Vi har ju renoverat en liten smula i Kråkslottet sen vi köpte huset.
Helt klart roligast tycker jag har varit barnen rum!

Julians lilla rum som ändå rymmer väldigt mycket leksaker...

Milos rum där vi både rivit väggar och byggt upp nya. Balken mitt i allt gör det ganska svårmöblerat, men jag gillar den ändå!

Melvins rum. Det med putsad spis som jag är avundsjuk på!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vädret!
Med en bra podd i lurarna skulle jag kunna gå hur långt som helst.

Likes

Comments

Längtan efter sol och varma vindar är stor. Solen har ju visat sig idag. Vinden också. Iskall.

Drömmer om en bröllopsresa i höst. Så skönt det skulle vara. Har förälskat mig lite i Zanzibar!

Egentligen spelar det ingen roll vart. Är det varmt, lugnt och tyst så är jag nöjd...

Likes

Comments

Lov. Fem lediga dagar tillsammans med denna fantastiska trio

Igår blev det bowling

Idag har Bill o Bull varit hos moster och Melvin ensam hemma med kompis.
Hur man lyckas använda 5 skålar, 7 glas, 6 skedar och 5 gafflar på två personer under en dag är ganska bra jobbat, och det fixade Melvin med vän med bravur!
När fick jag sånt stort kiddo?!

Morgondagen är än så länge oplanerad. Hoppas på bättre väder än idag så vi kan va ute!

Likes

Comments

Fick hem klänningen häromdagen.
Wääää!

Bara att börja leta igen... Så tradigt!

Fredag och jobbhelg väntar för mig. Daniel åkte hastigt och lustigt till Tyskland igår, så småttingarna ska vara hos moster i morgon natt.
Sportlov nästa vecka och jag jobbar endast en ynka dag!
Både bio och bowling har jag lovat. Hoppas på inte fint väder också.

Nu: klänningsletande.
Wish Me luck!

Likes

Comments

Det är väldigt mycket bröllop i huvudet nu. Väldigt mycket av allt skulle jag vilja påstå.
Det märks i mina drömmar. Inatt blev vi hämtade i en helikopter efter vigseln i kyrkan! Hur coolt?!

Helikopterns inblandning gissar jag på är för att jag ska se Fifty Shades Darker på fredag och att jag inte har en aning om färdsättet från kyrkan...(mitt kontrollbehov fixar sånt mindre bra)
Jag drömde även att ett band spelade på festen.

Det skulle verkligen va så grymt, men ett band kostar inte gratis tyvärr! Eller det behöver egentligen inte va ett helt band, bara det är livemusik! Gah var är mina miljoner?!?
Min största fasa är att festen blir stel,tråkig och formell. Det är verkligen så långt ifrån oss, så gäster, har ni tänkt er en lugn fest, tänk om!

Likes

Comments

Ensam hemma.
Eller det är jag ju egentligen inte, för på övervåningen ligger Bill o Bull och sover, men ni fattar. Melvin är hos en kompis och Mr D jobbar. Jag tror alltid att jag ska tycka det är så skönt med lite egentid, och det tycker jag också. I ungefär en kvart! Det är ju bara sååå tråkigt! Vad gör man?! Kollar lite bloggar, insta, faceboook, bröllopsgrejer...men allt det är ju ganska så snabbt avklarat. Sen då?
Min riktiga abstinens efter #skam (hur bra är det inte?!) måste ju stillas, så några väl valda godbitar från det brukar jag också få till.

Tröjan 👇🏻 Me want!

Likes

Comments

Vi skulle behöva hjälp med serverings/barpersonal på bröllopet. Vet ni några trevliga tjejer eller killar som kan tänkas vilja ställa upp? En personal ingår från Gränsö, men två till behövs. Minst. Någon om sköter musiken på festen skulle behövas också. Tips?

Snart är det dags att skicka ut inbjudningar. Provsmaka och välja meny. Fixa kidsens och Daniels kläder. Välja in-och utgångsmusik i kyrkan... Ibland känns det långt bort, ibland väldigt nära!

Likes

Comments

Älskade ungen ❤️

Likes

Comments

Den där ringen. En hel uppsjö även på den fronten. Men jag har ändå en klar bild av hur jag vill att den ska ut. Sen ska den ju passa ihop med förlovningsringen också, och inte "vara i vägen".

Fredrik och Sanna, vår toastmaster och toastmadame var här i söndag. Planeringen har börjat på riktigt nu. Så skönt att bolla idéer och tankar och styra upp vem som gör vad.
Även fotograf är kontaktad och verkar vara löst!


Häromdagen låg det ett litet brev i postlådan...Dom som skrivit detta känner mig väl. Det där med kontrollfreak stämmer bra, och det känns sjukt obekvämt att det planeras saker och ting utan att jag vet ett dugg! Konstigt nog är det ingen som vill kännas vid att dom är delaktiga till det där brevet...Igår kom äntligen den största ungen hem från Thailand!

Vi fick alla varsin present, men bara att ha honom här är den största presenten!

Ledig dag idag efter 4 dagars jobbhelg!
Utten och jag har käkat frukost framför tv.n i vanlig ordning. Det ska städas, tvättas och planeras presenter och kalas. Alldeles snart är det ju någon i familjen som fyller en hel hand.

Likes

Comments