Vardagsliv

Sitter i bilen påväg hem från Bjurholm efter att ha gått på marknaden en stund. Hittade inget till mig själv men en Hello Kitty-ballong och två linnen till Emmy. Vi for även förbi hos min moster där vi bjöds på kaffe och fika.

Hoppas alla får en fin söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Matlagning

Är så GOTT, och inte alls svårt att göra själv! Det enda som behövs är en stekpanna, vatten och salt. Och solroskärnor förstås! Mer exakt på hur du gör står här nedanför:

Ingredienser:
3 dl solroskärnor
0,5 msk salt
0,5 dl vatten

Gör så här:
Rosta solroskärnorna genom att röra om dom i en torr het stekpanna tills dom fått en fin yta, dvs när dom är gyllenbruna. När du är nöjd så strör du över saltet och sist vattnet, det gör att saltet fastnar på dom. Rör om tills vattnet försvunnit och låt sedan svalna.

Passar riktigt bra till salladen, köttet eller som snacks!

Likes

Comments

Vardagsliv, Emmy & Elsa, Elsa

Nu var det ett bra tag sedan jag var in här och skrev sist, ganska precis 1,5 månad sen! Jag ska verkligen försöka hålla bloggen aktiv, mest för min egen skull såklart eftersom det är så himla kul att kunna titta tillbaka.

Fredagen den 22 april, klockan 21.16 valde vår andra prinsessa att komma ut, som vi äntligen har kommit på ett namn till - Elsa. Hon vägde 3130 gram och var 50 cm lång.

Älskade ungar!

Likes

Comments

Inredning, Tips, DIY

För exakt ett år sedan blev lampan som ni ser uppe på bilden klar! Vilket projekt det var, hade en himla tur att min lillasyster var med och hjälpte till! Annars hade jag nog aldrig haft tålamod att bli klar med den.

Om du vill göra en likadan så kommer en beskrivning här nedanför:

Detta behöver du:

• 2 pkt av ICA's 40x40 Servetter
• IKEA's Maskroslampa
• Vit trådrulle
• Limpistol
• Sax
• Tålamod

Såhär gjorde jag:
- Klickade bort maskrosorna som satt på innan.
- Följde beskrivningen (som jag hittade HÄR) på hur man gjorde pionerna och började vika. - När jag hade vikt klart alla blommorna (puh! tar några timmar) så var det bara att börja limma.
- Voilà! Klart. Tar som sagt lite tid att göra denna. MEN! Slutresultatet är SÅ värt tiden.

Likes

Comments

Vardagsliv, Gravid med nr 2

Riktigt nära nu, endast 16 dagar kvar till beräknad födelse och om allt går som planerat så jobbar jag nästkommande vecka, så sista dagen blir den 15 april innan jag och Emmy blir hemma i väntan på bebisen som är beräknad att komma den 25 april. Längtar!

Likes

Comments

Gravid med nr 2, Vardagsliv

Nu var det ett tag sedan jag var här inne och skrev. Idag är det 21 dagar kvar till beräknad födelse och imorgon går vi in i vecka 38. Helt otroligt vad tiden har gått fort den här graviditeten. Jag har verkligen inte hunnit med. Både jag och Robert har lite svårt att förstå att vi snart är tvåbarnsföräldrar, det känns lite skrämmande faktiskt med tanke på att man inte riktigt vet vad som väntar en, men samtidigt så himla spännande. 

Jag är så nyfiken på hur Emmy kommer att reagera, speciellt nu då hon faktiskt verkar förstå att det är en bebis som gömmer sig inne i mammas mage

Likes

Comments