God kveld kjære lesere!

Ja, nå var det jammen på tide å få blogget litt igjen! Har lenge gått med bilder på tlf min nå som jeg har ønsket å få vist dere, men så går ikke ting alltid som planlagt. Jeg skylder på både tid og kropp, men jeg må ta meg selv i nakken.
Er så mye jeg skulle vist dere. Både fra oppdrag og her hjemme. Det har skjedd litt av hvert skjønner dere...

Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise frem mitt siste stylingopodrag.
Dette hjemmet er bærre LÆKKERT altså!
En sinnsykt flott hvit murvilla.
Har faktisk blogget litt fra dette hjemmet før, har hjulpet de med farge på vegg og litt møbler fra før, men nå trengte de hjelp får å få den røde tråden gjennom det hele.

De har vært skikkelig vågale og valgt orange spisestoler. Men hvor lekkert er ikke det når det blir helt gjennomført som her?
Du skal vite hva du driver med når du velger en sånn farge. Du bør holde deg veldig ren i stilen ellers, og personlig synes jeg det passer best til en stram og maskulin stil.

Her har jeg dratt med meg det orange vidre inn i den ene av sofa/tv kroken. Jeg også valgt å ta inn puffen i ponnyserien til Adamsbro. En skikkelig kul detalj.

I neste kosekrok har jeg fortsatt både med det orange og ponnyserien, i puter og skjerm.
Så nå har det blitt en råd tråd gjennom det hele.
Og jeg synes det ble superlekker!
Hvad tycker ni?

Slenger med noen bilder fra kontoret, soverommet og hàlen også.

Alle de flotte putene, lampene, skjermene, pleddene og puffen er fra Adamsbro..

Kunne ikke funnet noe mer passende til dette hjemmet! I love it!

Har dere foresten hørt om de før?
De er ganske nye på markedet, men dette er vanvittig gjennomført og for en kvalitet!
Super flinke damer som har fått til dette!
Følg de på instagram på @adamsbronorge og @adamsbroequestrian for å se flere lekkerbisker fra de.

Jeg kommer foresten snart til å ha en giweaway fra de på instagrammen min også, så stay tuned!

Vi blogges!

Puss och kram!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå klarer jeg ikke holde det inne lengere!
Lyst til å skrike det ut...
En drøm har blitt til virkelighet..
Dette har jeg jobbet mot i flere år...

Jeg har nemelig starter for meg selv!
Fått mitt egene lille ettmannsforetak...
Interiørkonsulent Malin Janine Nilsen ..
Da skjønner dere kanskje hva jeg driver/skal
Drive med!

Dette er sååååå gøy!
Og i sommer har jeg holdt på med flere prøveprosjekt! Det er tidkrevende, men
Vanvittig morsomt!

Det har seg sånn at NAV gjorde meg ufør med 85% til påske. Jeg har jo min kropp å stri med.
Men det å kunne starte med dette har vært ett ønske og drøm i mange år. Kroppen min stopper meg jo fra å kunne jobbe fult! Og jeg har ikke turt å satse før, for vist jeg fant ut at det ble for tøft så hadde jeg stått på bar bakke.
Og det er jo pengene man lever av når man har barn og hus.
Men nå har jeg NAV å lene meg til.
Jeg gråt når jeg fikk brevet om at jeg var ufør!
Trodde jeg skulle bli lettet, men dette var jo ikke det jeg hadde drømt om! Det var ikke det jeg skulle bli som "stor".
Jeg har alltid hatt drømmer og ønsker, ønsker om å oppnå noe. Virkelig få til noe!
Og nå kan jeg få det til!
Vist det blir tøffe perioder, så har jeg en
Støttespiller. NAV.
Jeg kan jo ikke ta på meg så mange oppdrag av gangen. Jeg må ta hensyn til denne sykdommen! Men det å kunne sitte hjemme og
Gjøre det man elsker i sitt eget tempo. Kose meg med planlegging. Innrede, som jeg jo har gjort i hode mitt for andre i mange år.
Det tror jeg kan bli godt for kroppen min, og starten på noe veldig veldig fint!

Jeg har som jeg skrev tidligere hatt noen prøveprosjekter i sommer og vil vise dere litt av hva jeg har holdt på med...Dette er til takterasse på en veldig lekker hvit murvilla.....

