Siden jeg har nå begynt å blogge igjen, så tenkte jeg at det var på tide med en ny spørsmålsrunde. Det er en god stund siden sist og mye har forandret seg siden da. Så om det er noe dere vil spørre som så er det bare å legge igjen en kommentar her på bloggen eller så kan du spørre meg på min Instagrambruker; @malinjorasen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da har tentamen tiden startet igjen for meg. Vi hadde den første idag som var norsk sidemål, og i morgen har vi hovedmål. Engelsk og matte tentamen skal vi ha neste uke på onsdag og fredag. Jeg har vanligvis pleid å gruve meg til tentamen siden det er en så stor del av karakteren, men idag så var jeg ikke det minste nervøs. I omtrent hele påsken så har jeg øvd til tentamen, noe som ikke er likt meg i det hele tatt. Tror jeg aldri har tatt tentamen like seriøst som jeg gjør nå i tiende. Jeg vet jo at den teller en del på karakteren så jeg gjør mitt aller beste for å få best mulige resultater. Og hvis det vil si å øve i flere timer så gjør jeg gjerne det. Som jeg sa i tidligere innlegg så har jeg jo satt meg et mål om å få bedre karakterer dette skoleåret. Så langt syns jeg at det har gått kjempe bra til nå. Jeg har tatt skolen mer seriøst og det vises på resultatene jeg får til. Jeg har selvfølgelig noen dårlige dager hvor det ikke går like bra, men jeg kommer meg fort over de dagene og bruker det som en slags "drivkraft" til å presentere bedre neste gang.

​Som sagt så har igjen tre tentamener og jeg øver som bare det for å få de resultatene jeg helst vil ha. Jeg tok meg en liten pause fra all øvingen til i morgen for å skrive dette innlegget, så nå burde jeg begynne med å øve igjen! 

Er det noe dere vil vite mer om så er det bare å spørre i kommentarfeltet så svarer jeg så godt jeg kan!

Likes

Comments

Når det kommer til tv serier så føler jeg at jeg har sett det aller meste. Noen falt godt i smak mens andre ikke så mye. Jeg prøver hele tiden å finne nye serier å se på, men ender alltid opp med de samme gamle hele tiden. Kan hende det er fordi de falt så godt i smak hos meg. Uansett så ville jeg dele mine 3 favoritt serier å se på, og kanskje dere får noen nye ideer til serier å se på.


Den første serien er nokså ny og kom ut for ikke så lenge siden, nemlig 13 Reasons Why. Denne serien har fått mye forskjellig respons og alle har forskjellige meninger om den. Personlig så syns jeg den var veldig bra selv om noen av episodene var litt triggende. Serien handler om Hannah Baker, en videregående elev som ender opp med å ta sitt eget liv. Hun legger igjen 13 kassetter, hver av de med en av grunnene hvorfor hun endte opp med å ta selvmord. Gjennom hele serien følger vi Clay Jensen, en venn av Hannah, mens han kommer seg gjennom kassettene. I hver episode får vi vite mer og mer av hva som skjedde og hva som ledet opp til at Hannah tok livet sitt. I serien blir det vist en rekke med seriøse problemer som selvmord, voldtekt, alkoholproblemer, narkotika og så mye mer.


Den andre serien er også nokså ny. Den kom ut i januar og heter Riverdale. Riverdale handler om en gjeng ungdommer som nettopp har begynt på skolen igjen etter sommerferien, men ingenting var som før lenger. Archie, hovedkarakteren, og vennene hans støtter på en del utfordringer mens byen prøver å finne ut hvem som drepte Jason Blossom i løpet av ferien. I hver episode får seerne et hint om hvem som kan ha drept Jason, men det kommer alltid nye hint mot andre personer enn den man trodde var morderen. Serien er mystikk men har også litt humor i seg. Den er spennende og man blir fort hektet.


Den siste serien er Once Upon A Time. Den handler om at alle eventyrkarakterene vi kjenner har blitt fanget i en liten småby kalt Storybrook på grunn av en forbannelse. Da de kom til den småbyen mistet de hukommelsen, og lever dermed i en verden hvor de egentlig ikke vet hvem de er. Kun én person kan oppheve denne forbannelsen, men hun tror ikke på eventyr. Serien er spennende og man blir veldig fort hektet. Den har en god blanding av eventyr, drama og mystikk. Perfekt for en som ser etter noe som er litt utenom de "vanlige" seriene man ser på tv'en hver dag.


