vardag

Idag har jag åkt fram och tillbaka till Skövde, Alex jobbade så jag följde med honom i lastbilen! Det var riktigt trevligt, skönt att ha något för mig på min lediga dag!

Även börjat räkna ner dagarna inför Emelies hemkomst (om hon kommer hem, vet ej hundra än)

Livet är fantastiskt, jag spenderar dagarna med att jobba eller hänga med Nanna & Jocke eller Alex så det finns oftast något att göra i alla fall!

Nu sitter jag i Alex bil och väntar på att han ska lossa så han kan starta bilen så jag kan få lite röv värme!

Ha d

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har varit väldigt mentalt stressad på senaste varav bristen på uppdatering, men jag har ändå fått gjort lite saker sen senaste gången jag skrev.

Jag har sett fifthy shades darker på bio med Alex, jag har varit hos en kiropraktor (igår och idag är jag mörbultad) jag var och bowlade med Nanna och Joachim igår också!

Och fick äntligen hittat en jeans jacka som jag är nöjd med, hittade den på en second hand butik i stan!

Idag är det dags för jobb, nästa lediga dag är på fredag då har jag planer att ta mer hål i örat och shoppa lite med Nanna vilket ska bli riktigt trevligt!

Ska försöka hålla i att uppdatera oftare men jag när jag är trött och oinspirerad så får bloggen ofta lida tyvärr men ska försöka 😂

Likes

Comments

vardag

Idag är det freeeeedag, haft en bra dag. Vaknade ganska tidigt och fick upp mitt arsle ur sängen, tog en morgon cigg innan jag stack till solariet.

Pratade även i telefon med farmor en stund som var givande som vanligt, och fick äntligen hem min älskade efterlängtade adidas tröja!!!!!
Kanske är beroende av adidas men sen är jag även en tjocktröje missbrukare så att ja det var oundvikligt helt enkelt!

Duschade när jag kom hem från solariet och rakade även benen så är len som en babyrumpa nu vilket är fantastiskt, sedan jobbade jag 17-22 istället för 23! Alltid skönt när man får gå hem lite tidigare.

Imorgon öppnar jag och börjar kl 11-18 sen är planen att jag och Emma ska stanna kvar på jobbet och glo Melodifestivalen hahah så det ska väl också bli kul!

Nu ska jag gå upp till lägenheten (för jag sitter fortfarande i bilen haha) och tvätta bort sminket och sedan sova!
Godnatt 😅👋🏼

Likes

Comments

Mitt inlägg för igår försvann tydligen?
Igår var i alla fall första dagen i köket och det gick skit bra, ska även köra kök på måndag och jag är taggad!

Idag är det servering som gäller och jag har även stängningen vilket alltid är trevligt! 😎

Det är min korts helg vilket är skönt, så slutar tidigt på lördag och ledig på söndag!

Idag har jag bara tagit det lugnt och typ duschat och pratade med Emelie en stund och nu tänkte jag göra mig iordning för jobbet!

Ska försöka blogga imorgon igen 👋🏼

Likes

Comments

Så idag har vart en annorlunda dag, mådde helt okej fram tills kl var 14 och jag var klar och redo att dra till jobbet, plötsligt var jag tvungen att panik spy vilket jag aldrig behöver annars om jag inte ätit ngt dåligt.

Jag vet vad många tänker "gravid?" Och nej absolut inte man behöver ha sex för att bli gravid någonting jag inte har lol.

Men fick i alla fall stanna hemma idag men imorgon ska jag jobba eftersom jag inte spytt något mer på hela dagen och mår bra annars så det måste varit något jag ätit, ska även gå in i köket med Emma imorgon vilket ska bli kul!

Vi får väl se hur morgondagen blir!

Nu ska jag försöka sova bort min huvudvärk! Peace.

Likes

Comments