Hei dere! Beklager for at jeg ikke har fått blogget i det siste men jeg hadde nynorsk tentamen på fredagen så jeg har vært litt sliten med 2 tentamener på 1 uke ..

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg i senga og er klar for og legge meg etter en super fin dag!

Helgens opptur:
Det har blitt første advent, og jeg kan starte å pynte til jul. Jeg har ikke fått gjort det i dag siden vi er i Notodden. Så da blir det i morgen.

Helgens nedtur:
Jeg har ikke stort mye igjen av energi. Så jeg håper det kommer tilbake, sånn at jeg kan pynte litt her.


Neste helgens mål:
Det blir vel og handle julegaver og pakke litt.

Helgens film:
Kjæledyrenes hemmelighet.

Helgens serie:
Hart of dixie

Helgens innkjøp:

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere!

Nå sitter jeg og mimrer tilbake til da jeg var liten og tenker på alle de barnefilmene som gikk på Barne-TV!

Her kommer mine favoritter!

👶🏻 Mumfie- herregud som jeg savner denne lille elefanten i rosa jakke og fugleskremselet!

👶🏻 Frode flodhest- Dette er en av mine favoritter! Den er så søt!

👶🏻 Fraglene- Når jeg var mindre så syntes jeg de trolla var skumle, men jeg elsket denne uansett.

👶🏻 Gnottene- elsker dem enda!

👶🏻 Magnus og myggen

👶🏻 Teletubbiene- Dette er det jeg kunne se på når jeg var liten, du kunne prate med meg men var ikke garantert at du fikk noe svar.

👶🏻 Bjørnen i det blå hus- Min yndlings serie!

👶🏻 Hamtaro- savner hamtaro skikkelig! Husker godt jeg likte disse når jeg var mindre.

👶🏻 Casper det lille spøkelse

👶🏻 Leker søker barn

Jeg syntes det er virkelig synd at ikke mine barn får oppleve der samme Barne-TV som det jeg gjorde. Synes det er trist at ikke alle er tilgjengelig på nett. Dette var noen av det beste Barne-TV som var på min tid!

Syntes dere det er synd at nesten alt er borte?

  • 5 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Idag ble det Fem ting du liker ved vennene dine.

Syntes dette var litt morsomt fordi jeg liker så mye blant dem så å velge bare 5 av dem. Jeg tenkte jeg ikke setter noe navn selv om jeg syntes dette er bare positivt! Det blir ikke noe plasseringer av de tingene jeg liker ved dem best men hva jeg liker ved dem.

Ærlighet. Dette er noe jeg syntes er viktig i et vennskap. At de kan fortelle meg sannheten isteden for og juge eller legger på ting. Eksempel om noen stjeler fra meg enten klær eller andre ting at di kan være ærlige og si: unnskyld men jeg tok disse skoa fra deg, jeg hadde lyst på de skoa så jeg tok dem fra deg. Hadde satt mer pris på dette en at jeg spør om de er mine og har noen kjennetegn på den tingen og setter deg i et dårlig lys for meg selv.

De er til å stole på. Mine nærmeste venner er til å stole på, jeg vet hvem jeg kan fortelle ting til uten at de forteller det til andre venner eller bekjente.

De ser om det noe med meg. Det er lett å se på meg om der er noe. Det er litt greit for det er ikke alltid jeg som vil begynne og si noe.

De er åpne om alt. De sier akkurat hva de mener og forteller meg masse alt fra a - å. Uansett tema.

De kan være spontane. Jeg liker at de er spontane av og til. Ut på byn, ut å spise og alt mulig.

Det er egentlig mye mer jeg liker ved vennene mine men dette er blant alle mine nærmeste.

Hva liker dere ved vennene dine ?

  • 5 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Jeg tenkte at jeg skulle ha en sånn 5 days challenge, siden jeg er fryktelig dårlig på og skrive om dagen! Jeg er veldig lei for det men det er litt tungt om dagene nå.

