:D ! Ni vet hur en ofta hittar en rätt som en älskar & sen håller sig till just den rätten i veckor bara för att det finns inget godare??? Well, this is it<3

(Koriander är gott på ALLT, don't u dare säga emot detta, jag kommer ta mycket illa upp)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!

Ända sedan jag var liten och för första gången fick reda på vad inredning är, har jag haft en speciell kärlek för den ljusa, minimalistiska inredningsstilen. Vita väggar, vitt trägolv och små, färgstarka detaljer som lyser upp rummet. :)

Jag bor ju fortfarande hemma hos mina föräldrar, men jag har redan sedan länge planerat hur jag vill att mitt framtida hus ska se ut! En av de saker som jag tycker är viktigast är just ett vitt trägolv och stora fönster, för jag känner att det ger ett ljus åt hela rummet som sprider så mycket glädje!! Nu när det börjar bli vår känner jag verkligen en enorm skillnad på mitt humör sedan bara någon månad sedan, och jag kan men 99% säkerhet säga att det beror på ljuset! Men, som en person som går i skolan under dagarna och därför inte alltid hinner spendera så mycket tid utomhus, är miljön inuti huset riktigt viktigt för mig!

Men, det är väll inte någon överraskning att den vanliga studenten som nyss flyttat hemifrån inte har en överfull plånbok med pengar att kasta runt fritt, så därför vill jag komma med ett litet tips! Ifall ni är händiga och intresserade av t.ex inredning eller bygge, så är det ju jätteroligt att inreda och göra om sitt hem själv! En sida som jag faktiskt tycker är riktigt bra och som jag skrivit detta inlägg med är www.verktygshandlarn.se, där ni kan hitta nästan vad som helst till priser som inte känns farliga alls, till och med för lilla Malin som lever på den lilla timlön hon lyckas skrapa ihop på eftermiddagarna efter skolan. :)

Likes

Comments

Fy fabian vad underbart. Här ovan ser ni tre bilder från nyårsfirandet igår. :) Jag var på fest hos min kära vän Lovisa och det var verkligen magiskt! Jag var så extremt lycklig under hela kvällen eftersom ungefär 90% av alla jag älskar i hela Stockholm var samlade under samma tak, vilket inte händer så ofta. Träffade också många nya helt fantastiska människor!!

Förra året var det mest händelserika jag någonsin haft och när jag kollar tillbaka på mig själv för exakt ett år sedan känns det knappt som samma person. Den största delen av de roliga minnen jag har kommer faktiskt från 2016 och det känns som att detta året varit så oääändligt långt!! Jag är en riktig sucker för nyår och ser det verkligen som en nystart på riktigt. Jag är riktigt riktigt taggad inför 2017 and welcome it with joy <33. Om det har lika mycket spännande att erbjuda som 2016 hade så kommer det definitivt bli härligt!!

2 nyårslöften:
- Försöka lära mig stå på händer
- Inte låta skolan destroy me </3

Ha en underbar dag och ta vara på de första dagarna av det nya året nu kära ni!!! Puss!

Likes

Comments

Shoreditch aka mitt nya favvoställe på jorden!!!

(Köpte 2 st gula tröjor, funderar på om jag ska göra det till mitt nya signum lol)

(Nu tror ni säkert att jag och mammisen levde galna klubblivet, men den tuffa sanningen är att jag bara hittade en ball skylt</3)

View from the top of Tate modern<3

Hittade världens bästa bokmarknad, men mammisen smygfotade mig och jag ser helt miserabel ut? This is so sad m8.

Bye kära kompanjoner vi ses!!:))

Likes

Comments

(Mycket mer bilder kommer upp så fort jag kommer hem!!)

Jag är på flygplatsen nu och fikar lite innan the departure. Sitter ensam vid ett bord vilket får mig att känna mig lite vuxen, haha. Att vara ensam på en flygplats känns väldigt moget på något sätt.
Jag har spenderat så extremt mycket pengar den här resan (iallafall för att vara jag, som vanligtvis är världens sparare). När jag väl hade börjat gick det liksom inte att stoppa. Att köpa en sak till när man redan har köpt 10 känns inte som en lika stor grej. Vi var mycket i Shoreditch, och det var där som den största delen av mina pengar försvann. Jag har aldrig varit så intresserad av märkeskläder och liknande, vilket är varför tanken på shoppingresor aldrig lockad mig så jättemycket, eftersom jag inte craveat några märken som inte finns hemma i Stockholm, men här hade de så jäkla coola affärer!! Det var mycket vintage och lite mer udda saker vilket jag älskar! Kanske visar lite när jag kommer hem men annars kommer ni förmodligen få se det massor framöver ändå. :)

Likes

Comments

Guten morgen mi amores <3

Klockan är 06.06 och just nu sitter jag och mammis på flygbussen because we're going to London darlinggggg. Jag har varit där för cirkus sex år sedan, men jag kommer knappt ihåg det, så det ska verkligen bli superkul att få uppleva det igen!! Är också taggad på själva flygresan, since jag har laddat ned massor av grymma poddar och musik! Nu zoomar jag ut i några timmar, god morgon i förskott allihopa. :)

Likes

Comments

Likes

Comments