Header
View tracker

Hot pink. Matcha en stilren outfit med en rosa väska eller ett par rosa klackar med rosa läppar. På min shopping lista står det ett par rosa solglasögon samt en rosa oversized tröj-klänning.

Likes

Comments

Suddig bild från igår.

Jag och bf tog en spontan bio igår, såg filmen split. Det skulle alltså vara en skräckis/thriller och oj så besvikna vi blev. Jag skulle mer säga att det var en drama film med humor. Den var så himla seg också, satt och väntade på att det skulle hända något och att den skulle ta slut så det var tråkigt men hade iallafall det bästa sällskapet så vi gjorde det bästa av situationen och hade det roligt bara vi två.

Idag har jag faktiskt inget speciellt planerat, skulle behöva en spa dag hemma så det lutar åt det hållet men vi får se vad som händer!

Likes

Comments

En färg som kommer synas i alla affären mot vår är rosa, här är två outfits med olika nyanser av rosa hur man enkelt kan matcha dom och få en snygg outfit. Jag köpte faktiskt en rosa lite tunnare stickad tröja igår som jag bar till min gråa kjol, har blivit sämst på att ta outfit bilder men det är något jag ska bättra mig på. Xx

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp till världens längsta och absolut finaste sms jag någonsin har fått, smset kom från min vackra och underbara bästa vän. Nu kan jag se den fina texten varje gång jag vaknar och går och lägger mig samt när jag vill bli sådär lycklig som jag blev av att läsa smset. Xx

Likes

Comments

Jag lever mitt liv, mitt vanliga vardags liv. Jag skulle tro att mitt liv är snarlikt era liv. Jag går i skolan varje dag och för att liva upp vardagarna så gör jag saker som jag tycker är roligt, någon av er kanske rider och någon annan kanske sitter och spelar. Jag brukar oftast luncha/fika och shoppa med mina tjejer. Mina helger kan se helt olika ut, myskväll hemma hos mig med några kompisar, ute och ta ett glas vin och äta middag eller en söndags bio.

En av skillnad mellan dom flesta av er och mig kan vara att jag kan mitt i ett samtal avbryta den andra personen som pratar, jag kan till och med göra det mot min bästa tjej kompis (!!) Hon kan fräsa åt mig med ett litet halvt leende och säga ”men Maaaaalin kan du bara vara tyst någon gång”. För då har jag inte ens märkt att jag har tagit över samtalet och pratat i kanske 10 minuter. Jag märker alltså inte att jag avbryter henne mitt i ett hett samtal om en kille, ett samtal som jag faktiskt tycker är super intressant att lyssna på. Jag gör det inte för att jag tycker det jag ska säga är viktigare än det jag lyssnar på, jag gör det omedvetet.

En skillnad mellan dom flesta av er och mig kan vara att jag inte vet hur jag ska städa mitt rum, det ska man kunna göra som en snart 21 årig tjej. Ganska ofta så ser det ut som att Gina tricot, H&M och Nelly har haft ett brutalt krig i mitt rum, det står cirka 10 koppar med gammalt te och kaffe på mina nattduksbord och det ligger saker på varenda yta som det kan ligga saker på. När det blir så där stökigt så får jag panik för mitt rum ska vara mitt ”safe place” och det ska inte vara lika rörigt som mina tankar är. När jag ska städa så kastar jag in alla mina kläder och skor i min walk in closet. Jag ställer ut alla koppar, tallrikar och skålar på byrån utanför mitt rum och jag trycker ner alla saker i mina lådor. Då är allt borta och jag tycker det är städat fast att jag vet att högen inne i min garderob växer och snart är 3 meter hög, jag kan inte ens stå där inne och sminka mig. Men jag bryr mig inte för jag ser det inte längre, och då är det städat för mig. Detta är ett stort problem jag har haft med mina föräldrar i min uppväxt, när dom har sagt att jag måste städa så är det exakt så här jag alltid har gjort. Jag tycker jag har varit skit duktig som har städat och så har det blivit bråk för enligt dom har jag varit lat och inte alls städat och dom blir griniga för dom anser att dom måste tjata. Detta är ett problem som vi har än idag.

