Idag har jag:

1. Druckit kaffe

2. Varit klädd i strumpbyxor och nya skor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

tänker bara på london. tyskland. alla andra ställen. jaaa det snackas om hur alla vill härifrån, och kanske är det så. men det känns så monstruöst hur påtagligt det blir att inte höra hemma på en plats när en besöker en annan.

helt otroligt hur varenda funktion i min kropp fungerade i london men inte här


Likes

Comments

...and we meet again! nu har jag precis landat i min säng för några timmars serietittande, ugh har verkligen grillat min hjärna idag. vaknade supertidigt då min biologiska klocka är inställd på att gå upp senast klockan sex, men vaknade utvilad så det var ju ändå nice.

klockan nio gick min buss till stan, hade bestämt mig för att plugga på lill-annas i några timmar. grejen med att plugga på café för min del är att det verkligen blir av eftersom att det känns så jävla dumt att sitta på ett café och slösurfa massa onödiga grejer.

efter ganska många timmar var jag nära-döden-hungrig och bestämde mig för en räkmacka. jävligt gott vare

efter mackan tog jag en kort promenad för att få lite luft sen mötte jag upp clara på paolos.

...sen gick jag och tränade en stund innan jag åkte hem! nu: the affair. kram

Likes

Comments

uääÄÄÄÄÄÄ vad tråkigt det kan vara att plugga ibland alltså. exakt allt annat blir så himla intressant när man verkligen måste få saker gjorda. tänker därför visa er några kul grejer:

Jag har köpt en bok på akademibokhandelns rea för ynka 35 kronor! Och en jacka på stadsmissionen för 55 kronor! Fest! Sen gällande smakupplevelser har jag funnit stekt blomkålsris vilket ju inte låter supersmarrigt men I dare you to try it:

stek hackad morot i olivolja + sesamfrön i några minuter, tillsätt sedan blomkålsris (några blomkålsbitar körda i en matberedare ca fem sekunder), smaksätt med eventuella kryddor (salt) och TAMARI! Jävlar va gott det är med tamari, så snåla inte med det. Sen knäcker jag i ett ägg och rör runt. Toppar med pumpakärnor och hackade jordnötter och äter sen med grönkål och annat gott. Detta går på några minuter och är varmt och smakrikt. Ye hasta la vista från the chef.

I övrigt: Mars har verkligen levererat? Solen skiner och ger försmak om APRIL MAJ JUNI JULI AUGUSTI då man kan dricka öl på uteservering. Bortsett från att jag inte dricker öl, men vin. Älskar vin.

Likes

Comments

hej. senaste tiden har varit allt från kul till stressig och tråkig. det handlar om ga och det handlar om jakten på en ny doft. det aabsolut bästa jag vet är att ha en bra vardagsrutin vilket jag har haft, dvs har hunnit med att träna multipla gånger i veckan och mot alla odds lyckats plugga. men ett sådant flow vore ju helt absurt att ha jämt så har såklart blivit sjuk. absolut tråkigaste som finns? har inte mkt självömkan pga är inte så _jobbigt_ sjuk, men tillräckligt för att det ska hindra mig från sånt som e kul. jaja annars är det SOLIGT och det är fakkin life, våren är verkligen den absolut lyckligaste tiden: att inse att allting börjar leva igen. sen att det varannan dag är minus sju och snö låtsas jag inte om,.


i morse skrekgrät jag till säsongsavslutningen (eller ja, absolut sista avsnittet ever) av vampire diaries, en serie som jag i nostalgisk anda bestämde mig för att kolla ikapp förra helgen. skönt att det är över, ska aldrig mer blicka tillbaka.

mycket roligare än så är det inte för tillfället. men soon.

Likes

Comments

Identitetskriser och uppehåll, I am sorri. Februari är mot förmodan slut om bara några dagar? Fråga mig vad jag gjort senaste månaden och jag vet ej vad jag ska säga för minns ärligt inte? Befinner mig i ett skal och vägrar träffa folk typ.

Men alltså, läste en så fin grej förra veckan (här), som sammanfattningsvis handlar om sitt sätt att se på sig själv, och överföra det till barn-jaget. Detta skiljer väl mycket från person till person, men i regel är vi väldigt elaka mot oss själva. Det blev då så stark att tänka skulle jag utsätta femåriga Malin för detta? Detta går väl i och för sig också att applicera på hur vi behandlar andra människor. Hur som helst: det var så fint och det gjorde ganska ont att läsa.

> Lanas nya musikvideo??? Gud så briljant person.


Gamla mat-bilder aghh så GOTT, vill ha. Kram från en trött

Likes

Comments

Befinner mig i skolan på sportlovsskola. Finner det ganska chockerande att jag frivilligt bokade in mig på något sådant? Har flera negativa grejer att ta upp angående det: värmen är avstängd, hade med mig kall lunch och iskall cola, mitt kaffe som var min väg ut var också kallt? Är dessutom i grunden COLD AS ICE så funktionsmässigt är jag inte riktigt 100. Aja har två och en halv timmar kvar innan jag vänder hem igen där jag ska wrap myself up i morgonrockar och täcken *tacksam*

vill detta

Likes

Comments

<3

Likes

Comments