Brrrr... Då var det bara att plocka fram tjockjackorna, kängorna och halsduken igen. Dock tycker jag det är lite mysigt när det blir lite kyligare ute för då får man ligga hemma under täcket med massa tända ljus och bara kolla serier. Inte för att jag har tid med serietittande just nu men man kan ju drömma?

Tentorna närmar sig och det betyder långa dagar fyllda med plugg dom närmsta veckorna. Yäy!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Sol&bad / Trängas med lokalbefolkningen var kul

Asså hur fint är det inte? Bilderna är tagna i orten Juan Les Pins som ligger på Franska Rivieran mellan Nice och Cannes

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Hyrde en bil och tog oss till Es Calò des Moro. Trodde jag skulle svimma, så himla fint!

Vi hoppade från klippor i princip hela dagen så på kvällen sen somnade vi gott.

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Första morgonen i Palma drog vi till stranden Illetas som snabbt blev en favvo

En annan dag tog vi bussen till El Toro för att hoppa från klippor

Framåt kvällarna gick vi längs hamnen för att hitta lite mat att mätta magarna med

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Min midsommar spenderades med dessa godingarna

Likes

Comments

/ Foodtrucks i El Toro / Njuta av dom sista soltimmarna på klippor i El Toro / Första promenaden i Palma / Mollorcas vackraste strand Calo des Moro /

  • Filed under: Resa

Likes

Comments

Tänka sig att man har haft sommarlov i snart två veckor. Vad har jag gjort? Vill säga ingenting men vet att det inte är sant. Bara denna veckan har jag firat två studenter och en examen, så mycket fest har det blivit. Men vad passar inte bättre då än en vecka på Mallorca för att vila upp sig med min gullis Cornelia? Jag ska faktiskt ta med kameran och hoppas på att den får jobba lite!

Nu = skönhetssömn för att vara extra pigg inför imorgon. Adiós.

Likes

Comments

Jag och min fina vän Sara

Hur glad blir man inte när sommaren tittar fram? Igår hade jag och Sara en helt underbar dag på gräsmattan utanför hennes lägenhet. Musik, prat, skratt, plugg (eller ja, plugg och plugg...), glass, sola och bara njuta. Fick till och med ett illrött ansikte på köpet men ja, hur underbart är inte det?

Senare på dagen fick vi sådan feeling att det blev vin&snacks med några andra tjejer vilket till slut slutade i utgång. Torsdagsklubben är ju den bästa (och mest ekonomiska). Dansade hela natten och vinglade sedan hem till Sara. Kan ju säga att alarmet som ringde imorse inte var särskilt välkommet.

Idag har det inte gjorts mycket, lite ärenden på stan med Frida men annars bara suttit på balkongen och läst. Om väderprognosen stämmer inför imorgon så vet jag någon som kommer bättra på sitt röda nylle. JAG!

Likes

Comments