Header

Nya inlägg

Idag har jag spenderat hela dagen ute i solen, högsommar och jag kan inte bli lyckligare!!! Hoppas ni har haft en underbar fredag och får en fin helt. Puss på er

Likes

Comments

Något som är trendigt nu är croc-embossed bags. i like it. Skulle inte tacka nej till en vit Saint Laurent. Favoriterna är helt klart den gula Hermes samt den gröna Guccin (!!!!) SÅ fina.


Likes

Comments

Varför säger man att man har ett brustet hjärtat? Det känns mer som att hela kroppen är sönder, ögonen är trötta och huvudet är tungt. Hela jag är brusten, inte bara mitt hjärta.

Likes

Comments

Trots all smärta och tråkigheter som hände igår så hade jag en otrolig bra dag med min fina och saknade syster. Jag åkte alltså eclipse och trodde allvarligt jag skulle DÖ, det var det värsta som jag upplevt på länge haha... Medans Amanda satt och skratta och njöt av utsikten.

Har varit på shopping äventyr med Mamazita idag, fick med mig lite saker från Ikea och nya kläder samt smink ;) Kan ju inte bli en bättre söndag. Ska alldeles
strax träna och städa innan jag åker iväg och sover hos R.

Likes

Comments

Idag var planen att städa och tvätta, har alltså legat här i soffan exakt hela tiden sen jag kom hem.. Mestadels pratat i telefon och sen sovit lite. Det är helt sjukt hur trött min hjärna blir av denna uppsats vi skriver i skolan. Ska bli så skönt med helg imorgon, dock får jag försöka klämma in städningen imorgon istället.

Likes

Comments

Godmorgon! En bild på min älskling från imorse.

Nu mår jag äntligen (!!!) bättre, varit dödssjuk sen helgen så nu är jag tillbaka i skolan med denna helvetes uppgift som vi håller på med. Ikväll ska jag hem och städa, nu ser det ut som andra världskriget med alla kläder igen.. Det värsta är att det har hunnit blivit så mycket kaos på bara EN morgon. Aja, imorgon är det äntligen fredag och jag har hela helgen fullspäckad.

  • vardag

Likes

Comments