Møbler fra sixbondstreet og peisbord fra happy cocooning !

Dette er til en mann som har bygget seg sitt egene lille slott! Vanvittig lekkert hus, med mørkeblå vegger. Grått kjøkken med "kråkesølvtapet" mellom benkeskapa og overskapa. Her har jeg også innredet ett soverom.

Her er alle møblene fra IKEA..

Dette badet tilhører en vakker jente som liker den litt grove boheme stilen.

Her er en lekker leilighet til ett vakkert ungt par. De elsker slettvoll stilen, men her skulle vi prøve å skape stilen til en billigere penge. Så her er det meste fra IKEA.
Det er ert lite soverom/koserom, en liten gang og litt stæsj til en stue..


Det er jo bare collagene jeg laget dere ser her.

Kanskje dere vil se ordentlige bilder etterhvert? Før og etter?

Collagene mine er veldig dårlige, så beklager det!
Jeg driver å lærer meg Photoshop, så jeg kan presentere ett mye mer profesjonelt produkt!


Det som jeg elsker og synes er kjempe gøy er å skape lekre rom, til en billig penge! Alt bør ikke være dyrt, men det å få helheten til å se lekker og "dyr" er ikke alltid så lett! Men det er den utfordringen jeg synes er veldig gøy!
Selfølgelig er det kjempe gøy med store prosjekter med masse penger å bruke.
Det kan jeg jo ikke legge skjul på.
Men er ikke alle som har dype lommebøker.
Men som liker den "dyre" stilen. Og den utfordringen er gøy!

Men tar hjertelig imot store dyre prosjekter som enkle små!

Alle er velkommene!


Ønsker du tips og råd til hjemmet, kontoret eller butikken...
Ta kontakt med meg på : helgesenm@ hotmail.com.

Gleder meg til å høre fra deg!!!

Likes

Comments

Hei lesere og god 1.mai!

Så deilig det er med den ene ekstra dagen, som gjør helgen ekstra lang. Og for ett fantastisk vær. Jeg sitter ute i solveggen og kjenner energien og lysten til å gjøre noe kommer med de varme strålene fra solen. Planlegger uterommet og hagen og dette er så gøy. Drømmene mine med hvordan hagen skal se ut er ikke små, men så utrolig herlig det er å sette seg mål og vite at en dag skal det se akuratt sånn ut. Men man får ta litt etter litt. ting tar tid og koster mye penger. Hagen tar tid å gro til, så her gjelder det bare å være tålmodig.

Men det som er gøy er å gjøre ting som ikke er så kostbart, men utgjør en stor forskjell. Og det er belysningen ute. Riktige og flotte lamper og belysning kan virkelig gjøre ett helt hus og hage. De blir liksom smykket på huset.
Jeg har fått meg en ny lampe ved inngangsdøra som heter Roma vegglampe enkel og den gjorde virkelig hele inngangspartiet vårt. Med sine stramme lekre linjer og design gir den akuratt det uttrykket jeg var på jakt etter. Til vår nymalte sorte utgangsdør og buksbom i kurver så gir den meg følelsen av stilen jeg liker aller best. Den franske stramme stilen.
Lampen bestilte jeg fra designbelysning og de har en upåklagelig rask og profesjonell service. De har foresten 25% på en mengde utelamper ut denne uken, så her gjelder det virkelig å passe på vist du går med planer om å fornye deg litt på lampefronten. Lampene på salg er fra Eglo Og Ea belysning

Det gjenstår fortsatt ting som må gjøres rundt innganspartiet vårt, men det er helt utrolig hva denne lampen har gjort med det. Krona på verket kan man vel si.

Trenger du hjelp til hvordan du skal belyse inne eller uterommet. Så ta en titt på bloggen dems lystips for tips og råd.

Ha en fortsatt fortreffelig 1.mai. Og nyt de herlige solstrålene.

Shallabais!

Likes

Comments

God søndag lesere!

Og for ett fantastisk vårvær vi har. Er fortsatt ganske skarpt i lufta, men så deilig å se solen og energien komme litt tilbake. Og nå er det jo snart påske, og da er det ikke lenge til sommeren. Jeg digger påsken. Da kan vi bare roe ned og kose oss igjen. Kosegris som jeg er.

