Idag är det måndag och vilken härlig dag det har varit. Vi har solat och lyssnat på podd hela dagen och sen var vi även hurtiga och tränade nästan 2 timmar! Nu på kvällen åt vi vid stranden igen och bara njöt av det fina vädret och utsikten. Vi båda tog Carbonara och gott var det. Efter maten blev det lite vandring runt hotellet och nu sitter vi på balkongen och njuter!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När solen skulle börja gå ner så gick jag och Mikaela till vattnet vilket är nästan precis utanför vårt hotell och kollade på utsikten och tog några bilder. Sen satt vi precis där vid stranden och åt middag och bara njöt!

Likes

Comments

Tennis blev det och till och med tennis i matchande träningskläder. Det gick sådär med tennisen men roligt var det och skönt att röra på sig lite. Nu ska vi fortsätta att sola & njuta av värmen!

Likes

Comments

Då är man på Mallorca med bästa vännen och har det väldigt bra. Det är soligt och skönt och god mat. Nu ska vi gå ner och sola och sen ska vi spela tennis och njuta av solen! Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige och ta hand om varandra. Tillsammans är vi starka!

Likes

Comments

Idag var det sista dagen innan lovet för min del. Och idag var det Svenska nationella så det blev bara en halvdag framför datorn för att skriva detta PM. För att sedan fira att det äntligen var över gick jag, Anna, Malin & Bente och fikade en stund i det halvfina vädret. Ett bra avslut på denna period och när jag kommer tillbaka är det förhoppningvis dags att börja dansa igen!

Likes

Comments

Denna tisdagen var en tuff dag med mycket träning och faktiskt mycket dans för att vara en skadad Malin. Eller ja är på väg att bli frisk nu så dansar mer och mer som dagarna går och är så glad att det går åt rätt håll. Idag var de rep, rehab, balett, modern impro & sedan rep igen, så det var full rulle hela dagen!

Likes

Comments

De är två dagar kvar tills nationella i svenska 3 så sitter just nu i mitt älskade fönster och läser inför det. Man vill ju vara så förberedd som man bara kan!
För att sammanfatta helgen så var de en supertrevlig helg och vi hittade på roliga saker som att gå på fotografiska, gå runt i stan, äta glass, shoppa och äta god mat. Det var verkligen en bra helg. Nu är de ny vecka & nya tag som gäller!

Likes

Comments

Denna ganska gråa fredag var inte alls grå ska jag säga er. Mina älskade kusiner & morbror & moster är här uppe i Stockholm så vi har varit och ätit på Koh Pangan. Alltid lika gott att äta där och sällskapet var väldigt bra. Har verkligen haft en bra fredag!

Likes

Comments

Idag var de uppdansning och jag som är skadad och Alma som är sjuk satt och kollade på våra duktiga kompisar. Roligt att se utvecklingen och hur talangfulla dem är men Gud vad jag vill dansa nu. Nu känner jag att de är dags att bli frisk så jag kan dansa igen!

Likes

Comments

Det är tisdag och de är dags att sova! Dagarna går i full fart och de är mycket att göra. Allt från göra läxor, ta hand om kroppen, städa, tvätta, träna & ja skolan i allmänhet. Fast goda nyheter! Jag har pratat med naprapaten på skolan och ryggen är väldigt mycket bättre. Så just nu dansar jag balett nästan fullt ut, allt utom höga ben & hopp. Sen har jag även testat lite repertoar men försöker ändå ta de lugnt. Jag gjorde repertoar igår och det gick ändå relativt bra. Har även ökat min rehab så jag gör mer övningar för ryggen och även övningar där jag vrider kroppen mer. Nu har jag mer ont i ryggen för jag inte har rört den så mycket på två månader så de är inget farligt. Så efter påsklovet är jag nog i danssalen fulltid igen!

Likes

Comments