Borde egentligen sova då jag ska upp om 4,5 timme.. börjar kl 06.00 istället imorgon för att min chef behövde det -.-

Sitter och kollar på lite olika hemsidor som gör min nästa ide möjlig, och om allt går som jag vill blir det USA i 1 år och jag är jävligt nervös helt ärligt men men massa bitar kvar av pusslet innan det kan bli av.

Jag är taggad för snart (tänker inte skriva när för att Emelie inte ska veta något) så är det dags för mig att komma hem, jag sover på en luftmadrass och fyfan vad ont i ryggen jag har men vad ska man göra liksom.

Ville bara uppdatera så att den som läser detta vet att jag lever lol. Godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Humör

Om två timmar börjar jag jobbet, jag känner mig tom och kunde inte riktigt bry mig mindre går på autopilot numera.

Jobbat konstant i 3 veckor med går dagen ledig, jag är totalt förstörd och har en stor jävla uppsats att bli klar med. Jag funderar konstant på framtiden och vad det innebär för mig och jag kommer aldrig riktigt fram till några konkreta beslut men det kanske är så min framtid kommer se ut? Osäker och full med små sprickor och besvikelse?

På söndag är det 2 år sedan farfar dog och 2 år sedan mammas begravning, jag kommer fortfarande ihåg det som om det var igår.

Jag stod utanför porten utanför lägenheten och tog en cigg med Nanna efter mammas begravning, pappa var påväg till sjukhuset för att hälsa på farfar.

Vi pratade om hur fin och orealistisk begravningen hade varit när min telefon ringde, jag svarade direkt och pappa talade om för mig att farfar somnat in och jag kände hur mina knän gav upp under mig och hur jag sjönk ner på marken. Jag kände mig tom och mitt hjärta gick i bitar för att jag inte fick säga mitt sista farväl.

Mina tankar varandra fortfarande till den dagen och undrar om han ser mig och om han är stolt över mig, jag saknar honom.

Likes

Comments

vardag

Så idag drog jag en spontanare och gjorde en tatuering, jag är skit nöjd helt ärligt!
Den blev lite större än vad jag tänkt mig men mycket bättre än vad jag föreställt mig, jag tatuerade ett realistiskt hjärta (alltså så som hjärtat inuti kroppen ser ut) men två pilar igenom!

"Be good to her, she wears her heart on her sleeve"
Jag är den typen av person som lätt lägger ner mer hjärta och själ i någon/något än jag borde och trots att det fått mig sårad så fortsätter jag, en påminnelse om att även om du blir sårad betyder det inte nödvändigtvis att det är dig det är fel på.

Likes

Comments

Humör

Så jag ligger i mörkret och hittade en ny låt som fick mig att börja tänka, jag är ganska omedvetet beroende utav människor.

Alltså jag älskar att vara ensam hemma i tystnad MEN alltid prata med någon via sms/fb/tele eller vad som helst men jag klarar inte av att vara helt själv konstigt nog..

Jag är nog en större börda än vad jag inser och det ber jag väl om ursäkt för men jag tror jag hittat en lösning, även om lösningen skrämmer mig så är det ändå ett alternativ!
Vi får se, önska mig lycka till.

Likes

Comments

vardag

Denna veckan kunde nog inte gått mer åt helvete, fått reda på att jag inte kan flytta förens i december vilket gör mig så jävla ledsen för jag vill verkligen bara hem.

Jobbar även natt, började 03.00 i måndags men nu jobbar jag 07.00-16.00 torsdag fredag och sedan natt igen.
Lika bra behöver alla pengar jag kan få, börjar bli trött på min tråkiga hud och behöver fylla ut den. Får nya idéer varje dag om vad jag vill göra, jag kommer se ut som ett kladdigt ritblock men skit samma.

Jag har extremt ont i magen så ska gå och köpa choklad och sedan ta det lugnt innan det är sov dags, peace.

Likes

Comments