Header

Så har vi kommit till den förbaskade torsdagen, avskyr denna veckodag. Det som är positivt är att det är fredag imorgon och äntligen helg. Ska faktiskt ta det lugnt i helgen, vila ut och bara vara. Ni vet sånt som man behöver ibland!

Ikväll ska jag till bounce och träna där, ska bli super intressant!! Jätte nyfiken på hur det ska bli. Är sååå himla otränad så jag lär väl tuppa av efter två minuter men det ska bli riktigt roligt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av massa gott att äta och dricka. Åt födelsedags lunch med min fina mamma och sedan åkte jag hem till R och blev firad av honom och hans mamma, så himla mycket kärlek till den fina familjen. Vi hade tapas mys och drack vin och bubbel.

Likes

Comments

Blev väckt med sång, presenter, rosor och frukust på sängen samt med massa fina grattis hälsningar på mobilen! Åh vad jag älskar att fylla år haha!

Nu ska jag röra mig mot skolan, har sån tur att jag slutar klockan 12 idag så ska jag fortsätta att fira min dag. Xx

Likes

Comments

5 fina blusar och en super fin klänning som gärna får flytta hem till min garderob.

Likes

Comments

Det gråa påslakanet är to die for, tycker det är sååå fint och det skulle verkligen passa in i mitt rum! Vill även ha en ny kimono och nya underkläder samt mys shorts tackar man aldrig nej till. Allt är ifrån H&M.

Likes

Comments

Om någon drunknar kan man bara rädda dom om det inte är dom som släppt ankaret.

Likes

Comments

Ni som har läst min blogg ett tag är nog medvetna om att jag älskar lösögonfransar och kolla på dessa (!!!) som jag fick hem i brevlådan idag. Kär.

Likes

Comments

Idag har jag hämtat ut mina nya och första glasögon, såhär ser dom ut! Har faktiskt förstått att jag har haft dålig syn i flera år men jag har undvikit det så länge som jag har kunnat. Nu vill jag ta körkor så då hade jag inte så mycket till val. Skulle egentligen ha tagit linser men enligt dom som jobbade på optikern så har jag alldeles för långa naglar och inte skulle kunna sätta i linserna. Så nu försöker jag acceptera hur jag ser ut i glasögonen (är inte alls bekväm i dom och anser inte att jag personligen ser bra ut med glasögon) och göra det bästa av situationen!! Xx

Likes

Comments

När man bryter exempelvis sitt finger, så förstår jag att det gör ont. Det går isär. Det krossas. Bena i fingret bryts helt och hållet. Hjärtat är en muskel så det kan inte gå isär, det kan inte krossas och det kan inte brytas helt och hållet. Varför säger man då att man har ett krossat hjärta? "Klumpen i min mage tar över snart och smärtan blir bara värre och värre, ögonen kommer drunkna i tårar och halsen är trött på att pressa ner gråten. Musklerna i kroppen är utmattade av alla timmars spänning och hjärnan kommer explodera pga varenda liten detalj som man har tänkt igenom, tusen gånger om. Det känns som att något inom mig dör medan jag måste leva min vardag vidare, som att inget har hänt." Borde man säga istället för att man säger att man har fått sitt hjärta krossat.

Likes

Comments