Kommenter gjerne hva du syns om disse seriene hvis du har sett dem, og hva som er din favoritt serie!

Likes

Comments

Jeg la nettopp merke til at jeg ikke hadde blogget noe på en hel måned. Jeg beklager så mye for det. Tiden har rett og slett blitt tatt bort fra meg med tanke på hvor mye skolearbeid jeg har hatt i det siste, noe som har vært veldig stressende. Med alt av prøver, innleveringer, presentasjoner og hele pakka så har det vært litt mye. Men det kan jeg jo ikke se bort ifra siden det er mitt siste år på ungdomsskolen. Med bare 2 måneder igjen ser jeg for meg at det kan bli enda mer stressende.

Dette siste året har virkelig slitt meg ut og fått meg til å stille veldig høye krav til meg selv. Jeg skulle jobbe ekstra hardt for å få opp alle karakterene mine, spesielt i de fagene jeg visste at jeg kunne klare det. Jeg kan ikke si hvor mange ganger jeg har vært skuffet over meg selv når jeg har fått tilbake en prøve eller en innlevering, og sett at karakteren har vært enn 4. Jeg burde ikke klage over det i det hele tatt siden det egentlig er en god karakter, men siden jeg har satt meg så høye krav så klarer jeg ikke å bli noe annet enn skuffet over meg selv.

Jeg satte meg et mål i løpet av starten av 10. klasse. Jeg skulle gå ut av ungdomsskolen med minst en 6'er på vitnemålet mitt. Starten av det skoleåret begynte passe bra, men ettersom ukene gikk kjente jeg at jeg ikke nådde de målene jeg hadde satt meg selv. Nå når skoleåret snart er over, så føler jeg at jeg ikke har nådd helt dit enda, men at jeg er på god vei.Nå i påsken så er jeg nødt til å bruke tiden min på å øve til tentamen som vi skal ha den neste to ukene. Tentamen teller en del på karakteren, så jeg er fast bestemt på at jeg skal gjøre mitt aller beste og enda mer. Vi starten med norsk tentamen på torsdag og har det til fredag. Uken etter så er det matte og engelsk tentamen. Jeg føler at jeg må bruke denne uken til å øve siden jeg ikke får gjort så mye av det de neste ukene siden jeg har andre lekser jeg må gjøre, pluss at jeg skal jobbe kvelden før den ene tentamen min.

Er det noe dere har lyst til å vite mer om så er det bare å spørre i kommentarfeltet eller på instagram og snapchat.

Likes

Comments

Hverdag

Starten på denne uken har vært helt forferdelig. Med lite søvn, snufsete nese og hosting hvert 5. minutt har ikke dagen min vært så bra.

Mot slutten av forrige uke så begynte jeg å bli forkjølet, noe som jeg hater. I hele helgen har jeg gått og hostet, og følt meg helt forferdelig.
Jeg var på jobb på lørdag og var helt utslitt når jeg kom hjem igjen. Livet har virkelig ikke vært i min favør de siste dagene.

På fredag så skal vi ha en matteprøve på skolen, og neste uke så skal vi på en vinterovernatting, så jeg håper på å bli litt bedre til da.

Over på en lysere side, på mandag bestilte jeg meg noen pakker og i dag kom den aller siste pakken. Jeg har ryddet en del i sminken min og kastet og gitt bort en del, så jeg tenkte at jeg skulle bestille meg noe nytt.
Jeg handlet fra Douglas, Blivakker og Makeupmekka. De har mange varer til en veldig god pris og rimelig og rask frakt, så de sidene anbefales virkelig!

Jeg har allerede fått prøvd en god del av varene og så langt så er jeg veldig imponert!

Likes

Comments

Endelig er helgen her igjen. Etter en små hard uke på skolen blir det godt med noen få fridager igjen.

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det to pakker på sminkebordet mitt. Jeg hadde nemlig bestilt noen pakker tidligere denne uken og ble så glad når jeg så at de hadde kommet. Det var en pakke fra Makeup Mekka og en fra Blivakker.


Jeg hadde nemlig ryddet litt i sminken min og kastet en del som var alt for gammelt, så da tenkte jeg at jeg skulle skaffe meg litt nytt. Jeg har allerede fått testet ut alle produktene og så lang så liker jeg de veldig godt. Jeg vil absolutt anbefale dere til å kjøpe disse produktene.

