Hej hej bloggen! Slänger in ett hej här innan jag ska slappna av till en film, klockan blir nog inte så sen idag då alarmet ljuder redan halv 5 imorgonbitti. Nästan snudd på sinnessjukt tidigt haha, men jag börjar halv 7 så det är väl bara att skutta upp pigg som en lärka.
Nåja, det var nästan lite skönt att komma tillbaka, träffa ens brukare, kolleger, ett steg in i rutinerna igen efter en veckas lull lull här hemma. Vi har en sån härlig feeling i gruppen, det är liksom aldrig tråkigt även om det sen det nya rekryteringssystemet varit ett enda stort kaos i övrigt.

Men men, det blir nog bra. En som klarat sin första kväll ensam hemma är min duktiga Zelleck som varit till synes väldigt lugn och harmonisk så det känns bra i mattehjärtat.

Innan jobbet idag var jag med mamma på omläggning och sen har jag grejat med Zelleck, börjat träna lite basic grejer såsom sitt, stanna kvar och gå fot.
Vi känner ju inte varandra så väl än men någonstans måste man börja.

men nu ska jag slå på dumma mig 3 och sen sova gott, natti natti! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blusie, mitt varmblodssto som är född 97.
Ett sto med en riktig personlighet, hon är tjugo år numera skogsmulle, tränings och tävlingsambitioner har vi lagt på hyllan.
Tränad upp till LB dressyr, hoppad upp till 1 m. Henne har jag ägt i 6 år nu, vi tränade aktivt fram tills för ca 3 år sedan men sen rann det liksom ut. Blusie trivs bra med livet ändå. Lever loppan på lösdrift och underhållsrids i skogen. Precis så en pensionär ska få ha det.

Mitt andra sto Jenny är 6 år, tyvärr med en gammal skada som sätter stopp för vidare inridning. Har växt senaste åren men är nog mer än fullvuxen nu.
Kommer få gå kvar som sällskap tills vidare, planerna är lite osagda där än. En i övrigt väldigt go häst som älskar uppmärksamhet och mys.

Likes

Comments

Hej bloggen!
Nu är jag här igen, åter med en ny "dagbok" som jag för några månader sedan valde att radera. Men på någotvis saknar jag det här meningslösa skrivandet, dörför jag är här igen.
Det har däremot nästan tagit 30 dagar sen jag skapade bloggen att skriva mitt första inlägg.

Men nu är jag här, allt rullar på som vanligt och inget större har hänt, mer än att jag köpt mig hund. En schäferhane som nu är 9 månader, vi har nog en väldigt lång och krokig väg att gå. Jag kommer nog bli gråhårig både en och två gånger men i slutändan kommer det bli bra.
Han är iallafall fin, väldigt bra i psyket och snäll. Jag har bara haft honom i drygt en vecka än.
Jag har iallafall planer på att träna lydnad och spår, träna för att det är roligt helt enkelt. Någon vidare tävlingsmänniska är jag inte men det är ju egentligen samspelet med sin hund som är det magiska tycker jag, så det ska nog bli bra detta.

Även om jag såklart ibland kanske tvivlar på mig själv, gjorde jag rätt val? Är jag rätt person för den här hunden men nej, jag ska minsann visa alla som ifrågasätter mig och framförallt visa mig själv att jag visst duger till detta.

Hästarna mår också finfint, Blusie är just igångsatt tillbaka efter en längre vila på 14 dagar och känns väldigt fin. Binja och jag har även tränat spår o idag gick hon rikttigt bra,

Men nu ska jag pila lite med bloggen och se om det kan bli något vettigt av den. :D
puss!

Likes

Comments