​Uppe way too sent och vaknar way too tidigt. Sånt är livet 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag drog jag direkt från skolis för att hänga på Söder med dessa härliga bruttor. <3 (ni är så najs!!) Finns något så mysigt i att bara sitta och prata i flera timmar, men efteråt var jag så seg så jag kunde inte tänka mig att gå hem, så det resulterade i att jag tog en nästan 2h promenad över hela Kungsholmen. Långa promenader har blivit lite som en terapi för mig på sistone, tid att tänka och ha lite egentid. (idag snackade jag dock med bästa Unni på vägen<3) Jag har varit så extremt uppstressad de senaste dagarna men är förvirrad om varför med tanke på att vi har en dipp i skolarbetet just nu då vi knappt har någonting. Jag får ångest av att vara ensam och kan knappt sitta still och måste röra på mig eller ringa och snacka med någon typ en gång i kvarten vilket är jättestressande men jag har verkligen ingen aning om varför det är så. Tror att jag måste komma in i lite mer rutiner än vad jag haft på sistone. Jag vaknar varje morgon 15 minuter innan min buss går och det känns som att jag knappt har någon struktur i mitt liv alls. Tror att jag ska ta en ganska lugn helg och så får jag se om det känns lite bättre på måndag helt enkelt, för allt känns så extremt ostabilt just nu.

Anyways, nu ska jag gå och äta morötter med jordnötssmör (!try it!) och försöka att inte tänka på läxan som jag tydligen hade till imorgon bitti. Sov gott kära vänner och ha en bra fredag!

Likes

Comments

Idag drog vi till Greasy Spoon för brunch för att fira bästa bästa Saga! En stor rekommendation, so if you have the opportunity, gå dit!! (De som jobbar där är även ganska heta, så det är ju ett litet + <333)

Efter det drog jag på ett grymt pass på SATS som heter Body Combat, det var så jävla kul!! Inspirerat av olika kampsporter. Det känns dock som ett sådant där sneaky pass som inte känns så mycket medan man utför det, men istället visar sig som en dundrande träningsvärk dagen efter, so we'll see how I feel tomorrow morning. :))

Ha en grym söndagskväll nu hörni, och om ni har söndagsångest så tänk på att det bara är 2 veckor (!!) kvar till höstlov!

Likes

Comments

​Försöker hårt att vänja mig med shia-pudding smaken and I'm making progressss<3

Likes

Comments

  • Pictures

Likes

Comments