vardag

Då var det torsdag och idag blev det ett lunch pass, ett fruktansvärt lugnt sådant.
Men det gick bra och dagen rullade på, efteråt kom Elin förbi jobbet och så drog vi till frölunda och köpte cider till henne och nu sitter jag i sängen och lyssnar på nostalgi musik och tänkte ladda ner LoL till datorn för jag känner att det var ett tag sedan jag spelade och jag blev lite sugen haha.

Ingen riktig gameare men jag tycker faktiskt det är ganska kul och ett roligt tidsfördriv, imorgon blir det ett kvälls pass med stängning och på lördag ska jag först följa med Nanna på morgonen när hon tatuerar sig och sedan ska jag jobba 16-01 men de blir prima!

Tyckte det var kul att lägga upp det förra inlägget med tipsen och jag funderar på att börja göra sådana mer med olika teman osv, vi får se!

peace.

Likes

Comments

VILL HA!

Så när jag har svårt att sova brukar jag dröm shoppa kallar jag det haha, jag brukar kolla på kläder osv som jag verkligen vill ha och försöker få detta att motivera mitt till att spara lol, det funkar väl sådär men jag försöker i alla fall haha. Här har ni några saker jag tipsar er om som jag vill ha! Parfymerna äger jag redan men jag slängde in dom som ett tips för dom är super goda!


godnatt.

Likes

Comments

Dags att ta tag i sådant jag alltid hittat en ursäkt för tidigare, dags att bli den lyckliga och äkta versionen av mig själv.

Känner mig inte riktigt där men förhoppningsvis är jag påväg, det lär bli utmattande och tidskrävande men jag måste vara villig att satsa.

Jag hatar det här med nytt år nytt jag och gör därför inga löften om att jag kommer vara nöjd inom ett år, detta är en pågående förbättring utan tidsram.

Alla borde sträva efter att bli en bättre version av sig själv, för oavsett vad man inbillar sig kan det alltid bli bättre.

Men vi får väl se om jag lyckas hålla igång bloggen under tiden så den som är intresserad kan läsa om mina dagliga svackor och utbrott som kommer uppstå, jag hoppas och satsar på att 2017 blir ett bra år och att jag lyckas komma en bra bit på vägen.


Och till alla er jag sårat på något sätt under åren som gott ber jag om ursäkt för det, jag har ingen förklaring till varför jag betedde mig som jag gjorde men ber er i alla fall att tänka över min ursäkt.

¡Buenas noche!

  • 18 readers

Likes

Comments

Jag sitter just nu och grinar som ett barn, som vanligt haha.

Jag tänker på saker jag önskar att jag gjort annorlunda, det hemsöker mig men det går ju inte att ändra på tyvärr.

Min bok går jävligt långsamt för så många av dom minnena som ska in i den boken är smärtsamma och avskyvärda, jag försöker ta tag i mig själv men det är svårt. Jag vill klara av det men jag vet inte om jag kommer kunna få ut allting jag vill för i mitt huvud är allting en ända röra och det känns som om det är omöjligt att fixa det så att någon annan kommer kunna förstå hur allting varit.

Men jag ska försöka att inte ge upp men vi får väl se.

  • 41 readers

Likes

Comments

Så nu är det äntligen 2017, så mycket spännande saker som händer i år (ironin flödar)

Kvällen var as skön med grymt folk, hade svin kul.

Idag har jag bara legat i sängen haha och taggat inför jobb imorgon! Jobb hela veckan förutom lördag och onsdag helt ärligt men vad gör det när pengarna trillar in? Right?


Nä ville väl bara uppdatera här en snabbis eller nått, nu ska jag duscha och sedan sova peace.

  • 49 readers

Likes

Comments