Hyrde en bil och tog oss till Es Calò des Moro. Trodde jag skulle svimma, så himla fint!

Vi hoppade från klippor i princip hela dagen så på kvällen sen somnade vi gott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Första morgonen i Palma drog vi till stranden Illetas som snabbt blev en favvo

En annan dag tog vi bussen till El Toro för att hoppa från klippor

Framåt kvällarna gick vi längs hamnen för att hitta lite mat att mätta magarna med

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Min midsommar spenderades med dessa godingarna

Likes

Comments

/ Foodtrucks i El Toro / Njuta av dom sista soltimmarna på klippor i El Toro / Första promenaden i Palma / Mollorcas vackraste strand Calo des Moro /

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Tänka sig att man har haft sommarlov i snart två veckor. Vad har jag gjort? Vill säga ingenting men vet att det inte är sant. Bara denna veckan har jag firat två studenter och en examen, så mycket fest har det blivit. Men vad passar inte bättre då än en vecka på Mallorca för att vila upp sig med min gullis Cornelia? Jag ska faktiskt ta med kameran och hoppas på att den får jobba lite!

Nu = skönhetssömn för att vara extra pigg inför imorgon. Adiós.

Likes

Comments

Jag och min fina vän Sara

Hur glad blir man inte när sommaren tittar fram? Igår hade jag och Sara en helt underbar dag på gräsmattan utanför hennes lägenhet. Musik, prat, skratt, plugg (eller ja, plugg och plugg...), glass, sola och bara njuta. Fick till och med ett illrött ansikte på köpet men ja, hur underbart är inte det?

Senare på dagen fick vi sådan feeling att det blev vin&snacks med några andra tjejer vilket till slut slutade i utgång. Torsdagsklubben är ju den bästa (och mest ekonomiska). Dansade hela natten och vinglade sedan hem till Sara. Kan ju säga att alarmet som ringde imorse inte var särskilt välkommet.

Idag har det inte gjorts mycket, lite ärenden på stan med Frida men annars bara suttit på balkongen och läst. Om väderprognosen stämmer inför imorgon så vet jag någon som kommer bättra på sitt röda nylle. JAG!

Likes

Comments

Min valborg spenderas i Lund med dessa gullnosarna <3

Likes

Comments

Älskar min nya bikini

  • Filed under: Nytt

Likes

Comments

För en vecka sedan levererade Borås något som liknade sommar och idag sitter man inne i tjocktröja och kollar ut på en grå himmel. Kontraster. Aja, sitter med en hel hög med plugg framför mig, tentaperioder i sitt esse... Men man har ju faktiskt en ganska skön syn i slutet av tunneln, "sommarlov"!!! Har nog inte längtat såhär mycket efter att heltidsjobba (över sommaren då asså). Trots att studentlivet är hur nice som helst så är man i princip aldrig ledig, det saknar jag. Men det är så värt det ändå.

Nä nu ska jag återgå till textil materiallära så hörs vi när vi hörs helt enkelt. Ciao.

Likes

Comments