Igår hadde vi noen gode venner på besøk. Vi skulle egentlig innvitert de på kalkun i jula, men siden jeg ble syk. Så ble det en liten påskekalkun på de nå istede. Og kalkun smaker digg uansett når på året det er synes nå jeg. Bordet var overhode ikke planlagt. Og bare smelt sammen i siste sekund egentlig. Men det ble helt brukbart. Eller det får hel kanskje nesten dere bedømme...!

Gubbeskrellet har jo jammen i meg klart å snike seg med i bakgrunnen på noen bilder her han også. I de små pakkene ligger påskeegg med godis til barna. Vel, jeg kunne nok gjort mye mer ut av det bordet, men man tager hva man haver.

Må foresten vise dere den fineste nye puta som akuratt har ankommet butikken. Og de kommer ut på www.millemoishop.no til uka. Men vi har ikke så mange igjen av de. Da vi har masse bestillinger på denne til andre forhandlere av mille moi.

Er så utrolig delikat synes jeg. Med de tykke stripene på hver side. Og den beige fargen på den er bare så utrolig vakker. Litt sånn gråbeige. Og som den grå musa jeg er så liker jeg best de beige og linfargene som er kalde og mot det grå.

Denne puten kommer i sort og hvit også er og råååååtøff. Spørs om ikke den også finner veien hjem til meg.

Nei, nå var det kvelden igjen a gitt. Denne dagen fløy jo forbi på null komma svisj. Blitt robba fra ei hel time og det merkes godt. Men at kvelden blir lengere lys er jo bare utrolig deilig.

Nyt de aller siste restene av helgen. Plutselig er det heldigvis helg igjen.

Knus malla

Likes

Comments

Shallabais folkens!

Ja, nå kan man vel si at jeg har hatt en lang og god pause fra bloggen!
Formen har vært helt i kjelleren siden jul, men nå orker jeg ikke deppe over denne skrotten mer. Og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å få til ett innlegg i ny og ne igjen.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av kjøkkenet etter at vi gjorde om litt og flisla her.

Jeg bare ELSKER de nye flisene mine fra @rightpricetiles . Digger at de er så ujevne, og gir ett fint spill på veggen uten at det blir så "platt". De er jo helt like fiered earth sine fliser men til bare en liten brøkdel av prisen, og det kan vi like. Disse som jeg har er lys grå krakkelerte , men de finnes uten den krakkeleringen i mange kjempe fine farger og de heter Devon.

Nå er det faktisk mer som skal gjøres om her. Lampen over kjøkkenøyen er solgt og skal byttes ut med disse Spotlight lampene....

3 slike er bestilt og jeg gleder meg sykt til de finner veien hit fra Nederland og opp over øya mi. Synes de er så anderledes og kule.

Jeg vurderer faktisk å male ventilatorhetta hvit istedenfor sort. Men da må Kjøkkeninnredning få seg enn omgang med spraylakk så den kan bli krispy hvit, og ikke denne gule fæle fargen. Jeg elsker helt hvitt og den gulfargen står ikke til noen ting her, og jeg irriterer meg grønn over den. Men det er bare ett dumt og helt uviktig problem. Selv om det irriterer meg. Men om jeg får innredningen hvit blir nok hetten også hvit, og planen er at denne store lampen fra lampe gras skal opp på ene siden av ventilatoren.

Jeg har 3 meter under taket, så det gjør seg med en stor lampe på den veggen, men jeg tror lampen vil komme bedre frem om ventilatoren er hvit.

Time will show!

Jeg gleder meg iallefall til å få opp de nye lampene over øya, og vist du leser dette fasjan min....unskyld! Jeg vet det bare er 5-6 mnd siden du streva her en sen kveld for å henge opp lampen jeg har her nå! Men du skal vite jeg setter STOR pris på at du gjorde det!

Da håper jeg dere alle skjønne lesere, tykke og smale, høye og lave, lyse eller mørke, gamle eller unge, gutter eller jenter nyter lørdagskvelden til det fulle. Jeg setter stor pris på at dere titter innom bloggen min uansett størelse, alder elle kjønn.

Njuta på bara! Knus från malla!

Likes

Comments

God søndag og 3. Søndag i advent fine lesere.

