Det er også en serie til jeg ser på TVNorge, dødenstjern. Det er spennende, nervepirrende og litt skummelt. Nei nå får jeg følge med for dette er spennende!!!

Oversikten over programmene på TVNorge

Jegertvillingene: torsdag 20.30
Dødenstjern: tirsdag 21.30

Forresten så har vi fått ringene men min var ikke akkurat sånn jeg hadde forestilt meg. Dette synet blir jeg ikke lei!

Lots of love

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:
Slapper jeg av i senga med The good wife! Er allerede på sesong 4 og siste episode. Vurderer om jeg skal se på Once upon a time snart!

UKENS OPPTUR:
Jeg har vært mye ute hvertfall i helgen og fått litt mer energi!

UKENS NEDTUR:
Fikk ikke forlovelsesringene til tide. Jeg var skikkelig sur og utrolig lei meg. Nå håper jeg de er på vei snart. Det viste seg at ringene har blitt sendt til feil kunde han fikk mine og jeg fikk ringen hans. Fortsatt litt irritert!

UKENS BILDE:

UKENS CARVINGS:
Har fått skikkelig dilla på surt godteri og sterk pølse!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Ukens mest leste innlegg HER

NESTE UKES MÅL:
Bli flinkere på å legge ut blogginnlegg og ikke isolere meg så mye!

Lots of love

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Idag var Aleksander og meg på Jarseng med en kjempe fin gjeng med barn og voksene. Vi koset oss masse og hadde det kjempe gøy, vi voksene tok oss et rompebrett hver og lagde et langt tog det var kjempe morro. Tenkte at jeg skulle ha uken som gikk hver søndag. Så det kommer et innlegg senere også.

Nå koser jeg meg i senga med denne gode genseren! Så får jeg fortsette på uken som gikk innlegget!

Lots of love

Likes

Comments

Hei dere!

Etter kjempe lang planlegging og lang vente tid fridde jeg til Aleksander! Dette gikk ikke sånn som jeg hadde planlagt.. Ringene skulle jeg få i posten i dag, men da jeg fått pakken og kjøpt rosene satte jeg meg i bilen for og åpne posen. Jeg trodde først at jeg hadde fått bare Aleksander sin ring og at min kom senere? Jeg åpnet posen og kikket på graveringen, der sto det noe helt annet. Jeg kjente en nedtur som jeg aldri har kjent på før! Jeg kjører hjem forbanna og lei meg samtidig.

Jeg kom hjem og satt i bilen og tenkte hva faen gjør jeg? Tenkte i 10 minutter før jeg bestemte meg. Jeg tok med meg rosene inn og den ringen. Gikk inn og tok av skoa og jakka, lukket opp døra inn til stua. Ser det søteste smilet og han jeg har tenkt til å fri til. Han spurte meg om hvem jeg hadde fått roser av, jeg forklarte at de var til han. Jeg satte meg i sofaen og fikk en god klem og et kyss. Jeg forklarte hva jeg som hadde skjedd at jeg skulle fri osv men alt gikk i dass. Uansett fridde jeg uten ring, jeg fikk et ja. Følelsene i kroppen bare suste rundt drit glad og lykkelig!

Jeg har fortsatt denne følelsen i kroppen. Etter hvert skal vi ut og spise og se film her hjemme! Til alle dere der ute: jenter har også lov til å fri! Jeg har fått enorm skryt at jeg var tøff som gjorde dette! Jeg angrer ikke, dette var en lettelse fra skuldrene og jeg ble noen kilo lettere helt klart! Jeg får prate mer med Aleksander her! Så sees vi senere!


Lots of love.

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg har ett par ting jeg gleder meg til i 2017. Jeg har allerede fått sommerjobb på et legekontor i Porsgrunn og dette gleder jeg meg veldig til. Endelig gjøre noe jeg elsker av hele mitt hjerte! Jeg er utrolig glad for at jeg tok helsesekretærutdanningen, jeg angrer ikke et sekund. Ja jeg var veldig usikker når jeg var ferdig i sommer om jeg likte dette og om dette var noe for meg. Det viste seg at det var det etter et år på skolen. Jeg hadde blitt tilbydd en jobb som helsesekretær hos en hudlege, men jeg måtte takke nei pga skolen, kjipt men sånn kan det gå.

I August så har Synne, Tonje, Perka og meg pratet om og ta oss en tur til England! Dette har jeg skikkelig lyst til! Jeg håper så klart at dette skjer, jeg har fått meg sommerjobb og jeg håper at jeg jobber hver dag i hele sommer sånn at vi kan ta oss en tur dit!

