Söndagar som denna är precis vad jag behövde. Efter att ha jobbat torsdag, fredag och lördagnatt så är en dag i sängen med film och mys med mina fina vänner allt man behöver. Jag, @Almicious och @maxstadh har varit hela dagen och kollat på Sällskapsresan, snackar, provat lite kläder för personalfest och bara haft det så himla bra. Ett bra sätt att fira andra advent tycker jag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då har äntligen äventyret med studenten börjat. Idag var vi hos ABC-gruppen för att testa och designa våra studentmössor. Vi var där 1,5 h och kom ut med studentmössor beställda. Så nu har studentplaneringen verkligen börjat och vi kan inte vara mer exalterade! Tänker inte avslöja hur min mössa ser ut för det är inte roligt men kan lova att den är fin och väldigt mig. To be continued... 

Blandade bilder från både mig, @Almicious & @maxstadh! ​

Likes

Comments

Igår var en helt underbar dag tillsammans med mina fina vänner. Eftersom vi hade en dag ledig passade vi på att fira jul tillsammans. Så det blev en heldag med julmys. Vi åkte skridskor, kollade på NKs skyltfönster, drack varmchoklad och sen var det hem till mig med julklappar, secret santa och julgodis. En helt fantastisk dag med några av de bästa personerna jag känner! Om ni vill se fler bilder så har även @Almicious & @maxstadh lagt ut inlägg. Sen börja följ dem med, det är ju alltid roligt!

Likes

Comments

Då har vi haft vår sista föreställning alltså vår sista dag på vår praktik med Joseph Sturdy. Det känns otroligt tråkigt att det är över men jag känner mig så otroligt glad över vad jag har lärt mig och alla erfarenheter jag har fått. Nu är det dock dags för nya erfarenheter i livet! Här kommer bilder från vår sista föreställning, alltså bilder jag tar från kulissen på den del jag inte är med i utan det är mina fina vänner som dansar!

Likes

Comments

Ännu en dag med två föreställningar gjorda. Den första gick sådär men nu den vi gjorde på kvällen gick väldigt bra. Det känns sorgset att vi inte har så många föreställningar kvar men otroligt roligt att få vara med om detta. Här kommer många bilder som jag tog under föreställningen på mina fina vänner!

Likes

Comments

Då är vår långa måndag påväg mot sitt slut och vi har haft PREMIÄR. Vi började 12.00 och har tränat och repat hela dagen sen hade vi föreställning. Det var många som kom och det var en väldigt bra föreställning. Vi kämpade och föreställningen gick verkligen i hamn! Nu är det bara att ta nya tag för vi har 11 stycken kvar att göra.

Likes

Comments

Denna söndag har varit så skön för jag har fått återhämta mig och myst i min jultröjan hela dagen. Eftersom jag jobbade inatt och en jobbig natt om jag får tillägga behövde jag verkligen vila upp mig för att vara redo för premiär imorgon. Vissa kanske tycker att jag är lite tidig med julpynt & jultröja men det finns inget bättre än julkänsla så varför vänta när man kan få det redan nu. Jag hoppas att ni har haft en bra helg och jag hoppas att min kusin Sofi och min pappa har fått fira sina födelsedagar riktigt ordentligt!
Puss & kram på er

Likes

Comments

Idag är vår enda lediga dag denna vecka för imorgon har vi rep halva dagen. Det är på grund av att våra kroppar ska vara igång och redo för måndag. På måndag har vi premiär och föreställningen börjar klockan 19.00. Det var otroligt skönt att inte sätta väckarklocka imorse men att sätta det på en söndag känns nästan lite skandalöst men vad gör man inte för konsten. I veckan kom Uppsalas kultur tidning på besök och tog några bilder och här är dem, tagna av Staffan Claesson.

Likes

Comments

Igår gjorde vi ett genomdrag med ljus för första gången och det gick hyfsats bra. I helhet var det bra men nu idag fixar vi det sista och har genomgång för varje sak så att allt sitter på plats. Så denna förmiddag har vi haft klass & nu har vi en och en genomgång med Joseph vår koreograf. Nu är det dags för lunch & tur det för jag är vrålhungrig!

Likes

Comments

Då sitter jag på pendeln igen mot Uppsala och tänkte passa på att uppdatera lite. Igår blev stycket ungefär klart det är bara några smådetaljer och småfix som ska göra sen är vi redo för föreställning. Eller ja vi måste ju köra det några gånger till men vi är nästan redo. På måndag har vi premiär och sen har vi föreställningar hela veckan plus halva veckan efter. Om ni vill se föreställningen är det bara att höra av er så kan jag nog fixa det! Här kommer några bilder från när Joseph vår koreograf arbetar med några av dansarna och då försöker vi lära oss coola tricks. Det är ju inte bra att sitta still för då blir man ju kall!

Likes

Comments