​En dag som började i stress slutade med en riktigt energi och ego-boost! 

För en tid sen kontaktade jag föreningen Attention, en förening som jobbar med frågor inom Npf-diagnoser. Jag skrev till dem och undrade om det fanns något jag kunde göra för att bidra i deras arbete. Så idag var jag på ett otroligt givande möte med Attenion Karlstad-Värmlands ordförande och vice ordförande. Alltså lilla jag och en till person hade möte med de där två superkvinnorna. Så häftigt och givande. 

Så nu mina kära vänner är bollen i rullning. Jag kommer faktiskt kunna göra skillnad och få ut mina ord. Mina idéer och mina drömmar. Jag är så stolt, så otroligt stolt över mig själv.  Och det bästa av allt är att jag kommer få det stöd jag behöver och att vi kommer skapa en anpassad miljö. Jag är så stolt och taggad. Nu jäklar kör jag, nu är det dags.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Borde verkligen sova nu eller i varje fall lagt mig vi det här laget, men är så himla nervös ( på ett bra sätt) inför imorgon kväll. Lilla jag ska iväg på ett möte med självaste ordförande i Värmland för en rikstäckande förening inom Npf-diagnoser. Lilla jag liksom?! Hallå vad hände där.

Är det nu det händer? Är det nu det tar fart? Ojoj nerver, nerver, nerver! Fast nerver är väl bra, så man är verkligen levererar och är på topp. Håll tummarna för mig och ge mig en lyckospark.

Likes

Comments

Som jag sagt innan så är detta en blogg där det inte finns rosa lull lull utan här är det en ärlig blogg som faktiskt delar med sig utav de där stunderna som känns blä!

Idag har det verkligen varit en skitdag från start. Känner mig bara ledsen, förvirrad, arg och allmänt skit. Hatar dessa dagar. Allt sitter i huvudet på mig jag vet det, men när jag är mitt uppe i detta så är det en klen tröst.

Att rida igenom en storm som fullkomligt äter upp mig inifrån är en kamp som jag tycker bara blir tyngre och tyngre. Kanske är detta en större svacka än vanligt, livet har liksom inte riktigt blivit som jag hade tänkt. Verkligheten kommer som ett slag i nacken.

Jag skulle bara skrika ur mig allt som gör så ont, jävla Herr Ångest, jävla hjärnspöken.

Likes

Comments

Året första vab-dag knackade på dörren idag. Tack och lov verkar det bli bättre med vila, glass och massa film. Så L&B får stanna några extra dagar hos mig tills febern lagt sig. Fy det är bara jobbigt att flytta sig från sängen till soffan när man är sjuk så vill inte utsätta B för mer bilturer än nödvändigt. Tänk vad jobbigt det är att se sina barn sjuka, om man ändå kunde ta deras sjukdomar åt dem. Stackars små. Hur brukar ni andra som har era barn varannanvecka göra när de blir sjuka, byter ni ändå på bytesdagen eller hur gör ni? Vi har tänkt att blir barnen sjuka hos mig eller J så får de vara hos oss tills de blir friska. Så de slipper åka fram och tillbaka mellan oss och kanske vara sjuka längre än nödvändigt. Någon mer som gör så? Hur har det fungerat för er?Det är så speciell situation vi är i just nu. Jag har alltid värdesatt tiden med mina barn högt, men nu känns det som om jag skulle kunna stänga ut världen totalt och bara sitta och hålla L&B i handen varje timma utav dygnet. Det är som att inte liten bit utav mig går sönder vid tanken av att jag inte kan träffa dem varje dag längre. Hur gör man för att inte gå sönder totalt? Hur tar man sig igenom veckan utan dem? 
Likes

Comments

​Att jag som så många gånger förr vill tacka er! Det är alltid så roligt att logga in på bloggen och se att fina kommentarer jag får av er. Och särskilt nu när livet tog en vändning. Jag blir så rörd och varm av all kärlek och fina människor som finns där ute. Puss på er! 