I morgen tenkte jeg at jeg skulle prøve og vlogge, det blir den første vloggen så ikke forvent dere verdens beste video. Jeg skal prøve så godt jeg kan!

Dette blir en dag i uken men vet ikke helt hvilken dag enda, dette skal jeg tenke på til i morgen så skal jeg oppdatere dere!

Q: Må man ha youtubekanal og legge det ut på??

Lots of love

Likes

Comments

Hei dere!

Hva syntes dere om at jeg hadde en videoblogg 1 gang i uken? Der dere bestemmer tema og at jeg også er med og bestemme litt. Hva tenker dere om dette?

Jeg vet ikke helt om hva jeg skal prate om men så jeg håper dere kan kommentere eller sende en privat melding til meg her eller på Mail. Mailen min står på siden min, så bare å ta kontakt.

Lots of love

Likes

Comments

Advarsel, litt klaging og syting.

Hei dere!

Jeg må fortelle dere noe, som kanskje plager meg litt. Jeg er litt lei av og beklage meg for at jeg ikke har fått blogget. Det skjer mye i livet, andre dager er ikke som andre og psyken sliter deg ut litt etter litt. Så jeg vet at jeg kommer til å beklage igjen, for jeg beklager meg for nesten alt.

Er egentlig ferdig med psykologtimer, men jeg føler at jeg trenger mer hjelp med selvtilliten og få meg opp fra kjelleren. Det er mer som ligger bak dette. Jeg har vært syk og har bare sovet og våknet for å spise så har jeg sovnet igjen.

Kommer til å bli flinkere til å blogge men jeg kommer til å skrive når jeg føler for det. Har en del smerter i kroppen enda så jeg skal prøve så godt jeg kan!

Har dere tips til hva jeg kan blogge om?

Likes

Comments

Meg og min vekt har ikke vært så gode venner den siste uken. Nå er den heldig vis på god vei tilbake, men har jeg gått ned noe den siste uken? ja klart det, jeg merker det spesielt på mageområdet og puppene mine. Jeg har gått ned 10 kg siden lørdagen. Jeg var nede i 37 som jeg var på barneskolen, heldig vis er jeg på vei oppover. Kommet meg til 41 men langt fra der jeg vil være. Jeg var fornøyd med der jeg var med min vekt og kropp, men nå vil jeg egentlig fikse på puppene mine. Silikon? kanskje en dag når det lar seg gjøre. Jeg ble skikkelig deprimert den siste uken med omgangssyken, jeg trodde jeg skulle bli gal. Jeg var sulten, trøtt (selv om jeg sov flere timer om dagen) sliten og oppgitt. Jeg følte rett og slett klar for å gi opp, utrolig nok.

Nå skal jeg prøve å spise litt, og slappe av litt å se på seien min som er once upon a time, anbefaler den helt klart. Dette var et personlig innlegg, men sånn ble det i dag.

Ha en fin fredag, har det skjedd noe med dere i dag på fredagen den 13? ikke med meg enda.

Lots of love

Likes

Comments

Etter mange dager med venting kom den endelig i posten. Det tok 6 dager fra jeg bestilte den til den kom. Jeg hadde håpet de hadde den i den fargen jeg ville ha som da er rosa men måtte nøye meg med mint grønn, men finnes også i hvit.

Jeg har denne fargen og syntes den er litt fin, men ville helst ha rosa sånn er det. Jeg liker den veldig godt, den passer på alle telefoner, bra lys og fikser selfien bedre enn snap blitsen foran.
Jeg har også kommet meg på bedringens vei, men jeg tenkte jeg i morgen skulle starte for fult med blogg igjen.

Lots of love

Likes

Comments

Hei dere!

Beklager for at jeg ikke har fått oppdatert bloggen i det siste. Jeg har akkurat blitt kvitt influensa men nå har jeg fått omgangssyken.

Blir dessverre ikke noe blogging i dag, men vi får se når jeg har blitt frisk !

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hei igjen dere.

Jeg tenkte jeg skulle publisere dette innlegget i morgen men så tenkte jeg at jeg gjør det idag isteden for i morgen.

Jeg kan si det sånn at jeg er glad i godteri og potetgull til tider, noen ganger kan jeg få skikkelig dilla på begge deler mens andre dager kan jeg la vær å spise noen av de.

Dette er mine favoritter


Nå kan jeg si jeg fikk lyst på godteri, heldig hvis har jeg Totenflak og crispy bit det er den sjokoladen med svart bakgrunn.

Noen av disse kunne jeg spist hverdag, litt skummelt, men sant. Er litt avhengig av sukker, drikker mer brus en å spise godteri og potetgull.

Q: Har du noen favoritter som du ikke klarer å slutte med?

Likes

Comments