Första dagen avklarad!

Vi har gått över en mil idag och jag har varit vaken sen ca 02.30 😅
Har fått lite färg så man känner sig extra slut nu, vi promenerade runt omkring i den lilla förorten i Paris vi bor i och jag är kär.

Det är inget lyxigt men det är kultur och det är någonting jag uppskattar och känner är viktigt när jag reser.
Ett fancy hotell hade varit fantastiskt, MEN då ser du bara turist sidan.

Vi bor som sagt lite utanför centrala Paris och det är så jävla fint, en mix mellan gamla hus och nya och små söta restauranger överallt.

När vi landade idag så åkte vi direkt till hotellet och skulle vila i en timme men som vanligt kunde jag inte somna hur trött jag än var, så jag gick förbi ett apotek och köpte sömntabletter.
Ärligt talat är all medicin utanför Sverige bättre, även om det inte är recept belagt så funkar det alltid mycket bättre.

Så planen är nu att borsta tänderna och ta en tablett och försöka sova för imorgon blir det en lång dag av promenerande och sightseeing inne i Paris.

Jag är lycklig här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på flyget till Paris, det är ganska overkligt för mig om jag ska vara helt ärlig.

Som jag säkert skrivit eller sagt till dig/er som läser detta så har jag betalat för denna resan för både mig och pappa, och för mig betyder det jävligt mycket för jag har alltid varit ganska slösaktig med pengar både som ung och vuxen.
Visst jag har betalat mina räkningar osv men det har alltid varit ganska tajt i slutet av månaden, men dessa pengarna har jag sparat ihop själv och det är ganska stort för mig.

Det känns även fantastisk att få göra detta för pappa, att få ge tillbaka något för allt han gjort för mig.

Härom kvällen fick jag en överväldigande känsla av att jag ville berätta för mamma om mina planer för sommaren och hur långt jag kommit i livet, och även om våran relation inte var perfekt så kändes det alltid bra att berätta för henne vad som pågick i mitt liv så att hon kände sig lite delaktig trots att hon inte varit en del av min uppväxt.

Och det har i år gått 3 år sedan hon gick bort och det går inte en dag utan att jag ångrar massa saker men livet går vidare och jag måste tro att hon mår bättre nu.

Jag har 4 dagar men äventyr framför mig och jag känner att det var ett bra tag sedan jag var såhär glad och förväntansfull.

Jag ska försöka ta så mycket bilder som möjligt och lägga upp när jag har internet, för detta är en resa som jag aldrig kommer vilja glömma.

Likes

Comments

Så i går fick jag lite dåliga nyheter om att stars ska gå i konkurs, vilket innebär att jag är arbetslös vilket ger mig lite panik.

Men samtidigt så är jag inte jätte överraskad, ta det inte fel jag trivdes extremt mycket på stars och gillade verkligen mitt jobb men det var ganska väntat.

Nu sitter jag och funderar lite på livet, vilket är ganska skrämmande det också.

Men har insett att jag ska sluta övertänka, go with the flow och det kanske blir kaos men vem vet jag kanske har roligt? 😂

Nä nu ska jag fundera på detta en stund..

Likes

Comments

Paniken kommer krypande och allting känns osäkert igen, allting blev precis bra igen.

Jag har raderat äckliga och falska människor ut mitt liv, jag har tagit tag i mig själv och mina drömmar men ändå är det alltid något som ska bli fel.

Men vi får hoppas att allting löser sig igen, just nu sitter jag på bussen till Frölunda för att fixa lite inför Paris.

Sedan ska jag svänga förbi jobbet och lösa lite saker 😘🤙🏼

Likes

Comments

Så idag bokade jag och Nanna en weekend till London och jag är extremt taggad!
Känns sjukt att jag ska få se två länder/städer som jag alltid velat på mindre än ett år.

Helgen har varit bra, mycket som hänt men samtidigt ingenting. Idag har jag varit ledig och träffat Nanna, käkat pizza och nu sitter jag vid havet och rensar tankarna typ haha.

Skönt att sitta helt ensam och kunna koppla av en stund, funderar på hur jag ska anpassa mig till alla förändringar i mitt liv och just nu tror jag att jag gör ett ganska bra jobb.
Lovar ingenting dock hehe, jag är absolut inte perfekt.

Nu ska jag ta en cigg till sedan åka hem och duscha för imorgon äre jag som har köket på lunchen.

#jagärdjup

Likes

Comments