Jag och min fina vän Sara

Hur glad blir man inte när sommaren tittar fram? Igår hade jag och Sara en helt underbar dag på gräsmattan utanför hennes lägenhet. Musik, prat, skratt, plugg (eller ja, plugg och plugg...), glass, sola och bara njuta. Fick till och med ett illrött ansikte på köpet men ja, hur underbart är inte det?

Senare på dagen fick vi sådan feeling att det blev vin&snacks med några andra tjejer vilket till slut slutade i utgång. Torsdagsklubben är ju den bästa (och mest ekonomiska). Dansade hela natten och vinglade sedan hem till Sara. Kan ju säga att alarmet som ringde imorse inte var särskilt välkommet.

Idag har det inte gjorts mycket, lite ärenden på stan med Frida men annars bara suttit på balkongen och läst. Om väderprognosen stämmer inför imorgon så vet jag någon som kommer bättra på sitt röda nylle. JAG!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min valborg spenderas i Lund med dessa gullnosarna <3

Likes

Comments

Älskar min nya bikini

  • Filed under: Nytt

Likes

Comments

För en vecka sedan levererade Borås något som liknade sommar och idag sitter man inne i tjocktröja och kollar ut på en grå himmel. Kontraster. Aja, sitter med en hel hög med plugg framför mig, tentaperioder i sitt esse... Men man har ju faktiskt en ganska skön syn i slutet av tunneln, "sommarlov"!!! Har nog inte längtat såhär mycket efter att heltidsjobba (över sommaren då asså). Trots att studentlivet är hur nice som helst så är man i princip aldrig ledig, det saknar jag. Men det är så värt det ändå.

Nä nu ska jag återgå till textil materiallära så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Ciao.

Likes

Comments

Idag råkar det vara så att jag blir ett år äldre, grattis till mig som fyller 23! 👸🎈

Likes

Comments

Vilken lugn och skön helg jag haft! Bästa på länge faktiskt. I fredags var det jobb, sedan cykla ner till Ica för att handla med Emma. Det blev tacos för hela slanten. I lördags sov jag ut för att sedan cykla ner till gymmet. Har glömt av hur skönt det är att cykla! Efter gymmet åkte jag hem och pluggade för att sedan kunna spendera hela kvällen med vänner. Idag blir det plugg,kanske hinner med ett Body Combat-pass också!

Likes

Comments

Valde att spendera min fredag såhär istället för att gå ut och dansa

Denna veckan har varit så jobbig på många olika sätt men också väldigt bra. Jag har väldigt bra fokus, kommit igång med träningen, jobbat, gått i skolan, umgåtts med vänner m.m. Vill dock att mars helst ska vara över NU då de nästa veckorna framöver kommer innehålla plugg, plugg och åter plugg. Fast vill inte att min födelsedag som är 19:e mars bara ska flyga förbi men vi får se hur den ska firas. Annars har jag och kompisarna planerat in Varberg när allt lugnat sig i skolan, så taggad på det.

Nä, nu ska jag sova. Imorgon väntar mer plugg och förhoppningsvis något mysigt sedan på kvällen. Puss.

Likes

Comments

Jag älskar att testa sådana här grejer och jag har läst mycket om dessa vitaminer. Tydliga resultat och nu när man väl fått prova dom så är dom väldigt goda också haha! Well, det återstår att se vad det kommer bli av detta.

Dessa har jag köpt på Lyko.se och fick i samband med mitt köp en länk till er som aldrig handlat på Lyko innan. 100 kronor i rabatt på din order. Så klicka på denna länken och shoppa på!

Likes

Comments

Är så glad att jag har den dära i mitt liv, puss

Likes

Comments

Hade gärna suttit exakt där just nu med mina tjejer <3

Likes

Comments