View tracker

life.

Mått helt okej på senaste men idag brast dammen, all ångest bara kom och jag sitter nu och hyperventilerar på badrumsgolvet i hopp om att få lite kontroll över situationen.


Miljoner känslor och tankar kom krypandes och det var en utmaning att hålla igen på jobbet men så fort jag kom hem brast allt, jag trodde jag mådde bättre och att allt skulle bli bra men tydligen inte.

Kommer jag någonsin må bättre? Kommer det någonsin bli bättre?

Jag får väl helt enkelt vänta och se..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jobbat idag men det var ett stängnings pass och vi hade ett sällskap på 30 pers från min gamla skola viker gav mig lite nostalgi och lite ångest haha.

Några kände igen mig först och sedan blev dom fler och ställde massvis med frågor.

Resten av kvällen var helt okej och väldigt lugn, två lediga dagar innan jag har en helvetes helg.

Önska mig lycka till.

  • 5 readers

Likes

Comments

View tracker

vardag

Måndag och idag hade jag lunchpasset efter en lång natt som inte innehöll många timmars sömn för mig tyvärr så när jag kom hem råkade jag somna en stund.

Kvällen har vart lugn, jag och pappa har letat efter foton på farfar till en julklapp jag ska göra till farmor och hittade flera stycken inklusive massa gammal foto album från när pappa var ung så vi pratade och skrattade ett bra tag vilket var skönt.

Lena har vart borta idag och både Adde och Link var ute så det var skönt att bara vara vi, det är inte så ofta det händer längre tyvärr.

Imorgon har jag stängning på jobbet vilket känns segt men eftersom det är tisdag så tror jag att det blir en ganska lugn kväll!

Btw slänger upp en bild på min nya tatuering som jag hann ta precis innan den började flagna haha, peace.

Pappa när han var 19-20!

Likes

Comments

life.

Så efter en händelserik vecka sitter jag nu i min säng tillsammans med en ny duschad Emelie, igår jobbade jag 11-18 och det gick väl bra förutom de faktum att jag öppnade själv för första gången och självklart funkade inte lamporna så jag fick ringa chefen osv men efter ca halva dagen löste det sig så det var ju skönt!

Emelie kom till mitt jobb och tog en öl och väntade tills jag slutat sedan åkte vi till frölunda för att träffa Mike aka min storebror vilket var förvånansvärt trevligt.

Sen när vi kom hem så duschade jag och sedan drog vi ut för att ta en cigg med Nanna & Jocke och deras crew och det slutade i en ganska trevlig kväll! Emelie och jag drack lite under kvällens gång och det var lite tjafs om olika saker men i slutändan löste sig allting i alla fall!

Nya grejer denna veckan är min nya tatuering som jag ska lägga upp en bild på när jag får huvudet ur röven.. Nanna följde med mig och vi satt där från 17 till halv tolv ish och till och med Nanna fick sig en liten tatuering efter att ha väntat så snällt på mig haha.


inte mycket mer att säga än att jag ska FÖRSÖKA blogga mer men vi får väl se hur det går.. Peace!

Likes

Comments