Precis som jag trodde så har energin inte riktigt räckt till den här veckan men idag tog jag mig iallafall till gymmet och körde ett hårt benpass. Jag har en hatkärlek till just dessa pass då man måste vara hyfsat pigg och taggad för att orka, men vill man få tillbaka låren och bygga röv så är det bara att pinas.

Just nu efteråt kan jag ju erkänna att det känns riktigt skönt och ännu bättre kändes det när man skulle upp för trappan och knappt tog sig upp. Det är såna gånger man verkligen känner att man lever.

Efter gymmet blev jag dessutom bjuden på mat hos mamma och pappa.
Det blev köttfärsbiffar med rosépeppar sås, halloumi och sallad. Så sjukt gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Det här är en sån här vecka man går på ren vilja, förmiddagsskift är inget för mig så egentligen vill jag inte iväg och göra något efter jobbet men ska försöka tvinga mig iväg ändå.

Idag fick det dock bli vilodag från gymmet då det var så fint väder ute, något som inte hänt ofta det här året, därför passade jag på att ta en långpromenad med roligt sällskap istället. Riktigt skönt till en början men när solen gick ner var det inte lika roligt längre, men vi tog oss ändå runt och just nu känns det riktigt bra.

När jag kom hem var det dags att fixa matlådor som den här gången fick bli detta.

Lax med västerbottensost, broccolimos och sallad.

Vanligtvis är jag inte sådär jätteförtjust i lax, men det är både enkelt att laga och bra försöka möjliga saker i kroppen så jag försöker att ändå äta det lite då och då.
Egentligen tror jag att det beror mycket på att jag lätt blir leds på smaken därför blev det bara 3 lådor, men riktigt gott blev det ändå!

  • 0 Readers

Likes

Comments

Varning för långt inlägg!!

Jag börjar bli riktigt leds på mig själv som återigen skriver ett sådant här inlägg. Men jag valde att avpublicera alla tidigare inlägg och börja om från början.

Det har hänt mycket i mitt liv under det här året men redan i våras la jag i princip av med träningen helt, det fanns varken energi eller inspiration till att ens ta sig till gymmet.
Jag ska inte skylla på någon annan än mig själv men jobbet jag hade då har också en stor del i att det blev som det blev.

Jag var helt enkelt för trött för att göra något alls när jag kom hem vilket resulterade i att maten också hamnade långt ner på min lista. Det blev därför väldigt mycket snabbmat eller färdigrätter och alldeles för mycket mackor, men just då var det allt jag orkade med. Sakta men säkert både såg och kände jag hur vikten skenade iväg men orkade inte riktigt bry mig, visst försökte jag ett antal gånger att ta mig tillbaka på rätt spår men det höll inte länge.

I och med detta blev jag sur och grinig vilket ledde till att jag sov dåligt och åt mängder med godis och chips, det gick så långt att jag slutade bry mig helt.
Vändningen trodde jag skulle komma när jag valde att byta jobb i april i år, men eftersom jag redan var helt slut från mitt tidigare jobb så gick det inte lika lätt som jag trodde.
Från att alltid ha jobbat dagtid till att börja jobba skift var i och för sig skönt men det var svårt att hitta balans, jag sov ofta bort stora delar av ledigveckorna och sov så länge det bara gick dom veckor jag hade eftermiddag. Dessutom hade jag fortfarande noll inspiration till träning.

Det är egentligen först nu, för 5 veckor sedan som jag verkligen bestämde mig för att satsa på träningen igen. Jag tog mig sakta men säkert tillbaka till gymmet och till min stora förvåning kändes det riktigt roligt igen.
Maten däremot gick inte alls bra under dessa veckor men jag intalade mig själv att bara jag kommer igång med det ena så följer det andra efter.
Riktigt så lätt var det inte den här gången, men under förra veckan bestämde jag mig för att det är nu eller aldrig, därför har jag även börjat äta bra igen den här veckan, förhoppningsvis håller det den här gången!

Det jag har märkt under dom veckor jag nu tränat är hur mycket piggare jag är, hur mycket bättre jag sover och hur mycket gladare jag är. Dessa saker har jag givetvis känt förut när jag tränade också men man glömmer snabbt.
Jag kan ändå inte sluta vara arg på mig själv för att jag tappat kontrollen så totalt som jag gjort den här gången, jag har aldrig varit så tung som jag är nu och när jag ser bilder från när jag var som minst och mest vältränad så vill jag helst bara lägga mig ner och gråta, men dessa bilder ska jag nu använda som inspiration till att komma dit igen, jag vet precis vad som krävs av mig för att nå dit men det är en lång väg kvar!

Likes

Comments