Header

Hverdag, Minner

Da er den tiden av året kommet tilbake. Skolestart.

Noen av dere har sikkert allerede started på skolen igjen eller starter snart. Jeg starter på skolen igjen på mandag, og jeg gleder meg veldig mye. Det blir det siste året på ungdomsskolen for meg før jeg skal videre til videregående. Jeg har alt valgene mine klare så da er det bare å vente til tiden kommer for å søke.

Jeg har gjort en del shopping i det siste og fått tak i det meste jeg kommer til å trenge for skolen. Jeg har planer om å ha en What's In My Backpack innlegg veldig snart så vær på utkikk etter den om du vil vite hva jeg har i skolesekken min.


Denne uken så har jeg gjort en del ting. På tirsdag var jeg hos frisøren og farget håret mitt. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Dagen etter dro vil til Bud og var det fram til Fredag. Vi var veldig heldige med været. Det regnet ikke så mye som jeg trodde det kom til å gjøre. Solen var framme omtrent hele tiden og det var kjempe fint der. Vi reiste innom Molde og Geiranger når vi skulle hjem igjen. Jeg fikk gjort mine siste innkjøp til skolen i Molde og selv om vi bare skulle kjøre gjennom Geiranger ble det så vi stoppet noen ganger.

Likes

Comments

Hverdag, Minner

På torsdag var min 15års dag. Jeg hadde gledet meg til denne dagen en stund siden vi skulle se på en forestilling. Vi så på 'Peer Gynt' på fjellet og selv om det var litt kaldt så var det stor kos. Forestillingen hadde alt fra humor til dype emner. Det var en helt fenomenal forestilling. Anbefaler virkelig alle å så den.

Likes

Comments

  • 145 readers

Likes

Comments

Skjønnhet

I løpet av de siste årene så har jeg prøvd en del forskjellige sminkeprodukter og disse produktene har blitt mine favoritter.

Min absolut favoritt eyenskygge palette er helt klart Nude Dude fra The Balm. Skyggene er veldig pigmenterte og fargene er vakre. Siden noen er matte og andre litt mer shimmery så passer de alt fra en hverdags look til en mer fancier kvelds look. Mine favoritter er Fearless, Feisty og Fit som er mine go to farger.


Disse Soft Matte Lip Creamene fra Nyx er en av mine favoritt leppeprodukter. Formelaen som de er laget med gjør at de føles på en måte creamy og er enkle å på føre. De tørker matte men ikke så mye at det føles som at leppene blir tørre. Jeg har de i fargene San Paulo og Antwerp.


Når det kommer til highlightere og bronzere så er de fra The Balm helt klart best. De er enkle å påføre og man kan enkelt ta på mere av produktet viss man vi ha en mer heavy og utstående look. Jeg har sverget på Bahama Mama og Mary-Lou Manizer siden jeg skaffet meg dem og de har veldig mye produkter så de holder en lang stund.


Når det kommer til øyne og brynsprodukter så har jeg prøvd en del, men aldri blitt fornøyd. Før jeg prøvde ut brynsproduktene til Anastasia Beverly Hills så følte jeg at det var vanskelig å finne den perfekte fargen til mine øyenbryn. ABH har de beste produktene når det gjelder bryn og de har en god del fargeutvalg så man finner helt klart den fargen som passer deg best. Jeg elsker Brow Wiz og har den i fargen Dark Brown.


Maskara vis så strever jeg med å finne en som ikke klumper seg og som gir volum og lenge samtidig. Det er veldig få som gjør det, men Maybelline Lash sensetional gjør det. Den klumper seg ikke opp og vippene blir super fine. Ønsker man litt mer fylde og vil bruke løsvipper så anbefaler jeg de fra Salon Perfect. Jeg elsker vippene de har og de ser veldig naturlige ut.

Når det gjelder foundation så er nok det det vanskligste å finne. Når man leter etter en som har riktig farge, undertone og som dekker godt så må man lete en del. Og har man ikke en gul/oransj undertune så er det enda vanskligere. Jeg har prøvd flere merker, men det er bare L'oreal som har hatt den perfekte foundation til min hud. Jeg har en veldig fet/oljete hudtone og med denne foundationen så passer den perfekt.

En ting som jeg ikke er så stor fan av er leppestifter. Jeg finner ingen som ikke tørker ut på leppene mine og det ser bare helt grusomt ut på slutten av dagen. Derfor sverger jeg til liplinere. Liplinere er helt klart en gave fra Gud. Og jeg elsker Gosh sine. De er litt mer på den creamy siden så de er veldig enkle å påføre og tørker ikke ut leppene. De minner meg veldig om Mac sine liplinere både på utseende og formulaen. Men Gosh er helt klart billigere så jeg vil si at Gosh liplinere er en dupe (billigere verson) av Mac.


Det var da mine all time favoritt sminkeprodukter. Jeg elsker alle disse produktene og jeg bruker de omtrent hver dag. 

Viss det er noe du vil se på bloggen min i framtiden så er det bare å legge igjen en kommentar så snakkes vi senere <3

Likes

Comments

Hverdag

Søndag 22.mai hadde jeg min konfirmasjon. Jeg stor koste meg den dagen.

Det begynte med at jeg stod opp 07.15 om morgen får å krølle håret mitt, dusje og sånt. Vi måtte være i kirken halv 11 så da var det lurt å stå opp tidlig. Etter gudstjenesten tok vi bilder i kirken, så gikk turen til lokalet. Det tok ikke langt tid etter at vi kom til alle gjestene kom. Vi spiste god mat og kakene smakte kjempe godt.

Dagen før hadde vi pyntet og fikset maten så alt var klart. Jeg fikk bestemme selv hvilket farger det skulle være og hvordan det skulle pyntes.

Jeg hadde valgt rosa og hvit som hovedfarger og da ble grønn en slags 'ekstra' farge. 

I dag var pappa å hentet en pakke til meg. Jeg hadde bestilt den i går, og de hadde den i butikken. Nemlig en MacBook Air. Jeg brukte noe av konfirmasjonspengene mine på den og så langt elsker jeg den. Har alltid ønsket meg en og nå fikk jeg endelig kjøpt den. 

Neste uke begynner jeg med PRYO (praktisk yrkesorientering) fra skolen. Jeg skal jobbe på en cafe og jeg gleder meg.

Blogges<3 


Likes

Comments