Mine favorittsanger atm er:

❤️ You & Me - Marc E
❤️ Scars to your beautiful - Alessia Cara
❤️ Brightside - Icona pop
❤️ Mercy - Shawn Mendes
❤️ Don't wanna know - Maroon 5

Disse går hele dagen lang, flere ganger om dagen! Jeg elsker disse sangene og alle betyr noe for meg! Hvis jeg ikke hører på disse sangene på en dag funker ikke dagen min. Musikk gjør noe med deg,
• Den får deg i humør
• Om du har en dårlig dag får den deg til å senke skuldrene dine.
• Den kan få deg avslappet og rolig.

Jeg elsker musikk!

Anbefaler dere og ta en titt på sangene! Kanskje dere blir hekta?

Har du topp 5 favorittsanger?

Likes

Comments

Hei dere!

Igår trodde jeg det var en helt vanlig mandags morgenen, trøtt i trynet og ville bare egentlig bare tilbake til senga. Sånn ble det ikke, vi hadde matte og plutselig kommer rådgiveren inn. Hun kommer innom støtt og stadig for og si at hun var på kontoret, men ut av munnen hennes kom det noen andre ord..

"Jeg kommer med en trist beskjed til dere idag. En gutt fra vg3 idrett tok livet sitt i går. Jeg kan ikke komme med navn pga jeg ikke har fått godkjent av foresatte enda". Disse ordene kommer til å sitte en god stund fremover. Jeg begynte og tenke på hvem dette kunne være. Jeg hadde mange bekjente og venner som gikk idrettslinja, men jeg viste ikke hvem det kunne være.

En venninne av meg gikk inn på jodel og fant navnet, og selvfølgelig var det Magnus en venn av meg. En utrolig sjarmerende, blid og en fantastisk godgutt.

Jeg kommer aldri til og glemme dette smilet. Ord blir fattige. Hvorfor akkurat deg Magnus? Hvorfor?

Idag hadde vi en utrolig fin minnestund til ære for Magnus. Det var mange fine taler og musikk valgene var veldig fine. Det var mange som kjente han, flere fra blant annet Skogmo og Skien videregående. Jeg gråt og gråt og klarte ikke å stoppe. Når minne stunden var ferdig måtte jeg få litt luft. En vanskelig dag var over, med fine taler og musikk innspill.

Himmelen har fått en utrolig vakker engel 🌹❤️
Hvil i fred Magnus😭 See you soon!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Idag har jeg masse planer for fredagen. @Marlenepuus skal på Herkules og ser om hu finner noen sko til i morgen. Så skal vi handle litt mat og godteri tenker jeg!

Ikveld skal vi spise sammen med @annirendauvi, Kim, Adrian og Marlene. Marlene skal lage noe med kylling men akkurat nå husker ikke jeg hva det het. Så i kveld skal alle samles og spise god mat og godteri !

Gleder meg til å samles igjen, dette kommer til å bli bra!
Om vi skal se film blir det spennende for meg og gutta er på actiongruppa og de andre er på skrekkgruppa. Så vi får se om vi blir enige, men det kan ta litt tid!

Hva skal dere i dag?

  • 17 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Idag daler snøen fint og sakte ned mot bakken. Jeg har skrevet i blogg boka mi hva jeg tenkte jeg skulle blogge om på forskjellige dager. Idag tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg liker.

❄️ Jeg liker å være hjemme sammen med Aleksander og tilbringe dagen sammen med han.

❄️ Jeg liker å sitte ved en ovn, med noe varmt å drikke og lese en bok.

❄️ Jeg liker å kunne være meg selv blant andre.

❄️ Jeg liker å kunne gå i daffe klær og usminka hvor som helst

❄️ Jeg liker å tilbringe tid med familien min.

❄️ Jeg liker og ta bilder av snøen med kamera mitt.

❄️ Jeg liker å ha det skikkelig varmt i bilen og hjemme.

❄️ Jeg liker bilen min veldig godt. Den svikter meg aldri! Er det noen som skjønner meg på alt er det bilen min men skulle ønske den svarte når jeg snakker om ting som plager meg.❄️ Jeg liker selvfølgelig hundene mine selvfølgelig! De betyr alt !


