Hei og god ettermiddag! Jeg kom hjem fra skolen for ca en halvtime siden, og nå sitter jeg i sengen og spiser middag. Jeg er helt elendig til å lage mat, så i dag blir det ferdigblanding med kyllingnudler. Jeg er ikke så glad i sånn helt ferdig ferdig-mat, men blandinger som det her funker, haha. Senere i dag skal jeg rydde leiligheten min, noe det har vært behov for en stund. Jeg er veldig flink til å ta halve oppvasken og rydde bort halvparten av klærne, og da tar det jo også bare halvparten så lang tid før alt er rotete igjen! Må skjerpe meg på det, altså.

I morgen drar klassen min og jeg til Oslo. Vi skal besøke noen klesdesignere og tekstil-leverandører, og dra innom noen butikker vi ikke har her i Lillehammer. Jeg tror det blir en kjempekoselig og inspirerende dag!

Likes

Comments

Hei! Vi fikk dra tidlig fra kurset i dag, så jeg fikk en veldig lang dag hjemme. Selv om jeg burde brukt dagen på å rydde den utrolig rotete leiligheten min, valgte jeg heller å male. Jeg har akkurat begynt på noe nytt, og jeg lagde bakgrunnen i dag. Jeg bruker helt sinnssykt dårlig maling jeg kjøpte i Sverige, men det går greit likevel. Det er bare det at den bruker fire dager på å tørke, haha. Jeg tenker å investere i bedre maling etterhvert, men det er nok ikke noe jeg burde prioritere akkurat nå. Som noen kanskje ser har jeg pensler fra Søstrene grene også, som koster 20 kroner eller noe sånt. Det funker med billige saker også! (Så vidt.) Siden jeg må vente ca fire dager for hvert lag med maling tar det litt tid før jeg kan vise resultatet, men det kommer etter hvert!

Likes

Comments

Hei og god morgen! Nå skal jeg straks møte venninna mi og gå ned til byen, hvor vi skal møte resten av klassen vår. Vi skal på lærlingkurs, som er for alle som ikke fikk seg en lærlingplass i år. Klassen min har fått et eget opplegg, men vi må være med to dager på kurset likevel for å få lærlingtiden vår godkjent. Kort forklart er det ingen lærlingplasser i Kjole- og draktsyer i Oppland, og vi har derfor fått startet en liten klasse på skolen hvor vi er lærlinger sammen. For å få starte egen klasse måtte vi egentlig på kurs i en måned, hvor vi lærer å søke jobb/lærling, for at flest mulig av oss skal komme seg til en vanlig bedrift. Heldigvis trengte vi kun å være med i to dager! Fordi det ikke finnes noen lærlingplasser altså, så vi hadde ikke fått det uansett. Vi var med den første dagen som var for noen uker siden, så skal vi tilbake nå i dag for å være med på kurset om lover og regler. Håper alle får en fin dag, snakkes kanskje senere i dag! 

Likes

Comments

Kjæresten min og jeg var i Hellas for litt siden, i byen Limenaria på øyen Thassos. Vi bodde på et kjempekoselig hotell med supergod kundeservice, det heter Garden hotel, og om dere skal til Limenaria anbefaler jeg virkelig det hotellet. Vi betalte kun 3000 hver for fly, forsikring og hotell ++ så jeg syntes vi fikk fryktelig mye for pengene. Det finnes nok mange øyer og byer i Hellas som er mer spennende en denne, men vi var der kun for å slappe av, og hadde derfor en kjempefin tur likevel. Det var absolutt en minnerik og koselig ferie, og jeg fikk virkelig roet meg før lærlingtiden min begynte. Gikk opp en buksestørrelse gjorde jeg også, haha!

Likes

Comments

​Hei! Det er så lenge siden jeg har blogget, jeg har virkelig lyst til å komme i gang igjen nå. Jeg har vært så opptatt med skolen at jeg nesten ikke har tenkt på noe annet. Siden sist har jeg kommet ordentlig på plass i den nye hybelen min, som jeg trives mye bedre i enn jeg trodde. Den er fire ganger mindre enn den forrige leiligheten min, så jeg trodde jeg kom til å gå på veggen, haha. Jeg har fått kjøpt inn masse nye planter og detaljer, så nå er det mye mer hjemmekoselig her. Jeg har også farget håret mitt blått med uhell, men det kan vi ta senere. 

