Katter

1 vecka, 2 veckor, 3 veckor, tiden bara flyger iväg. Tänk att det är 5 veckor sedan 4 små troll kom in i vårt liv. Dom kunde knappt röra sig, kunde inte se och små var dom. Men nu 5 veckor senare kan man inte förstå att det är samma katter.
Tänk er små lurviga bollar som springer överallt, klättrar i kläder, leker med sina egna skuggor, biter en i fingret till dom somnar. Man kan inte göra annat än förälska sig i dom!
Rivmärkena dom lämnar är däremot inte det roligaste, dom verkar älska att riva och bita i mina armbågar så har ganska ont i dom mestadels utav tiden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Main vardag

En glass, pizza, pizzasallad och dom sista smulorna i chipspåsen.
Nu undrar ni säkert vad jag menar med det. Det ni precis läste var vad jag ätit idag. Känns sjukt när man tänker igenom det, du är vad du äter nästa eller vadå?
Har inte haft någon matlust alls idag och kände verkligen inte för mackor. Har bara legat och degat i soffan. Det kan bero på att hela mitt sovschema har ändrat sig och jag klev upp runt 15.

Likes

Comments

Wanties

Är det bara jag som tycker svartvita bilder/text är jättesnyggt?

Har verkligen fastnat för dom här 4, finns så klart fler jag tycker om men just dom här är mina topp 4! Hittade dom på archiveseven. Drömmen är ju lite att ha den som det står fika på i köket speciellt då jag är en sådan som säger fika istället för frukost och har fått en hel del frågor om varför jag gör det.

Jag har även fått en rabattkod som ger gratis frakt hela oktober ut så uppge bara "Oktober" i kassan!
Ni hittar allt på archiveseven.com eller klicka på någon utav bilderna så kommer ni direkt dit!

Likes

Comments

Main vardag

I Lördags tillbringade jag min dag med att fira en utav mina klasskompisar från gymnasiet. Som vanligt hade han ett tema och denna gången var det uv. Hade aldrig gjort något med uv innan så blev en sorts utmaning. Gjorde inte så mycket på mig själv då jag använde mesta av tiden till att sminka P. Gjorde en enklare sugarskull och tog själv rosa på läppara samt lite gröna och gula prickar.

(varning för bilder i världens sämsta kvalité)

Likes

Comments

Vaknade med ett stort behov av att göra om rummet. Började med att flytta bort fåtöljen så att jag kunde ställa sängen i mitten. Höll på i någon timme och allt jag hade flyttat slutade på samma plats där de stod från början. Det ända som inte är på samma plats är ljusslingan som nu hänger ovanför garderoberna.
När jag var färdig med att flytta tillbaks allt kom jag på att jag hade bara en video kvar till min halloween vecka så det var bara att sätta sig ner och fixa en till. Är lite otur att jag gillar halloween så mycket då sminkningarna tar sån tid.

Men nu ska jag njuta av det lilla som finns kvar utav min blåbärsmilkshake och redigera videon från idag!

Likes

Comments