Header

Igår började jag jobba igen efter 6 dagars ledighet. Det är skönt att vara tillbaka & komma in i rutinerna igen. Vi har haft väldigt mycket att göra på jobbet, det är en stor konferens som bor på hotellet som har beställt mycket fika & det blir väldigt mycket disk efter dom. I Måndags tog jag tag i träningen igen, vilket jag har saknat väldigt mycket. Jag vill komma tillbaka till min starka kropp och känna mig stark igen. Jag mår så mycket bättre efter att jag har hållit igång.

Här nedan ser ni mina favvo låtar just nu:

Likes

Comments

Några lugna & välbehövliga dagar hemma har varit skönt efter allt slit över jul & nyår. Imorgon bär det av tillbaka till fjällen igen. Dessa dagar jag har varit hemma har jag umgåtts mycket med familjen, ätit lunch med min kusin & hennes barn, hälsat på en valp, tittat på fotboll, gått promenader, kelat med mina katter & lunchat med Maja. Imorgon innan jag hoppar på bussen tänkte jag hinna med ett varmt bad.

Likes

Comments

Provade ut min balfrisyr, lärde mig att göra mina egna chokladpraliner innan 3 veckors praktik i Italien väntade.

Tog mitt pick & pack och reste mot Florence där jag skulle ha mina tre veckors praktik.

En av dom bättre dagarna i mitt liv, jag tog studenten.

Dagen efter studenten stod det bal på schemat. Avnjöt en tre rätters middag, dansade till midnatt & åt picknick korg med baldejten.

Återförenades med två klasskompisar över en middag på route 84.

Firade att jag hade fått två månaders anställning på ett säsongsjobb samt mamma & pappas bröllopsdag.

Bjöd hem två kompisar över en middag. Befann mig i Kreta på mor & dotter semester i 1 vecka.

Mitten på november tog jag mitt pick & pack och flyttade till fjällen där jag kommer att befinna mig till April.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er hur jag har det, hur det går på jobbet osv. Jag trivs som fisken i vattnet här uppe i fjällen. Jag bor med omtänksamma vänner & jag tycker att jag gör ett bra jobb ifrån mig. Dock så har min träning hamnat åt sidan då jag inte har haft tid till det samt inte orkat för jag är så pass trött efter jobbet. Just nu befinner jag mig faktiskt hemma, i mitt riktiga hem. Hos min familj. Jag har fått några lediga dagar så jag passade på att åka hem & vila upp mig samt umgås med familj & vänner.

I förmiddags när jag hoppade av bussen träffade jag Maja över en lunch, catchade upp & gick en snabb runda på stan. Hittills har jag umgåtts med familjen, slappat framför skam & imorgon väntas taco torsdag med några vänner.

Likes

Comments

välbehövligt med en dag ledigt början på veckan efter 6 dagars jobb. Tyvärr så har det ekat tomt här ett tag igen men jag har inte haft något nytt att uppdatera till er. Mina dagar ser lika ut, kliver upp tidigt på morgonen, går till jobbet & sedan träffar jag någon kompis eller bara tar det lugnt hemma. Idag på min lediga dag har jag tagit tag i tvätten, städat rummet & äntligen kört igenom ett träningspass på gymmet.

Nästa helg har jag tagit ledigt ett par dagar. Jag kommer att åka hem & fira jul tillsammans med min familj vilket jag ser fram emot innan jag åker tillbaka till en vecka med massa jobb.

Likes

Comments

Throwback till studentbalen.

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er men jag har inte haft någon tid över eller haft några nyheter eller bilder att visa er. Mina dagar har sett likadana ut. Jag vaknar tidigt på morgonen, kliver upp & går till jobbet, fixar ordning frukost, plockar disk, öppnar baren, tar fram lunchen & sedan städar ihop allt innan jag avslutar mitt pass för dagen. Jag har lärt mig väldigt mycket på dessa två veckor som jag har varit här, men jag har mer att lära mig.

Jag trivs väldigt bra med mitt boende & jobbkollegor som jag har träffat. Jag har blivit bra omhändertagen. Idag efter jobbet åkte jag hem till Hudik med mina föräldrar som har varit & hälsat på över helgen på hotellet. Jag är ledig fram till Onsdag vilket kommer bli jätte skönt då jag har jobbat en hel del den senaste veckan. Nu ska jag se reprisen från Idol & sedan mysa med mina katter innan läggdags. Imorgon blir den en lång sovmorgon.

Likes

Comments

På Onsdag kvällen hade vår chef hyrt fjällbastun under kvällen. Det fanns en jazzuci, bastu, två duschar, kök, omklädningsrum och ett allrum med öppen spis där vi satt & åt ostbricka med tillbehör & gott att dricka till.

Hej! Hoppas att allt är bra med er. Vaknar till ett snöigt fjäll med -12 grader. Senare idag hade jag tänkt att köra igenom ett pass på gymmet som jag får använda mig av när jag jobbar här & ta några längder i polen. Vad gör ni?

Likes

Comments

Nu sitter jag i mitt egna rum i mitt boende som jag ska spendera ett halvår i, jag har egen toalett & dusch vilket jag tycker är jätte skönt. Idag började jag min första jobbdag inne på restaurangen vilket jag tyckte gick bra. Jag började åtta-fyra idag med frukosbricka, lunch och för/efter middagsfika.

Det var lite jobbigt att åka iväg från hemmet igår för ett par veckor fram över. Men det slutade bra! Från tårar till glädje. Redan på dessa få timmar som jag har varit här så ångrar jag mig inte att jag åkte hit. Jag har blivit bra omhändertagen vilket jag tycker är viktigast när man kommer till en ny arbetsplats. Imorgon ringer klockan 05 innan jag får två dagars ledighet.

Likes

Comments

Nyss avnjutit en jätte god trerätters middag tillsammans med släkten. Mamma bjöd på en kantarelltoast med chévre och rödbetor, slottsstek med kokt potatis & kokta grönsaker och till efterrätt pannacotta med vanilj & bär.

Jag börjar bli färdig med packningen som har tagit hela dagen. Ska bara packa ner det sista imorgon som necessärer och täcke & kudde. Jag tänkte försöka komma iväg till 10 så jag slipper komma fram till mörker.

Likes

Comments

Instagram@jonssonmaliin

  • Blogkeen
  • Nouw