Här är lite bilder på hur mitt höstfat ser ut just nu, tanken är att det ska dit lite dekorationslingon som jag köpte igår på Dollarstore, har bara inte hunnit lägga dit dem. Tyvärr har jag inte hittat några svampar, kanske har varit för dålig på att leta också, så lingon får duga, hoppas inte det blir för "juligt", vill ju att det ska kännas höstigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Smakade den här nyheten för första gången idag, ska så småningom testa de två andra smakerna. Har sett reklam här på Nouw och även på teve just för den här produkten. Jag tyckte den var god! Nästan för god för att vara sockerfri som det står på den. Tycker faktiskt att Nije kommer med väldigt bra saker, då jag faktiskt nästan "lever" på deras propud, framförallt som mellanmål, denna drycken är bara ett extra tillskott till min vardag, tack Njie!

Har under hela förra veckan varit på VFU - praktik på skola och fritidshem. Har därför varit väldigt långa dagar eller tidiga mornar, så bloggen har kommit lite i bakgrunden. Träningen har också legat åt sidan och sängen har nästan varit min närmsta kompis. Men nu hoppas jag att jag ska vara tillbaka, full med energi och mycket bilder. Tre dagars hemmastudier den här veckan, arbete med VFU-uppgift samt plugg till salstentan, torsdag och fredag är jag på universitet mellan 10.15-12. Känns väldigt skönt med en sådan lugn vecka nu när det närmar sig kursslut!

Likes

Comments

Förlust i torsdags i övertid efter en tuff match mot Malmö. Idag hade vi återigen match, hemma mot Brynäs. Kaffekampen. Färjestad tog det! 4-1 och 3 friska poäng. Serieledning för stunden och det känns som vi har fått en galen bra start! Nästa match på torsdag igen, då mot Djurgården.


Just nu är det Speedway GP som gäller, nästsista deltävlingen för i år. Ska småkika lite på det medan jag spelar sims ☺

Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Försöker få lite färg på lerkrukor, jag har bara sprayat en utav mina krukor, har två. Sen har jag även sprayat en kotte, men jag är inte säker på om jag vill ha silvriga kottar, eller om jag kanske ska spraya hälften och sen låta hälften vara neutrala. Har inte riktigt bestämt mig och sen så tar det sån tid innan jag får tid för det.

Har idag varit hemma och pluggat hela dagen, nästan. Tog ett träningspass vid halv 4 ungefär, dammsög (heter det dammsög? nån som vet, haha?) rummet efter det. Nu ser jag på hockey i väntan på att idol ska börja!

Har också fått svar på min hemtenta, OCH jag klarade den, skönt! 😃 Känns bra att jag förstod uppgiften rätt och gjorde ett bra jobb, känner mig stolt såhär på universitetsnivå.

Likes

Comments

4 oktober - kanelbullensdag.

Ätit några kanelbullar idag? Jag har faktiskt stoppat i mig två stycken (ups).

Men det är ju så gott!

Annars så har dagen rullat som vanligt. Hade workshop, tog ett pass på gymmet och sen har jag pluggat lite till och från. I morgon är det föreläsning på förmiddagen ☺

Likes

Comments

bild från Färjestad's Facebook
Ture ❤

VINST idag igen med 4-1.
Tycker det går alldeles för bra nu känner jag, men skönt är det ju med vinster självklart. Riktigt bra inledning den här säsongen, det var länge sen.
Nog om hockeyn. Nu har vi fått svar också om att Piraterna åker ner till Allsvenskan. Jättetråkigt! men nu är det bara ta nya tag och försöka ta sig upp igen.

Nu måste vi ladda om för en ny vecka med pluggande. Känns verkligen som att man aldrig är ledig. Pluggade hela fredagen och idag när jag kom hem, nu ska jag ta kväll framför teven ☺

Likes

Comments

Blev vinst med 5-2 tillslut i Dalarna. 3 friska poäng. Match redan imorgon igen, så imorgon ska vi få med oss 3 friska poäng till, denna gången hemma i Karlstad ✌

Likes

Comments

Fick hem dessa två set från Wish idag. Det ni inte ser på bilden är de respektive topparna till dessa två shorts. Dessa set består utav en topp och ett par shorts. Men på grund av storleken, så passar inte topparna mig och min lilla byst ( storlek S), så dom har jag gett till mamma som tyckte dom passa henne superbra.
Supersmart att dela på ett set och därmed kostnaden. 😉

Kom hem till Wilhelm för en stund sen, ska spendera min helg hos honom och jag ska verkligen ha helg! Har pluggat heeela dagen idag efter att jag hade körlektion i morse (som i övrigt gick sisådär, men jag blir ju bättre och gör mina misstag ibland). Så jag sparar det kommande plugget till söndag.

Nu: idol!
Hoppas ni får en trevlig helg!

Likes

Comments

Efter ett år så har jag nu målat klart alla mina kottar. Har lagt det åt sidan sedan i julas och valde häromdagen att måla klart dom som var kvar.
Jag sitter också i väntan på att mina kottar jag plocka i måndags, ska torka så jag kan börja fixa med mitt fat.

Är i övrigt på väg till skolan, ska plugga lite innan föreläsningen 10.15-12.

Likes

Comments