Header

Har varit sjuk dom två senaste dagarna och bara sovit och sovit. Skulle egentligen träffat mitt saknade hjärta J igår men så blev det tyvärr inte. Har helgen fullbokad så känner att jag måste bli frisk nu (!!!) Är så himla tråkigt att vara sjuk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Grått har alltid varit en favorit men just nu har jag kommit in i någon slags grey obsession och vill ha det över allt i mitt rum, är ganska perfekt för har silver och vitt i mitt rum så grått passar perfekt in! Vill också färga håret silver/grått, tycker det är så himla snyggt!!

Likes

Comments

Hej! Länge sen jag kikade in här, har haft så fullt upp dom senaste dagarna. Träffat min saknade och älskade bästa Amanda, umgåtts med mina vänner och vart ute med älsklingarna. Idag har jag varit barnvakt största delen av dagen. Har precis pratat i telefon med R och ska ta och mysa ner mig framför Oth med te.

Ska försöka ta lite finare och bättre bilder i veckan till bloggen så blir det roligare!

Likes

Comments

Har inte alls varit någon bra uppdatering här, har haft fullt upp. Ska skärpa mig!

Behöver pengar, har alldeles för mycket saker som står på min wishlist just nu. Ska in till stan imorgon så ska försöka hitta mig en palett med fina höst färger, vill ha massa nya smycken, skor och läppstift.

Likes

Comments

Haft en riktig jobbig och känslosam dag idag men har klarat igenom den, med hjälp av min bästa mamma och mina nära fina vänner 💜 nu ligger jag i sängen med min lilla bebis som snarkar för fullt. Imorgon är det hans dag, lillkillen blir stor.

Likes

Comments

idag är det 3 år sedan som mitt liv förändrades. Idag är det 3 år sedan som jag fick höra det som inget barn borde få höra, det mest smärtsammaste beskedet man kan få. Idag är det 3 år sen min pappa dog. Det har gått 3 år och jag har fortfarande inte förstått det, jag lever fortfarande i förnekelse och en bit av mig tror verkligen att han lever, att han har någon slags hemlig identitet och kommer komma tillbaka till mig.

Jag skulle göra allt i världen för att få ta tillbaka mina sista ord till honom och säga att jag älskar honom. Egentligen skulle jag göra allt i världen, och lite till, för att få höra hans röst igen, se honom skratta och lyssna på hans galna äventyr.

Det gör ont i hela kroppen, ibland känns det som att jag ska explodera utav smärta, jag saknar honom så mycket att det gör så ont. Jag vill bara ha tillbaka honom. Jag hatar det här. Jag är så arg, jag är så ledsen, jag vill bara skrika och slå sönder allt runt omkring mig. Det är så orättvvist och fel, varför just min pappa?? varför just nu?? Jag kan inte förstå det, jag kan inte förstå något som har med detta att göra och jag vill inte ens förstå för jag vill inte att det ska vara sant. Jag vill bara vakna upp ur denna mardröm. För det är min mardröm och det har det vart varenda dag i 3 år.

Idag är det 3 år sedan himmelen fick en utav sina finaste änglar.

Likes

Comments

Har gått och blivit sjuk igen så har legat hemma i sängen hela dagen och kvällen kommer se lika dan ut. Åt precis mat med mamazita, super gott var de! Ska göra lite propud med hallon och olika frön till oss som vi ska smaska på lite senare 💜 ha en bra fredags kväll allihopa!

Likes

Comments

Känslor är svåra. Det är svårt att veta vilken känsla som är vad och hur den känslan känns. Det är svårt att sätta rätt ord för rätt känsla och det är svårt att hålla ordning på alla ens känslor. Det är lätt att det blir kaos i hjärnan och i kroppen utav alla känslor, det är liksom så lätt att blanda ihop dom olika känslorna. Men det svåraste är att veta hur man ska känna alla dom tusen olika känslorna som finns. För när man väl börjar låta sig att känna, hur kan man då sätta stopp vid en speciell gräns? Hur vet man att man inte förlorar taget och drunknar i sina känslor. Det är det jag är rädd för, att det ska bli för mycket på en gång. Som en explosion. En explosion av sorg. Känslor är svåra.

Likes

Comments

​Jag tycker inte alls om att se på film, tittar nästan bara på serier så tänkte tipsa er om en av världens bästa serier, white collar. Den e såå bra!! Det är så mysigt att titta på en serie nu när det är höst och mörkt ute. 

Likes

Comments