Header

Idag har jag en bra känsla i kroppen. Det var skönt att vakna efter att ha sovit väldigt gott och känna sig väldigt utvilad. Solen skiner och det känns som det kommer bli rätt skönt idag. Idag känner jag mig väldigt positiv. Har räknat ut att det endast är 7 veckor kvar innan jag slutar och det blir sommarlov. Hur sjukt? Det har gått så fort sen jag började i januari igen. Ser framemot sommaren också, sköna dagar med sol och bad och mysiga kvällar. ååh det bara pirrar i kroppen 😍

Torsdag och slutar 18. Igår var jag så trött så det blev inget gym, utan satt och hängde i soffan. Men idag ska det allt gå undan, känner mig ju på så bra humör.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har börjat ha ögonskugga varje dag eller dom dagarna jag orkar fixa. Börjat våga lite, har inte bara de där självklara färgerna utan idag har jag turkos exempelvis, matchande med min blå skjorta.
Onsdag idag (och lönedag). Tycker veckan har gått rätt fort hittills och det uppskattar jag. Jobbar till 16.45 hoppas denna onsdag kan flyta på utan några konstigheter, blir gymmet direkt efter, denna vackra onsdag.

Ha en superonsdag!

Likes

Comments

Varit ont om uppdatering i helgen.
I fredags åkte jag hem en halvtimme tidigare pga magont, så struntade i gymmet och lade mig och sov istället. Var faktiskt väldigt skönt måste jag säga. Hade fortsatt magont till och från hela kvällen. Blev bättre till lördagen, då vi var barnvakt mest åt Molly men dom andra 4 var också på plats hos oss. Var ute i lekparken med Molly igår, efter ett misslyckat försök i lördags då hon var väldigt trött samtidigt.
Har även spenderat min helg med Wilhelm, såklart. Nu är det måndag igen och jobb, hoppas dessa 5 dagar går snabbt för jag orkar verkligen inte.

Likes

Comments

Läste att denna var ny. Den smakade helt okej faktiskt! Nån som smakat? Köpte en nu till rasten för att jag känner mig så himla trött. Och ska jag orka den här dagen till 18 så behöver jag få i mig lite energi. Och jag ska försöka ha humöret på topp. 😊

Likes

Comments

Va hos den här fisen igår, då hon fick ett påskägg med kexchoklad.


Är nästintill precis hemkommen från gymmet. Blev ett pass där efter jobbet. Känns så grymt skönt när man känner att man börjar få igång sin kropp och kondition när det gäller löpning. Har haft ruggigt dålig kondition hela min uppväxt. Idrott i skolan var aldrig min favorit, gjorde allt för att slippa ha idrott, lyckades ganska bra med det och som belöning fick jag dålig kondition som vuxen. Men nu känns det till och med kul och springa och man blir glad när man orkar 12 minuter istället för 11, åtminstone på bandet på gymmet. Behöver inte vara mer än en minut extra för att det ska kännas bra. Bara att fortsätta!

Ska om en stund laga lite mat, men också se på hockey, finalmatch 2. 😊

Likes

Comments

Contains affiliate links
Midnattsblå klänning

1. Midnattsblå klänning finns även i svart och röd. | 2. Rödprickig klänning finns även i blå och svartrandig. | 3. Blå klänning. Finns även i grön och rosa.

Skulle kunna köpa alla klänningar som finns på bonprix. Jag har blivit en riktig klänningmänniska, i stort sett det enda jag vill använda. Här är 3 utav alla klänningar som jag gillar, 1 & 2 funderar jag starkt på att beställa, fast kanske inte i just blått. Gå in och kika på deras klänningar, kanske finner ni någon ni vill klicka hem till sommaren eller nästa resa.

Likes

Comments

Har ägnat hela min eftermiddag hittills till att vara ute, springa eller gå. Har tagit en runda, sen mötte jag syrran och nu ska vi gå igen!

Likes

Comments

Detta är ett grymt tips till er, om ni är som mig och älskar serier där det handlar om ungdomar, kärlek, drama, fest och svek. RIVERDALE, handlar om ett gäng i skolan som är med om alla dessa grejer som kärlek och svek. Men, alla blir indragna i ett mysterium när en elev på skolan hittas död i  kanten av sjön.

Den är så bra. Finns på Netflix och säkert på andra ställen också!

Likes

Comments

Söndag, en riktig sån där söndagskänsla. Man är lite seg och trött, vill helst stanna i sängen hela dagen och trycka i sig allt godis man har kvar så man slipper allt småätande efter att påsken är över. Började dagen med att röja lite, dra fram dammsugaren och planera in ännu en ny möbel i mitt rum.
Just nu eller dom senaste två timmarna så har jag legat och kollat på första finalmatchen mellan Hv - Brynäs. Som Hv tar hem idag med minst 5-2.
Fortsätter att kolla på teve idag och spelar nog väldigt mycket sims, kul!

Likes

Comments

Alltid ett tårkalas när jag ser på talang. Så många tårar jag fäller under ett program. Har sett 15 minuter utav det eftersom jag startade i efterhand och har redan gråtit ett antal tårar. Vissa är sååå bra! Förväntar mig fler bra faktiskt, och dom som sjunger, och sjunger bra dom får mig att gråta.

Likes

Comments