Gud vilken trevlig eftermiddag! Efter skolan åkte ett gäng till Medis för att ta något gott och mysa i solen. Trots att de var lite kallt kändes de verkligen som att våren var här och Gud vad vi njöt. Denna lördagen bara fortsätter att leverera!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade av att solen sken i i mitt rum imorse och var väldigt utvilad. Sov ungefär 10 timmar och nu känner jag mig som en ny människa som är redo att ta an dagen. Vaknade innan alarmet så satt mig bara i fönstret och njöt av morgonsolen, så himla härligt sätt att börja sin dag. Nu är det mot skolan som gäller och idag är de balett och repertoar som står på schemat!

Likes

Comments

Denna onsdagseftermiddag spenderades på jobb och idag var det inte nådigt asså. Vi var ganska kort i personal så jag som kunde lite mer fick springa hit och dit hela tiden. Men ändå var de väldigt roligt då de som hade konferensen var från Ystad och jag fick jobba med otroligt sköna skåningar. Samtidigt som de var mingel med god mat var där även en fin konstutställning, väldigt fint. Kanske till och med fixade sommarjobb pågrund av detta, håller verkligen tummarna för de. De var Skånsk bistro i Ystad som fixade maten så om ni har vägarna förbi där så gå in och ät Fredriks goda mat! Nu är jag äntligen på väg hem och Gud vad jag kommer sova gott inatt!

Likes

Comments

Efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen och kan vila fötterna & ryggen lite. Men hjärnan får vara igång en stund till för mer plugg ska de bli. Jag passade på att sitta i mitt fina fönster nu när de fortfarande är lite ljust ute och lyssnade på musik men nu måste jag ta tag i livet. Så datorn ska på och sen är de dags att skriva lite om Franz Kafka!

​Tips: Som dansare så använder man ju kroppen varje dag och den kan få väldigt mycket stryk.
Med värmekudde & spikmatta kan man komma ganska långt men de är bra att verkligen slappna av kroppen. Jag använder mig av Rituals appen där de har meditation och avslappningsövningar. Tro de eller ej men de är jättebra och de funkar i alla fall för min kropp!
Även att ta en stund att bara ligga mer och lyssna på musik kan hjälpa. Jag tycker att en blandning av spikmatta, värmekudde, heatlotion, rulla på rulle & meditation gör susen när kroppen känns sådär alldeles död!

Likes

Comments

Denna tisdag har jag gjort rehab i gymmet och sedan varit med på baletten. Just nu är jag på Steg 2 vilket betyder att jag har rehab på morgonen och sen är jag med på baletten. De är skönt att vara lite tillbaka i danssalen men jag märker hur svag jag har blivit medan jag har varit borta. Dans är verkligen en färskvara och nu gäller de för mig att hitta tillbaka igen. Börjar med baletten sen ska jag gå vidare till den moderna träningen. Nu har jag världens håla så jag ska passa på att plugga när jag inte har något annat att göra, även fast de är så tråkigt så tråkigt så tråkigt. Förstår inte hur ni som går vanliga linjer (där man inte rör sig eller typ sjunger) klarar er!

Likes

Comments

Denna lördagen har först spenderats i skolan med träning och sen på eftermiddagen tillsammans med min mor & syster som är här och besöker mig. Vi åkte in till stan och åt på Fridays och maten var otroligt god och jag blev dundermätt. Efter en god måltid gick vi mot Chiba teatern där vi skulle se musikalen The Book of Mormon. Denna musikalen var väldigt bra och extremt rolig. Låtarna var väldigt bra och skådespelarna hade verkligen en grym pipa. Sen är Per Andersson med och då kan de inte bli något annat än roligt. Rekommenderar starkt att man ska se den om man får chansen. Med andra ord har det varit en bra lördag!

Likes

Comments

Vaknade imorse och solen sken in i mitt rum och värmde upp hela min kropp. Denna dagen har jag haft en dag med knappt ont i ryggen, haft uppdansning i balett som gick helt okej för att inte ha dansat på väldigt länge och sen har jag pluggat och gjort massa teorisaker. Hela dagen har varit en solig dag och tyvärr har jag inte kunnat uppskatta den så mycket men var glad att de fortfarande var ljust när jag kom hem iallafall. Det börjar kännas som att våren är på väg och jag gillar det väldigt mycket ska jag säga er!

Likes

Comments

Trots att jag sov i 12 timmar inatt så är jag väldigt slö & seg denna måndag. Gårdagen blev en dag med letning av hotell, flyg, fira Bente igen (för hon fyllde år i fredags så ett jättestor grattis till vår nyblivna 18 åring), städning, vara med farmor & farfar & pappa och läsa läxa och sen i lördags var de musikal så denna helgen har de varit fullrulle. Nu är de ny vecka och ryggen gör ont men lite träning blir de i alla fall. De är inte lika farligt som förra veckan men får börja lite lugnt idag!

Likes

Comments

Denna väldigt soliga och fina lördag har jag, papp & farföräldrarna gått omkring i Stockholm och njutit av solen, värmen & människorna. Vi var även på museum men de var inte lika roligt som att vara ute och vara i det fina vårvädret. Det gäller ju att passa på när man har chansen!

Likes

Comments

I detta vita vinterland är det dags för rehab. Skadan i ryggen blev tyvärr värre efter lovet istället för bättre så nu är det nya tag och rehab som gäller. Fast jag känner att redan nu dag 3 att de är bättre än dag 1 så framåt går det iallafall. Hatar verkligen att vara skadad och känner att nu måste jag dansa för annars tror jag att jag dör. Men ja de gäller bara att ha is i magen och träna sig framåt! En positivt sak nu efter skadan är att jag har fått mycket bättre kontakt med mina djupa magmuskler vilket jag verkligen behövde och behöver framöver.

Likes

Comments