Hei lesere og god 1.mai!

Så deilig det er med den ene ekstra dagen, som gjør helgen ekstra lang. Og for ett fantastisk vær. Jeg sitter ute i solveggen og kjenner energien og lysten til å gjøre noe kommer med de varme strålene fra solen. Planlegger uterommet og hagen og dette er så gøy. Drømmene mine med hvordan hagen skal se ut er ikke små, men så utrolig herlig det er å sette seg mål og vite at en dag skal det se akuratt sånn ut. Men man får ta litt etter litt. ting tar tid og koster mye penger. Hagen tar tid å gro til, så her gjelder det bare å være tålmodig.

Men det som er gøy er å gjøre ting som ikke er så kostbart, men utgjør en stor forskjell. Og det er belysningen ute. Riktige og flotte lamper og belysning kan virkelig gjøre ett helt hus og hage. De blir liksom smykket på huset.
Jeg har fått meg en ny lampe ved inngangsdøra som heter Roma vegglampe enkel og den gjorde virkelig hele inngangspartiet vårt. Med sine stramme lekre linjer og design gir den akuratt det uttrykket jeg var på jakt etter. Til vår nymalte sorte utgangsdør og buksbom i kurver så gir den meg følelsen av stilen jeg liker aller best. Den franske stramme stilen.
Lampen bestilte jeg fra designbelysning og de har en upåklagelig rask og profesjonell service. De har foresten 25% på en mengde utelamper ut denne uken, så her gjelder det virkelig å passe på vist du går med planer om å fornye deg litt på lampefronten. Lampene på salg er fra Eglo Og Ea belysning

Det gjenstår fortsatt ting som må gjøres rundt innganspartiet vårt, men det er helt utrolig hva denne lampen har gjort med det. Krona på verket kan man vel si.

Trenger du hjelp til hvordan du skal belyse inne eller uterommet. Så ta en titt på bloggen dems lystips for tips og råd.

Ha en fortsatt fortreffelig 1.mai. Og nyt de herlige solstrålene.

Shallabais!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God søndag lesere!

Og for ett fantastisk vårvær vi har. Er fortsatt ganske skarpt i lufta, men så deilig å se solen og energien komme litt tilbake. Og nå er det jo snart påske, og da er det ikke lenge til sommeren. Jeg digger påsken. Da kan vi bare roe ned og kose oss igjen. Kosegris som jeg er.

Igår hadde vi noen gode venner på besøk. Vi skulle egentlig innvitert de på kalkun i jula, men siden jeg ble syk. Så ble det en liten påskekalkun på de nå istede. Og kalkun smaker digg uansett når på året det er synes nå jeg. Bordet var overhode ikke planlagt. Og bare smelt sammen i siste sekund egentlig. Men det ble helt brukbart. Eller det får hel kanskje nesten dere bedømme...!

Gubbeskrellet har jo jammen i meg klart å snike seg med i bakgrunnen på noen bilder her han også. I de små pakkene ligger påskeegg med godis til barna. Vel, jeg kunne nok gjort mye mer ut av det bordet, men man tager hva man haver.

Må foresten vise dere den fineste nye puta som akuratt har ankommet butikken. Og de kommer ut på www.millemoishop.no til uka. Men vi har ikke så mange igjen av de. Da vi har masse bestillinger på denne til andre forhandlere av mille moi.

Er så utrolig delikat synes jeg. Med de tykke stripene på hver side. Og den beige fargen på den er bare så utrolig vakker. Litt sånn gråbeige. Og som den grå musa jeg er så liker jeg best de beige og linfargene som er kalde og mot det grå.

Denne puten kommer i sort og hvit også er og råååååtøff. Spørs om ikke den også finner veien hjem til meg.

Nei, nå var det kvelden igjen a gitt. Denne dagen fløy jo forbi på null komma svisj. Blitt robba fra ei hel time og det merkes godt. Men at kvelden blir lengere lys er jo bare utrolig deilig.

Nyt de aller siste restene av helgen. Plutselig er det heldigvis helg igjen.

Knus malla

Likes

Comments

Shallabais folkens!

Ja, nå kan man vel si at jeg har hatt en lang og god pause fra bloggen!
Formen har vært helt i kjelleren siden jul, men nå orker jeg ikke deppe over denne skrotten mer. Og nå tenkte jeg at jeg skal prøve å få til ett innlegg i ny og ne igjen.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av kjøkkenet etter at vi gjorde om litt og flisla her.

Jeg bare ELSKER de nye flisene mine fra @rightpricetiles . Digger at de er så ujevne, og gir ett fint spill på veggen uten at det blir så "platt". De er jo helt like fiered earth sine fliser men til bare en liten brøkdel av prisen, og det kan vi like. Disse som jeg har er lys grå krakkelerte , men de finnes uten den krakkeleringen i mange kjempe fine farger og de heter Devon.

Nå er det faktisk mer som skal gjøres om her. Lampen over kjøkkenøyen er solgt og skal byttes ut med disse Spotlight lampene....

3 slike er bestilt og jeg gleder meg sykt til de finner veien hit fra Nederland og opp over øya mi. Synes de er så anderledes og kule.

Jeg vurderer faktisk å male ventilatorhetta hvit istedenfor sort. Men da må Kjøkkeninnredning få seg enn omgang med spraylakk så den kan bli krispy hvit, og ikke denne gule fæle fargen. Jeg elsker helt hvitt og den gulfargen står ikke til noen ting her, og jeg irriterer meg grønn over den. Men det er bare ett dumt og helt uviktig problem. Selv om det irriterer meg. Men om jeg får innredningen hvit blir nok hetten også hvit, og planen er at denne store lampen fra lampe gras skal opp på ene siden av ventilatoren.

Jeg har 3 meter under taket, så det gjør seg med en stor lampe på den veggen, men jeg tror lampen vil komme bedre frem om ventilatoren er hvit.

Time will show!

Jeg gleder meg iallefall til å få opp de nye lampene over øya, og vist du leser dette fasjan min....unskyld! Jeg vet det bare er 5-6 mnd siden du streva her en sen kveld for å henge opp lampen jeg har her nå! Men du skal vite jeg setter STOR pris på at du gjorde det!

Da håper jeg dere alle skjønne lesere, tykke og smale, høye og lave, lyse eller mørke, gamle eller unge, gutter eller jenter nyter lørdagskvelden til det fulle. Jeg setter stor pris på at dere titter innom bloggen min uansett størelse, alder elle kjønn.

Njuta på bara! Knus från malla!

Likes

Comments

God søndag og 3. Søndag i advent fine lesere.

Nå er det altfor lenge siden jeg har blogget og jeg har jo egentlig så mye å blogge om. Så det er synd, men formen er så dårlig og nå er begge små syke med høy feber og forkjølelse igjen også. Er så standar i julen, men enda godt det kommer nå, så er vi nok ferdige til selveste julen og julaften. Så får vi nok nyte sofakroken, dynen, julebrus og jukegodt så godt vi kan mens sykdommen herjer.

For 3 uker siden laget jeg meg en krans til julen, og har hatt planer om p vise dere den nå i 3 uker, men better late than never. Fet mottoet lever jeg stort etter. Hi hi. Jeg er nemelig av den typen som alltid er bitte litt for sent. Cika kvater. Sånn er det bare med denne dama. Til alle rundt meg sin store fortvilelse. Kan ikke værende til alt vettu. Ha ha. Neida. Bare jangler litt.

Men her kommer vaffal noen bilder av kransen, hvordan jeg begynner, underveis og sluttresultatet..

Her har jeg vært på eineslang på en busk i skogen like ved oss, som jeg har dekket hele kransen med og det går med myyyyye einer. Jeg har brukt en ganske stor halmkrans også. Men einer skal du være litt forsiktig med er du en allergikere eller har en veldig ømfintlig hud. Denne kan nemelig gi deg utslett som psoriasis. Ogsp stikker den fryktelig, så det kan lønne seg å bruke hansker. Henda mine er allerede ødelagt etter mange år som blomsterdekoratør, så jeg droppa hanskene.
Vidre har jeg brukt eucalyptus som tørker pent inn og lukter deilig. Også noen fine lerkegreiner med kongler.

