Jag kan inte riktigt ta in detta!
För ett år sedan hade vi bf precis på dagen, lilla bebisen i magen skulle komma ut.
Men ack nej envis som sina föräldrar stannade bebisen kvar i 10 dagar extra. Inte alls lika punktlig som sin storasyster som kom prick på bf, så ni kan ju gissa vilka extremt jobbiga och långa dagar jag hade framför mig.

Den lilla bebisen var lilla lilla Bella! Inte mer än 3025 g och 49 cm lång var hon. Så den extra baktiden behövdes nog. Snart fyller hon 1 år och ska börja på förskolan, stora lilla Bella.

❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har svårt med förändring

Jag älskar att läsa böcker

Jag är som besatt av julen och har många traditioner jag vägrar ändra på

Jag gillar inte att dammsuga

Jag tycker dock om att tvätta

Jag tror på det övernaturliga och går till ett medium med jämna mellanrum

❤️

Likes

Comments

Då var det dags igen! Marten ( heter väl marknad på svenska 😜) kom till vår lilla stad, är så himla mysigt. Och i år på höstmarten var det till och med fint väder. Det doftar brända mandlar i hela Sunne, karusellerna snurrar för fullt och gatorna är fulla med både bekanta ansikten och nya. Jag tycker det är så himla mysigt de här två helgerna om året. Jag älskar verkligen vår lilla stad.

Äntligen fredag! hela familjen är hemma, det är nästintill lite heligt med fredagskvällar hemma hos oss, att samlas hela familjen och umgås. Det är den dagen på veckan jag verkligen uppskattar allra mest och ser framemot, bara vi. 

Jag tycker det är viktigt att man tar sig den tiden att samla ihop hela familjen och faktiskt sätta sig ner och prata med varandra, att barnen får med sig detta från att de är små tror jag bara är nyttigt. Familjen är det viktigaste som finns, min lilla familj. Jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig även när barnen blir stora att minst en dag i veckan så är det "familjetid" att det bara är vi och vi att gör något tillsammans. Jag hopas verkligen att vårt band kommer vara lika starkt då. 


Likes

Comments

Oktober kom med dunder och brak! Och med det kom hösten, en årstider jag har så blandade känslor inför. Jag gillar inte alls det mörka med höst, det känns tungt och nästintill vemodigt. Men höst för mig är samtidigt tid för återhämtning och reflektion, det är som att det är lite mer tillåtet på hösten att krypa in i sin vrå. Den här hösten kommer bli mer händelserik än vad jag i vanliga fall är van vid, men jag ser på den här hösten med spänning och nyfikenhet. Nya utmaningar och nya erfarenheter ska skapas. Jag längtar efter vad hösten har att komma med, jag är redo!

Jag ville visa er lite höstinredning i det här inlägget och inte bara massa flumflum. Som jag skrivit innan så tycker jag om att ta in naturen i inredningen och nu på hösten är det mer tacksamt än någonsin. Det är mer eller mindre bara att sticka ut näsan så finns inspirationen mitt framför dina ögon.

Vi har i vårt vardagsrum ett bord från Ikea och deras Liatorp serie, jag försöker att byta ut innehållet i "lådorna" i bordet efter årstid. Nu på hösten har jag oftast löv, kottar och kastanjer, så ut och leta man hittar alltid massa fint ute i naturen och framför allt är det ju gratis hehe.

Vårt olivträd som stod ute i uterummet hann komma in innan frosten kom. Vår kritvita trappa fick sig ett lite lyft och allt det vita ( återigen ) bröts av jättefint tycker jag. Så nu är det oroväckande tomt ute i uterummet, tyvärr är det inte isolerat så vet inte riktigt hur jag ska inreda eller vilka växter som ska få bo där under hösten/vintern. Det är rummet du kommer in i innan hallen så vill ha ett inbjudande och välkomnade intryck. ​Har ni några ideér? 


Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen helg! Längtar efter att få ha hela familjen hemma tillsammans. Fredagsmys. Behöver det den här helgen.

Vill tipsa er om de här doftljusen Volu Spa , mitt absoluta favoritljus. Det bästa av allt, du behöver inte ens tända ljuset för att det ska dofta underbart gott.
Jag är väldigt kräsen när det kommer till doftljus, jag har migrän och det en migränattack kan utlösas utav dofter. Men de här ljusen funkar för mig.

Ljusen hittar du här 

http://royaldesign.se/voluspa.aspx

Eller så tar du dig en tur till Värmlands bästa inrednings butik Living här i Sunne. Kolla in deras instagram livinginterior

❤️Likes

Comments

Finns det något härligare nu när hösten smyger sig på att kolla serier och lyssna på poddar? Kan nog vara det bästa avslappningen för mig just nu, med lurarna i öronen och nedbäddad i sängen med en bra pod eller en bra serie.

Tänkte tipsa er om mina favoriter just nu. Vore jättekul att få veta era favoriter, kommentera här eller på Facebook.

