Nu är jag hemma ifrån magaluf, har egentligen varit de i 4 veckor men åkte hem och senare iväg dit en gång till fast bara på semester.

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta denna resa, har verkligen lärt känna så otroligt fina och bra vänner. Vänner som jag kommer ha kvar hela livet och som har kommit riktigt nära mitt hjärta. Förutom alla dessa fina vänner jag träffat så har det verkligen varit en upplevelse och finns inget jag ångrar med denna resa. Har verkligen lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt än innan, känner verkligen hur mycket jag vuxit som människa och det är på ett positivt sätt. Visst har det varit många jobbiga stunder också, men de bra stunderna överväger de dåliga såklart. Har ju gjort två säsonger innan men det här var annorlunda på något sätt.

Back in sweden again, och tänkte att det var dags att stanna här ett tag nu. Tillbaka till jobbet osv så får vi se vad resten av året har att bjuda på!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello! Det är helt sjukt att om 7 dagar sitter jag på flyget påväg ner till Magaluf. Är lite nervös eftersom de är min första säsong där, men jag tror att det kommer bli helt grymt! Mina tidigare säsonger har varit nere på Rhodos, där är jag bekväm och känner alla människor, så kommer sakna alla så mycket. Men jag hoppas att jag ska få någon tid över så ska jag åka ner dit en eller två veckor och hälsa på.

Är så taggad på nya äventyr så ni anar inte, jag älskar att ge mig ut på nya äventyr och skapa nya minnen även lära känna så otroligt många nya människor. Tänkte försöka blogga där nere så kan ni följa mitt äventyr här? Fast uppdateringen kommer dock inte vara jätte bra eftersom att det sällan finns wi-fi. Menen annars kan ni följa min snapchat där jag troligen kommer uppdatera dagligen där heter jag : malinjjohansson


Likes

Comments

Hej på er! Startade om bloggen för ungefär en månad sen dess hade jag glömt bort det, haha så typiskt mig.
Idag ligger jag hemma och är sjuk, vilket jag har gjort hela helgen.. Skulle egentligen jobbat denna helgen men nu är jag hemma och vilar upp mig. Så får vi hoppas att jag blir frisk till nästa vecka, då är det fyra jobbdagar kvar innan jag slutar och det sjukaste av allt är att det är 24!!!!! 24 dagar kvar tills jag åker till Magaluf. Är verkligen så redo att testa nya äventyr! Men mer om det kommer i ett annat inlägg. Nu ska jag slå på en film eller något igen och bara ligga här och chilla resten av dagen.

Likes

Comments

Tänkte som sagt starta min blogg igen! Var verkligen ett bra tag sedan jag bloggade sist, har tagit bort de gamla inläggen så det blir lite nytt och fräscht!
Hope u like it.

Likes

Comments