En tanke som jag har tänkt på ett tag om äkta vänner som inte hunger en i ryggen gång på gång så gör inte äkta vänner dom finns alltid där man kan ringa dom och finns alltid där.
Har bara haft en äkta vän men som inte längre finns! Och det gör ont att säga men sakna dej!
😭
Så mycket som den vännen ställe upp och fanns där finns det nog inte nån på min vän lista som gör inte nu längre i alla fall men är glad att det finns många som bry sej om en och ni vilka ni är ni betyder sjukt mycket för mig älskar er!!!
❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå!
Är klar med avgiftningen men mår dåligt ändå kan känns att det gör ont i kroppen och jätte känslig och kan börja och grina för ingenting det är skit jobbigt men måste klara av det här nu!
❤️

Likes

Comments

Hallå!
Det har varit en skit dag sen i går kväll har jag bara tänkt jag fatta inte hur vissa som inte trodde på mig när det hände men nu tro ni att ni kan komma hit och hälsa på mig och tro att allt är som vanligt jag lita inte på er man kan säga att det är erat fel att jag sitter här i dag finns en som alltid har trott på mig och det är pappa jag fatta ingenting varför för ni så här mot mig är sjukt jävla besviken på er!
Hur kan ni tro att ett litet barn ljuger om nåt sånt hur ska jag kunna lita på er!
Sen ringer ni till pappa och säger att jag ska ta tillbaka polisanmälan för jag ljuger bra där men att ni ändå tro på mig ni kan fan dra åt helvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har det varit både bra och dåligt komma lägga ut lite bilder här men har haft besök idag dagarna är bättre än nätterna mår inge bra alls men ska försöka sova nu! Så god natt!
❤️

Likes

Comments

Nu tänkte jag gå och lägga mig men må så jävla dåligt!
Det här komma ta flera veckor innan jag komma må bra igen men nu alla ni som håller på med droger eller gör det lite kan dra åt helvetet vill aldrig mer höra tals om det! Bara så ni vet jag ska börja ett nytt liv nu! Jag ska bli frisk nu och må bra och träffa nya kompisar som inte är pundare och få mer tid till familjen och släkten :)
❤️

Så mår jag just nu😭😭😭😭

Likes

Comments

Hallå!
Gud vilken jobbig natt det har varit har sovit as dåligt men kl 11 blir jag förflyttad till övik igen känns skönt men ändå inte känns skönt att familjen och släkten kan komma och hälsa på! Det är det ände som är positivt!
❤️

Likes

Comments

Hallå!
Just nu ligger jag i sågen och är jätte ledsen!
Har haft besök i dag av mamma mormor och killen men dom for blev det jobbigt igen och i morrn ska jag bli förflyttad.. det är skit jobbigt att vara här vill vara åka här i från.. vet inte vart jag ska ta vägen men måste vara här men vill inte
😭😭😭allt är bara skit😭😭❤️

Likes

Comments

Hallå!
Ligger i sägen det har varit den värsta dagen i hela mitt liv har grinat hela dan för att jag inte ville hit men for ändå sen idag fick jag en granne i rummet känns skönt att man inte är själv och har nån att prata med få se hur det blir i morrn just nu börja det känns lite jobbigt igen och att sova ett nytt ställe och det är as jobbigt här så nu kommer tårarna igen god natt ska se på film och försöka att sova!

PS det känns skit jobbigt att man inte få gå ut är inlåst!

Likes

Comments

Hallå alla! Idag har det varit en skit dag tänkte av sluta mitt liv men vart skickade till Sundsvall och har fått suttit här ner och väntat i snart 7 timmar och det enda dom kom fram till var att jag får åka hem jävla less är jag så nu sitter man och vänta på sjuk taxi till övik sen till veckan ska man bli inlägg i ställe i övik så det känns bättre så man kan få ha nån som kan hälsa på en!


PS så fick pappa en att må lite bättre efter att ha prata med han och det fina han skrev till mig älskar dej pappa
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hallå!
Jag sitter och tänker jag vet att jag ska glömma allt som svinet har gjort mot mig men inte så lätt just nu kommer det upp bilder vad han har gjort och sagt mår inge bra alls!
Frågor som jag ställer mig hela tiden!
Vad det mitt fel ??
Varför just jag ?
Förkänna jag det här?

Nån som kan vara snäll och svara på det!

Vart vän med en drog som skulle rädda mitt liv men det blev inte så!

Likes

Comments