Endelig er helgen her igjen. Etter en små hard uke på skolen blir det godt med noen få fridager igjen.

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det to pakker på sminkebordet mitt. Jeg hadde nemlig bestilt noen pakker tidligere denne uken og ble så glad når jeg så at de hadde kommet. Det var en pakke fra Makeup Mekka og en fra Blivakker.


Jeg hadde nemlig ryddet litt i sminken min og kastet en del som var alt for gammelt, så da tenkte jeg at jeg skulle skaffe meg litt nytt. Jeg har allerede fått testet ut alle produktene og så lang så liker jeg de veldig godt. Jeg vil absolutt anbefale dere til å kjøpe disse produktene.

En liten look jeg lagde med noen av produktene.

I morgen skal jeg på jobb igjen og så skal jeg bruke resten av helgen til å jobbe med en presentasjon vi skal ha på skolen og å lese på naturfag side vi skal ha en liten prøve neste uke.

Hva er deres planer for helgen?

  • 34 readers

Likes

Comments

Nå så er vi allerede i midten av januar. Tiden går så fort. 2016 var et år jeg føler gikk alt for fort. Jeg hadde så mange ting som jeg hadde lyst til å gjøre som jeg aldri fikk gjort, og jeg håper at siden det nå er et nytt år, så får jeg gjort alle de tingene. Jeg har satt meg noen mål for dette året som jeg håper at jeg kommer til å få kunne gjort før året er over igjen.

1. Reise. Jeg elsker å reise til nye steder og å oppleve verden. Jeg har så mange steder jeg har lyst til å besøke dette året. Noen steder som jeg har virkelig lyst til å reise til er Bergen, Oslo, Stockholm, Mandal, Harstad, Bonifacio og Brighton. Dette er bare noen av stedene i verden som jeg har lyst til å besøke, og jeg håper virkelig at jeg får besøkt noen av de i løpet av dette året.

2. Blogge oftere. I løpet av 2016 så blogget jeg ikke så veldig mye. Jeg hadde veldig lite inspirasjon og hadde nesten ingen idé om hva jeg skulle blogge om. Jeg har veldig store håp dette året om at jeg skal få tilbake all den inspirasjonen som jeg hadde før, og å få blogget mye mere enn nå.

3. Trene. Jeg har nettopp begynt med å trene, og så langt elsker jeg det. Jeg hadde tenkt på det i flere måneder at jeg skulle begynne å trene fordi jeg ikke var fornøyd med kroppen min, og nå så har jeg endelig fått begynt med det. Jeg trener minst 2 ganger i uka på treningsstudio, i tillegg til at jeg trener hjemme og går turer.

4. Ta flere bilder. Til konfirmasjonen min i fjor fikk jeg et kamera og de første månedene etter det så la jeg det nesten aldri fra meg. For tiden nå så har jeg nesten ikke tatt noen bilder og jeg ønsker virkelig å begynne å ta flere igjen. Jeg elsker fotografi så mye og har kjempe lyst til å ha det som en deltidsjobb når jeg blir eldre.


5. Fokusere mere på skole. Jeg går nå siste halvåret i 10. klasse og skal nå søke på videregående. Jeg søkte allerede i går, men vet at jeg må endre på søknaden min siden jeg ikke helt vet 100% hva jeg skal søke enda. Jeg har virkelig lyst til å bli enda flinkere på skolen og jeg vet at jeg kan det om jeg bare jobber hardt nok for det. Jeg skal virkelig stå på dette siste halvåret og få enda bedre karakterer enn det jeg har nå siden det er hovedmålet mitt.


Dette var da noen av målene mine for dette året, og jeg skal prøve og få fullført så og si alle før det er for sent. Jeg har veldig gjerne lyst til å høre om noen av dine mål, så legg gjerne igjen enn kommentar.

xoxo, Malin

Likes

Comments

Unboxing

Hallo alle sammen og god jul!

Wow, det er helt sykt at julekvelden allerede var i går. Dette året har gått så fort og 2017 er så og si en uke unna. Det har virkelig vært et lærerikt år for meg og jeg er så takknemlig for alle vennene mine og familien min som alltid har vært der for meg og støttet meg gjennom både gode og vonde tider.

Så, på tirsdag kom det en pakke som jeg har ventet på en stund. Jeg hadde nemlig bestilt en pakke fra Douglas og be så glad når den endelig kom, og s tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg hadde kjøpt.

Da jeg bestilte denne pakken var det to ting som jeg var bestemt på at jeg skulle ha. Nemlig NYX Highlight & Contour Pro palettet. Jeg hadde ønsket meg dette contour palettet sykt lenge, men så har det alltid vært utsolgt i butikkene når jeg tenkte å kjøpe meg det. Den andre tingen som jeg visste at jeg skulle kjøpe meg var NYX HD concealer. Dette er min all time favorite concealer og jeg måtte bare kjøpe meg en ny en når jeg gikk tom for den jeg hadde en stund siden. Jeg tok å bestilte to av den siden jeg bruker den så og si hver dag.

Det neste jeg bestemte meg for å kjøpe var Clinique sin anti-blemish solutions all-over clearing treatment. Siden jeg sliter med en del urenheter og kviser i ansiktet så tenkte jeg å teste ut denne for å se om den kunne hjelpe til med å gjøre huden min mye bedre. Jeg har hørt veldig mye bra om den, så jeg har store forventinger.

Så bestemte jeg med for å kjøpe noen nye liplinere siden de fleste av mine enten er oppbrukt eller ikke fungerer mer. Jeg valgte å kjøpe meg to stk fra Catrice i fargene 070 I Got You Babe! og 100 Upper Brown Side. Dette merket var helt ukjent for meg, men siden det var så billig og hadde mange gode omtaler så bestemte jeg meg for å gi de en sjanse. Jeg tok også og bestilte en fra NYX i fargen Peekaboo Neutral.

De nest siste tingene jeg kjøpte var nye øyevipper og et nytt vippelim. Jeg fant noen kjempe fine løsvipper fra Catrice og tenkte at disse måtte jeg bare prøve ut. Vippelimet jeg skaffet meg var fra Ardell og siden det har fått så mye skryt så ville jeg prøve den ut selv.

Det aller siste jeg tok meg var en mascara fra Catrice og en øyeskygge-kost fra Zoeva. Mascaraen heter All Round Mascara Extra Volume Length & Curl. Jeg syns at denne mascaraen er den beste jeg har prøvd så langt og er helt klart min nye favoritt. Kosten er da Zoeva sin 228 Luxe Crease. Den er syper myk og behagelig, og størrelsen på den passer veldig bra til å blende ut øyeskyggen i globalen.

Viss det er noe som helst som du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å svare på den så godt jeg kan!

Jeg håper at du har hatt en fin jul så langt og at du forsatt kommer til å ha en fin jul :)

Likes

Comments

Hei dere, når så gikk jeg gjennom bildene mine på Mac'en min for jeg måtte slette en god del siden jeg nesten ikke hadde noe lagringsplass igjen. Da jeg gjorde det så kom jeg over en god del bilder som fikk meg til å tenke litt.

Jeg fant igjen bilder av meg og min gamle bestevenninne. Vi hadde en veldig brå slutt på vennskapet vårt som jeg forsatt skylder på meg selv for. Jeg møtte henne først på en klassetur hvor vi var med en annen klasse fra en anen skole. Turen var for at vi skulle bli litt bedre kjent med de som vi skulle begynne i klasse med på ungdomsskolen. Vi ble gode venner meg en gang og jeg var veldig glad i henne.

Vi var veldig gode venner og gjorde kjempe masse sammen både på skolen og på fritiden. Vi hadde en del ting til felles som gjorde at vi ble enda nærmere hverandre. Vi hadde det kjempe gøy sammen på den tiden. Det var etter over halvåret at ting gikk litt i skeis. Jeg fikk høre fra veldig mange at jeg hadde blitt baksnakket, noe som visste seg å ikke være sant. Det var bare en gammel venninne av henne som ville ødelegge vennskapet vårt. Jeg ble veldig såret og litt sint da jeg fikk høre det så det gikk en god del inn på meg.

Jeg sendte henne en melding om det mens jeg var litt sint og forsatt veldig såret så jeg tenkte ikke helt når vi snakket. Jeg husker veldig godt at jeg var helt knust etter det. Hun var jo tross alt bestevenninnen min som jeg stolte på aller mest i hele verden.

Som jeg sa så skylder jeg forsatt på meg selv og tenker på det hver dag og hvordan det kunne ha vært i dag hvis vi forsatt var veldig gode venner. Jeg angrer egentlig veldig på hvordan vennskapet vårt endte.