Kransen har fått hedersplassen på den nye ventilatorhetta vår. Og passer så fint inn her.
Skal få vist dere hele resultatet av kjøkkenet og de nye flisene snart også. Mangler bare å få koblet til strømmen igjen. Stikker noen lite pene ledningstumper opp fra benkeplaten her idag. Så vil bare få fikset først, så skal dere få se.
Det kommer en kjekk kar til uka og fikser, så ikke lenge til nå.

Ungene er nå trygt plassert i sofaen under pleddet hos bebbe og far (mormor og morfar) så jeg og skrellet mitt er på vei til Sverige for å få gjort unna julehandelen.

Så dere får ha en fortsatt fin førjulsdag søte lesere. Denne dagen er for oss den verste dagen i året. Det er nemelig 7 år siden vår lille himmelskatt dro til himmelen idag.

Er hun ikke vakker da? 6 mnd var vi så heldige å ha henne i livet vårt, og beriket oss masse og lærte oss om det viktige i livet. 6 mnd med glede, tårer, redsel og smerte, men jeg ville aldri vært de foruten. Elsker de 4 barna jeg er velsignet med så ufattelig høyt! Og jeg er bare så enormt takknemelig!

Likes

Comments

God kveld fininger!
Har dere hatt en fin helg og 1.advent?
Igår hadde vi en kjempe koselig kveld her hos oss med gode venner! Vi har som tradisjon nå å ha "julebord" hos oss vært år med kalkunmiddag og riskrem til dessert. Og det er det absolutt beste jeg kan bli servert. Skikkelig julemiddag med poteter, fløtesaus, rosenkål og rotgrønnsaker. Men det beste av alt må vel være å nyte det med gode venner eller familien.

Det var skikkelig julestemning her igår med julemusikk og jeg har jo vært en liten tur i London med mammaen min. Og da måtte vi jo selfølgelig kjøpe med de værste julegenserene på primarks. Madikken og Noah sin spiller musikk, mens Marcus (eldstemann) og Gubbeskrellet sin var bilde av juletre på med blinkende lys i alle farger. Ha ha, så stygge at de er kule! Men glemte jo selfølgelig å kjøpe til meg selv. Så mitt bidrag var en hårstrikk med Rudolf og "horn" på.

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av bordet jeg dekket. Elsker jo å dekke bord til selskap og finne på noe nytt hvert år.

Et veldig nøytralt julebord igrunn, men masse lys, glass, løkblomster, og kongler skaper også en herlig og lun stemning.
Lyslyktene med hals i forskjellige størelser er fra mille moi.
Og marsipangrisen har selfølgelig fått sløyfe på og det var en liten fornøyd Mats leon som var så heldig å få mandelen i riskremen.

En fin kveld med fine venner og god mat! Kan man bli heldigere?

Kos dere vidre med denne deilige 1.advents kvelden.

Hugs and kisses malla

Likes

Comments

Nå begynner det å bli spennende her! Nå skal det bare fuges, og sette inn ventilatoren og så skal hetten males sort. Dette blir bra! Og da blir ho mor glad! Hi hi.

Likes

Comments

God kveld fininger!
Har dere hatt en fin start på helgen?

Idag har jeg hatt ett etterlengtet lunsjbesøk av ei aldeles nydelig jente, ei relativt ny veninne, men som jeg er så glad for å ha møtt. Er så rart at noen ganger treffer kjemien man får en rett i hjerte med enkelte. En mer fornuftig kosmetisk sykepleier med bedre verdier enn henne skal du lete lenge etter. Hun er helt råååååå på jobben sin, og da mener jeg RÅ. Så dyktig og skolert. Tar alt som er av kurser for å være best, og det er hun i mine øyne. Ei jente jeg kan si absolutt alt til og stole på. Jeg stoler så på henne at jeg kan legge trynet mitt i hennes hender. Og det hadde jeg aldri trodd jeg skulle turt med noen noen gang. Vi prater på både innover og utover pust og kunne skravlet oss herfra til månen og tilbake. Hun backer meg opp på alle plan og pusher meg i riktig retning. Vi deler de innerste tanker, sorg, latter og våre værste sider! Ha ha. Hun er nordlending og jeg er 1/4 og det er tydlig vi begge har temperamentet de er så kjent for å ha. Og jeg sitter her og smiler fra øre til øre av historiene hun fortalte meg idag. Guri, så godt det er å høre at det er flere som har en skrue løs. Hi hi. Du vet hva jeg sikter til vennen.

