Header

Är och gör högskoleprovet, 2 av 5 delar är klara. 3dje börjar om 5 minuter. Jag var uppe tidigt imorse och var i stallet. Så efter 16.30 när jag är klar här är jag helt ledig! Känns sjukt bra!


Likes

Comments

FREDAG! Och jag jobbar bara halv dag, sen ska vi ner till Sjöbo och gå på marknad. Ska faktiskt bli skönt och lite roligt. Annars är status oförändrad, ibland på botten och ibland lite bättre. Har börjat ta tag i saker och ting som känns jobbigt vilket lättar otroligt. Att skjuta problemen framför sig är ingen hit. Men det är ju inte någon nyhet..Lets rock this day!

Likes

Comments


Nu är jag på jobb, dagarna går i ett. Jobb och stall, jobb och stall. Känns nästan som att man inte gör annat. Ändå hade jag hästfri dag igår.. Känner mig trött och inget är roligt. Kommer på mig själv med att tänka att det hade varit skönt utan hästansvaret. Vi har insläpp idag med, yey..

Ikväll ska jag iallafall hem till mamma och pappa. Ska bli mysigt och skönt att få ladda batterierna. Borde egentligen plugga, ska skriva högskoleprovet på lördag..

Likes

Comments

Låt mig presentera min nya kvällsaktivitet. Ingress. Jäkligt stor motivation för att komma ut och promenera. Jag som aldrig varit något stort fan av att gå ut och promenera har nu en bra anledning till att göra det. Dessutom är det jäkligt avstressande att gå. Precis vad jag behöver nu, blir av med stressnivån i kroppen. 

Likes

Comments

Äntligen en ny vecka, förra veckan var den jobbigaste på länge. Känns skönt att kunna lägga den bakom mig, även om jag vet att framtiden kommer bli värre. Men jag har tänkt på en sak. Är det inte konstigt att man alltid säger "äntligen en ny vecka med nya möjligheter". Det är egentligen inte så stor skillnad, jag menar, livet blir väl per automatik inte bättre för att det är en ny vecka? Och vem säger att man alltid har chans att göra förändringar bara för att det är just ny vecka? Det kan man ju lika gärna göra på en torsdag? Man behöver inte vänta flera dagar för att göra livet bättre. Gör det så fort du kan!

Men iallafall, nu är jag back on track på jobb. Jag tänker dock inte säga att jag är starkare och bättre än någonsin. Trots att det är måndag och ny vecka. För det är jag inte, då skulle jag ljuga. Men jag har stigit upp imorse och jag är på jobb för att försöka. Jag försöker.

Likes

Comments

Allt går på rutin just nu. Rutiner är bra. Nu ska vi snart äta. Går på lågenergi, känner mig tom. Datte står varm och torr i sin box. Men jag då?

Likes

Comments