Jag har aldrig varit en frukostmänniska, dels för att jag inte klarar av att äta på direkt på morgonen men också för att jag aldrig har varit ett fan av typisk frukostmat.
Jag äter hellre vanlig mat som första mål men just detta har blivit ett stort problem på veckodagarna då jag jobbar på förskola och äter tillsammans med barnen. Där ser mackorna helt plötsligt extremt goda ut och karaktären för att låta bli är som bortblåst.

Därför ska jag nu försöka fixa egen frukost att ta med och idag var första dagen.

Den här gången fick det bli laxrullar med spenatröra och paprika.

Egentligen är det väldigt enkelt och tar inte många minuter men det tar ändå emot på något sätt att ställa sig och laga frukost som jag egentligen klarar mig utan.
Men jag antar att jag får börja bli bättre på det för att undvika kolhydratsfällan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var det dags för ett benpass på gymmet, vanligtvis hatar jag det för att jag alltid är för trött men idag gick det faktiskt bra!

Jag har varit måttligt leds på "vanliga" benövningar som till exempel benböj och marklyft, så nu satsade jag på lite nya grejer för omväxlings skull.
Övningen jag filmade är enbensböj i benpressen och en av mina absoluta favoriter just nu, den tar riktigt bra!

Likes

Comments

Jag kände att det var dags att köra igång med cardion igen och just nu kan jag erkänna att kondisen är i botten. Men det ska det bli ändring på!

Det blev dock bara 30 minuters intervaller som start
(2min snabb gång på 6,5 och 3min löpning på 8,5)
Men det kändes ändå bra att komma igång igen!

Likes

Comments

Jag har nu valt att radera alla inlägg från föregående år, mest för att jag vill börja om och inte tänka tillbaka på året som gått.

Det har varit ett riktigt tungt år och jag kan erkänna att jag aldrig i hela mitt liv vägt lika mycket som nu. Ångesten över detta har sakta men säkert kommit krypandes men jag försöker ändå ta mig tillbaka då jag vet att jag endast har mig själv att skylla, det är min kropp och mina beslut. Därför är det endast jag som kan ta mig tillbaka!

Jag har under hösten/vintern kollat tillbaka på bilder från våren och sommaren och med tårar i ögonen undrat hur jag kunnat låta det gå så långt, men ändå har orken att göra något åt det svikit helt.

Jag har sedan september varit otroligt trött och slut,lusten till att träna har varit helt bortblåst och gått från att ha tränat 5-6 dagar i veckan till att kanske få ihop 1 pass i veckan har satt sina spår.

Och tyvärr är jag en allt eller inget människa vilket i detta fall gjorde att jag helt slutade bry mig om vad jag åt samtidigt som motivationen till träning försvann. Just det set jag som en av mina stora svagheter och något jag hela tiden måste jobba på.

Men nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i mitt liv igen, det kanske låter som en klyscha men för mig är det ett passande ord då jag behöver förändra alla delar i mitt liv samtidigt, inte bara del för del.

Energin har sakta men säkert börjat återvända i takt med solen och ljuset. Detta har också medfört att motivationen är påväg tillbaka.
Det första steget på väg är att gymkortet är förnyat så nu är det bara att köra igen. Att jag återigen tagit upp bloggandet är också ett steg på vägen då det hjälpt mig tidigare genom att jag kunnat skriva av mig, det hjälper mycket för min del att se det i skrift, det går inte att gömma om det finns nerskrivet!

Jag har därför bestämt mig för att köra en utmaning fram till midsommar, det är nu 97 dagar kvar. -15 kilo är mitt mål till dess och jag kommer verkligen att kämpa för att nå det!

Det är dagar som dessa som gör att energin återvänt!

Likes

Comments