Nå tar jeg meg 5 minutters pust i bakken på treningen for å vise dere hvordan baderommet ble med sort vindu. Det er 4 uker siden sist jeg orket å prøve meg på litt trening. Og jeg måtte virkelig tvinges ned hit idag. Det er greit å prøve å komme litt forsiktig igang igjen. Vet jo at det er så viktig for skrotten.

Men uansett, baderommet fikk en litt tøffere look med det sorte vinduet, for alt var hvitt her inne bortsett fra gulvet.
Baderomsinnredningen har jeg planer om å male i en litt grå farge. Det har skalet av litt farge på den så litt maling må den uansett ha.

Hva synes dere?
Jeg trenger en fin baderomsmatte på gulvet her! Men finner ingen jeg liker.
Vist noen vet om en som kunne passet inn så skrik ut!

Nei må skal jeg gjøre noen mageøvelser her og komme meg hjem i siden igjen!
Med god samvittighet vell og merke!

Likes

Comments

Da tenkte jeg at jeg skulle vise dere sengene min elskede handyman har laget til barna våre. Må bare si at jeg er så enormt imponert og stolt av han. Han har bare lært seg å snekre nå for noen få år siden. Det begynte med at han har vært med å pusset opp her hjemme sammens med min pappa og snekere. Og så lærte han seg å skjære lister og alt. Og nå gjør han mesteparten selv her hjemme. Men at han klarte å lage de sengene utifranett bilde jeg viste han, og tok bare alt på strak arm, må jeg bøye meg i støvet for.
Jeg føler liksom at jeg har lurt dere litt. For jeg har jo sagt at vi skal ga køyeseng. Men etter å ha målt og tegnet, ville den kommet så langt forann vinduet. Og for å få utnyttet rommet maksimalt, så byggde vi de inn i skråtaket istede. Og ungene har blitt Huleboere i hver sin lille hule/hytte. Og de er storfornøyde.

Nå må jeg bare få gjort ferdig og pyntet resten av rommet. Men jeg synes det blir så utrolig koselig til tross for at de må dele rom.

Stolte er vi iallefall både barn og kone av hva mannen har fått til!

Må dere ha en fortsatt fin søndagskveld. Idag har hele dagen vært tilbringt i pysjen. Det har vært utrolig godt for skrotten. Nå blir det mat og mer film og kos!

Puss och kram

Likes

Comments

God søndag!
Har helgen vært fin?
Her har vi hatt barnebursdag for 5 åringe vår. Den aller første barnebursdagen og han ville ha Halloweenbursdag. Jeg synes det er så mye stygt og grusomt å få kjøpt nå til halloween?er det liksom meningen at vi skal gi barna våre mareritt? Så jeg var på jakt etter en litt "snillere" look, og nok en gang kom søstrene grene til unnsetning. Jeg bare digger den butikken. Så mye fint til så bra priser, whats not to like lissom!
Det passet igrunn ganske dårlig med barnebursdag denne helgen da jeg har blitt liggende syk flere dager og snekkermesteren min har jobbet på spreng for å bli ferdig med barnerommet. Sykdom, oppusing og barnebursdag passer liksom igrunn ikke så bra sammen. Men vi svingte oss rundt her på fredagsettermiddagen og pyntet opp og kastet møblene til barnerommet inn igårmorgen. Så alt gikk heldigvis bra og vi var akuratt ferdig til alle små monstre og superhelter kom rammene inn her kl.12.00.
Tenkte jeg skulle vise dere ett lite bildedryss fra gårdsdagens festligheter.

Her har vi invitasjonenr som ble sendt ut tidligere i søte små bokser.

Lillemann eller mumien var strålende fornøyd med dagen og mor og far var også ganske fornøyd med å ha overlevd. Ha ha.

Og foresten vi er jo ferdige med å snekre barnesengene, har dere lyst til å se?

