Header

Okej förlåt för den usla kvalitén på dagens selfie.

Sov borta igår kväll, så idag fick det bli att åka hem direkt efter skolan och packa väskan, har nämligen fått lov nu (!!) och sitter i bilen påväg till Linköping. Ska bli mysigt, känns som att det var en evighet sen jag sist var hemma i skänninge.

Likes

Comments

Åh vad jag längtar tills jag får min egna lägenhet. Älskar vitt, vitt och mera vitt med svarta detaljer.

Ligger i sängen hemma hos R och kollar på serien om O.J Simpson. Godnatt på er! Xx

Likes

Comments

Sitter i bilen på båten mot Ekerö och ska kolla på R's lillebrorsa som ska spela sin hockey match. Igår hade jag en riktig lazyday, bosatte mig i min soffa tills bästis kom och gjorde mig sällskap senare sov jag hemma hos R.

Likes

Comments

Satt hos frisören igår och hade det mysigt. Fick även turen att umgås med min älskade bästis (!!!) och så hann vi även med att hänga med Martin och äta tacos och kvällen slutade med att jag sov hos R.

Nu ligger jag i soffan och kollar på American Crime Story: The People v. O.J. Simpson, älskar såna här sorters av serier. Vi får se hur planera för dager blir men just nu hade jag bara tänkt att vila ett tag.

Likes

Comments

Att alltid vilja ha mer. Att aldrig nöja sig med lagom. Att alltid känna allt eller inget. Att aldrig hitta det som är mittemellan. Att alltid vilja ha mer spänning. Att aldrig förstå hur "tråkigt" kan vara bra och behövligt. Att alltid vara rädd för lyckan. Att aldrig kunna koppla av i hjärnan, med alla tankar. Att alltid förstöra det som är bra och vackert.

Likes

Comments

Letar för fullt efter den perfekta jeans skjortan, ska även införskaffa mig en skjorta i färgen blå.

Sov hos R igår kväll också, tog det lugnt och kollade på film och åt godis. Idag har jag umgåtts med bf på eftermiddagen, som jag saknat henne!! Min lilla pingla.

Likes

Comments