Detta är det absolut bästa med hela idolsäsongen. Denna är så bra och det bästa just nu är att den har fått komma ut på spotify, kan ju inte bli bättre 😍

Hej på er!
Hoppas det är helt kanon med er. Jag har tagit helg och det har varit efterlängtat. Dom två värsta veckorna vi hade kvar innan jul har helt plötsligt gått i ett svep. Nästa vecka har vi bara 2 stycken kortdagar kvar innan lite julledigt och det känns redan nu helt magiskt. Ska bli så skönt och ändå FÅ lägga plugget åt sidan, inte bara vilja det själv. Sen tycker ju inte jag att plugget är jobbigt, kan öppna böckerna för att jag inte har något annat för mig, haha. Men samtidigt, det jag läser om ska jag ju ha nytta av på mitt jobb sen och jobbet blir ju en enorm del av mitt liv.

Skickade in veckans skrivuppgift tidigare i eftermiddags och känner mig genast lite friare, får se hur resultatet blir sen. PLUS att vi idag har köpt julgran och ska fixa den imorgon!!
Nu är det helg och jag tänkte sätta mig med målarboken ikväll, blir en lugn kväll eftersom Wilhelm inte kommer förrän imorgon. 😊

Likes

Comments

Det blev sammetsklänningen från Nelly. Landade i brevlådan idag och passade faktiskt ganska så utmärkt och kommer nog klä bra på nyår. Bilderna längst ner ska visa hur mönstret i sömmarna ser ut, men det var svårt att få på bild då klänningen är så mörk.

Länk till klänningen hittar ni återigen HÄR, nu hade den till och med gått ner ännu mer i pris!

Likes

Comments

Kolla. Jag fann en liten och smidig gran på dollarstore som passar utmärkt i mitt rum. Blev sååå fint. Har velat ha en gran i mitt rum jättelänge men inte orkat leta, så fanns den där när jag var på dollarstore. 😊🎄 Vi ska självklart ha en stor och riktig gran också i vardagsrummet. Ska åka och kolla på det imorgon med pappa 😍

Likes

Comments

Insåg precis att jag inte ens kan välja vilken kategori min blogg ingår i. Hade nämligen satt min blogg under foto, vilket jag vill ha en blogg om fast inte riktigt har lyckats. Skriver ibland om lite sport, får in min träning, mitt personliga liv, lite mode och skönhet samt inredning. Ja jag är nog en väldigt blandad figur som kanske just nu inte har hittat rätt. Eller bara helt enkelt vill vara en blandad figur och tillhöra flera kategorier än en. Det är lite så jag känner mig, jag har långt ifrån bara ett intresse, en hobby, utan minst fem och älskar alla fem exakt lika mycket att det inte går att välja plus att jag vill dela med mig av alltihop. Så frågan är vart jag passar in, eller om jag egentligen bara är en personlig figur som delar med mig av allt som mitt liv handlar om.

Likes

Comments

13e och Lucia. Återigen missar jag luciafirandet på jobbet. Så tråkigt när det är mina gamla barn som jag jobbade med i klassen förra året som är i luciatåget. Ville så gärna jobba hela den här dagen, men nä...men eftermiddag jobbar jag i alla fall, på min gamla avdelning med mina gamla barn trots allt, sååå kul!!

Lycka till med dagens träning!

Likes

Comments