On my mind

1. ja hej jag vet att vi befinner oss i 2018 MEN this u guys, en tumblr innehållandes precis vad det låter som - nice things in ugly handwriting. älskar den!

2. I Am Heath Ledger - Mitt livs stora kärlek och sorg. En dokumentär om Heath Ledger från början av hans karriär till slutet. Har sedan jag var liten och såg 10 things I hate about you för första gången känt en sådan ömhet för honom, och förra veckan såg jag denna på svt play och jag grät så mycket.

3. My next guest needs no introduction with David Letterman: Barack Obama - En annan man jag älskar och saknar varje dag!!! David Letterman har startat en ny liten serie på Netflix och har hittills bara släppt detta avsnitt där han intervjuar/pratar med Obama och jag satt slukad varje sekund pga han är så klok och fin och jag älskar honom bara så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

kan inte låta bli att kolla igenom sommarens album och dela med mig. kan inte sluta tänka på solen kan inte sluta tänka på sorgen

sätter inte punkt för det känns mjukare så

Likes

Comments

2018

Hello little ones. För några timmar sedan gjorde jag något HELT fantastiskt: bakade världens godaste bananbröd/kaka whatever. Använde mig av detta receptet smått modifierat med 2 bananer, mindre agave + osötad mandelmjölk. Sen som topping tog jag as u can see blåbär, lite lönnsirap och jordnötssmör. Ja hörni detta var så gott att jag nallade redan innan jag dokumenterade det och har fortsatt äta hela förmiddagen. Har bakat bananbröd innan men detta tar absolut första pris? Tror det kan bero på kakaon kanske? Äej jag vet inte men detta var inte så fel i januarimörkret.

Likes

Comments

2017, 2018

HUUUR KAN MAN VAA SÅ VACKER @ellenclara

åh har haft ett så fint avslut på 2017 trots en del jobb. men nu: januari kan vi va vänner?

Likes

Comments

2017, Resor

Jag har blivit så himla dålig på att dokumentera min vardag både genom text och bild vilket SUGER för detta har lett till att jag inte har någon aning om vad jag gjort senaste året, typ. Nu hur som helst är jag inne på sjukdag 4 och tycker fruktansvärt synd om mig själv såklart. Har iallafall bestämt mig för att detta är sista dagen med feber åtminstone så nu har jag precis stapplat ur duschen för första gången på alldeles för många dagar samt bytt lakan i sängen så nu är det slut med feberyra. Har under dessa dagar hunnit avverka mycket på netflix (bland annat serien riverdale, nästan hela stranger things och flera julfilmer).

Men till roligare saker! London! För en vecka sedan åkte jag och mamma hit bara över en natt för att få andas annan luft (det gör hon i och för sig hela tiden men alla har inte den turen...). Vi hade egentligen ingenting mer planerat än att bara gå runt samt äta god mat.

När vi anlände senare än planerat (vi missade första flyget pga snökaos) så letade vi snabbt upp en bar med happy hour och tog ett glas bubbel. Sen gjorde vi inte mycket mer spektakulärt förutom att äta fish and chips. Vi hoppar till onsdagen istället då jag hade bestämt att vi skulle leta upp cafét 26 grains för frukost. Insåg här vem jag fått mitt dåliga lokalsinne ifrån och eftersom att vi båda var lika kassa på detta åkte vi åt fel håll och med fel linje ETC så jävla länge och utan mat i magarna var detta fruktansvärt. Var 1 minut från att ge upp innan vi hittade och när vi fick in våra skålar konstaterade vi att det var värt det.

Jag åt banana cacao som var kokt på mandelmjölk och toppad med kokosyoghurt, cacao nibs, banan och dadelsirap och mamma åt nordic pear som var kokt på kokosmjölk, gurkmeja, ingefära och toppad med b.la. kakaogranola, kokosyoghurt, päron och lönnsirap. Båda två svingoda men hennes vann!

Sen efter någon timmes promenad och ett besök på national gallery åt vi en liten lunch på on the bab där vi först delade på räkdumplings och sedan bao med friterad svamp och massa annat gott i. Very good. Sen försökte vi hitta lite julklappar men var för disträa båda två för att orka trängas bland miljoner andra personer på julklappsjakt så vi gav upp och tog ett glas vin istället. Sen, dessvärre, slut på resa!

Likes

Comments


EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON

Likes

Comments