Börjar så sakteligen komma igång med vardagen, tjejerna verkar trivas jättebra här i lägenheten. Och jag har börjat få till ett hem. Var ensam första veckan i lägenheten så hann få undan det mesta i flytten då, ville inte att barnen skulle komma hem till ett kaos. En lugn och harmonisk mamma och inte en stressad mamma som går och rycker i varenda kartong och väska som jag hade med mig. 

Imorgon åker de tillbaka till J. Känns så konstigt att inte kunna träffa L&B varje dag. Dock känns det så himla bra att jag och J har en så bra relation så vi kan prata med varandra. Är så stolt över oss. Så J om du läser detta vi är fortfarande ett jäkla bra team du och jag!


Likes

Comments

Tack för all fin respons i förra inlägget. Ni är verkligen så himla kloka och förestående allihopa.

Börjar komma till ro i nya lägenheten och det börjar bli ett hem. Lite små fix kvar, eller ja gardiner lampor osv. Så det är många levande ljus på kvällarna hos mig. Men ingen stress allt får ta den tid det tar.

Imorgon börjar en ny vardag för mig och tjejerna. Med pirr i magen och en viss panik tar jag kommande vecka med öppna armar. Kommer bli många utmaningar men detta fixar vi. Alla ni ensamstående mammor där ute, kom med era absoluta bästa tips på hur ni får vardagen fungerar i varannan-vecka-livet?

Likes

Comments

Knappt hann nya året börja och mitt liv vändes upp och ner. Ett gemensamt beslut så här finns inga offerkoftor att sätta på.

J och jag har valt att inte vara ett par längre. Vi är inte ovänner ingen har gjort något fel, vi nådde bara den punkten i vårt förhållande där det enda rätta för oss och barnen var att avsluta relationen. J kommer alltid vara en av mina närmsta vänner. Och vi ska göra allt vi kan för att bibehålla vår nya relation. Vi tror på att vi kommer klara av det och då har kommit en bra bit på vägen.

Och absolut det kommer komma hinder på vägen, men jag tror och hoppas vi kommer fixa det. Vi har inte bara oss två att tänka på. Vi har två underbara barn att tänka på.

Så kom nu inte och säg att vi satt oss på höga hästar att det inte går att ha en sund relation till sitt ex. Låt oss försöka och göra det som passar oss bäst och vad barnen mår bäst av.

Likes

Comments

En sån där dag jag verkligen behöver idag!

Självplågeri med en nål i benet

Äntligen dags för att fylla låret med färg.


Ha en fin fredag allihopa ❤️

Likes

Comments

​Gott nytt år allihopa! Hoppas ni fick en bra nyårsafton och var det inte galafest ( som det tydligen ska vara på nyår ) så gör det inget för egentligen var det bara en helt vanlig söndag.

Har övervägt fram och tillbaka om jag ska göra en tillbakablick på 2017, har kommit fram till att jag inte kommer göra det eftersom det redan finns massa sådana inlägg och bilder på social medier. Så jag konstaterar att 2017 är över och 2018 kommer bli ett år där jag kommer få utmana mig själv på många plan.  Sitter och funderar lite över min Bucketlist för 2018, den är så gott som klar så innan veckans slut så ska jag försöka lägga upp den. Vore ju hur kul som helst om någon hakade på och berättade hur det går för er! 

Åh imorgon är det ÄNTLIGEN vardag igen, rutiner rutiner rutiner, älskade rutiner. Är verkligen inte skapt att vara hemma mer än några dagar. Har varit jätteskönt med ledighet men jisses vad skönt det ska bli att komma tillbaka till jobbet.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Egentligen är det så mycket jag vill få ur mig men det finns inga ord. Allt kommer ordna sig det vet jag, men nu vill jag bara ta en dag i taget och andas. ​

Vem vet hur lång tid det tar, det får ta den tid det tar. Orden kommer komma men just nu är det tomt. 


Var rädda om er

Likes

Comments