Men hun er også en jente jeg beundrer og tar av meg hatten for. Hun jobber vel sånn ca190% da hun og mannen driver sin egen klinikk, TM klinikken i Fredrikstad , og er treningsinstruktør innimellom itilegg. Mannen jobber også fult som lege ved siden av klinikken og de har tvillinger på 2 år og en litt større gutt. Det er rett og slett beundringsverdig det denne fine familien får til sammen.

Så fine, gode, rare Ine.
Dette innlegget er en hyllest til deg! Jeg rett og slett DIGGER deg!

Jeg synes det er så fint å kunne løfte hverandre opp litt og pushe hverandre frem! Og jeg heier på fremsnakk, ydmykhet og det å unne hverandre suksess. Jeg tror man kommer langt med å lete etter det positive i alt fremfor det negative.
Etter alt jeg har vært igjennom har iallefall det gjort meg veldig godt.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Peace & love -malla

Likes

Comments

Nå venter jeg såååååå fryktelig på å få lov til å begynne å pynte til jul! Det skikkelige klør i interiørfingrene mine. Og jeg har lurt litt på hvordan jeg skal ha julen i år. Jeg vil jo så gjerne at ungene skal føle at det er skikkelig julepyntet, og jeg tror nok unger forbinder julen med rødt. Og jeg elsker mamma sitt julepyntede røde julehus og alle andre som har det. Men jeg sliter sånn med å like der her hjemme i mitt eget hjem. Jeg er ikke akuratt veldig rød av meg. Ifjor prøvde jeg nemelig å lage en ganske rød og blå jul. Og det var veldig pent det, men jeg har ikke lyst til å ha noe rødt i år. Jeg virkelig prøver å få hode mitt til å ville det, men det vil det bare ikke. Dumme hode! Jeg har skikkelig lyst på en lys og naturlig jul. Med hvitt og naturfarget lin, og litt sort til.
Men tenkte jeg skulle vise dere bilder av julen her ifjor.

Dette er jo skikkelig jul. Rødt og klassisk jul. Meeeeeeen, som jeg som jeg skrev, dumt hode!
Kanskje jeg skal vise dere imorgen hva jeg planlegger for denne julen, vise dere hva jeg tenker og inspirasjonen min?

Nå skal jeg ta kvelden her. Så sliten om dagen.

Ha en riktig god natt alle sammen!

-malin

Likes

Comments

God kveld fininger!
Har dere hatt en god start på uken?
Det har iallefall jeg, for idag tidlig så hadde Jeg time hos min faste og fantastiske frisør Therese Hoff. Nå er det ett år siden (!!!!!!) jeg Stella litt med håret mitt, så det var jammen på tide. Og det finnes ikke bedre hender å legge håret deres i enn hos Therese og de flinke jentene hennes. De er så utrolig faglig dyktige både på farge og klipp, og holder seg hele tiden oppdatert og kurset i alt innen hår.

Salongen til Therese er så utrolig lekkert innredet og du blir alltid møtt av smilende vakre jenter, som står klare for å gjøre sitt ytterste for å gi deg ditt Drømmehår.
Mitt Drømmehår har i mange år vært å få langt hår. Jeg har egentlig masse køller som jeg ikke alltid er så glad for. Så etter hver hårvask føner og glatter jeg de ut. Noe som fører til at håret mitt blir slitt og frusete. Og derfor heller aldri langt. Men Therese viste jeg ønsket meg langt hår, og overasket meg idag med å gi meg langt hår. Snille gode jenta. Går det ann å være så snill og gjett om jeg følte meg både heldig og lykkelig. Jeg får langt fint hår å dille og dulle med nå i disse jule og selskapstide. Føler meg som rapunsel her jeg sitter.
Håret hun har satt på er tapeextentions fra ladybird. Og Therese eier dette merket selv, da hun har kjøpt hele fabrikken som lager disse i Kina.
Håret jeg har satt på er litt gulere enn mitt naturlige hår fordi vi valgte å farge håret mitt i en litt kaldere blond. Men ett par runder med blåshampo på extentionsene, så blir det helt fint.
Jeg er iallefall knallfornøyd!