Nå er det altfor lenge siden jeg har blogget og jeg har jo egentlig så mye å blogge om. Så det er synd, men formen er så dårlig og nå er begge små syke med høy feber og forkjølelse igjen også. Er så standar i julen, men enda godt det kommer nå, så er vi nok ferdige til selveste julen og julaften. Så får vi nok nyte sofakroken, dynen, julebrus og jukegodt så godt vi kan mens sykdommen herjer.

For 3 uker siden laget jeg meg en krans til julen, og har hatt planer om p vise dere den nå i 3 uker, men better late than never. Fet mottoet lever jeg stort etter. Hi hi. Jeg er nemelig av den typen som alltid er bitte litt for sent. Cika kvater. Sånn er det bare med denne dama. Til alle rundt meg sin store fortvilelse. Kan ikke værende til alt vettu. Ha ha. Neida. Bare jangler litt.

Men her kommer vaffal noen bilder av kransen, hvordan jeg begynner, underveis og sluttresultatet..

Her har jeg vært på eineslang på en busk i skogen like ved oss, som jeg har dekket hele kransen med og det går med myyyyye einer. Jeg har brukt en ganske stor halmkrans også. Men einer skal du være litt forsiktig med er du en allergikere eller har en veldig ømfintlig hud. Denne kan nemelig gi deg utslett som psoriasis. Ogsp stikker den fryktelig, så det kan lønne seg å bruke hansker. Henda mine er allerede ødelagt etter mange år som blomsterdekoratør, så jeg droppa hanskene.
Vidre har jeg brukt eucalyptus som tørker pent inn og lukter deilig. Også noen fine lerkegreiner med kongler.

Kransen har fått hedersplassen på den nye ventilatorhetta vår. Og passer så fint inn her.
Skal få vist dere hele resultatet av kjøkkenet og de nye flisene snart også. Mangler bare å få koblet til strømmen igjen. Stikker noen lite pene ledningstumper opp fra benkeplaten her idag. Så vil bare få fikset først, så skal dere få se.
Det kommer en kjekk kar til uka og fikser, så ikke lenge til nå.

Ungene er nå trygt plassert i sofaen under pleddet hos bebbe og far (mormor og morfar) så jeg og skrellet mitt er på vei til Sverige for å få gjort unna julehandelen.

Så dere får ha en fortsatt fin førjulsdag søte lesere. Denne dagen er for oss den verste dagen i året. Det er nemelig 7 år siden vår lille himmelskatt dro til himmelen idag.

Er hun ikke vakker da? 6 mnd var vi så heldige å ha henne i livet vårt, og beriket oss masse og lærte oss om det viktige i livet. 6 mnd med glede, tårer, redsel og smerte, men jeg ville aldri vært de foruten. Elsker de 4 barna jeg er velsignet med så ufattelig høyt! Og jeg er bare så enormt takknemelig!

Likes

Comments

God kveld fininger!
Har dere hatt en fin helg og 1.advent?
Igår hadde vi en kjempe koselig kveld her hos oss med gode venner! Vi har som tradisjon nå å ha "julebord" hos oss vært år med kalkunmiddag og riskrem til dessert. Og det er det absolutt beste jeg kan bli servert. Skikkelig julemiddag med poteter, fløtesaus, rosenkål og rotgrønnsaker. Men det beste av alt må vel være å nyte det med gode venner eller familien.

Det var skikkelig julestemning her igår med julemusikk og jeg har jo vært en liten tur i London med mammaen min. Og da måtte vi jo selfølgelig kjøpe med de værste julegenserene på primarks. Madikken og Noah sin spiller musikk, mens Marcus (eldstemann) og Gubbeskrellet sin var bilde av juletre på med blinkende lys i alle farger. Ha ha, så stygge at de er kule! Men glemte jo selfølgelig å kjøpe til meg selv. Så mitt bidrag var en hårstrikk med Rudolf og "horn" på.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av bordet jeg dekket. Elsker jo å dekke bord til selskap og finne på noe nytt hvert år.

Et veldig nøytralt julebord igrunn, men masse lys, glass, løkblomster, og kongler skaper også en herlig og lun stemning.
Lyslyktene med hals i forskjellige størelser er fra mille moi.
Og marsipangrisen har selfølgelig fått sløyfe på og det var en liten fornøyd Mats leon som var så heldig å få mandelen i riskremen.