Game of thrones : Förutom min kära sambo (har försökt i många år men han vägrar) är det väl ingen som missat den här serien? Jag är egentligen inget fantasy-fan men jag föll pladask för den här serien. Allt är min Sarahs fel bukar jag säga, det var hon som lurade in mig i Game of thrones nästet.
Det jag gillar med serien är att trots alla lordar, städer, släkter och gudar så är det lätt att hänga med. Jag älskar denna serie! Och har du sett alla säsonger är det helt klart värt att se om. Varje gång upptäcker man något nytt.

House of Cards : Jag säger bara en sak : Kevin Spacey! Jag har alltid gillat honom, en riktigt bra skådespelare. Men i den här serien tycker jag han gör ett riktig bra jobb. I den här serien är det maktspel, knivar i ryggen som flyger hejvilt, lögner och vägen till Vita huset.
Det är verkligen i serie med intriger och rävspel men riktigt bra. Jag skäms nästan ( bara nästan ) över hur fort jag plöjde mig igenom alla avsnitt.

Downton Abbey: Lite otippad serie min favoritlista, men hur kan man inte förälska sig totalt i 1910 och 1920 talets överklass England med alla överdådiga middagar och fester. Alla vackra klänningar, gods och miljöer. Tanten i mig blir så lycklig av den här serien.

Alla dessa serier finns på Netflix

Sen till mina favorit poddar.

P3 dokumentär: En pod som har en salig blandning på dokumentärer med allt från mordet på Olof Palme till dokumentären om Ronnie Petterson. En riktigt bra pod.

Nemo möter en vän: En samtalspod med kända personer, från youtube till Dramatens scen. Jag gillar denna pod skarpt och lyssnar varje dag.

Sommar och vinter i P1: Människors livsöden har alltid fascinerat mig. Alla sorters öden, det är verkligen intressant att få veta någons historia. Vägen till deras jag.

De här poddarna finns på bland annat Podcaster.

❤️

Likes

Comments

Hösten smyger sig på, en tid med många känslor. Jag gillar inte mörkret att dagarna blir så korta, men jag gillar lugnet som kommer med hösten. Hösten ger mig tid att stanna upp och reflektera över allt som skett och det som ligger i startgroparna. På det sättet älskar jag hösten. 

En ny tid i våra liv står och knackar på dörren, jag är både skräckslagen och förväntansfull. Det är tid för förändring och utveckling, tror verkligen att allt kommer bli jättebra. Bara jag har tålamod och inte stressar fram kommer allt bli jättebra, det vet jag. De största stegen är tagna och vi är världens bästa och starkaste team, vi klarar allt tillsammans.

❤️

Likes

Comments

Igår kväll fick vi äntligen den där stunden för oss själva, bara jag och Johan. Äta middag själva och sen titta gå på riktigt rolig och bra föreställning på Scala teatern. Det är så viktigt att få till dessa stunder, bara du och din partner. Ingen annan bara ni två. Jag och Johan försöker komma iväg lite då och då bara vi, de ger oss så mycket. Det är så lätt att man glömmer bort varandra i vardagen med alla måsten, så vi försöker att hitta på saker bara vi två med jämna mellanrum. Nu kände jag att det var extra viktigt att komma iväg.

Barnen har inte kommit hem än! Varje gång barnen är borta blir jag lika förundrad hur tyst allting är, vad gjorde vi med all tid innan barnen kom?
Längtar så efter vår småmonster, men de har det så himla bra, misstänker att de har fullt upp och inte vill åka hem. De är i tryggt förvar.
Älskade små pluttisar, det är lika viktig för dem att få komma hemifrån ibland.

❤️

Likes

Comments

Så här dagen efter gårdagens möte när allt sjunkit in så känner jag mig så otroligt stolt och lättad! Allt gick bra, över förväntan och äntligen tagen på allvar.

Efter år av kamp att faktiskt acceptera och förstå har jag äntligen fått hjälp. Nu börjar en ny resa med mycket jobb och utveckling. Jag ser framemot en ny resa i livet. Man ska aldrig ge sig. Jag stod upp för mig själv


❤️

Likes

Comments

​Imorgon ska jag iväg på ett möte som jag sett framemot länge. Ända sen brevet damp ner i lådan har jag känt en lättnad, en dörr som står lite på glänt och en ny väg kommer läggas. Men samtidigt är jag rädd att det inte ska bli så, har jag för höga förväntningar? Kommer jag än en gång falla mellan stolarna? 

Skaka av sig de negativa känslorna, håll huvudet högt och vägra falla mellan stolarna. Slå bort orden "det har gått så pass bra för dig Malin, du är inte prioriterad", ska stå på mig och inte ge mig för än jag får det jag kräver.  Varför är det lättare att stå upp för andra än sig själv? Jag skulle kunna gå genom eld för någon annan men när jag kommer till mig själv har jag så lätt att ge upp. Varför gör man så? Känner ni igen er? Blir så trött på mig själv, krångla till det så för sig. Men jag har lovat mig själv att imorgon är det nya tag, jag vägra ta ett nej. Jag är viktigt och jag är värd att få hjälp, jag har rätt till hjälp. 

Likes

Comments