Likes

Comments

Ja, nå har jeg store problemer altså! At det går ann å bli så frustrert! Jeg får jo ikke bestemt meg overhode. Skikkelig vinglepetter, og jeg bruker ikke vingle så mye som jeg gjør nå! Jeh bestilte meg på sensommeren ett nydelig stoff i ren ull fra artwood. Dette er ett tungt møbelstoff og har jo selfølgelig deretter en ganske stiv pris. Planen min når heg bestilte det var at det skulle bli gardiner av det. Men nå vet jeg jammen ikke altså. Har hatt det liggende i noen uker allerede, og dette "problemet" mitt opptar for stor plass oppi hode mitt akuratt nå! Jeg så nemelig noen bilder i boka mi fra slettvoll og så begynte tankene og spinne da vettu. Og slike tanker og ideer kan jeg ligge våken om natta for altså. Huff. Neida, er ikke så galt. Nå hørtes jeg ut som en fryktelig materialistisk person, men jeg har opplevd nok til å vite hva som faktisk betyr noe her i livet, og det møbelstoffet betyr ikke en dritt når alt kommer til stykke.
Men nå grubler jeg jo over dette alikevell da. Skal man sy gardiner av stoffet eller skulle man sydd stoltrekk av dette.... Det er her dere kommer inn, for nå trenger jeg deres hjelpetiltak å hjelpe meg å avgjøre.

Det er dette rutete grå stoffet som jeg har 6 meter av. Over her ser dere det på en stol på stand'en til artwood på Oslo designfair nå i september.

Så kom jeg over disse bildene under her som er fra slettvoll og brodahl & jahren....

Skulle jeg brukt det på stolene?

Jeg har prøvd meg kjapt å legge stoffer på en stol..

...... Eller skulle det blitt gardiner.....?

Har prøvd å henge opp stoffet her! Beklager dårlig bildekvalitet, men er knipset i full fart med mobilen bare! Tanken er at vist det blir stoff til stolene, så kommer det nok lingardiner opp på verandadøren og en linfarget lift.,eller linfarget lift kommer opp uansett om det blir til stoler eller gardiner.

Nå er jeg så lei av å tenke på hva stoffet skal bli til, at det snart bare ender opp som puter og selger resterende metere🙈

Uff, altså! Snakk om luksusproblem!

Men dere, helt ærlig, hva synes dere?

Likes

Comments

God kveld i luken!

Er der bra med dere?
Her har vi hatt sykdom hele uken. Sykdom og oppusing passer dårlig sammen. Så ting tar litt lengre tid enn planlagt. Meeeeen, nå er iallefall soverommet ganske ferdig. Og om fredagen dumpet det en hentelapp fra min absolutte favoritt leverandør på sengetøy ned i postkassen. Florence design sitt sengetøy er helt magisk å sove i! Har aldri vært borti ett mykere sengetøy enn flanell sengetøyet deres og det gjør jo ikke akuratt noe at det er utrolig vakkert å se på heller. Jeg kjøpte meg sengetøy fra de første gang for 3 år siden. Har alltid bare kjøpt sengerøy på kid og princess og lignende. Men da hadde jeg lyst å spandere på meg ett skikkelig sengetøy, og kjøpte ett lyseblått og mørkeblått flanellsengetøy fra florence. Det beste er at mannen sa at det var det beste sengetøyet han noen gang hadde ligget i, og at han hadde sovet som ett barn i det dagen etter. Og han kommenterer igrunn aldri noe. Da skjønte jeg at heretter skulle jeg legge litt ekstra penger i sengetøyet. Tenk hvor stor del av livet vi faktisk bruker i sengen. Så hvorfor skal vi ikke unne oss litt luksus på sengen også. Jeg synes det er bedre å kjøpe seg 2 skikkelige sett med kvalitet, enn å ha mange forskjellige av den billigere sorten. Men alt er selfølgelig smakssak.

Ja, her gleder jeh meg iallefall til å straks legge meg godt ned og pakke meg inn i den mykeste flanellen. De hvite putene med den grå kanten i bomullsateng er også fra florence design. Helt nydelig kvalitet! Og dette sengetøyet i beige og grå ruter med ensfarget grå bakside finner du her . Den fine klokken i vinduskarmen er fra mille moi og den finner du her .

