​Hallå!

Det var as jobbigt här om dagen kände mig sjuk sårad av en av mina böstavän känns lite bättre i dag men mår inte bra än men det är lite bättre i alla fall! Men börjar blir less på att alltid få skit av vissa bärbara man mår bra igen så är det en del som bara ska tycka ner en igen..

Fan kan jag aldrig får må bra för en gång skull...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hallå!

jag är sjukt less på falska jävla fittor! ni tro att ni kan hugga mig i ryggen gång på gång men där har ni jävligt fel en gång går det men nu är ni borta ur mitt liv ni finns inte längre jävla falska fittor! NI ÄR DÖD FÖR MIG NU! DRA ÅT HELVETET! varför i helvetet ska jag bry mig om folk när dom mår dåligt när dom bara pissa på mig när jag behöver dom !? nej jag tänker bry mig om er längre dom som vissa mig respekt och kärlek men ni andra kan bara gå och dö!

tur att man har värdes finaste snällaste pappa som alltid ställer upp och finns där!

man kan aldrig lite på nån för i slutet blir man bara sårad eller besviken och ledsen!

Likes

Comments

​god kväll alla!

i fredag gjorde jag inte så mycket alls såg bara på film typ jag hade feber och as ont i huvudet så låg bara hemma då.

lördagen var och en tjej kompis och fotade oss så det var roligt och vart många fina kort:) senare kom kvällen när jag kom vart det värre fick as ont i magen kunde knappt äta nåt men börja bli van för jag har nästa haft det under hela tiden när jag har varitdeprimerande 

Likes

Comments

Ett tag sen nu jag har bloggat men har inte mått så bra den sista tiden
I helgen tänkte jag träffa gumman men i fredags börjar jag må så Jävla konstigt det började med att lite illamående så det varit sägen bara hela helgen jag försökte att äta nåt men det gick inte började spy när jag åt nån riktig mat så fick bara äta frukt och dricka vatten med citron det är enda jag har kunnat äta i helgen idag känns det lite bättre men mår illa än men lite mindre men ska till vårdcentral idag kl 15 och då får man se vad som är felet!
Hoppas man får nåt mot illamående är så jävla less nu att må illa
😷❤

Likes

Comments

jag har gått på medcin i ett år men nu har jag börjat med nertrappning vissa dagar är det hur bra som helst men andra dagar klara jag inte ens gå upp ur sägen

jag ligger och bara grina och tänker det känns typ som man ska sluta med droger men man få det lagit ut skrivet.

jag vaknade i morse och då var det bra och kunde äta och dricka det bruka ja inte kunna göra för dom som inte vet det men nu i kväll har det bara blivit värre

alla tankar kommer tillbaka som alla ha sagt och nu jag börja bli så är det en viss persson som alltid ska kata skit på pappa den som säger det säger att

allt jag skriver att jag inte våga säga det till dom mot fyra ögon men det skulle jag kunna säga 100 gånger om.

åter till medcinen igen jag önska att ja aldrig fick dom dom tycker bara bort tankar man mår as bra för stunden sen må manh skit igen när man inte har dom länge

må man as dåligt svettas ysel mår illa vill typ bara dö jag kan inte knapp gå på toan jag har ätit den medcin för ånget och ätstörningar så som ni kan fatta

så väger jag inte så mycket alls spela ingen roll om jag äter mycket går inte upp kan hända att jag går ner i vikt.


Likes

Comments

God morgon!
För drygt ett års sen så hotade jag **** för jag var ledsen och besviken på samhället att han få gå fri så det blev rättegång och jag åkte dit för olaga hot fick villkorligt i två år men han klarade sej min advokat sa att det var ett rop på hjälp skulle få fängelse men klarade mig tycker att det är för jävligt att ja skulle åka dit med tanke på vad han har gjort mig det enda jag önska mig är att han bara åker dit eller bara försvinner för evigt då skulle livet bli mycket lättare! Jag orka inte må så här och ha det så här jävla äckliga svin!
Jag försöker varje dag att inte tänka på det men det går inte för så svårt att fatta att han kan göra så mot ett litet barn och mamma mitt egna kött och blod trodde jag ljög det såra mig som fan men efter flera år efter trodde på mig men efter flera anmälan bodde hon ändå kvar hos han och det kan jag inte fatta det enda hon sa att hon inte kunde flytta från han för att hon var tvungen att tänka på sin dotter asså min syrra men det var ingen tanke på det när hon lämnade pappa dom sa hon att hon var tvungen att tänka på sej själv och att barnen inte kund komma i första hand men det är fan skillnad på mig och syrran har alltid kommit i andra hand...!

