Main vardag

Nervös, pirrig, längtansfull det är något jag kan kalla min kommande vecka.
För ett par dagar sedan fick jag det där mejlet alla längtar efter, anställningsavtalet.
Blev så lycklig när jag såg det att jag bara ville skrika (vilket jag halvt gjorde i telefon nere i omklädningsrummet), ni vet sådär lycklig att man börjar gråta.

Men vad är mitt jobb? Man kan beskriva det som varje barns dröm., en plats där man har så många bra minnen. En plats som nästan varje människa i Sverige besökt någon gång. Jag talar om Gröna Lund.
Förstår ni hur bra det känns? Är så lycklig över att ha ett jobb igen! Tyckte om mitt andra som idrottsledare men det gav mig inte en sån stor inkomst. Det ändå negativa jag kommer på just nu är att det är i stockholm. Jag är verkligen sämst på att ta mig från plats till plats. tex när jag skulle till någon sporthall i stockholm men hamnade nästan i uppsala eller när jag åkte längdskidor i 8:an och tappade bort mig i 6 timmar (vi åkte i skogen bakom mitt hus). Hoppas jag lyckas pränta in kollektivtrafiken tillräckligt bra för att inte hamna på helt fel ställe igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Smink

Med blommor i håret, en väldigt glittrig sminkning och strålande sol utanför vill jag nu ha vår.
Inte för jag gillar vår så jäääätte mycket pga allt pollen men det är en som en liten påminnelse att sommaren är på G och jag snart får massa fräknar. Längtar lite väl mycket till fräknarna blommar upp ordentligt så jag slipper allt smink.
Hahah låter som jag ogillar det men föredrar att inte använda något på sommaren då man blir väldigt varm och som sagt pollen, de rinner bara i ansiktet så är mycket lättare utan. Sen att jag ser mycket "friskare" ut med fräknar är ju bara ett plus

Likes

Comments

Smink

Äntligen! Jag har äntligen lagt upp mitt bidrag till nyxfaceawards! Har försökt komma på något som är jag och försöka få fram det. Jag lever ju lite för snygga kanter egentligen men jag kände att jag fick fram min inre enhörning på något sätt. Jag kan säga redan nu att det inte blev exakt som jag tänkt mig och hade nog blivit lite bättre om jag hade tagit med mörkare färger men lusten för "blod" och allting med det fanns inte. Hornet hade kunnat vara bättre gjort men tänker inte göra om allt bara för att hornet inte blev perfekt. Har kollat runt lite vad andra har gjort och med tanke på hur duktiga vissa är hoppas jag hamna i topp 30 åtminstone.

En suddig bild från snapchat får det bli då jag helt glömde bort att ta ordentliga bilder.

Likes

Comments

Main vardag

Sedan hösten 2015 har jag dragits med denna hormon fyllda pinne men idag var det byebye.
Jag pratar då om min pstav. 2015 fick jag världens problem med mina ppiller och visste inte vad jag skulle ta mig till. Att sluta med preventivmedel var inget val men något behövde jag ändra. Jag bokade en tid och fick satte in en pstav som skulle sitta i 3 år. Jag var nöjd även fast jag inte längre kunde styra min mens och blödde väääääldigt länge. Jag visste att det kunde vara en biverkning så det störde mig inte så mycket som man tror det ska. Dessvärre råkade en vän till mig lyfta mig i den armen precis där staven satt, det svullnade upp och jag fick väldigt ont. Efter det kunde jag inte längre lyfta för tunga saker utan att den började göra ont igen och träna armar funkade helt enkelt inte. Så efter halva tiden den skulle sitta fick jag boka en tid för att få den uttagen. Känns lite konstigt att vara utan något då jag haft preventivmedel i ett antal år. Ska fixa något senare men vet inte än vad det blir.

Så för att citera mormor, "Håll ihop benen"

Likes

Comments

Main vardag

Satt på golvet bredvid min säng kollade lite bland böckerna. Jag kom på att jag inte läst något på evigheter och istället för att läsa teoriboken när jag ändå är trött och känner att jag inte kommer få in något just nu så valde jag Thereses bok som jag fortfarande inte läst klart sedan jul. Har hört så mycket om den men har inte haft någon ork alls på senaste.
Men nu tänker jag fortsätta där jag slutade och hoppas på att jag inte fastnar allt för länge i boken så att jag inte somnar alldeles försent.

Likes

Comments

Main vardag, youtube

Satt igår kväll och redigerade en video som skulle komma upp idag men hade världens problem. Först testade jag ett program som jag aldrig använt förut och som såg bra ut, men när det väl kom till att börja med det så laggade det sönder. Ljudet upprepades, bilden ville inte visas, klippningen ville bara inte. Laddade sedan ner det gamla programmet jag använde och det gick helt perfekt tills det kom till att spara. Tydligen var jag tvungen att köpa skiten. Jag vägrade slänga ut 300 bara sådär på det programmet så började leta efter koder. Det tog ett bra tag men tillslut hittade jag något som verkade bra. När jag väl installerat det märker jag att många andra program följt med och jag får genast panik. Försökte avinstallera men det gick inte, inget ville samarbeta längre. Så valde att återställa datorn(igen) och försöka fixa det här.
Nu är den återställd, allt är bra igen och programmen finns inte kvar och jag har fått igång ett redigeringsprogram som funkar. Men det här med datorer är bara inte min grej.

Likes

Comments