Jeg skal se om jeg ikke kan få vist dere hele det lille soverommet imorgen. Det ble desverre for mørkt ute før jeg fikk tatt bilder, så får prøve på nytt imorgen.

Nyt siste rest av kvelden og helgen fine lesere.

Puss och kram

Likes

Comments

For noen dager siden kjøpte jeg noe ny pynt til det store sorte fatet mitt. Og vi er jo inne i selveste gresskarmåneden. Jeg er jo som dere kanskje har fått med dere ikke serlig god på farger. Så hadde jeg kjøpt orange gresskar hadde de gått ut døra igjen etter en dag tenker jeg. Fint å pynte bordet med da, vist man skal lage høstbord. Men disse hvite pynte gresskarene synes jeg bar litt morsomme! Og litt mer diskret enn de orange. De kommer nok snart til å bli bytter ut med store kongler eller mose tenker jeg. Men er litt artig å pynte med sesongens pynt også da.

Synes faktisk de er styggpene. Ha ha. Den ene minner meg litt om ett spøkelse. Men nå skal Noah snart ha spøkelsesbursdag, så da er iallefall noe av pynten klar.

Nå skal jeg opp å se om jeg kan få gjort ferdig hodegavelen vår. Tirsdag ee jo den beste tv-kvelden også! Så blir ikke lenge til beina legges høyt under pleddet på sofaen. Elsker høsten!!!!

Ha en deilig kveld!

-MJ

Likes

Comments

Mørke kvelder, fyr i peisen , tente lys, pledd og kakao med krem. Og idag har jeg klina til å bakt boller også. Ferske boller med ost og kakao til kveldsmat. Jeg blir så kvalm av medisinene jeg går på at jeg har ikke mye lyst på mat, så heg kan ikke påstå at jeg synes det smakte så godt. Men tror de andre i gjengen min koste seg.

Håper dagen deres har vært god!

Kos og klem malla

Likes

Comments

Hei søtiser!

Har dere hatt en fin uke og helg?
Denne uken har bare gått bort i sykdom og elendighet. Så beklager manglende blogginnlegg. Men som dere vet, family first! Vi driver jo å pusser opp for fullt oppe også! Kaos overalt! Klær og leker ligger i hauger, og det skal bli godt å få ting i system etterhvert igjen! Er er kaos rundt meg, blir det også kaos oppi hode mitt, og det trives jeg fryktelig dårlig med.
På rommet som Noah og Madikken skal dele, har jeg valgt å gå for liggende panel. Lurte litt på tapet, men siden jeg blir fort lei ting, så er det greit med noe man bare kan male over. Den liggende rette panelet gir en veldig hamptonstil, og passer fint med litt av møblene jeg har til ungene fra riviera maison. Vi skal jo bygge en køyeseng også, så dette rommet vil nok bli litt lyst og maritimt. Men ikke blått, her vil det gå i hvitt og grått. Og vi kommer til å bygge ett langbord med benker rundt som vil stå midt i rommet! Ungene her i huset elsker nemelig å tegne, pusle og spille brettspill. Det er også det de gjør når vennene er på besøk, så det kan bli fint med ett samlingspunkt i rommet hvor det er plass til alle.

Lister skal få seg en runde med malekosten. Disse er ferdigmalt og blir helt feil til den helt krispe hvite fargen på veggen! Gulvet her skal også gjøres noe med. Mener usikker på om vi skal legge gulv eller teppe her inne også. Jeg heller nok mest mot teppe. Er så urolig fornøyd led teppet på rommet vårt. Og nå håper jeg snart at alt er helt på plass så jeg kan vise dere hvordan soveromnet vårt blir også! Må få vært en tur på IKEA og kjøpt komoder, få på lister langs veggene og lamper og sydd liftgardinen. Men det kommer på plass snart regner jeg med. Under her ser dere bilder av hvor jeg hentet inspirasjon til barnerommet.

Ja ja, så gjenstår det å se da hvordan resultatet blir, men uansett så er rommet allerede tusen ganger bedre enn hva det var.

