Hej! Kul att ni hittat hit och välkomna till mitt första blogginlägg. Jag är verkligen inte bra på detta... har aldrig bloggat så jag börjar nu när jag är 28. #jagäringentalare (Som man helst inte ska inleda med). Men jag ska försöka få till det och ni får ursäkta om min sida ser rörig ut. Har inte riktigt förstått mig på alla funktioner ännu. Så har ni tips och trix får ni gärna dela med er.


Beskrivning av mig med fyra ord: hemmakär, energisk, impulsiv och envis.

Bor tillsammans med min fästman Leif och vår son Arnold i ett hus ett stenkast från Örebro. Jag är nu mammaledig men jobbar annars som sjuksköterska. Här kommer jag ta dagen som den kommer. Men ett axplock om jag får gissa kommer det bli endel matlagning/bakning/barninspo/shopping/vardagsbestyr.


Onsdag... eller? Herre Gud, dagarna går så fort och jag tycker knappt jag hinner vakna innan dagen tagit slut. Arnold bara växer och kommer på nya saker för varje dag. Han har för tusan hunnit bli fyra månader. 

Idag har vi tagit bilder som ska bli julkort alltså har Arnold agerat mininisse. :D Det har inte varit helt lätt att få honom skratta på beställning. Jag har hängt över honom med kameran och gjort tokiga ljud och miner. Tur ingen sett mig! (Hoppas jag). Nu ska jag bara lägga in dessa bilder och få till julkort.

Likes

Comments