Header

Gleder du deg til jul?

- Jeg gleder meg kjempe masse til jul. Jeg har elsket julen helt siden jeg var liten og jeg syns det er en veldig koselig høytid hvor man koser seg masse sammen med familie og venner.

Har du kjæreste?

- Nei det har jeg dessverre ikke og jeg har ingen hast med å få meg en. Jeg er forsat veldig ung og vil bare nyte tiden sammen med vennene mine.

Gjør du det bra på skolen?

- Tja, jeg syns jo at jeg gjør det ganske bra. Jeg jobber så hardt jeg kan og vil jo helst få best mulig karakter selv om det ikke alltid er mulig.

Hva bruker du til å ta bilder?

- Jeg bruker enten mobilen min som er en iPhone 5s eller Nikon D40 kameraet mitt.Skal dere ha juleball på skolen?

- Ja, det skal vi. Jeg gleder meg alltid sykt mye til ballet og siden det nå er mitt siste ball på ungdomsskolen så håper jeg at det blir helt fantastisk.

Ballkjolen min dette året

Tjener du noe på å blogge?

- Det gjør jeg ikke. Jeg blogger ikke for å tjene penger, men for å kunne gjøre det jeg liker. Det kan hende at jeg kan tjene noe på å blogge i femtiden, men akkurat nå så tjener jeg ingenting.

Har du noen gang tenk på å endre utseende ditt?

- Denne tanken har jeg hatt flere ganger. Jeg kunne godt tenk meg å være tynnere eller høyere, men akkurat nå så er jeg veldig fornøyd med kroppen og utseende mitt. Jeg har ingen ideer om å endre på utseende mitt nå eller i nærmeste framtid.

Hvor lang tid bruker du på bloggen?

- Det varierer en del. Det kan ta alt fra 1 time til 8 timer. Prosessen bak å få et innlegg som er verdt å legge ut er nokså lang. Man må skrive innlegget, ta bilder og redigere dem, og så mye mer. I tillegg så må man legge ut bilder på Instagram, Snapchat, Twitter, og svare på mailer og andre spørsmål.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Spørsmålsrunde, Hverdag

Nå så tenkte jeg at det var på tide med en ny q&a siden den siste jeg hadde var i mars. Siden da har veldig mye skjedd både med skole, fritid og mye mer. Du kan stille spørsmål her på bloggen eller på instagram, Facebook og snapchat. Link til de sosiale mediene ligger i sidemenyen

Likes

Comments

Hverdag,

Akkurat nå så er jeg på tur til Hamar for å ta MR av det høyre kneet mitt. Det skal bli godt å få vite hva som er galt med det, men også litt nervepirrende. I verste fall så kan det bli operasjon men jeg håper at det ikke blir. Har hatt problemet med kneet mitt siden i vår, men plagene kom ikke tilbake før nå i høst. Gud hvor mye jeg ikke kan vente til å få vite hva som er galt.

På andre tanker, så har skolen vært et slit. Prøver, innleveringer, presentasjoner så og si hver uke. Bare neste uke har jeg en presentasjon i fransk, prøve i naturfag og fagsamtale i engelsk. Helt fram til jul kommer jeg til å ha enten en prøve eller innlevering hver uke. I tillegg er det en del lekser og jeg må balansere det med jobb, dans, familie og venner.

Helsen min har ikke vært så helt på topp heller de siste ukene med lite søvn, angstanfall og dager der jeg har vært helt på bunn. For ikke å nevne hvor mye stress jeg er under. De fleste dager har jeg bare lyst til å ligge under dyna og ignorere verden rundt meg. Å bare ha en dag der jeg kan slappe helt av og ikke tenke på noe med skole eller jobb, det hadde vært perfekt nå.

Likes

Comments

Hverdag, Minner

Da er den tiden av året kommet tilbake. Skolestart.

Noen av dere har sikkert allerede started på skolen igjen eller starter snart. Jeg starter på skolen igjen på mandag, og jeg gleder meg veldig mye. Det blir det siste året på ungdomsskolen for meg før jeg skal videre til videregående. Jeg har alt valgene mine klare så da er det bare å vente til tiden kommer for å søke.

Jeg har gjort en del shopping i det siste og fått tak i det meste jeg kommer til å trenge for skolen. Jeg har planer om å ha en What's In My Backpack innlegg veldig snart så vær på utkikk etter den om du vil vite hva jeg har i skolesekken min.


