View tracker
View tracker
View tracker

Main vardag

Ännu en gång har jag tagit mina saker och suttit på tåget till en annan den av sverige. Blir påmind varje gång hur mycket jag avskyr tåg och att sitta still. Men fram tog jag mig ändå och nu när jag ligger här i sängen utan någon hemma känns det skönt att jag klev på det där tåget.
Ända är att dom har svin kallt inomhus så blir ett problem när man går runt i shorts. Så pga kylan och lathet tänker jag ligga kvar här ett par timmar till innan jag orkar gå upp och fixa mig.
Hejdå världen och hallå netflix.

Likes

Comments

Katter

Nu när dom är tillräckligt gamla för att gå på toa själv så är potträningen igång! Man får springa efter dom och snabbt ta dom till lådan men många gånger hinner man inte. Har tappat räkningen hur många gånger någon kissat på mig. Längtar överdrivet mycket tills alla klarar sig själva till lådan men för tillfället är det bara en som går dit helt själv och det är den ända som ska bo ute på landet.

Men eftersom dom inte luktade så super gott så blev det dags för första badet. Pojkarna var inte så farliga och var ganska stilla när vi tvättade dom medan flickorna försökte kommer upp, skrek och verkligen inte ville. Men luktar man så måste man tvättas. Vi tvättade Doris (mamman till kattungarna) i början då hon luktade hemskt! Slapp det med Totte (pappan till kattungarna) då han alltid vart en extremt renlig katt och absolut inte kan vara för nära rinnande vatten.

Likes

Comments

Main vardag

Att vakna utav en jamande kattunge är inte så gulligt som det låter. Men där stod han och väntade på att jag skulle lyfta upp honom i sängen så att vi sedan kunde somna om. Vaknar någon timma senare, vänder mig om och då har han vart så snäll att han lämnat en "present" till mig.
Gick ut till soffan och fortsatte sova där till två tiden för att sedan åka ner till stan. Väl nere på stan gick jag för att sätta dit ett nytt skydd till mobilen men det ville dom inte trotts att jag betalt för dom. Han var tydligen tvungen att se det söndriga skyddet som låg hemma. Blev sjukt irriterad då det inte står någonstans i papperna att jag måste visa upp den. Men gick vidare och kollade i lite butiker och fick med mig en ansiktstvätt, ansiktsmask och en mjuk gummisnodd.
Har verkligen inte vart min dag. Bussen var sen, jag slog handen i balkongräcket, är hes och bara för att bussen var sen blev maten kall. Känner verkligen att jag borde stannat i sängen idag.

Likes

Comments

Main vardag

För er som inte vet vad jag jobbar med så är jag idrottsledare.
Jobbar nästan varje söndag med barn mellan 2-6. På dom här passen provar på vi på olika idrottsgrenar och har allmänt kul. Kändes tråkigt att jobbet snart skulle vara slut men igår fick jag ett samtal från ledningen och det samtalet gjorde min vår. Jag fick nämligen erbjudandet att fortsätta som ledare till våren! Är så sjukt glad!! Det här är nog det roligaste jobbet jag vart med om och det får mig bara vilja bli lärare ännu mer. Att se dom komma in varje söndag med sån energi och få höra om deras berättelser gör en glad.

Likes

Comments