Malin Jakob

Då är men påväg hem efter ett jobbpass på 10 timmar & 20 minuter. Sitter på tunnelbanan och har ont i både fötter och rumpa. Det var för jag sprang upp och ner för massa trappor med tunga saker i händerna. Detta gjorde jag minst 20 gånger! Idag var det första gången jag var servitris på riktig gick det gick helt okej men finns ju lite saker att öva på. Fast det sa att jag var duktig så det är ju skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna fredag har varit kort men effektiv! Först hade vi en väldigt bra modernklass, kort men väldigt bra. Sen hade vi en gäst lärare som heter Eytan som hade modern repertoar med oss och det var väldigt intressant och roligt. Fast vi fick gå lite tidigare då vi (jag & Anna) hade tid att stå på gymnasiemässan. Så det var bara snabbt på med smink & kläder och sen bar vi oss av till Älvsjömässan. Nu har vi stått vårt pass och det var helt okej för det är inte super många som är intresserade av vår skola & de som är intresserande vet redan. Nu är vi påväg hem och herregud va skönt det är, efter en tung vecka med mycket dans & plugg är det skönt att komma hem lite tidigare. Fast måste plugga när jag kommer hem men ändå!

Likes

Comments

Idag var det ämnessamtal på baletten så vi fick göra vad vi ville så vi tog på oss tåskor och dansade lite och sen tog bilder. På ämnessamtalet fick jag reda på vad jag ska jobba på så nu är det bara att lägga allt på minnet och tänka på det varje klass!

Likes

Comments

Nu vecka, nya tag! Idag var en uttröttande dag med både mycket träning och mycket plugg. Idag hade jag tyvärr väldigt ont i ryggen så fick skippa baletten och gå ner och göra pilates istället. Som min pilateslärare sa: Det är bra att lyssna på din kropp och detta är nog något du behöver! Kanske sant men hatar att missa klass, det är alltid lika tråkigt. Efter skolan gick jag och Alma & gjorde vår koreografi som vi har i läxa tills imorgon. Sen bar vi oss hemåt och sen var det bara plugg som gällde. Nu är jag helt slut i huvudet och ska sova så ni får ha det för himla bra så hörs vi snart!

Likes

Comments

Efter en lång & uttröttande dag i skolan fick jag spendera kvällen med mina älskade farföräldrar. Det blev middag på Bysis Bistro och jag tog en svamprisotto. Det var väldigt gott och underbart att äta något annat än skolmat från en låda. Vi pratade och hade det jätte trevligt i flera timmar och älskar bekrigande att ha besök hemifrån. Nu är jag trött och jätte mätt påväg hem till elevhemmet. Imorgon är det Lördagsträning sen är det helg!

Likes

Comments

Balett är inte mitt huvudämne men just nu är det något jag uppskattar väldigt mycket. Förstå mig inte fel för älskar moderna men just nu gillar jag strukturen och stabiliteten baletten ger. Jag gillar stabiliteten just nu då modernaklassen är lite skakig och det är avskiljningsprocess igång. Det känns lite kämpigt men imorgon kommer min farmor & farfar så det kommer lysa upp dagen väldigt mycket. Sen kommer Erika i helgen, massa finbesök!

Likes

Comments

Det är tisdagskväll och jag är helt slut! Efter en skoldag på 8 timmar och sen flera timmars läxläsning är jag helt slut i huvudet och även kroppen. Tisdagar är det mycket av både dans & teori så inte konstigt att man är trött. Men sån tur är så är onsdag en lugn dag så man får återhämta sig lite. Jag bjuder på en bild på mina älskade kompisar som ska ta bild i spegeln för de hade deras fösta kostymrep idag!

Likes

Comments

Denna fina måndag har vi fått ett stipendium. Vår skola eller gymnasiet har fått ett stipendium där vi fick chansen att se en förhandsvisning på Mr. Gaga vilket är en dokumentär om en levande legend inom dans. Mr. Gaga är alltså Ohad Naharin och är en faktiskt koreograf & dansare. Det är en otroligt chans att få se denna film men ännu mer otroligt är att om en månad ska vi ha en workshop med någon från hans kompani. Sen ska vi även få se ett av hans verk då Batsheva Dance Company kommer till Dansens hus och soelar upp det. Vi är så lyckligt lottade!

Likes

Comments

Herregud vilken hektisk vecka det har varit med så mycket dans & så mycket läxor och sen aktiviteter på kvällen. Dansen denna veckan har faktiskt gått väldigt bra och känner lite framsteg och även en större motivation att komma till klass varje dag. Idag har vi dansdag och ska dansa i 6 timmar & sen ska jag jobba ikväll. Så när jag kommer egen gäller det att ta en dundernap. Igår var vi på föreställning på dans centrum & kollade på ett verk av Örjan Andersson. Det var väldigt häftigt och formen var otroligt cool! Älskar att vi får åka och se allt möjligt med skolan. Sen på vägen dit var himlen helt otroligt vacker så kvällen blev inget annat än bra.

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagens bravader då vi först åt super god mat och sen var det musikalen Phantom of the opera som gällde. Den var väldigt bra och hade faktiskt väldigt bra dans, väldigt roligt. Efter musikalen gick vi på oktoberfest och hade super roligt. Vi sjöng & dansade och hade det väldigt roligt. Sedan gick vi vidare till en bar och pratade ändå upp i natten. Verkligen en bra kväll med familj & vänner!

Likes

Comments