Lavkarbo , Challenges , Trening

Da er dag 5 av 30 day shred fullført. Kjenner godt at dette fungerer. Utholdenhet og kondis er mye bedre i dag enn på torsdag. Noe som er veldig gøy å kjenne!

Men bra sliten og svetten siler uansett. Effektiv og god trening. Anbefaler deg virkelig å sjekke ut Jillian Michaels 30 day shred på YouTube!

En annen god nyhet i dag er at jeg var på vekta en tur idag. Og nå gjenstår det 60 å g til jeg når mitt mål nr 2 ang vekten min. Jeg er super stolt av meg selv som faktisk får til dette her!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag , Lavkarbo , Trening

For en herlig helg. Lørdagen tilbrakte jeg sammen med min Mamma og datter. Vi besøkte min bestefar, shoppet og spiste god middag sammen. Utrolig koselig å ha en slik dag sammen med min mamma igjen. Bare oss jentene. 

På kvelden så hadde min kjære ordnet barnevakt, så vi kunne reise å besøke ett vennerpar av oss og ta oss 1 glass med vin I godt selskap. Utrolig koselig og nye minner og ta med videre. 

vi kom hjem sent,  så dag 4 av 30 Day sted ble ikke fullført.  Så jeg får pushe meg ekstra I kveld for å ta igjen tapt trening. 

Idag så reiste vi til mine svigerforeldre og spiste en god Middag hos dem.  

Nå venter jillian på at jeg skal få meg opp av sofaen og fullføre dagens treningsøkt!  

Likes

Comments

Challenges , Lavkarbo , Trening

For en herlig fredag!
Dagen i dag startet med sol og blå himmel, hvor herlig er det ikke å våkne til ett slik vær? vårfølelse! 
Selv måtte jeg en tur innom lege kontoret å hente en sykemelding, etterfulgt av litt handling på Dokka. Idag så ble det kjøpt inn litt for å kunne trene bedre hjemme. som treningsmatte, manualer, joggesko, treningsball og treningsstrikk. det er en god start synes jeg!

jeg har idag også utført dag 3 av 30 day shred, og kjempe stolt av meg selv som faktisk har klart å holde på i 3 dager. vært bestemt, jaget samboer på gaming rommet så jeg kan ha stuen for meg selv!  27 dager igjen av dette programmet. gleder meg til å se hva det blir av resultater innen den tid!

Nå skal jeg rett og slett slappe av resten av kvelden. Polar Loopen min mener dagens mål er nådd og da kan jeg være fornøyd med godt over 13 000 skritt idag!

Likes

Comments

Challenges , Trening , Vektap

For en følelse!  nå sitter jeg godt plassert i sofaen etter 20 intense minutter sammen med Jillian Michaels sitt 30 day shred program. Dette er dag 2 i programet på level 1. Det hele er på 3 level. Hver level er på 10 dager. Nå gjenstår 28 treninger til med henne på dette programmet. ligger treningsvideo på YouTube, søk "30 day shred"

Da jeg våknet i dag verket det i alle muskelgrupper. spesielt rompe, lår, armer og mage. Så det må være ett tegn på at noen muskelgrupper som ikke er brukt på lenge har blitt tørket støv av. Gleder meg masse til å se hvilke virkning denne challenges har på vektnedgangen og kroppen min generelt. Hvis DU har noen tips til like type challenges så rop ut!
Håper alle får en flott kveld videre. Her blir det litt sofa tid før vi får ett koselig kvelds besøk.

Likes

Comments

Hverdag , Lavkarbo , Mamma livet

jeg har startet på en ny plattform. denne vil jeg bruke til å skrive om min lavkarbo hverdag. Men inspirasjon til måltider og fortelle dere min fremgang i vektnedgang. jeg er ei jente på 22 år, som har nesten 30 kg for mye på kroppen. noe som jobbes med å bli kvitt nå. jeg har siden 1 januar mistet hele 8 kg. så er på god vei ned og kjempe fornøyd med det. jeg vil dele mine erfaringer, oppturer og nedturer.

utenom dette så er jeg også mamma til ei jente på snart 1 år. har en fantastisk samboer, 2 hunder og en katt. lever det gode familie liv i nordre land, selv om jeg er fra Toten.
håper dere liker hva jeg vil skrive om her. Kom gjerne med kommentarer på kritikk og eller spørsmål dere har. jeg vil svare så godt jeg kan.

måtte dere alle få en flott dag videre.

Likes

Comments