Hallå!
Det dag har jag inte gjort så mycket alls sett på tv och film har varit ganska trött idag men har ändå varit ute en sväng i kväll blir det bara att ta det Lungt och se på tv antar jag:) just nu se jag på vad blir det för mat :) men snart ska jag väl äta nån mat :)

Månde idag? Jotack jag mår ganska bra ska inte klaga har inte så mycket panik längre så det känns ganska bra
😇 så det känns som livet är på väg åt rätt håll nu😇 känns som det är min tur nu efter så många år varit fast i panik ångest deprimerad anoxsia självmordstankar men jag klarade mig ur skiten eller år på väg ur det i alla fall så är väl på väg åt rätt håll i alla fall :) ❤️


Hoppas alla får en bra kväll
❤️☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå alla!
Livet är ganska bra eller vad man ska säga finns vissa saker som är dåligt men det ska jag inte tråka ut er med...
Så jag sover bra nu kan gå upp ur sägen sen gå och handla som jag inte kunnat förut då har Jag varit tvungen att springa ut men nu klara jag av det och kan äta mat igen så det gå framåt i alla fall..
Men finns saker i den här jävla stan som stör mig så jävla hårt det är bara falska jävla fittor! Många säger ja är din vän jovisst du vänner ställer upp för en när man mår dåligt eller behöver en inte bara skriver hur må du? Då kan jag säga att det är bra men det kankse är skit dåligt ändå!
Man kankse bara skulle ta och flytta och börja ett helt nytt liv!

Känner mig så jävla ensam och sårad! Känns som ingen finns där för mig längre ja jag vet jag har gjort många misstag som ja inte är stålt över men alla har väl gjort sina misstag anta jag så jag är väl inte ensam om det i Alla fall!


Hoppas ni får en bra natt dag!
❤️

Likes

Comments

Hallå!
Jag mår ganska bra men har börja må så jävla illa nu men det ångest är ganska nu jag kan hantera det i alla fall nu!
Så det känns ganska bra nu!
Men är så jävla less på alla jävla pundare i den här stan folk man trodde var ens vänner men sen kommer sanningen fram att dom knarka ni är fan inte värd mycket i mina ögon för ni utnyttja bara en ni är inte riktiga vänner jag har insett ni kan fara åt helvetet! Tack för mig!!!

Likes

Comments

En tanke som jag har tänkt på ett tag om äkta vänner som inte hunger en i ryggen gång på gång så gör inte äkta vänner dom finns alltid där man kan ringa dom och finns alltid där.
Har bara haft en äkta vän men som inte längre finns! Och det gör ont att säga men sakna dej!
😭
Så mycket som den vännen ställe upp och fanns där finns det nog inte nån på min vän lista som gör inte nu längre i alla fall men är glad att det finns många som bry sej om en och ni vilka ni är ni betyder sjukt mycket för mig älskar er!!!
❤️❤️

Likes

Comments

Hallå!
Är klar med avgiftningen men mår dåligt ändå kan känns att det gör ont i kroppen och jätte känslig och kan börja och grina för ingenting det är skit jobbigt men måste klara av det här nu!
❤️

Likes

Comments

Hallå!
Det har varit en skit dag sen i går kväll har jag bara tänkt jag fatta inte hur vissa som inte trodde på mig när det hände men nu tro ni att ni kan komma hit och hälsa på mig och tro att allt är som vanligt jag lita inte på er man kan säga att det är erat fel att jag sitter här i dag finns en som alltid har trott på mig och det är pappa jag fatta ingenting varför för ni så här mot mig är sjukt jävla besviken på er!
Hur kan ni tro att ett litet barn ljuger om nåt sånt hur ska jag kunna lita på er!
Sen ringer ni till pappa och säger att jag ska ta tillbaka polisanmälan för jag ljuger bra där men att ni ändå tro på mig ni kan fan dra åt helvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har det varit både bra och dåligt komma lägga ut lite bilder här men har haft besök idag dagarna är bättre än nätterna mår inge bra alls men ska försöka sova nu! Så god natt!
❤️

Likes

Comments

Nu tänkte jag gå och lägga mig men må så jävla dåligt!
Det här komma ta flera veckor innan jag komma må bra igen men nu alla ni som håller på med droger eller gör det lite kan dra åt helvetet vill aldrig mer höra tals om det! Bara så ni vet jag ska börja ett nytt liv nu! Jag ska bli frisk nu och må bra och träffa nya kompisar som inte är pundare och få mer tid till familjen och släkten :)
❤️

Så mår jag just nu😭😭😭😭

Likes

Comments

Hallå!
Gud vilken jobbig natt det har varit har sovit as dåligt men kl 11 blir jag förflyttad till övik igen känns skönt men ändå inte känns skönt att familjen och släkten kan komma och hälsa på! Det är det ände som är positivt!
❤️

Likes

Comments

Hallå!
Just nu ligger jag i sågen och är jätte ledsen!
Har haft besök i dag av mamma mormor och killen men dom for blev det jobbigt igen och i morrn ska jag bli förflyttad.. det är skit jobbigt att vara här vill vara åka här i från.. vet inte vart jag ska ta vägen men måste vara här men vill inte
😭😭😭allt är bara skit😭😭❤️

Likes

Comments