Är väl ingen hemlighet att livet är lite kämpigt just nu. Men så är det ju för alla ibland. Å jag är säker på att vi kommer landa på fötterna. Och vem kan vara olycklig när man har den bästa lilla killen som förgyller ens liv. Vet att andra inte är ansvariga för min lycka och att man inte ska lägga sin lycka i andras händer osv osv. Men gud vad han gör mitt liv bättre. Varje dag, varje timme, varje minut ❤❤❤

Likes

Comments

Min lunch för några dagar sen. Idag däremot har jag ätit godis och linschips till lunch. Har en febrig bambam hemma. Fick packa ihop snabbt på jobbet och åka och hämta honom på föris. Han har inte mycket feber men va ändå lite spak sa dom.
Sitter å jobbar nu medan han sover men när han vaknar ska jag klä på honom och ta med han ut en sväng i vagnen. Lite frisk luft är nog bra för både honom och mamman.
Hoppas ni fått en fin start på veckan alla vänner.
Puss ❤

Likes

Comments

Mycket som händer nu å jag försöker bara få livet att gå
runt. Vissa dagar går det jätte bra men vissa dagar kraschar jag totalt. Idag är en dag som gärna få vara över nu. Höjdpunkten ser ni ovan. Glädjen att jordgubbarna smakar sommar och hallonen likaså får helt enkelt försöka fylla tomrummet som infann sig samma stund som jag lämnade mitt allt på föris imorse. Men imorgon är det han och jag igen. Längtar så hela själen värker och hjärtat går sönder.

Likes

Comments

När man matchar sin sovutstyrsel med han man älskar mest ❤❤❤

Likes

Comments

Jag är så glad att jag har dig och du har mig. Världens bästa och finaste lilla team är vi ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

När vi myste i en annan stad, åt halloumiburgare till lunch och den godaste oreokakan till middag ❤
Idag däremot sitter jag och betar av högen av jobb som hopat sig under min julledighet och längtar hem till Sam. Längtar faktiskt så mycket så det gör lite ont i lillhjärtat. Men vill önska alla en glad tisdag ändå ❤❤❤

Likes

Comments