Likes

Comments

Hålla! Jag har mått skit den sista tiden men ska blir bättre på att blogg jag mår dåligt än men tänkte skriva lite vad som har hänt sen sist jag fick inte fira jul men mamma och dom för jag hade skrivit att mammas bror är bög men det är han ju kan nån berätta vad det heter det då?!
Det som såra mig är att ni som är på mammas sida av släkt inte inte ha trott på mig hur kan man göra så mot sin egna dotter det gör så jävla ont jag försöker gå vidare men det gå inte det kom bara upp igen drömmar kommer tillbaka igen:( varför just mig ? Var det mitt fel!?

Likes

Comments

lite tankar från buss resan i dag
mamma kom hem till mig i går och sa att mormor och morfar har blivit sjuk efter mina senaste blogg inlägg jag är fan redan sjuk så jag behöver fan inte hör nåt sånt jag har ju bara sagt sanningen i bloggen hon sa att det inspelningen som pappa har säger mamma att den inte finns men ska nog be pappa skicka den till mig så jag kan dela den här på blogg så få alla veta att det är sant och det min morbror sa till mig på bröllopet inte häller var sagt men det var det. Och det som **** gjorde mot mig är pappas fel och hans släkt för att dom inte såg nåt eller gjorde nåt åt det men hur fan kan mamma säga nåt sånt dom bodde ju inte där i huset det var ju du mamma som gjorde det. Det var du som skulle ha sett nåt och gjort nåt men du valde väl att inte se för du älskade han och som dom säger att kärleken är blind.

Likes

Comments

Jag fatta inte hur jävla omognani. Ni har sårat mig då få ni skylla er själva allt jag skrev i förra inläggetär sanning! Men ni kanske tycker jag förtjäna det för du vägrade flytta frånhan mamma! Jag bry mig inte längre jag blogga inte för att kasta skit på någonjag berätta bara sanningen hur det ha varit under hela mitt liv och jag bloggarför att jag ska må bättre och berätta hur det har varit under alla jävla år! Mennär skriver och får ut det som har hänt så må jag lite bättre jag ringde mig igår och sa det inlägget jag gjorde på fb frågade hon om jag menade dom så jagsa ja för det menade jag då sa hon att hon inte gilla att gilla inlägg på fbmen jag vet att hon inte gör det för att hennes vänner ska se det och att hontyckte jag skulle ta bort bloggen för den var vidrig och att vi ska sätta hosoch prata om det som har hänt i veckan jag ,pappa och mamma men vad fan hjälperdet såren från hjärta försvinner inte bara för det! Och att hon tyckte att jagoch pappa skulle åka till **** vad skulle det hjälpa det kan hon fan görasjälv. Och att det inte mamma och dom fel hon att det var pappas fel jag ochnågra till vet vilkas fel det är men dom komma aldrig erkänna det! Det är tragisktmen sant. Jag är inte ledsen att ni är dö för finns person som bry sig om migoch älskar mig<3 och mamma efter första anmälan när du sa att jag ljuger såha jag inte lite lita på dig så fort du säger så ta jag det med en nypa salt! 

Likes

Comments

Lite tankar från min kalladesmammas bröllop vad min bög morbror sa till mig du har sårat din mamma som fandet är ditt fel att hon var på väg att dö. Du är värdelös du är inte värd ettjävla skit fatta inte ens du kan leva med dej själv det tro din mamma har entill dotter som är mycket bättre än dig. Jag har alltid tyckt bra om min morbrormen sen ni fick er son har jag tyckt det är äckligt det är fan inte normalt atttvå av samma kön ska få barn du har tyckt ner mig jag ha fått tagit mycket skitför att du är bög men ha någon stötta mig för det nej ingen ha brytt sig ommig. Det viktigast för er är fan pengar sen skit i hur andra mår. Man mår intebättre om man mycket pengar hur ska pengar kunna ta bort såren i hjärtat kannågon på det? Det är nåt jag kan svara på! Och när mamma börja fanns alla därför hon men när vart utsatt vem fanns där för mig då? Pappa ingen av er Olssonni alla sa att jag bara ljuger. För det kom jag ihåg hur ni alla sa i Olsson saatt det är inte konstigt att Malin hitta på det här om **** för hon kommer frånJohansson släkt dom är ju lite konstig ÄR NÅGON SOM ÄR KNÄPP OCH DUM I HUVUDETSÅ ÄR DET FAN OLSSON. Ni för känna att **. Ps mammas man sa till mig påbröllopet att är det inte dags att du lilla luder horan att du dra här ifrån ingenvill ha dig här. BRA VAL DU GÖR MAMMA PÅ DINA KILLAR! BARA MASSA JÄVLA ÄCKLIG!**** ÄR EN AV DOM SEN *****!

Likes

Comments