Jag är världens mest otursamma människa och e very much in pain right now!!!!!!!!! Nä herregud dramatisk. Men jag tycker synd om mig själv som drabbas av diverse sjukdomar titt som tätt. Tröttsamt JA.

Denna lista hittade jag på tumblr och blev så varm pga stämmer? Ex känslan av mat när man e svinhungrig är verkligen obeskrivligt fantastiskt!!! Eller att vara pigg?? Nästan en obefintlig känsla i detta höstmörker men det händer väl ibland.

Jaja nyss bokade jag i all min självömkan en hudvårdstid till imrgn = best of luxury. Tanken är att jag i en veckas tid framåt ska detoxa my body and soul cuz well needed efter månader av slit och dåliga vanor. Om väldigt få dagar är oktober redan slut och då är det dags för min månad (som jag egentligen hatar förutom att jag råkade födas då) och sen är det fkn december och JUL! Lussebullar! Mitt liv är fullbordat. xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

det är fredag, dricker kaffe, har med mig bullar, sitter bredvid min favorit Alva Mattsson, lyssnar på detta och allt känns väldigt festligt

Likes

Comments

Hello u. Livet rullar på snabbare än någonsin tror jag och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. Kul ju när det händer roliga saker men samtidigt så kolliderar alltttt allt och jag fattar inte att jag har blivit så old. Nä skämtar jag e fortfarande bebis.

Igår efter att jag hade skickat in en uppgift jag haft hängande runt min hals ett tag så gick jag till Paolos med Filippa och Clara (verkl standardplacet men så gott) där vi snackade ikapp livet osv innan vi kramade Clara hejdå och fortsatte kvällen på annat håll.

Idag har jag inte gjort mycket av mitt liv. Har officiellt blivit stammis på brogrens när Clara jobbar och ätit sushi till kvällsmat. Nu ska jag strax gå till resecentrum och hoppa på bussen hem till Nora där jag ska gå och lägga mig direkt när jag kommer hem. Kram!

Likes

Comments

Sitter på golvet och e superförvirrad efter skolfoto (last evur) men borde egentligen vara stressad och springa runt och packa innan jag tar bussen till Nora för en liten stund. *låtsas vara stadsbo permanent*. Kram!!!!!

UPDATE: UPPTÄCKTE PRECIS ATT LLOJD HAR SLÄPPT ALLA(?) SINA GAMLA LÅTAR IGEN!!!!!

Likes

Comments

the story of the one and only (me!)

är så f r uk t a n s v ä r t trött.

ville be dem tömma mig på blod men sen så såg jag nålen och fegade ur som jag alltid gör sen gick jag ut i bara t-shirt för jag svettades så mycket. gjorde flera koppar kaffe, svepte det. nä hörni KÖR ÖVER mig jag var på handledarkurs för körkort idag och det höll på så jävla länge och nu är jag så trött men kan inte sova pga stressed över allt som ska hinnas och allt som ska sägas eller inte sägas

Likes

Comments

Lördag! Fest! Vi skulle fira två 18-årsdagar,

Filippas och Wilmas!

Det bjöds på så mycket god mat och allting var så himla fint uppstyrt.

Idag vaknade jag i ett kallt Örebro där jag har masat mig runt i några timmar. B.l.a. ätit frukost på fröken brogrens och träffat Sofia. Nu ska jag äta tomatsoppa och skriva en filmanalys, see u never.

Likes

Comments

Idag har jag hängt med @alicestenegard (norr)! Dis cute little girl är så härlig jämt!!!! -->O<-- go get her asap.

På väg hem till nora igen var himlen så här jävla fin alltså det är verkligen helt galet. (oredigerat alltså I must say). guuu nature I love u so much

Likes

Comments