Nå koser jeg meg hos mamma sammen med Benjamin. ​Vi har gått en liten kveldstur med Molly og Pepsi. Nå skal meg og Benjamin spille kort. 


Ha en fin kveld videre!

  • 16 lesere

Likes

Comments

Nå har snøen kommet til lille Porsgrunn, jeg synes det er skikkelig koselig med snø; men ikke alt for mye. Er det ikke fint når snøen ligger i trærne?

Igår skulle jeg hente @MARLENEPUUS fra jobb, jeg merket at det var skikkelig glatt. Jeg holdt 35 km i en 80 sone med tanke på føret. Jeg sklei med rumpa på bilen, og havnet i det andre kjørefeltet. Jeg så det kom en bil i svingen. Jeg ble skikkelig redd, men heldigvis kom jeg meg over på min side igjen og fikk kontroll over bilen.

Det er mange som forteller meg at uansett hvordan det er på vinteren så har de kontroll på bilen. Jeg må le litt, fordi til en viss tid har du kontroll på bilen; men hva skjer når du ikke har kontroll over bilen?

Nå har vi besøk av Marlene og Adrian, gutta skal spille mens vi jentene gjør litt lekser og oppgaver. Har en innlevering i historie som skal leveres innen 23.59 i dag, og dette er en lang oppgave. Får håpe jeg blir ferdig med den i dag!


Likes

Comments

Hei mine fine lesere..

Idag er ikke ting helt som det skal, idag fikk jeg et sammenbrudd på skolen. Dette var veldig ubehagelig, også begynte smertene mine i magen å dra seg utover hele kroppen min. Da jeg sto opp til morgenen i dag følte jeg ubehag i kroppen min. Jeg har kjent dette tidligere og jeg har klart meg på skolen resten av den dagen, men ikke i dag..

Hvorfor skulle dette skje meg i dag? Jeg som var så positiv og alt har vært greit i det siste? Så idag mens jeg var på skolen, følte jeg at her er ikke jeg velkommen. Alle de pene jentene fra idrettslinja gir deg stygge blikk du prøver å overse men klarer ikke. Blikkene sitter i hode enda. Jeg fikk en stor klump i magen, ble kvalm og magen ga meg smerter og ubehag i hele kroppen min... Jeg følte meg ikke bra nok, selvtilliten min og selvbilde av meg selv raste sakte men sikkert ned i kjelleren igjen. Jeg ville bare hjem etter det som skjedde. Jeg kjenner dette på kroppen. Null energi det er rett og slett tomt.

Det føles ut som om jeg har et stort sort hull inni meg, et tomrom. Jeg knakk i tusen biter. Jeg hadde klatret opp på stigen men datt ned igjen og der sitter jeg, der kommer jeg til og sitte en stund. Jeg skal komme meg oppover igjen og bli sterkere, men nå føler jeg meg så svak og hjelpesløs.

Dette er en følelse jeg ikke vil glemme på en stund. De i klassen lurte på hvorfor jeg reiste hjem, men dette er noe jeg ikke vil fortelle. Jeg vil ikke at de skal se på meg som en svak person, noe jeg er.Dette var ett veldig åpent og ærlig innlegg. Ja jeg følte for og trykke publiser. Fordi mange er uvitende om hvordan det er for andre som sliter i hverdagen. Kall meg oppmerksomhetssyk hva enn du vill, men det du ikke vet er at mange har det akkurat sånn som meg. Kanskje enda verre? 


Syntes ikke du ærlighet varer lengst?

  • 26 lesere

Likes

Comments

Idag fikk jeg besøk av Molly og Pepsi. Benjamin skal ha barnebursdag så jeg ville passe de i mens. Istad var Adrian og Marlene her, de spiste pizza og jeg spiste kebab. Nå slapper vi av i senga og ser på NCSI.

Pepsi liker ikke å bli tatt bilde av så jeg fikk ikke noe fine bilder av han idag. Nå skal vi kose oss videre i senga. Aleksander fikser endelig hjullageret mitt! Skal bli deilig å få vekk den lyden på bilen!

Ha en fin søndag videre!

  • 24 lesere

Likes

Comments