I love love love it!

Så ønsker dere fint hår til jul, ta kontakt med en av de flinke jentene hos Therese hoff. Det kan anbefales på det varmeste.
Du finner de her

Puss och kran malla

Likes

Comments

What have i done.....

Jada så, det er ingen vei tilbake nå...
Overdelen til det fine kjøkkenet vårt ble igår solgt og hentet. Og jeg satt igjen og lurte på hva i all verden det egentlig var jeg hadde gjort! Jeg hadde helt vondt i magen, og tenkte at "nå har du dreti deg ut nå Malin" det her blir ikke bra. Og det var jo igrunn fint som det var også.
Ha ha, typisk malla!
Men jo mer jeg har blitt vant til at overskapa er borte jo bedre liker jeg det, og nå er jeg rimelig sikker på at dette kommer til å bli veldig bra. Jeg liker at rommer ble så mye luftigere. Ja, for vi har jo ikke akuratt store plassen. Kjøkken og stue trykket sammen. Og jeg håper og tror nå at plassen vår vil virke større og luftigere. Og jeg digger alt at jeg har mer benkeplass. Deilig å ha plass ved siden av komfyren til å sette fra seg kjeler og mat når man står og kokkelerer.

Imorgen skal jeg få jobbet meg vidre med å få fjerna resten av tapeten her. Skal bare en tur til favoritt frisøren mi først. Også skal jeg hente fliser, og så håper jeg ventilatoren vi skal bygge inn kommer rimelig kjapt. Helst igår liksom, så det hadde vært ferdig i overgår. Hi hi. Neida, men jo, så fort som mulig. Jeg skal jo snart pynte til jul. Skal ha julebord med gode venner her om 2 uker og da vil jeg at alt skal være ferdig. Husker dere at jeg viste dere bilde av hvordan jeg ville at kjøkkenet skulle bli for ett par mnd siden? Vel, jeg kan friske opp hukommelsen deres litt...

Tada!!!!!
Planen var jo slike sorte fliser, men etter litt frem og tilbake med meg selv har jeg funnet ut at jeg heller må gå for noen helt lyse. Siden rommet ikke er så stort er ikke mye sollys inn i denne delen og jeg har så mye sorte ting ellers i rommet at det ville blitt veldig mørkt her med disse sorte. Jeg har jo malt vinduene sorte og hele poenget med å male veggene lyse var jo at jeg ville ha det lysere her, og da er det liksom lite smart å gjøre det helt mørkt igjen.
Men iallefall flisene jeg har funnet er sååååå fine!!!! De er avlange smale og ujevne. Så de vil ikke virke flate på veggen men lage litt liv. Også er de helt lyse grå krakkelerte med ett litt grovt og gammelt utseende, selv om de er helt blanke. Noe jeg bare digger ved de. Skal gi dere en liten sneak peak av de her...

Jeg tror de vil bli skikkelig kule.
Snille skrellet mitt skal bygge en slik ventilatorhette som på bildet med de sorte flisene. Som jeg kommer til å male sort slik som på bilde. Eller jeg er litt usikker på om jeg skulle flislagt hetta med de samme flisene, men jeg kommer til å male den sort først for å se hvordan det blir, så får jeg heller se ann og evt flislegge den også vist jeg ser at det vil bli det peneste. Time will show!
Jeg gleder meg iallefall skikkelig nå til å komme igang med flisleggingen.

Også må jeg jo gratulerer alle superpappaer så masse med farsdagen idag.

Gratulerer med farsdagen idag kjære. Jeg er så takknemelig for de fine 3 barna du har gitt meg, for at du er en super pappa for de og for at du har vært en fantastisk stefar for Marcus i hele 12 år. Vi elsker deg så høyt!

Gratulerer med farsdagen verden beste superfasjan! Jeg er så utrolig heldig som har en pappa som deg! Og jeg elsker deg uendelig høyt!

Og sist men ikke minst! Gratulerer til min snille svigerpappa. Jeg kunne ikke vært heldigere.

Håper alle fedre har blitt Stella litt ekstra godt med idag.

Love malla!

Likes

Comments