Jeg aner virkelig ikke om du noen gang kommer til å lese dette, men hvis du gjør så vit at jeg angrer på alt det vonde jeg har gjort mot deg og på at jeg har såret deg. Jeg vet at du har andre venner nå som du har det kjempe bra med, det har jeg også, og jeg er virkelig kjempe lei meg for hvordan vennskapet vårt sluttet. Jeg kommer ikke til å spørre eller å be deg om å tilgi meg for jeg vet at det sikkert aldri kommer til å skje uansett. Jeg er virkelig lei meg.

(Jeg nevner ingen navn for dette er veldig personlig, og jeg vil ikke ha noen problemer med at navnet til personen blir brukt. Jeg håper dere alle kan akseptere det)

Likes

Comments

Gleder du deg til jul?

- Jeg gleder meg kjempe masse til jul. Jeg har elsket julen helt siden jeg var liten og jeg syns det er en veldig koselig høytid hvor man koser seg masse sammen med familie og venner.

Har du kjæreste?

- Nei det har jeg dessverre ikke og jeg har ingen hast med å få meg en. Jeg er forsat veldig ung og vil bare nyte tiden sammen med vennene mine.

Gjør du det bra på skolen?

- Tja, jeg syns jo at jeg gjør det ganske bra. Jeg jobber så hardt jeg kan og vil jo helst få best mulig karakter selv om det ikke alltid er mulig.

Hva bruker du til å ta bilder?

- Jeg bruker enten mobilen min som er en iPhone 5s eller Nikon D40 kameraet mitt.Skal dere ha juleball på skolen?

- Ja, det skal vi. Jeg gleder meg alltid sykt mye til ballet og siden det nå er mitt siste ball på ungdomsskolen så håper jeg at det blir helt fantastisk.

Ballkjolen min dette året

Tjener du noe på å blogge?

- Det gjør jeg ikke. Jeg blogger ikke for å tjene penger, men for å kunne gjøre det jeg liker. Det kan hende at jeg kan tjene noe på å blogge i femtiden, men akkurat nå så tjener jeg ingenting.

Har du noen gang tenk på å endre utseende ditt?

- Denne tanken har jeg hatt flere ganger. Jeg kunne godt tenk meg å være tynnere eller høyere, men akkurat nå så er jeg veldig fornøyd med kroppen og utseende mitt. Jeg har ingen ideer om å endre på utseende mitt nå eller i nærmeste framtid.

Hvor lang tid bruker du på bloggen?

- Det varierer en del. Det kan ta alt fra 1 time til 8 timer. Prosessen bak å få et innlegg som er verdt å legge ut er nokså lang. Man må skrive innlegget, ta bilder og redigere dem, og så mye mer. I tillegg så må man legge ut bilder på Instagram, Snapchat, Twitter, og svare på mailer og andre spørsmål.

Likes

Comments

Spørsmålsrunde, Hverdag

Nå så tenkte jeg at det var på tide med en ny q&a siden den siste jeg hadde var i mars. Siden da har veldig mye skjedd både med skole, fritid og mye mer. Du kan stille spørsmål her på bloggen eller på instagram, Facebook og snapchat. Link til de sosiale mediene ligger i sidemenyen

Likes

Comments

Hverdag,

Akkurat nå så er jeg på tur til Hamar for å ta MR av det høyre kneet mitt. Det skal bli godt å få vite hva som er galt med det, men også litt nervepirrende. I verste fall så kan det bli operasjon men jeg håper at det ikke blir. Har hatt problemet med kneet mitt siden i vår, men plagene kom ikke tilbake før nå i høst. Gud hvor mye jeg ikke kan vente til å få vite hva som er galt.

På andre tanker, så har skolen vært et slit. Prøver, innleveringer, presentasjoner så og si hver uke. Bare neste uke har jeg en presentasjon i fransk, prøve i naturfag og fagsamtale i engelsk. Helt fram til jul kommer jeg til å ha enten en prøve eller innlevering hver uke. I tillegg er det en del lekser og jeg må balansere det med jobb, dans, familie og venner.

Helsen min har ikke vært så helt på topp heller de siste ukene med lite søvn, angstanfall og dager der jeg har vært helt på bunn. For ikke å nevne hvor mye stress jeg er under. De fleste dager har jeg bare lyst til å ligge under dyna og ignorere verden rundt meg. Å bare ha en dag der jeg kan slappe helt av og ikke tenke på noe med skole eller jobb, det hadde vært perfekt nå.

Likes

Comments