Denne uken så har jeg gjort en del ting. På tirsdag var jeg hos frisøren og farget håret mitt. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Dagen etter dro vil til Bud og var det fram til Fredag. Vi var veldig heldige med været. Det regnet ikke så mye som jeg trodde det kom til å gjøre. Solen var framme omtrent hele tiden og det var kjempe fint der. Vi reiste innom Molde og Geiranger når vi skulle hjem igjen. Jeg fikk gjort mine siste innkjøp til skolen i Molde og selv om vi bare skulle kjøre gjennom Geiranger ble det så vi stoppet noen ganger.

Likes

Comments

Hverdag, Minner

På torsdag var min 15års dag. Jeg hadde gledet meg til denne dagen en stund siden vi skulle se på en forestilling. Vi så på 'Peer Gynt' på fjellet og selv om det var litt kaldt så var det stor kos. Forestillingen hadde alt fra humor til dype emner. Det var en helt fenomenal forestilling. Anbefaler virkelig alle å så den.

Likes

Comments

  • 213 readers

Likes

Comments

I løpet av de siste årene så har jeg prøvd en del forskjellige sminkeprodukter og disse produktene har blitt mine favoritter.

Min absolut favoritt eyenskygge palette er helt klart Nude Dude fra The Balm. Skyggene er veldig pigmenterte og fargene er vakre. Siden noen er matte og andre litt mer shimmery så passer de alt fra en hverdags look til en mer fancier kvelds look. Mine favoritter er Fearless, Feisty og Fit som er mine go to farger.


Disse Soft Matte Lip Creamene fra Nyx er en av mine favoritt leppeprodukter. Formelaen som de er laget med gjør at de føles på en måte creamy og er enkle å på føre. De tørker matte men ikke så mye at det føles som at leppene blir tørre. Jeg har de i fargene San Paulo og Antwerp.


Når det kommer til highlightere og bronzere så er de fra The Balm helt klart best. De er enkle å påføre og man kan enkelt ta på mere av produktet viss man vi ha en mer heavy og utstående look. Jeg har sverget på Bahama Mama og Mary-Lou Manizer siden jeg skaffet meg dem og de har veldig mye produkter så de holder en lang stund.


Når det kommer til øyne og brynsprodukter så har jeg prøvd en del, men aldri blitt fornøyd. Før jeg prøvde ut brynsproduktene til Anastasia Beverly Hills så følte jeg at det var vanskelig å finne den perfekte fargen til mine øyenbryn. ABH har de beste produktene når det gjelder bryn og de har en god del fargeutvalg så man finner helt klart den fargen som passer deg best. Jeg elsker Brow Wiz og har den i fargen Dark Brown.


Maskara vis så strever jeg med å finne en som ikke klumper seg og som gir volum og lenge samtidig. Det er veldig få som gjør det, men Maybelline Lash sensetional gjør det. Den klumper seg ikke opp og vippene blir super fine. Ønsker man litt mer fylde og vil bruke løsvipper så anbefaler jeg de fra Salon Perfect. Jeg elsker vippene de har og de ser veldig naturlige ut.

Når det gjelder foundation så er nok det det vanskligste å finne. Når man leter etter en som har riktig farge, undertone og som dekker godt så må man lete en del. Og har man ikke en gul/oransj undertune så er det enda vanskligere. Jeg har prøvd flere merker, men det er bare L'oreal som har hatt den perfekte foundation til min hud. Jeg har en veldig fet/oljete hudtone og med denne foundationen så passer den perfekt.

En ting som jeg ikke er så stor fan av er leppestifter. Jeg finner ingen som ikke tørker ut på leppene mine og det ser bare helt grusomt ut på slutten av dagen. Derfor sverger jeg til liplinere. Liplinere er helt klart en gave fra Gud. Og jeg elsker Gosh sine. De er litt mer på den creamy siden så de er veldig enkle å påføre og tørker ikke ut leppene. De minner meg veldig om Mac sine liplinere både på utseende og formulaen. Men Gosh er helt klart billigere så jeg vil si at Gosh liplinere er en dupe (billigere verson) av Mac.


Det var da mine all time favoritt sminkeprodukter. Jeg elsker alle disse produktene og jeg bruker de omtrent hver dag. 

Viss det er noe du vil se på bloggen min i framtiden så er det bare å legge igjen en kommentar så snakkes vi senere <3

Likes

Comments