Äntligen har min andra Glossybox kommit! I födelsedagspresent & julklapp av Rebecka och Felicia fick jag en permutation för Glossybox i 6 månader och idag fick jag min andra box. Jag har faktiskt lyckas testa allt idag och jag gilla speciellt mascaran och smörjelsen för fötterna. Sån smörjelse är precis vad jag som dansare behöver. De andra får jag använda lite till för att se om de är bra men jag tror att det är de. Alltid roligt att upptäcka nya saker!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var det en mysig lördag i solen! Först vid Hornstulls loppis med Alma och sen lite mys i Tantolunden. Sen blev det lite kallt så vi åkte hem och då blev det filmmys hos Anna för min del. Sen blev det soligt och fint i gården utanför oss så vi satt i solen en stund och snackade och hade det mysigt. Nu sitter jag i min säng och pratar i telefon med min bästa vän och sen ska jag sova för ikväll är det jobbedax!

Likes

Comments

Åh sommaren är ju allt här, idag iallafall! Nu efter modernklassen så gick vi nästan hela klassen till en park för att sola & njuta av solen. Riktigt mysigt och Gud vad vi njuter. Snart måste vi dock dra oss tillbaka till skolan för idag är det förberedande genrep!

Likes

Comments

Går var jag på konsert med min fina kompis Nicole & vi såg Shawn Mendes. Det var verkligen en underbar dag för först var det föreställning sen var de god mat & underbart sällskap sen en fantastisk show på de. Shawn är så talangfull och har en så fin röst och har så bra och fina låtar. Njöt varje sekund!

Likes

Comments

Idag var det sista föreställningen för Eriksmedaljen och idag var det blandade åsikter men det gick ändå bra generellt. Stycket börjar landa bra i kroppen och vi blir bättre dag för dag men de är inte föreställningspremiär förens 3 juni så vi har tid på oss att förbättra & utvecklas till något mycket bättre. Nu är snart skoldagen slut och man kan gå ut & njuta av det fina vädret!

Likes

Comments

Idag var de äntligen föreställning och vårt hårda slit lönade sig. Det satt inte helt perfekt men för att vara första gången på scen med ljus & kostym gick det väldigt bra. Vi uppträdde för människor som har jobbat i Stockholmstad i 30 år och ska för en medalj. Alltid lika roligt att stå på scen!

Likes

Comments

Denna tisdagen har varit fylld med rep. För imorgon ska vi ha föreställning med Eytan Sivaks verk Lost and Safe. Så nu köttar vi och repar för fulla muggar. Sen var det balett på det, så mycket träning är det allt. Men nu är jag färdig för idag och ska möta min kompis Nicole som kommer för att vi ska se Shawn Mendes imorgon!

Likes

Comments

Ny dag, ny vecka & nya möjligheter!
Denna måndagen har varit väldigt dansfylld och träningen har varit väldigt jobbig och många timmar idag. Från jazz, gyrotonic & sen hade vi väldigt många timmar rep. Efter skadan är man inte riktigt i form än men det går sakta men säkert framåt och är snart i form igen. Bara att fortsätta köra! Nu är det spikmatta & mys som gäller för att återhämta sig och göra sig redo inför morgondagens äventyr!

Likes

Comments

Att denna veckan är över är så himla skönt! Veckan har verkligen gått i 190 och det har varit något som har hänt varje dag. I måndags var det Ariana Grande. Tisdags var det redovisning av min & Annas moderna stycke plus Frun från havet på lilla Dramaten. Onsdag var det jobb. Torsdags var det redovisning av koreografier som mina vänner har skapat. Fredags var det jobb. Lördags var det rep hela förmiddagen. Och nu är det söndag & det är dags att plugga. Plus vanlig skola på det alltså!
Har verkligen inte haft tid till något annat, vilket har varit roligt men ändå väldigt krävande! Sen missade jag tyvärr en resa till Tylösand med min underbara familj för att fora min morfar men var med dem i tanken! Grattis på 70 årsdagen min älskade morfar, älskar dig & saknar dig så!

Likes

Comments

Efter hårt slit i skolan denna lördagen så åkte jag, Anna & Bente till Tiffanys för att äta & tog en drink. Väldigt mysigt!
Idag hade vi rep hela dagen & sen efter jobbade jag och Anna med en dans som vi har i uppgift i improkompen. Väldigt spännande & roligt att göra!

Likes

Comments