Likes

Comments

Makeupmekka redder seriøst lommeboka mi. Det er så mye fint til lite penger, og de har salg hele tiden. Jeg bytter på øyenskygger ofte, men akkurat nå bruker jeg settet over hver dag. Det ser ikke ut som de har akkurat dette lenger, men de har fått noen enda finere med flere farger på siden deres nå. Du kan se på de her, hvis du vil. Primeren er på salg nå, direktelink her. Jeg tror halvparten av all sminken jeg eier er derfra, haha. Takk MakeupMekka.

Likes

Comments

//Reklamelinker

Herreguuud, se på de nye skoene mine fra Zalando!! Det beste er ikke at de er fine, men at de er behagelige å gå i også! Jeg er sjokkert, haha. Jeg pleier å måtte velge mellom pene eller komfortable sko, men disse er jeg altså så fornøyd med. Fargen var helt annerledes på nettsiden enn i virkeligheten, så jeg ble litt skuffet over det med en gang, men sånn er det jo ofte når man bestiller på nettet. Jeg trodde altså at jeg kom til å få lyserosa sko, men fikk beige isteden. Heldigvis likte jeg disse veldig godt uansett, og jeg gleder meg til å bruke de mer! Link til skoene her.

Likes

Comments

Jeg flyttet inn i den nye leiligheten min torsdag kveld, og for å få det litt mer hjemmekoselig her kjøpte jeg inn en hel haug med blomster og kaktuser fra Plantasjen. Jeg kjøpte fire blomster jeg har satt i vinduene som jeg kan vise senere, og 12 kaktuser som jeg plantet i en stor potte/kasse. Jeg har ikke akkurat grønne fingre, og jeg aner egentlig ikke om dette funker. Kanskje kaktusene dreper hverandre, eller at de trenger en annen type jord, men da har jeg ihvertfall prøvd det. Jeg syntes den ble veldig koselig til tross for at jeg ikke hadde noen plan! Jeg har stukket meg så mange ganger, og finner plutselig igjen pigger langt inne i fingrene mine. Ikke særlig behagelig, haha. 

Som sagt er jeg nyinnflyttet, og jeg skal prøve å få alle sakene mine på plass i dag. Jeg begynner lærlingtiden min på mandag, så det er greit å ha orden i leiligheten før da. Om det blir koselig her kan jeg jo ta noen bilder og vise dere. Jeg har en hybelleilighet på 18 kvadrat, så jeg må nesten få det lille jeg har til å se pent ut, ellers kommer jeg til å bli gæren.

Likes

Comments

Hei! På lørdag reiser kjæresten min og jeg til Hellas!! Jeg er snart ferdig med å pakke og jeg gleder meg veldig mye. Vi reiser til øya Thassos og skal bo midt i byen Limenaria, og vi skal være der en uke. Er det noen som har vært der før, og har noen tips? På nettet ser det ikke ut som det er så fryktelig mye å finne på der, og det er jo forsåvidt greit siden vi skal slappe av, men om det er noe vi burde få med oss er det jo fint å se det. Planene er vel å sole oss, bade og spise masse mat, og det trenger jeg før jeg begynner lærlingtiden min til høsten. Det blir nok en kjempefin tur! 

Likes

Comments

Hei og god morgen. Jeg reiser straks på jobb for siste gang i år, men jeg skal bare jobbe i to timer så det blir ikke akkurat slitsomt. Jeg hadde litt tid til overs, så jeg tenkte bare å vise litt av antrekket mitt i dag. Kanskje litt møkkete bukse, men for å kompensere har jeg helt hvite sko. Jeg hadde tenkt til å ta bilder av alt, men det er alt for rotete og trangt her til at jeg kan ta ordentlige bilder, haha. Jeg tror jeg skal utnytte meg av at søsteren min og jeg bor sammen for øyeblikket, så hun kan ta litt bilder av meg. Heldigvis har jeg et kjempefint selfie-sted i den nye leiligheten min, men akkurat nå har jeg ikke noe sted å ta bilder. I tillegg er kamerastativet mitt ødelagt, så jeg må stable haugevis av bokser og bøker for å få kameraet i riktig høyde, haha. Nå må jeg dra på jobb, håper alle får en fin dag! 

Likes

Comments