hejhej!


som det står i rubriken, så är det snart tävlingsdags! och shit vad taggad jag är.

ska bli så kul med tävling igen i och för sig bara en klubbtävling som vanligt men ändå.

denna gång så ska jag tävla 2 hästar, och med det menar jag att jag ska tävla med båda mina killar.

med Yoker så ska jag tävla LD i dressyr och 10 cm samt 30 cm i hoppning och det blir min debut med Yoker. anledningen till att jag tävlar så lågt med honom är för att han aldrig har tävlat i hoppning förut så han ska få rätt känsla om hopningen så tävla jag så lågt. meningen är att han ska tycka att det är enkelt så han vill tävla fler gånger.

med Silver ska jag tävla 30cm och 50cm samt LC i dressyr. jag hade egentligen tänkt starta 70 och 90cm men då han har varit halt för ett tag sedan så gick jag ner några klasser för att han absolut inte ska behöva anstränga sig efter hältan. men ta de chill nu för han e helt fri från hälta och jag har fått ok av min tränare att tävla han :). så ingen behöver tro att jag misshandlar mina hästar för så är det verkligen inte!.

jag kommer självklart göra ett inlägg med resultaten sen efter tävlingen som är den 24 och 25 september.

det var allt för detta inlägg kram.

Jag och Silver från en hoppträning i vintras. ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här var det ungerfär lika dött som vanligt.


Hej föresten, haha.


jag ber om ursäkt att det har varit dött på bloggen. nu är det serisöt skärpning. och då tänker ni så här. " ah malin men det har vi hört förut"

men hörni denna gång ska jag blogga minst en gång i veckan då jag faktiskt tycker det är kul att blogga.

så nu köör vi haha :D


/ kram på er.

Likes

Comments

Hej.

Den 30:e juni åkte Yoker till mina kompisar för jag vågade inte rida honom då han bockade å hade sig.


Nu är Yoker som en ny häst! Han är så snäll och lugn, han står med alla 4 ben på marken . Dom har gjort ett sånt fantastiskt jobb och jag älskar dom! Underbara fina människor❤️


Imorgon eller söndag så kommer Yoker faktiskt hem igen och det ska faktiskt bli skönt, jag har saknat min kille såå mycket💕älskade knasboll!

Kram❤️

Likes

Comments

I måndags ringde jag veterinären för att silver har visat en hälta som kommer och går.. Jag har stretchat å skrittat han under ett tag då jag trodde att det var en sträckning, men eftersom att det inte har gett med sig på ca 4-5v så tog jag ut veterinären, och han hittade inget enligt han.. ( för att tillägga så är han rädd för hästar,fml🖕🏼🔫) men aja! Jag ska iallafall ge silver smärtstillande å antiflamatoriskt tills imorgon å då ska jag ringa veterinären igen å berätta om det har blivit någon skillnad.. Jag hoppas att det har gett sig nu...

/kram💕

Likes

Comments

Hejsan!

Som ni nog har märkt, så har jag tagit en paus från bloggen!.

Det är för att jag helt enkelt inte haft någon blogg lust eller något å blogga om.


Men nu är jag tillbaka! Och ska uppdatera 1-2 gånger i veckan. Hoppas ni kommer tycka om det.


Kram.

Ni som är häst intresserad eller allmänt intresserad kan ju passa på att följa mig på instagram! Där laddar jag upp mycket bilder på hästarna☺️

Likes

Comments

Ljusbrun förbygel från hööks. ca 479kr på rean storlek full

Flugridtäcke från Hööks 150kr på rean. Storlek Full

Kan inte ta separata bilder på detta då allt är i stallet.

free jump soft up pro röda. 2500kr från Hööks.

svart fluff till Yokers grimma då han får skav bakom öronen. 39kr på Hööks

brunt schabrak till Silver från Hööks ca 170kr på rean .

Ljusbrunt träns storlek full 50kr begagnat till båda killarna. dock har Yoker cob i vanliga fall.

​har även köpt nytt fluff till silver hackamore men har ingen bild på det tyvärr. 129 kr på granngården iaf.


Kram.

Likes

Comments

Här är ekar det som vanligt.


hej föresten

på hästfronten har det hänt en del förändringar.. Yoker har fått flytta till mina kompisar ett tag där han ska vara på träningsläger å han kan börja bete si, eftersom han hittar på massa dumheter i ridningen och det tycker jag är väldigt obehagligt.. ( ja kalla mig töntig om ni vill men han sjuter ryggen så man kan inte sitta kvar...) och då frågade jag mmina fina kompisar om dom ville offra sig å försöka få ordning på han.. och dem är så snäll så dem ville ta hem han å försöka . ( TACK TILL ER <3).


och för Silvers del så har han fått en ordentlig vila på ca 4.5 dagar tror jag. kommer faktiskt inte ihåg när jag red senast. men eftersom han har sjukt svårt å hålla vikten så är det bra och nyttigt för han med sånna här långa vilo pauser från ridningen mellan varven just för att han ska få chansen att gå upp i vikt igen. :)

​2 gamla bilder men fy fn vad jag älskar mina killar <3

Likes

Comments

Hej hej!

Ursäkta att jag lyser med min frånvaro. Men här kommer resultaten från min senaste tävling.

I klasserna jag startade i så var det 8 startande och det 3 bästa blev placerade

I 50cm så red jag med handbromsen i men det ledde till en 3je placering så jag är nöjd.

I 70cm så gasade jag på ordentligt och han snubblade över hinder nr 2 men han rev ej och denna ritt blev en 2 placering så jag är sjukt nöjd! Detta var dessutom våran debut i 70cm.

Ska ladda upp videon på youtube så ni kan kolla på den sen. Just nu får ni nöja er med rundan på 50cm. Klicka på länken så kommer ni dit. Och går det inte att klicka på länken så kopiera den då istället. Och ni kan ju passa på att prenerumera när ni lixs ha klickat er in på min kanal :)

Kram!

https://m.youtube.com/watch?v=zOZp8jTBau4

Likes

Comments

jaa det stämmer! och hej föresten.

jag har anmäl mig till en ny tävling som faktiskt inte är på den anläggningen där jag har min häst uppstallad. utan denna tävlingen är på mellanbygdens ryttarförening. och där ska jag tävla 2 klasser en 50cm och en 70cm ?? ja det stämmer jag ska testa på att hoppa 70cm. denna tävling är den 5:e juni jag taggar!!

​Bjuder på en bild från förra tävlingen! kram.

Likes

Comments

Tjo!

för ett tag sedan, i typ höstas så hade jag ut en sadelprovare åt silver då jag ville kolla upp hans sadel.Och det var bra att jag gjorde det för hon sa att jag skulle behöva byta sadel mot sommaren då den hade då skulle bli för smal för att han höll på att bygga muskler. 

Så för typ ca 3-4 veckor sedan tog jag tag i det och sålde hans gamla sade och köpte en ny. Jag är så fruktansvärt nöjd med den nya sadeln!

Vad köpte jag för sadel då? ​Jo jag köpte en ljusbrun Wintec 500 cair alltså en luftstoppad sadel. och det är seriöst den bästa sadeln som finns!! den är både snygg och väldigt skön att rida i. 

Med andra ord kan jag starkt rekommendera den.


Kram

​Visst är den fin? 

Likes

Comments