En liten look jeg lagde med noen av produktene.

I morgen skal jeg på jobb igjen og så skal jeg bruke resten av helgen til å jobbe med en presentasjon vi skal ha på skolen og å lese på naturfag side vi skal ha en liten prøve neste uke.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments

Nå så er vi allerede i midten av januar. Tiden går så fort. 2016 var et år jeg føler gikk alt for fort. Jeg hadde så mange ting som jeg hadde lyst til å gjøre som jeg aldri fikk gjort, og jeg håper at siden det nå er et nytt år, så får jeg gjort alle de tingene. Jeg har satt meg noen mål for dette året som jeg håper at jeg kommer til å få kunne gjort før året er over igjen.

1. Reise. Jeg elsker å reise til nye steder og å oppleve verden. Jeg har så mange steder jeg har lyst til å besøke dette året. Noen steder som jeg har virkelig lyst til å reise til er Bergen, Oslo, Stockholm, Mandal, Harstad, Bonifacio og Brighton. Dette er bare noen av stedene i verden som jeg har lyst til å besøke, og jeg håper virkelig at jeg får besøkt noen av de i løpet av dette året.

2. Blogge oftere. I løpet av 2016 så blogget jeg ikke så veldig mye. Jeg hadde veldig lite inspirasjon og hadde nesten ingen idé om hva jeg skulle blogge om. Jeg har veldig store håp dette året om at jeg skal få tilbake all den inspirasjonen som jeg hadde før, og å få blogget mye mere enn nå.

3. Trene. Jeg har nettopp begynt med å trene, og så langt elsker jeg det. Jeg hadde tenkt på det i flere måneder at jeg skulle begynne å trene fordi jeg ikke var fornøyd med kroppen min, og nå så har jeg endelig fått begynt med det. Jeg trener minst 2 ganger i uka på treningsstudio, i tillegg til at jeg trener hjemme og går turer.

4. Ta flere bilder. Til konfirmasjonen min i fjor fikk jeg et kamera og de første månedene etter det så la jeg det nesten aldri fra meg. For tiden nå så har jeg nesten ikke tatt noen bilder og jeg ønsker virkelig å begynne å ta flere igjen. Jeg elsker fotografi så mye og har kjempe lyst til å ha det som en deltidsjobb når jeg blir eldre.


5. Fokusere mere på skole. Jeg går nå siste halvåret i 10. klasse og skal nå søke på videregående. Jeg søkte allerede i går, men vet at jeg må endre på søknaden min siden jeg ikke helt vet 100% hva jeg skal søke enda. Jeg har virkelig lyst til å bli enda flinkere på skolen og jeg vet at jeg kan det om jeg bare jobber hardt nok for det. Jeg skal virkelig stå på dette siste halvåret og få enda bedre karakterer enn det jeg har nå siden det er hovedmålet mitt.


Dette var da noen av målene mine for dette året, og jeg skal prøve og få fullført så og si alle før det er for sent. Jeg har veldig gjerne lyst til å høre om noen av dine mål, så legg gjerne igjen enn kommentar.

xoxo, Malin

Likes

Comments

Unboxing

Hallo alle sammen og god jul!

Wow, det er helt sykt at julekvelden allerede var i går. Dette året har gått så fort og 2017 er så og si en uke unna. Det har virkelig vært et lærerikt år for meg og jeg er så takknemlig for alle vennene mine og familien min som alltid har vært der for meg og støttet meg gjennom både gode og vonde tider.

Så, på tirsdag kom det en pakke som jeg har ventet på en stund. Jeg hadde nemlig bestilt en pakke fra Douglas og be så glad når den endelig kom, og s tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg hadde kjøpt.

Da jeg bestilte denne pakken var det to ting som jeg var bestemt på at jeg skulle ha. Nemlig NYX Highlight & Contour Pro palettet. Jeg hadde ønsket meg dette contour palettet sykt lenge, men så har det alltid vært utsolgt i butikkene når jeg tenkte å kjøpe meg det. Den andre tingen som jeg visste at jeg skulle kjøpe meg var NYX HD concealer. Dette er min all time favorite concealer og jeg måtte bare kjøpe meg en ny en når jeg gikk tom for den jeg hadde en stund siden. Jeg tok å bestilte to av den siden jeg bruker den så og si hver dag.

