Den nionde juni, det vill säga i fredags tog jag studenten. HUr himla sjukt att man kan göra det trots att man är ett barn? Dagen började med champangefrukosten som var hemma hos Sofia och att börja med champange klockan 07.00 var faktiskt precis så nice som jag föreställde mig. här kommer en hel hög med bilder som e sjukt pretto men jaja ibland får en.

Har så stiliga kompisar!!!!! Grips

<3

Någon timme senare åkte vi till schoool, vissa iklädda regnponchos.

Vi krossade glas på fontänen, hade samling i aulan etc.

och där såg man till viss del ut som ovan

Sen sprang vi ut och detta är nästan enda bilden jag inte vill elda upp, men ja, jävligt fin stund alltså. Sedan åkte vi flak och kom hem supersent till min mottagning och åt mängder av mat. Böt om, åt ännu mer och åkte sedan tillbaka till stan för att fortsätta firandet. Inte så himla kul kväll men hade en så MAGISK dag så det gör inte så mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Senaste tiden har jag: Skaffat ny frilla och en gul tröja.

Idag skulle jag ha inlett ~studentveckan~ på satin men NÄ denna girl blev sjuk häromdagen och det sitter fortfarande i. Men vägrade i vilket fall sitta hemma och träffade Clara och Filippa för lite vin nu ikväll. Så jävla värt.

Det känns surrealistiskt att jag tar studenten på fredag? Att tolv år av något så slentrianmässigt som skola är slut? Nu har inte gymnasiet varit mina golden years men det känns ju ändå konstigt.

Likes

Comments

God morgon! Har glömt min plats här. Jag har haft helg på riktigt för första gången på superlänge, det vill säga inte schemalagd för att hinna med så mycket som möjligt. Att kunna gå på en promenad utan att behöva stressa hem är mer värt än allt.


I fredags var det mösspåtagning vilket kändes så himla surrealistiskt, kul i vilket fall, det var ju helt otroligt väder.


Igår köpte jag blommor med mamma och drack vin med Alice. Idag ska jag PACKA pga imorgon åker vi till Köpenhamn! Yes thank u GOD för att allting är över nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Dricker vin på after school och cola vid vattnet,


äter fresh rolls och dricker kaffe med Alice.

Likes

Comments

Första maj och jag har bestämt mig för att återuppstå. I helgen gick jag klädd i min varmaste jacka och idag satt jag ute i bikini. Igår drack jag vin på paolos och idag drack jag kaffe i solen, etc. Nu slutar allt nu börjar allt och jag har saker inplanerat nästan varenda dag fram till studenten.

En vy jag egentligen är ganska trött på vid det här laget.

Likes

Comments

Idag har jag:

1. Druckit kaffe

2. Varit klädd i strumpbyxor och nya skor

Likes

Comments

tänker bara på london. tyskland. alla andra ställen. jaaa det snackas om hur alla vill härifrån, och kanske är det så. men det känns så monstruöst hur påtagligt det blir att inte höra hemma på en plats när en besöker en annan.

helt otroligt hur varenda funktion i min kropp fungerade i london men inte här


Likes

Comments