Första skivan i Uppsala blev Thorens, efter skolan åkte jag och Idun för att handla jackor och färg. Runt 19 kom flera av mina vänner, och vi fixande oss och förade tillsammans. Har tänkt att jag ska gå på två skivor i Stockholm och fem i Uppsala, har fortfarande lite kvar i skolan så måste verkligen prioritera trots att det är svinkul att gå på skivor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags firande vi Hannahs födelsedag, hon hade fixat det jättemysigt och alla följde temat. Alltid kul när det är tema på middagar/fester, idag var det vitt som gällde så jag valde en vit tröja och en vit jacka. Idag ska jag fira Ida, som fyller år imorgon. Vi ska först äta middag hos henne och sedan fira hennes födelsedag med en födelsedagsfest.

Likes

Comments

Har haft en blogg paus, har varit väldigt mycket som hänt i livet och därmed inte känt att jag haft tid eller inspiration till att blogga. Men nu är jag både taggad och inspirerad till att fortsätta med bloggen, har snart lämnat in de sista inlärningarna i skolan. Och det är bara 20 dagar kvar till studenten?! Helt sjukt, känner mig mest vilsen just nu. Det finns så mycket man kan välja att göra efter studenten och detta kommer vara livsavgörande för mig, men min plan är att jobba och sedan ta upp stunderna igen efter ca 1 år.
Hoppas ni alla har en fantastisk lördag!!

Likes

Comments

Aldrig förstått mig på varför man ska ogilla måndagar? Älskar måndagar, skönt att vara tillbaka efter helgen och göra nåt med sitt liv. Just denna måndagen var det så fint vänder, började skolan vid 08 för att sedan äta lunch med Ida. Efter lunchen hade jag en lektion till och sen mötte jag upp Sanna, vi tog en fika på Moejoe's och bara pratade om livet.

Likes

Comments

Denna söndagen spenderades tillsammans med Sanna, vi åt gott och bara umgicks för att prata om livet. Behöver fler lugna helger som denna, så behövligt.

Likes

Comments

Måndagar brukar alltid vara lite extra tunga, långt kvar till helg och man är alltid allmänt trött. Men idag var det en helt underbar dag, vaknade av att solen lyste in i rummet och jag satte på min favorit spellista och bara mådde allmänt bra. Började inte skolan fören 09, så slapp stressa på morgonen som jag alltid gör haha. När jag kom fram till stan gick jag och köpte en latte, lyssnade på bra musik i hörlurarna och gick lugnt till skolan. Tänkte på allt positivt med våren/sommaren, kunna sitta på uteserveringar i solen eller bara ligga hemma och ta det lugnt.
När jag kom hem, gick jag på en promenad med min hund i solen. Ska verkligen ta vara på sommaren det här året, man mår så mycket bättre när det är ljust på ute.

Likes

Comments

I Fredags hade jag födelsedagsmiddag tillsammans med mina favoriter, är så lyckligt lottad som har så många fina människor i min närhet.
Dagen innan hjälpte Ida mig och duka och göra det fint hemma, sen kom Hannah först av alla på fredagen och hjälpte mig fixa och styra upp allting. Vi åt smörgåstårta och tårta, jätte trevlig kväll! Är verkligen så himla nöjd.
Fick massor av fina presenter, fick blandande champagne, en Lily and rose ring, underkläder och smink.
På Lördagen mötte jag upp Ida, vi åkte och köpte mat, läsk och godis. Sen på kvällen kollade vi på mello och bara njöt av livet.

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt sportlov har verkligen varit as bra, började lovet med att gå ut med Hannah på Pure. Jätte lyckad utgång, dagen efter åt vi på Ikea och bara myste.
På Måndagen åkte jag och mamma till Stockholm, vi sov på hotell, shoppade och bara tog det lugnt.
Fyllde år i Onsdags, firade även denna utgång i Stockholm. Natalie, Hannah och Vickan sen några killar från Uppsala var det som åkte. Väldigt lyckad födelsedag, sen på dagen åt jag på resturang med Ida och fikade med familjen.
Sista helgen på lovet, var ett riktigt bra slut. Vi var på fest hemma hos Jossan, jätte rolig kväll. Sista dagen på lovet gick till att sova.
Haha Well, väldigt roligt och uppbokad lov. Har skrattat mer än nånsin. Hannah är verkligen min partner in crime.

Likes

Comments