Hei lesere og god 1.mai!

Så deilig det er med den ene ekstra dagen, som gjør helgen ekstra lang. Og for ett fantastisk vær. Jeg sitter ute i solveggen og kjenner energien og lysten til å gjøre noe kommer med de varme strålene fra solen. Planlegger uterommet og hagen og dette er så gøy. Drømmene mine med hvordan hagen skal se ut er ikke små, men så utrolig herlig det er å sette seg mål og vite at en dag skal det se akuratt sånn ut. Men man får ta litt etter litt. ting tar tid og koster mye penger. Hagen tar tid å gro til, så her gjelder det bare å være tålmodig.

Men det som er gøy er å gjøre ting som ikke er så kostbart, men utgjør en stor forskjell. Og det er belysningen ute. Riktige og flotte lamper og belysning kan virkelig gjøre ett helt hus og hage. De blir liksom smykket på huset.
Jeg har fått meg en ny lampe ved inngangsdøra som heter Roma vegglampe enkel og den gjorde virkelig hele inngangspartiet vårt. Med sine stramme lekre linjer og design gir den akuratt det uttrykket jeg var på jakt etter. Til vår nymalte sorte utgangsdør og buksbom i kurver så gir den meg følelsen av stilen jeg liker aller best. Den franske stramme stilen.
Lampen bestilte jeg fra designbelysning og de har en upåklagelig rask og profesjonell service. De har foresten 25% på en mengde utelamper ut denne uken, så her gjelder det virkelig å passe på vist du går med planer om å fornye deg litt på lampefronten. Lampene på salg er fra Eglo Og Ea belysning

Det gjenstår fortsatt ting som må gjøres rundt innganspartiet vårt, men det er helt utrolig hva denne lampen har gjort med det. Krona på verket kan man vel si.

Trenger du hjelp til hvordan du skal belyse inne eller uterommet. Så ta en titt på bloggen dems lystips for tips og råd.

Ha en fortsatt fortreffelig 1.mai. Og nyt de herlige solstrålene.

Shallabais!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments