Fy fabian vad underbart. Här ovan ser ni tre bilder från nyårsfirandet igår. :) Jag var på fest hos min kära vän Lovisa och det var verkligen magiskt! Jag var så extremt lycklig under hela kvällen eftersom ungefär 90% av alla jag älskar i hela Stockholm var samlade under samma tak, vilket inte händer så ofta. Träffade också många nya helt fantastiska människor!!

Förra året var det mest händelserika jag någonsin haft och när jag kollar tillbaka på mig själv för exakt ett år sedan känns det knappt som samma person. Den största delen av de roliga minnen jag har kommer faktiskt från 2016 och det känns som att detta året varit så oääändligt långt!! Jag är en riktig sucker för nyår och ser det verkligen som en nystart på riktigt. Jag är riktigt riktigt taggad inför 2017 and welcome it with joy <33. Om det har lika mycket spännande att erbjuda som 2016 hade så kommer det definitivt bli härligt!!

2 nyårslöften:
- Försöka lära mig stå på händer
- Inte låta skolan destroy me </3

Ha en underbar dag och ta vara på de första dagarna av det nya året nu kära ni!!! Puss!

Likes

Comments

Shoreditch aka mitt nya favvoställe på jorden!!!

(Köpte 2 st gula tröjor, funderar på om jag ska göra det till mitt nya signum lol)

(Nu tror ni säkert att jag och mammisen levde galna klubblivet, men den tuffa sanningen är att jag bara hittade en ball skylt</3)

View from the top of Tate modern<3

Hittade världens bästa bokmarknad, men mammisen smygfotade mig och jag ser helt miserabel ut? This is so sad m8.

Bye kära kompanjoner vi ses!!:))

Likes

Comments

(Mycket mer bilder kommer upp så fort jag kommer hem!!)

Jag är på flygplatsen nu och fikar lite innan the departure. Sitter ensam vid ett bord vilket får mig att känna mig lite vuxen, haha. Att vara ensam på en flygplats känns väldigt moget på något sätt.
Jag har spenderat så extremt mycket pengar den här resan (iallafall för att vara jag, som vanligtvis är världens sparare). När jag väl hade börjat gick det liksom inte att stoppa. Att köpa en sak till när man redan har köpt 10 känns inte som en lika stor grej. Vi var mycket i Shoreditch, och det var där som den största delen av mina pengar försvann. Jag har aldrig varit så intresserad av märkeskläder och liknande, vilket är varför tanken på shoppingresor aldrig lockad mig så jättemycket, eftersom jag inte craveat några märken som inte finns hemma i Stockholm, men här hade de så jäkla coola affärer!! Det var mycket vintage och lite mer udda saker vilket jag älskar! Kanske visar lite när jag kommer hem men annars kommer ni förmodligen få se det massor framöver ändå. :)

Likes

Comments

Guten morgen mi amores <3

Klockan är 06.06 och just nu sitter jag och mammis på flygbussen because we're going to London darlinggggg. Jag har varit där för cirkus sex år sedan, men jag kommer knappt ihåg det, så det ska verkligen bli superkul att få uppleva det igen!! Är också taggad på själva flygresan, since jag har laddat ned massor av grymma poddar och musik! Nu zoomar jag ut i några timmar, god morgon i förskott allihopa. :)

Likes

Comments

Likes

Comments

​Uppe way too sent och vaknar way too tidigt. Sånt är livet 

Likes

Comments

Idag drog jag direkt från skolis för att hänga på Söder med dessa härliga bruttor. <3 (ni är så najs!!) Finns något så mysigt i att bara sitta och prata i flera timmar, men efteråt var jag så seg så jag kunde inte tänka mig att gå hem, så det resulterade i att jag tog en nästan 2h promenad över hela Kungsholmen. Långa promenader har blivit lite som en terapi för mig på sistone, tid att tänka och ha lite egentid. (idag snackade jag dock med bästa Unni på vägen<3) Jag har varit så extremt uppstressad de senaste dagarna men är förvirrad om varför med tanke på att vi har en dipp i skolarbetet just nu då vi knappt har någonting. Jag får ångest av att vara ensam och kan knappt sitta still och måste röra på mig eller ringa och snacka med någon typ en gång i kvarten vilket är jättestressande men jag har verkligen ingen aning om varför det är så. Tror att jag måste komma in i lite mer rutiner än vad jag haft på sistone. Jag vaknar varje morgon 15 minuter innan min buss går och det känns som att jag knappt har någon struktur i mitt liv alls. Tror att jag ska ta en ganska lugn helg och så får jag se om det känns lite bättre på måndag helt enkelt, för allt känns så extremt ostabilt just nu.

Anyways, nu ska jag gå och äta morötter med jordnötssmör (!try it!) och försöka att inte tänka på läxan som jag tydligen hade till imorgon bitti. Sov gott kära vänner och ha en bra fredag!

Likes

Comments