Hei dere!

Jeg stor koset meg på lørdagen! Bestefaren til Aleksander ble kjempe overrasket, og det var utrolig morsomt og se! Litt senere i dag kommer jeg til og legge ut de topp 10 filmene eller serier jeg kan anbefale dere og ta en titt på. Jeg har helt glemt det innlegge jeg skulle skrive til dere! Tenkte jeg skulle legge det ut så fort jeg er ferdig med innlegget! Tenkte jeg skulle skrive litt mer på det idag!


Er det noe tema eller noe dere vil jeg skal blogge om så er det bare og ta kontakt!

Ha en fin mandag videre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg har vært litt opptatt i det siste, derfor har dere ikke hørt fra meg. Jeg har holdt på med og planlegge 70 årsdagen til bestefaren til Aleksander. Så idag er den store dagen jeg gleder meg skikkelig til i kveld. Det blir god mat og drikke! I bursdags gave har vi tenkt og gi han whiskey isbiter og et stort ølglass.

Nå holder jeg på med og lage spilleliste som vi kan ha litt senere på kvelden. Jeg er kjempe dårlig på og finne sanger han kan like. Dette er vanskelig siden han ikke skal vite noen ting. Har spurt en del folk som kanskje vet hva han liker, men får bare til svar at han liker det meste, hjelp.

Nå må jeg finne flere sanger, skal være ferdig stelt til halv 5 så får komme meg litt i gang her.

Ha en fin lørdag videre!

Likes

Comments

Hei dere!

Legg meg til på snap nouwmalinmariee så får dere se hva jeg fikk i posten!

Likes

Comments

God morgen!

I Porsgrunn skinner sola og jeg holder på med klesvask. Nå sitter jeg og venter på at postmannen skal komme, fikk en melding til morgenen i dag om at pakka kom i postkassen i dag! Jeg gleder meg skikkelig til å prøve det jeg har kjøpt! Tenkte jeg skulle lage en video om hva jeg har kjøpt og hva jeg syntes.


​Så jeg håper at den kommer veldig snart! Jeg elsker og få pakker i posten, blir som en liten unge på julaften! 

Q: Liker dere og få pakker i posten? 

Likes

Comments

Hva gjør deg sint?

Det som gjør meg sint er folk som ikke blir tatt på alvor, urettferdighet og respektløse mennesker.

Hvor høy er du?

Jeg er 160cm høy.

Beskriv deg selv med tre ord.

Alt for snill, omsorgsfull og følsom.

Takler du stress?

Jeg vil si at jeg takler stress veldig greit, med tanke på jobben min er det litt stress og jobbe med.

Hva liker du og gjøre best?

Jeg liker best og være ute i naturen, men samtidig inne på sofaen med noe spennende på tv.

Beste stedet du vet om?

Det beste stedet jeg vet om å være må nok være hytta mi i Seljord!

Hva er drømme jobben din?

Jeg har egentlig lyst til og bli operasjonssykepleier eller kirurg men jeg jeg holder meg til helsesekretær yrket som er litt av hvert.

Har du noen hobbyer?

Nei, jeg har ingen hobbyer den dag i dag men har veldig lyst til å ri igjen! Det er så deilig og bare kunne ri i naturen!

Favoritt kjendis/band atm?

Min favoritt band atm er Rotlaus, og favoritt kjendis er nok gitaristen i Cir.Cuz!

Favoritt dyret ditt?

Hund og katt da jeg har 2 hunder nå og hadde en katt tidligere!

Molly er en blanding av dverg dacs og pomeranien

Dette er Pepsi og er en dvergpuddel

Likes

Comments

Hei dere!

Idag har jeg vært hjemme og fått gjort noen ærender, men fikk ikke gjort alt jeg hadde håpet på. I natt fikk jeg ikke sove. Jeg bare lå og kikket i taket og fikk en skikkelig kløe over hele meg, Jeg fikk sove litt før Aleksander reiste på jobb. Så jeg hadde veldig liten energi når jeg skulle rydde her hjemme, så får håpe jeg får sovet ordentlig i natt sånn at jeg blir ferdig her hjemme.


Jeg holder på og skrive et innlegg jeg tenkte jeg skulle legge ut litt senere idag. Litt senere i uken kommer det et stort tema som er veldig aktuelt i dagens samfunn, så følg med så får dere vite litt hva jeg tenker om dette temaet, mine meninger og hva regjeringen burde gjøre.


Håper dere får en fin dag videre så sees vi etter på!

Likes

Comments

Hei igjen!

Jeg slettet min gamle blogg fra Nouw, jeg følte jeg var veldig dårlig på og skrive og ta bilder osv, men nå skal jeg komme sterkere tilbake! Jeg skal bli bedre til å skrive, ta bedre bilder og bli flinkere på og lage video i ny og ne. Jeg er selvfølgelig åpen for hva dere ønsker fra meg!


For dere som ikke vet helt hvem jeg er, så er det bare og klikke på om meg så får dere litt info om meg!

I dag har jeg vært sammen med en venninne og vi har vært å handla og slappet av. I morgen er det mye som skal gjøres for meg, jeg skal skrive ut søknader til forskjellige legekontor og få levert dem. Jeg har allerede søkt på en jobb men søknadsfristen gikk ut i dag så tar nok litt tid før jeg eventuelt hører noe fra dem.

Så nå venter jeg på at Aleksander skal komme hjem, han spiller bingo vær mandag sammen med noen venner. Så nå skal jeg fikse litt på bloggen og finne litt ut av dette her, for sist valgte jeg bare et design og sånt så dette her skal nok bli bedre!

Slenger på et bilde av Meg og Thomas fra Cir.Cuz som jeg møtte på festdager i skien på fredag.

Likes

Comments