Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var en sån fredag man vill ha varje vecka, verkligen en sån härlig dag!. Vi träffades först hos mig och bara tog det lugnt, fixade oss och taggade upp inför kvällen. Det var rolig utgång och sen avslutades kvällen hemma hos mig med mina favoriter och ett mål Max var, underbart helt enkelt.

Likes

Comments

Idag träffade jag Sanna efter en väldigt lång tid, ifrån varandra. Båda har varit sjuka, sen åkte jag till napa och sen när jag kom hem åkte Sanna till sitt sommarställe. Men idag sågs vi äntligen, saknat henne så!. Vi hade verkligen sjukt mycket att prata om, så det var verkligen en super härlig middag.

Likes

Comments

Har ni nån gång känt er otillräckliga? Alltså känslan av att man inte räcker till. Haft den känslan inom mig ett tag nu, säkert för att jag är i en mitt i livet period.
Får frågor typ varje dag, när ska du flytta hemifrån, vad ska du jobba med? Osv. Har precis kommit till insikt att jag inte kommer gå i skolan mer, och kommer börja jobba snart. Men jag vill börja plugga så snabbt som möjligt, men är så vilsen i vad jag vill göra och vad jag vill bli. Är inne på två olika spår om vad jag vill göra, men det är så himla svårt att välja. Två helt olika livsstilar med helt olika utgångslägen, kommer behöva en tid för att komma fram till vad jag vill göra.
Just nu känner jag att jag absolut inte är redo för att flytta hemifrån, drömmer mardrömmar om hur mamma och pappa kastar ut mig från huset haha. Vilket dom inte kommer göra i nuläget iallafall hehe, känner mig verkligen inte klar hemma.

Likes

Comments

Igår var vi på Penthouse party, alltså en terass på översta våningen. Det var så himla vackert, och festen var verkligen lyckad.
När vi kom fram till Solna, så tog vi några glas innan festen. Så mysigt att hinna prata och föra innan fest, speciellt när man inte sets på ett tag. Tror att jag och Jossan har fått roligast minnen från kvällen hehe, nu ska jag bara hem och städa lite sen vara med Ida och ha Lördagsmys.

Likes

Comments

Spendera hela 8 dagar i Ayia Napa, tillsammans med min fantastiska vän Hannah. Alla minnen vi skaffat från den resan kommer vara oförglömliga, utbudet på det mesta var väldigt bra. Det fanns både fina sandstränder och utbudet på fest och shopping var också bra.
Bara att komma från Sverige och spendera en vecka i solen hade räckt, sen att det blev en av dom bästa veckorna i mitt liv är ett väldigt stort plus i kanten. Vi hann med massa saker när vi var där nere, vi hann med att gå på tio nattklubbar totalt och att gå i ett tempel. Väldigt blandad resa, vi tog vara på dagarna genom att gå upp i tid och sedan åka direkt ner till stranden.
Skulle definitivt åka dit igen.

Likes

Comments

Idag firade vi en av mina absolut närmsta vänners födelsedag, vi började med att äta middag hos henne. Sen efter middagen åkte vi inte till stan, för att fira hennes födelsedag med en riktigt lyckad födelsedagsfest.
Ida förtjänar såklart de bästa, alla som kom försökte verkligen ge henne en oförglömlig kväll. Vilket det också blev, du är bäst.

Likes

Comments

Första skivan i Uppsala blev Thorens, efter skolan åkte jag och Idun för att handla jackor och färg. Runt 19 kom flera av mina vänner, och vi fixande oss och förade tillsammans. Har tänkt att jag ska gå på två skivor i Stockholm och fem i Uppsala, har fortfarande lite kvar i skolan så måste verkligen prioritera trots att det är svinkul att gå på skivor.

Likes

Comments

I fredags firande vi Hannahs födelsedag, hon hade fixat det jättemysigt och alla följde temat. Alltid kul när det är tema på middagar/fester, idag var det vitt som gällde så jag valde en vit tröja och en vit jacka. Idag ska jag fira Ida, som fyller år imorgon. Vi ska först äta middag hos henne och sedan fira hennes födelsedag med en födelsedagsfest.

Likes

Comments

Har haft en blogg paus, har varit väldigt mycket som hänt i livet och därmed inte känt att jag haft tid eller inspiration till att blogga. Men nu är jag både taggad och inspirerad till att fortsätta med bloggen, har snart lämnat in de sista inlärningarna i skolan. Och det är bara 20 dagar kvar till studenten?! Helt sjukt, känner mig mest vilsen just nu. Det finns så mycket man kan välja att göra efter studenten och detta kommer vara livsavgörande för mig, men min plan är att jobba och sedan ta upp stunderna igen efter ca 1 år.
Hoppas ni alla har en fantastisk lördag!!

Likes

Comments