Godmorgon världen!
Denna gråa måndag är det dags för jobb och jag sitter just nu på bussen, är pigg och glad vilket är annorlunda för mig vid denna tiden på morgonen.

Sökte massa lägenheter igår, min dröm är att bo i ett kollektiv med alla mina vänner men vi får väl se vad som händer.

Hittade iaf ett antal med rimlig hyra som låg bra så vi får se vad som händer men jag håller tummarna! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag

Att du kallar mig vän efter alla lögner och ursäkter du kommit med det senaste 6 månaderna är otroligt, jag trodde också vi var vänner men du har bevisat motsatsen.

Att du sen blir arg på mig när jag inte säger hej är också något som förundrar mig, jag hälsar på folk jag känner.

Men du är inte samma person jag känt hela mitt liv, jag vet inte vem du är längre.

Och en av grejerna vi lärde oss tillsammans när vi var små är att man pratar inte med främlingar.

Likes

Comments

sömnproblem

Det känns som jag är vid en punkt i mitt liv där jag desperat letar efter en mening som kan ta mig vidare till nästa dag, nästa vecka eller nästa månad.

Men ingenting är konstant, det mesta är flyktigt och bara tillfälligt. Jag undrar om det någonsin kommer finnas någonting i mitt liv som är konstant? Jag har självklart några vänner som är konstanta men man växer ifrån varandra eller hur? Man blir intresserade av olika saker och blir upptagen med sitt eget liv.

Man orkar inte bry sig om andras problem, för att vara helt ärlig orkar jag knappast med mina egna problem.

Jag vill ha ett fritt liv men jag vill ha konstanta människor, som man kan luta sig emot, sådana man vet inte sticker och blir själviska.

Det är okej att vara självisk ibland, säger ingenting om det men om du endast pratar med dina vänner när det gäller dina problem men ignorerar eller lyssnar inte när dom behöver dig så är du ingen bra vän. Då är du tillfällig och lätt att byta ut.


Inlägget är inte riktat emot någon speciell, mina hjärnspöken har bara vaknat till liv pågrund utav mina sömnproblem.

Känner inte alltid för att störa folk med mina ointressanta teorier, folk tycker jag är för orolig eller för paranoid eller har för mycket ångest och det kanske är sant..

Jag är ganska paranoid och övertänker nästan allt, men samtidigt är jag oförsiktig och vårdslös och spontan.

Jag vill inte placeras i ett fack men samtidigt tror jag att min personlighet är nästintill omöjlig att placera i ett fack för jag har sådana extrema toppar och dalar.


90% av mina vakna timmar är ett skådespeleri för att dölja vad jag egentligen känner och tycker.

Aldrig varit speciellt självsäker eller speciellt bra på något men jag är extremt bra på att skriva av mig en massa osammanhängande trams och paranoia ifall det nu är en bra egenskap.

Vet inte ens om någon orkar läsa igenom allt detta osammanhängande tramset men om ni gör det - tack för att du läst, du har precis fått ta dig en titt in i min stökiga adhd hjärna.

Godnatt 🤙🏽

Likes

Comments

vardag

Idag har jag åkt fram och tillbaka till Skövde, Alex jobbade så jag följde med honom i lastbilen! Det var riktigt trevligt, skönt att ha något för mig på min lediga dag!

Även börjat räkna ner dagarna inför Emelies hemkomst (om hon kommer hem, vet ej hundra än)

Livet är fantastiskt, jag spenderar dagarna med att jobba eller hänga med Nanna & Jocke eller Alex så det finns oftast något att göra i alla fall!

Nu sitter jag i Alex bil och väntar på att han ska lossa så han kan starta bilen så jag kan få lite röv värme!

Ha d

Likes

Comments

Jag har varit väldigt mentalt stressad på senaste varav bristen på uppdatering, men jag har ändå fått gjort lite saker sen senaste gången jag skrev.

Jag har sett fifthy shades darker på bio med Alex, jag har varit hos en kiropraktor (igår och idag är jag mörbultad) jag var och bowlade med Nanna och Joachim igår också!

Och fick äntligen hittat en jeans jacka som jag är nöjd med, hittade den på en second hand butik i stan!

Idag är det dags för jobb, nästa lediga dag är på fredag då har jag planer att ta mer hål i örat och shoppa lite med Nanna vilket ska bli riktigt trevligt!

Ska försöka hålla i att uppdatera oftare men jag när jag är trött och oinspirerad så får bloggen ofta lida tyvärr men ska försöka 😂

Likes

Comments