View tracker

Hei från ert favvo-face! Så här såg jag ut i söndags när jag cafépluggade i flera timmar och kollade på bio, närmare bestämt "Fyren mellan haven" med självaste Alicia Vikander. Vad tyckte jag? Filmen i sin helhet gav mig nog ingenting tror jag, den var estetiskt tilltalande absssolut men utöver det ganska värdelös.

Annars har jag dessa typiska skoldecemberdagar ni vet veckorna innan lov då man har prov/inlämningar i exakt varenda ämne? Där är jag. Försöker peppa mina gråa vardagar med kul musik (idag har det heart is full) samt äta popcorn till middag.

+ Har nya byxor som jag matchar med glittersockz! Spice it up! Nu ska jag och mitt tunga huvud sova... klockan e inte ens nio men whatever. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag förväntar mig snö och en gladare tillvaro nu i december trots att vi alla är on the edge of giving up. Det är ju julmånad! Vet inte när jag började känna så starkt för julen? Har gått och längtat i flera månader efter allt som rör denna tid. Köpte hyacinter häromdagen! Längtar tills dem slår ut. Ska äta gröt med kanel till frukost och främst (((dricka varm mandelmjölk med kanel))) kanel i ALLT är det som gäller. Mina kost-möjligheter är ju orimligt smala så blir manisk när jag hittar någonting som funkar. Mvh kan inte dricka glögg/äta pepparkakor/äta lussekatter/eller annat julgodis ni vet.

Idag ska jag i alla fall plugga+fika med Sofia för att hinna ta igen respektive liv! Suger så fruktansvärt att inte gå i samma klass längre.

Well talk 2 u later bebes

Likes

Comments

View tracker

här var jag nyklippt och förbrukade den sista sommarenergin jag sparat. nu DÖR jag för att jag har så himla mycket att göra så himla mycket att vara aaaghhhh jag vet inte hur man räcker till någonsin

Likes

Comments

Igår var det första advent och jag och Alice hade peppat upp inför årets första julmarknad ganska länge (eller tsm hade vi peppat i en vecka men jag har gått och tänkt på detta hur länge som helst). Det var svinkallt men very very fint! Mest härligt att ta vara på en annars trist söndag och gå runt i öret med stopp på caféer, dvs först kaffestopp sen vinstopp. Vi kollade även in länsmuseets nya utställning vilket var nice.

Ja det var det. Nu ska jag äta risotto och klockan åtta kolla på historieätarna!!! Peppen!!!

Likes

Comments

Drömmer om varmare temperaturer och längtar efter att byta till min broders rum. Samt är oändligt besviken på världen at this point, Obama pls stay. Är också otroligt ohälsosam som konsumerar 1,5 liter cola/dag (igår drack jag verkligen en hel flaska på typ 2-3 timmar). Men det är vecka 46 nu dvs endast sex veckor kvar av 2016 SAY WHAT!!!! Jaja jag har iallafall en kulig vecka framför mig som är fylld av roliga saker om allt går som det ska. Hela livet går lite lättare när det är strukturerat tycker jag.

Annars har jag väl precis nått botten utseendemässigt, november/vinter/snö/slask u name it suger ju ut precis allt det fina ur en. När jag tänker efter ska jag nog boka in en kemisk peeling vilket kommer bli.... intressant. Höll ju på med det förra hösten och det gör ((fruktansvärt)) ont men huden blir så fin efter så det är definitivt värt det.

Babblar på som attan men nu resterande timmar av idag ska jag läsa på om någon snubbe vid namn Goldthorpe och därefter kolla på något shitty realityprogram, true måndag. xoxo yours truly


*src* tumblr, always.

Likes

Comments

Gjort: Fyllt 18, druckit mycket vin, frusit trots att jag haft på mig mina varmaste kläder och besegrat min bältros.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är världens mest otursamma människa och e very much in pain right now!!!!!!!!! Nä herregud dramatisk. Men jag tycker synd om mig själv som drabbas av diverse sjukdomar titt som tätt. Tröttsamt JA.

Denna lista hittade jag på tumblr och blev så varm pga stämmer? Ex känslan av mat när man e svinhungrig är verkligen obeskrivligt fantastiskt!!! Eller att vara pigg?? Nästan en obefintlig känsla i detta höstmörker men det händer väl ibland.

Jaja nyss bokade jag i all min självömkan en hudvårdstid till imrgn = best of luxury. Tanken är att jag i en veckas tid framåt ska detoxa my body and soul cuz well needed efter månader av slit och dåliga vanor. Om väldigt få dagar är oktober redan slut och då är det dags för min månad (som jag egentligen hatar förutom att jag råkade födas då) och sen är det fkn december och JUL! Lussebullar! Mitt liv är fullbordat. xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

det är fredag, dricker kaffe, har med mig bullar, sitter bredvid min favorit Alva Mattsson, lyssnar på detta och allt känns väldigt festligt

Likes

Comments