Ha en fin kveld folkens, håper vi blogges snart igjen!

Puss och kram malla

Likes

Comments

God søndag søte lesere! Har dere hatt en fin helg så langt? Her er høstværet helt upåklagelig, og heg skulle gjerne kost meg ute i skogen idag. Men her skjer det saker om dagen! Vi holder på å flytter soverommet vårt inn på gamle Madikken sitt, som er bitte lite, så ungene skal få vårt. Men det må jo males og bygges seng, hodegavel lages og vegg til vegg teppe skal legges. Jeg gar funnet verdens fineste vegg til vegg teppe og jeg tror det vil gjøre hele rommet! Hadde planer om sisal, men jeg forelsket meg i ett helt nytt i butikk i ull. Gleder meg til å vise dere. Vi er så heldige og får god hjelp av familien så dette går unna. Føler meg som en interiørarkitekt som står å peker på hva alle skal gjøre. Jeg har planene og de andre gjør. Vel hodegavel laget jeg selv da. Det tør jeg ikke la mannfolka gjøre. Men tenkte jeg skulle gi dere en liten smakebit om hva som er planene for rommet.

Dette er fargene. Det blir helt hvitt, hele rommet, og med hvit hodegavl. Men med litt lysegrått innimellom. Her ser dere også en liten bit av vegg til vegg teppet vi har valgt.

Dette er fargeinnspirasjonen min. Vakkert og delikat.

Og her bygges senga. Det er akuratt plass som dere ser. Men det kommer stor hodegavl opp bak her og det skal lages en liten gavel som skal opp forann sengen der også.

Her er lampene jeg lurer på. Den til venstre har jeg fått ide av fra Marte klanderud som har laget verdens fineste jenterom med denne. Mens den til høyre fra riviera har jeg siklet på en god stund! Egentlig til stua. Velger jeg de til venstre blir det å feste de på hver side av veggen, men velger jeg de fra riviera så blir de å skru fast i gavelen. Lampen over senga er også bare midlertidig satt opp.

På andre siden av rommet er det vare en lang tarm med skråtak other skal vi ha 2 slike doble komoder fra IKEA. Til oppbevaring av litt klær. Garderoberom på utsiden av rommet vårt skal lages etterhvert! Nei, nå må jeg springe opp å hjelpe skrellet mitt litt! Gleder meg til å vise dere! Kos dere med søndagen!
Smask fra malla!

Likes

Comments

Nå har jeg sittet på pinterest i en evighet og drømt meg bort i vakre rom med de skjønneste køyesengene. Det har seg nemelig slik at min elskede husbond skal svinge både hammer og kost i helgen og jeg skal hjelpe til så godt det lar seg gjøre med denne skrotten. Vi skal begynne å lage til rommet som Madikken og Noah skal ha og dele sånn inntil vidre. Og jeg driver å vingler mellom 2 separate senger med vakre sengegavler eller køyeseng til de. Fint kan det jo bli med begge deler. Men nå har jeg forelsket meg helt i køyesenger etter en lang stund på pinterest. Sjekk selv da folkens....

Er jo så mye fint at jeg blir helt svett mellom øra! Kunne tenkt meg køyeseng selv jeg etter disse bildene. Eller hva sier du skrellet mitt? Fritt for overkøya! Hi hi!

Nei, der er så mye fint å velge mellom at hva skal man gå for da? Jeg har forelsket meg litt i det bildet under her også, men vi trenger jo igrunn ikke 4 senger på rommet da. Kjekt når de skal ha overnattingsbesøk. Men det skjer jo ikke hver dag. Men så kommer min søte veninne Marte med forslaget om å heller ha det åpent under med hver sin pult istede. Og det var jo en veldig god ide da. Så nå grubler jeg fælt kan der tro.

Her er omgangsyken i hus. Og jeg har sprunget rundt med klorflaska og sprayet toalett og håndtak i hele dag. Krysser fingrene for at jeg slipper. Nå er det solgt på tv og kakao med krem i koppen under pleddet her!

Kos dere med kvelden!

Kos og klems fra malla

Likes

Comments