Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsIdag styr vi bilen mot Jönköping för att hälsa på en gammal kompis. Vi jobbade tillsammans för ganska många år sedan och efter det flyttade hon ner hit. Ska bli kul att träffa henne och hennes familj. :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Låter bilder tala för sig själva 😎

Likes

CommentsEfter en urmysig helg på reande fot så börjar vi denna vecka med att kliva på bussen till jobbet.. Min startmotor på bilen gick ju tyvärr sönder igår, så nu blir det bussen till jobbet fram till torsdag då bilen ska till verkstan. Är väl egentligen inte så jobbigt då jag åkt kommunalt söttre delen av mitt liv, men när man planerat in att hinna med saker innan jobbet som nu måste planeras om så blir det desto jobbigare.. Men ev har jag en lösning påg, så allt löser sig nog ändå!

Veckas planering är jobb, jobb och jobb.. Sen är det även på g med flytt vilket betyder en hel del jobb även kring det.

Likes

CommentsGodmorgon på er!! Känns lite sjukt att det redan är onsdag idag och halvan veckan har gått.. Jag hoppas att det fina vädret håller i sig under dagen då jag tänkt åka in till Stockholm och fota de fina körsbärsträden i kungsträdgården i eftermiddag. Men man har ju några dagar på sig, så håller vädret inte i sig idag så får jag skjuta fram det lite..

Men först står det jobb på schemat hela dagen. Ska iväg på ett ärende på lunchen men annars är det full rulle här. Tror jag stannar lite längre idag så jag slipper trafiken in mot stan sen. Bättre att sitta kvar ett tag på jobbet än att sitta fast i köerna.. :/

Igårkväll satt jag och kikade igenom mina tävlingsplanering för 2017. Har tävlingar nästintill varje helg fram till sommaren. Sen ev lite skoj på gång under sommaren men det kan jag inte avslöja nu tyvärr. har iallafall bokat upp mig under Strömsholmsdagarna. Blir plåtning av både hoppning, dressyr och fälttävlan, superskoj! Hoppas vi slipper regnet bara. ;)Bjuder på en bild från förra året under Nationaldagstävlingarna
.​​​

Likes

CommentsGodmorgon snöiga april. Sitter i skrivande stund och laddar upp för en ny vecka med en dunderfrukost bestånde av havregryndgröt, kaffe, knäckemacka och juice. Går det att börja dagen på ett bättre sätt?

Nu vid 8 har jag ett möte inbokat i stan. Sticker sedan direkt iväg til jobbet där det är full fart hela dagen. Kvällen kommer innehålla fakturering och leverans av bilder. En fullspäckad måndag (läs tisdag) med andra ord.

Hoppas ni får en fin dag, vi hörs snart igen! :)Likes

CommentsPrecis hemkommen från familjen i Sthlm. Jäklar vilket aprilväder det blev nu då. Tur att man hann komma innanför dörren innan snön med tanke på att sommarsulorna sitter på bilen. :O

Likes

Comments