här sitter jag och mår skit

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

PERFEKT färgkombo am I right

Likes

Comments

Guten Abend! Kolla var fint mitt Örebro var idag! Gick upp tidigt idag för att hinna städa och packa/packa upp väskor innan jag åkte för att möta Alice. Vi testade kläder och klurade på vad som händer till Halloween innan vi gick till hak numero 1 dvs Paolos för kaffe och planering. En grej som jag älskar är att varje gång jag och Alice ses har vi med oss anteckingsbok/kalender och penna för att skriva listor och planera grejer och efter några glas vin även klottra med mer känslosamma tankar.

RIMLIGT att hon e så snygg :-)

När jag kom hem gjorde jag en gryta med sötpotatis som blev svii-ngod och nu ska jag slå på en film jag inte kommer titta på utan somna till.

/malin

Likes

Comments

(men inte var det)

Go' kväll! Har jättedålig koll på dagar nu mera och måste verkligen tänka efter överdrivet mycket för att få my mind in the game. Jaja! Har hur som gjort massa kul grejer idag:

- jobbat en stund

- tränat en kortis innan jag blev för uttråkad och åkte hem

- KÖPT EN BIL (JA!). Allt jag kan säga är att det är fantastiskt att ha ett eget litet utrymme som ska vråla Malin och vara fylld med sånt man behöver. JAPp jag tror jag är kär?

- druckit kaffe med Clara.

HUR GULLIG ÄR INTE DENNA?? Alltid lika fint mysigt och kul att hänga med henne <3 Nu ska jag äta libanesisk wrap med hummus innan jag somnar som en nöjd bebis.

Likes

Comments

Igår hände detta!!! Världens bästa grej. Är ju rent mentalt fortfarande en hästtjej trots att jag sålde Dante för snart fem år sedan (räknade detta nu omg FEM?). Hoppas att tiden snart är rätt så att jag kan få ha detta i mitt liv igen🌺.

Likes

Comments