En skillnad mellan dom flesta av er och mig kan vara att jag gör så många impulsiva saker. Nu tänker ni säkert att ni också gör impulsiva och spontana grejer, som att köpa den där tröjan fast att ni inte kommer använda den så mänga gånger eller att ni tog en cigg fast att ni ska sluta röka. Min impulsivitet och spontantet har ingen broms. Jag kan internetshoppa för 2000 när jag får cirka 2200 i månaden och inte har någon annan inkomst än mitt studiebidrag. Jag kan hälla i mig en flaska alkohol, ”det blir skit kul” är det enda jag tänker på, jag ser alltså inte konsekvenserna av vad som kommer hända. Ibland är det som att jag inte har kontroll över min mun, jag säger saker innan jag tänker mig för. Jag kan säga såna otroligt elaka saker som sårar folk, jag kan säga olämpliga saker som jag ska vara tyst om som exempel om jag är ute med min bästis och vi springer på en kille som hon har haft en ”crush” och jag bara säger rakt ut ”där är han som du ville ligga med”. Jag säger alltså saker och gör saker utan att ens tänka igenom det som jag kommer göra och vad det har för konsekvenser, sen går det på en sekund och poff så är skadan skedd.

En skillnad mellan dom flesta av er och mig kan vara att jag inte vet hur jag ska känna mina känslor. Jag har alltid fått höra att jag måste bli vän med mina känslor, jag vet att det stämmer. Men allt som har med känslor att göra skrämmer mig. Som alla andra med adhd så känner jag allt eller inget. Det finns inget mitt i mellan. När jag är glad så kan jag ligga och skrika av glädje, jag skrattar tills jag får ont i magen och när jag är så där glad så känns det som att jag går på rosa moln. När jag är så där glad får jag alltid höra att jag är charmig och har en otrolig utstrålning. Sen finns det den där negativa sidan av att känna alla känslor till 1000. När jag är ledsen så gör jag allt jag kan för att inte känna mig ledsen. Eftersom jag aldrig har lärt mig hur jag ska hantera sorg på bästa sätt så gör jag inprincip samma sak som när jag ska städa mitt rum, jag hittar ett sätt som gör att mina problem ”försvinner” för då är det som att min hjärna inte kan se dom, då finns dom inte längre och jag mår bra. Problemet med detta är att det inte håller i längden, utan alla problem som jag har försökt att trycka bort och glömma kommer alltid fram tillust och det är då jag exploderar, av alla mina känslor.

En skillnad mellan dom flesta av er och mig kan vara att jag kan vakna en dag och tycka att mitt vanliga vardags liv är grått, trist och allmänt skit tråkigt. Jag vill att mitt liv ska vara som en spännande film där det alltid händer saker. Jag vill vara huvudpersonen i en thriller serie. Jag söker efter spänning och jag är en sån person som vill ha mer och mer, lagom räcker oftast inte för mig. Vad är lagom egentligen?

Likes

Comments

The fashion queen gör det igen, rockar sina outfits. Älskar dom båda guldjackorna.

Btw så tänkte jag börja skriva lite inlägg om hur det är att leva med adhd i sin vardag och saker som tillhör diagnosen. Mitt första inlägg kommer upp ikväll.

Likes

Comments

Har glömt er att visa mitt fina armband jag fick av min fina vän Zazzi! Blir alldeles rörd av tanken att jag har såna fina vänner runtomkring mig!

Likes

Comments

Jag har sätt denna tjej gått från bebis till kvinna. Jag har sätt henne gått igenom motgångar och kommit ut tusen gånger starkare. Jag har sätt henne fått sitt hjärta krossat och jag har sätt henne uppleva riktig kärlek. Jag har skrattat med henne, jag har upplevt galna äventyr och gjort allt ifrån busiga saker som små barn gör till dumma och trotsiga saker som tonårstjejer gör. Jag har fått både råd och utskällningar av henne. Jag har lärt mig allt ifrån små vardags saker till stora och viktiga livsgrejer utav henne.

Denna tjej är en av dom viktigaste personerna jag har i mitt liv. Denna tjej har stått ut med mig i snart 21 år. Hon är en av dom finaste människorna jag känner och kommer känna. Idag fyller denna tjej 21 år.

Grattis på födelsedagen min älskade vän och storasyster.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår blev det myskväll hemma hos mig med bf + grabbarna. Idag är en lång dag i skolan, är lagom trött så det känns sådär. Ikväll får jag sällskap över natten. Xx

Likes

Comments