Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Startar morgonen med smoothie och Aloe2go. Efter morgonens meditation såklart :) Jag deltar just nu i en utbildning "Mindset Mastery". Där ingår bland annat två meditationer dagligen och varje vecka kommer en ny. Igår kväll började jag på en ny och den är så himla bra!

Älskar att varje dag kunna ha lunga morgnar innan dagen drar igång. Det är en sån enorm skillnad mot tidigare när jag var anställt. Idag styr jag jobbet efter livet och inte tvärtom som tidigare. Igår fixade vi iordning tv rummet till tjejerna på övervåningen, de tyckte att det var så mysigt så de hade en sleepover i soffan inatt. :) En skoldag till för tjejerna sedan sportlov!

Dagen idag är fylld med möten med driftiga tjejer som vill göra en förändring :)

"Do what u love and u never work a day in your life."

Likes

Comments

För ganska precis 2 år sedan var jag i Lake District utanför Manchester på ledarskapsutbildning. Naturen var helt otrolig! Rofyllt och minst sagt vackert.Vi bodde i ett ljuvligt slott och på något sätt lyckades jag få bröllopssviten för mig själv :)


Likes

Comments

Har ni testat 30 days of Yoga? J

Jag kör Yoga hemma 4 förmiddagar i veckan. "30 Days of Yoga" hjälpte mig att komma igång! 

Jag startar och avslutar även varje dag med 15 minuters meditation. Det hjälper mig att hålla fokus och att leva ett liv med betydligt mindre stress än tidigare, Dessutom är det ju så skönt för kroppen!

Likes

Comments

Ikväll har jag webbutbildning för teamet runt om i Sverige. Så kul! :) Älskar att kunna arbeta hemifrån! Hänga med familjen på dagen och när barnen somnat kör jag utbildning. Trevlig söndag!

Likes

Comments

Den här hudvårdserien använder jag dagligen. För mig är det viktigt med rena ekologiska produkter och mitt val har blivit Sonya Skin Care Collection. Den är helt underbar, doftar fantastiskt och passar min hy perfekt!

Du hittar den HÄR.


Likes

Comments