En fin kveld med fine venner og god mat! Kan man bli heldigere?

Kos dere vidre med denne deilige 1.advents kvelden.

Hugs and kisses malla

Likes

Comments

Nå begynner det å bli spennende her! Nå skal det bare fuges, og sette inn ventilatoren og så skal hetten males sort. Dette blir bra! Og da blir ho mor glad! Hi hi.

Likes

Comments

God kveld fininger!
Har dere hatt en fin start på helgen?

Idag har jeg hatt ett etterlengtet lunsjbesøk av ei aldeles nydelig jente, ei relativt ny veninne, men som jeg er så glad for å ha møtt. Er så rart at noen ganger treffer kjemien man får en rett i hjerte med enkelte. En mer fornuftig kosmetisk sykepleier med bedre verdier enn henne skal du lete lenge etter. Hun er helt råååååå på jobben sin, og da mener jeg RÅ. Så dyktig og skolert. Tar alt som er av kurser for å være best, og det er hun i mine øyne. Ei jente jeg kan si absolutt alt til og stole på. Jeg stoler så på henne at jeg kan legge trynet mitt i hennes hender. Og det hadde jeg aldri trodd jeg skulle turt med noen noen gang. Vi prater på både innover og utover pust og kunne skravlet oss herfra til månen og tilbake. Hun backer meg opp på alle plan og pusher meg i riktig retning. Vi deler de innerste tanker, sorg, latter og våre værste sider! Ha ha. Hun er nordlending og jeg er 1/4 og det er tydlig vi begge har temperamentet de er så kjent for å ha. Og jeg sitter her og smiler fra øre til øre av historiene hun fortalte meg idag. Guri, så godt det er å høre at det er flere som har en skrue løs. Hi hi. Du vet hva jeg sikter til vennen.

Men hun er også en jente jeg beundrer og tar av meg hatten for. Hun jobber vel sånn ca190% da hun og mannen driver sin egen klinikk, TM klinikken i Fredrikstad , og er treningsinstruktør innimellom itilegg. Mannen jobber også fult som lege ved siden av klinikken og de har tvillinger på 2 år og en litt større gutt. Det er rett og slett beundringsverdig det denne fine familien får til sammen.

Så fine, gode, rare Ine.
Dette innlegget er en hyllest til deg! Jeg rett og slett DIGGER deg!

Jeg synes det er så fint å kunne løfte hverandre opp litt og pushe hverandre frem! Og jeg heier på fremsnakk, ydmykhet og det å unne hverandre suksess. Jeg tror man kommer langt med å lete etter det positive i alt fremfor det negative.
Etter alt jeg har vært igjennom har iallefall det gjort meg veldig godt.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Peace & love -malla

Likes

Comments

Nå venter jeg såååååå fryktelig på å få lov til å begynne å pynte til jul! Det skikkelige klør i interiørfingrene mine. Og jeg har lurt litt på hvordan jeg skal ha julen i år. Jeg vil jo så gjerne at ungene skal føle at det er skikkelig julepyntet, og jeg tror nok unger forbinder julen med rødt. Og jeg elsker mamma sitt julepyntede røde julehus og alle andre som har det. Men jeg sliter sånn med å like der her hjemme i mitt eget hjem. Jeg er ikke akuratt veldig rød av meg. Ifjor prøvde jeg nemelig å lage en ganske rød og blå jul. Og det var veldig pent det, men jeg har ikke lyst til å ha noe rødt i år. Jeg virkelig prøver å få hode mitt til å ville det, men det vil det bare ikke. Dumme hode! Jeg har skikkelig lyst på en lys og naturlig jul. Med hvitt og naturfarget lin, og litt sort til.
Men tenkte jeg skulle vise dere bilder av julen her ifjor.

Dette er jo skikkelig jul. Rødt og klassisk jul. Meeeeeeen, som jeg som jeg skrev, dumt hode!
Kanskje jeg skal vise dere imorgen hva jeg planlegger for denne julen, vise dere hva jeg tenker og inspirasjonen min?

Nå skal jeg ta kvelden her. Så sliten om dagen.

Ha en riktig god natt alle sammen!

-malin

Likes

Comments