Det neste jeg bestemte meg for å kjøpe var Clinique sin anti-blemish solutions all-over clearing treatment. Siden jeg sliter med en del urenheter og kviser i ansiktet så tenkte jeg å teste ut denne for å se om den kunne hjelpe til med å gjøre huden min mye bedre. Jeg har hørt veldig mye bra om den, så jeg har store forventinger.

Så bestemte jeg med for å kjøpe noen nye liplinere siden de fleste av mine enten er oppbrukt eller ikke fungerer mer. Jeg valgte å kjøpe meg to stk fra Catrice i fargene 070 I Got You Babe! og 100 Upper Brown Side. Dette merket var helt ukjent for meg, men siden det var så billig og hadde mange gode omtaler så bestemte jeg meg for å gi de en sjanse. Jeg tok også og bestilte en fra NYX i fargen Peekaboo Neutral.

De nest siste tingene jeg kjøpte var nye øyevipper og et nytt vippelim. Jeg fant noen kjempe fine løsvipper fra Catrice og tenkte at disse måtte jeg bare prøve ut. Vippelimet jeg skaffet meg var fra Ardell og siden det har fått så mye skryt så ville jeg prøve den ut selv.

Det aller siste jeg tok meg var en mascara fra Catrice og en øyeskygge-kost fra Zoeva. Mascaraen heter All Round Mascara Extra Volume Length & Curl. Jeg syns at denne mascaraen er den beste jeg har prøvd så langt og er helt klart min nye favoritt. Kosten er da Zoeva sin 228 Luxe Crease. Den er syper myk og behagelig, og størrelsen på den passer veldig bra til å blende ut øyeskyggen i globalen.

Viss det er noe som helst som du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å svare på den så godt jeg kan!

Jeg håper at du har hatt en fin jul så langt og at du forsatt kommer til å ha en fin jul :)

Likes

Comments

Hei dere, når så gikk jeg gjennom bildene mine på Mac'en min for jeg måtte slette en god del siden jeg nesten ikke hadde noe lagringsplass igjen. Da jeg gjorde det så kom jeg over en god del bilder som fikk meg til å tenke litt.

Jeg fant igjen bilder av meg og min gamle bestevenninne. Vi hadde en veldig brå slutt på vennskapet vårt som jeg forsatt skylder på meg selv for. Jeg møtte henne først på en klassetur hvor vi var med en annen klasse fra en anen skole. Turen var for at vi skulle bli litt bedre kjent med de som vi skulle begynne i klasse med på ungdomsskolen. Vi ble gode venner meg en gang og jeg var veldig glad i henne.

Vi var veldig gode venner og gjorde kjempe masse sammen både på skolen og på fritiden. Vi hadde en del ting til felles som gjorde at vi ble enda nærmere hverandre. Vi hadde det kjempe gøy sammen på den tiden. Det var etter over halvåret at ting gikk litt i skeis. Jeg fikk høre fra veldig mange at jeg hadde blitt baksnakket, noe som visste seg å ikke være sant. Det var bare en gammel venninne av henne som ville ødelegge vennskapet vårt. Jeg ble veldig såret og litt sint da jeg fikk høre det så det gikk en god del inn på meg.

Jeg sendte henne en melding om det mens jeg var litt sint og forsatt veldig såret så jeg tenkte ikke helt når vi snakket. Jeg husker veldig godt at jeg var helt knust etter det. Hun var jo tross alt bestevenninnen min som jeg stolte på aller mest i hele verden.

Som jeg sa så skylder jeg forsatt på meg selv og tenker på det hver dag og hvordan det kunne ha vært i dag hvis vi forsatt var veldig gode venner. Jeg angrer egentlig veldig på hvordan vennskapet vårt endte.


Jeg aner virkelig ikke om du noen gang kommer til å lese dette, men hvis du gjør så vit at jeg angrer på alt det vonde jeg har gjort mot deg og på at jeg har såret deg. Jeg vet at du har andre venner nå som du har det kjempe bra med, det har jeg også, og jeg er virkelig kjempe lei meg for hvordan vennskapet vårt sluttet. Jeg kommer ikke til å spørre eller å be deg om å tilgi meg for jeg vet at det sikkert aldri kommer til å skje uansett. Jeg er virkelig lei meg.

(Jeg nevner ingen navn for dette er veldig personlig, og jeg vil ikke ha noen problemer med at navnet til personen blir brukt. Jeg håper dere alle kan akseptere det)

Likes

Comments