Jag älskar att skriva. Texter i alla dess former; uppsatser, berättelser eller långa sms. Därför har jag nu gått och blivit med blogg. Jag tänker inte lägga så mycket fokus på det första inlägget, för så stort är det inte men...jo kanske lite fokus.

Jag tänkte skriva en text om vem jag var, men det var otroligt svårt så därför tar jag en färdig lista med 20 frågor! 20 frågor är ungefär allt som behövs, sedan känner ni mig, eheh.... Det här tycker jag är såååå kul, så jag kommer säkert göra någon sådan här då och då. Let's go!

Listan om mig

1. Fullständigt namn? Malin Ingeborg Öst

2. Din längd? 174 centimeter lång

3. Ålder? 21 år

4. Har du syskon? Ja, en äldre syster

5. Favoritfilm? Jag har nog inte riktigt någon favoritfilm, men Interstellar är otroligt bra

6. Favoritbok? Åttio dagar-serien, tror jag nog.

7. Har du jobb? Ja, jag jobbar med Tradera och trivs väldigt bra.

8. Vad stod det i ditt senaste sms? "Ja min mä snart. Gonatt :D " det var ett sms till mamma som sa att hennes hjärna snart skulle få sömn.

9. Vem ringde du sist? Tobbe, min kollega.

10. Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer. Oftast "Aa hallå?" men "Vad är det?"/"Vad vill du?" om någon kompis ringer..

11. Vilken var den senaste filmen du såg? Robinson Crusoe

12. Är du en serienörd? Nej. Jag följer som max 2 serier.

13. Gillar du kaffe? Jag hatade kaffe förut, men idag är det en del av vardagen, så ja.

14. Vad äter du till frukost? Jag äter inte frukost. Jag kan inte, då mår jag illa.

15. Vad spenderar du helst pengar på? Helst inredning för det älskar jag att pyssla med. Möbler, dekorationer... men det blir oftast kläder... :( eller mat!

16. Vilken är din favoritlåt just nu? Lyssnar på så mycket, men Whitesnake - Here I go again är svårslagen

17. Vem är din förebild? Min storasyster!

18. Gillar du att resa? Ja, men samtidigt är jag väldigt hemmakär.

19. Bästa resan i ditt liv? Det måste vara när vi åkte till Skottland. Jag och några till unga ledare för konfirmander åkte tillsammans till Skottland och det var helt otroligt, det är sjukt fint där.

20. Drömyrke? Inredare. Jag är lite inne på det spåret och skulle vilja plugga till det, men jag har inte så stora krav på jobb om det skulle bli ändrade planer. Jag lever inte för att jobba, jag jobbar för att leva. Har jag en inkomst och trivs så är jag nöjd, vad jag gör på fritiden är viktigare för mig.


Nu när jag läser listan så kanske vissa grejer var irrelevant för vem jag är, men det var roligt. Nu hör jag hur chipspåsen prasslar i vardagsrummet så nu ska jag kila dit och lägga mig i.

Här är jag, och min misse Winston.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments