Igår så blev det en spontan fest, hade planerat att vara nykter hela helgen och bara vila upp mig innan jag börjar på ett nytt jobb.
Men nu i efterhand ångrar jag inte alls att det blev fest och dans och är glad att tjejerna taggade igång mig, för det blev en super kväll!

Just nu ligger jag bara i sängen och strö-ser några avsnitt av vänner i väntan på att mamma ska komma hem som jag inte träffat på över en vecka, har städat hela köket här hemma så jag hoppas det blir ett glatt välkomnande när de kliver in i huset.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags plingade det till i min telefon och det var ett meddelande som sa att lina spenderade sina sista semesterdagar här i Skellefteå. Och bäst av allt var att de ville bjuda på middag!

Kvällen avslutade vi i vagnen med några glas champagne framför en film med bara massa tjejsnack innan jag åkte hem och bäddade ner mig i sängen. Minst sagt en lyckad och väldigt mysig kväll, och som jag alltid säger så är det alltid lika kul att träffa henne igen!

Likes

Comments

Nu är den sista festivalen för min del över, och vilken helg det blev! Efter att ha bott i Piteå till att nästan aldrig träffa sina nära och kära där känns konstigt, men det blir såklart ett kärt återseende och mycket skratt när alla ses igen.
På fredagen blev det full rulle med fest och på lördag så åt vi den kanske konstigaste(?) men ändå godaste bakismaten, surströmming. Det var toppenväder hela helgen och kanske sista gången man använder klänning utan att frysa.

Och bäst av allt så fick jag spendera helgen med min Lina, vi har alltid så mycket att prata om när vi ses så sällan.

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan sist. Har jobbat hela veckorna och dansat bort hela helgerna. Nu har jag endast 3 arbetsdagar kvar innan jag slutar på jobbet och inom snar framtid ska jag sätta mina fötter i ett annat land. Nu när det närmar sig är jag väldigt nervös och förväntansfull och har många gånger funderat på om jag verkligen ska göra det här. Men jag ångrar hellre något jag gjort än att ångra att jag aldrig gjorde det, som tur är kommer jag alltid ha min bästa vän vid min sida och det känns som en trygghet i sig.

Sommaren är snart över men jag är inte bitter för det, jag har nog inte haft så många bra dagar i loppet av 2 månader på länge, de lyckliga stunderna väger upp de dåliga.

Likes

Comments

Hade en otroligt trevlig partykväll på stadsfesten i lördags! Började dagen med att luncha med tjejerna för att sedan åka vidare till förfesten.

Kom hem vid 4a tiden på natten med ett leende på läpparna efter en lyckad kväll och dansande på Otto knows akt! Hade så otroligt kul och nu har jag varit på min första festival för i sommar, längtar redan till nästa!

Likes

Comments

Igår var min första lediga dag från jobbet sedan midsommar, 23 grader ute men olyckligtvis så har jag åkt på en ögoninflammation och var tvungen att åka till vårdcentralen redan klockan halv 9 så blev ingen sovmorgon heller. Iallafall så försökte jag ta vara på dagen så gott det gick och åkte och åt sommarens första räkmacka på kajutan, så gott!!

Likes

Comments

Efter jobbet så åkte jag till Josses 20års fest med tanken att inte bli för full, men dansade och tjötade på till kl halv 5 på natten, var så kul att träffa henne och flera andra vänner och få sig några nya bekantskaper. Känns än i kroppen men det var det värt, inte haft så kul på länge!

Likes

Comments

Idag har jag strosat runt några timmar på stan och fick med mig lite nytt hem från kicks där jag hade ett presentkort, så det var ju som fått! Häromdagen hittade jag även en ny force modell på Nike-skorna som både var billigare än den tidigare modellen och snygga. Vita sneakers är ett måste som alltid måste finnas i min skohylla inför sommaren!

Likes

Comments

Förra veckan åkte jag till Piteå för att göra linas håruppsättning för hennes sista bal innan studenten. Herregud vad fin hon blev och kände mig som en stolt mamma när jag såg henne stå där i sin klänning och blev nästan gråtfärdig för hon såg ut som en liten prinsessa.

Och nu har hon även tagit studenten och är så stolt! Lina var en av de viktigaste personerna för mig under min skolgång och är så glad jag fick chansen att lära känna henne!

Likes

Comments