Med ett avsnitt av Maria Wern, ett glas vitt och lite popcorn så avslutar jag helgen på bästa vis.

Dagen började med sovmorgon, vaknade av en kall hundnos och blöt tunga på min näsa. Oh jävlar vad hon skrämde skiten av mig det lilla trollet.. haha när jag crashar hos pappa så sover jag i vardagsrummet i en bäddsoffa och vovsingarna är ju väldigt nyfikna och gosiga alltid.. Hahs men den chocken shit sov så hårt då.. haha

Blev en chill förmiddag/ morgon hos far med lite go frukost, kebabrulle, Netflix, småsnack, hjälpte mormor lite med lite saker. Sånt grymt äckligt skitväder.. man blir ju inte pigg av detta vädret.. Sen brummade jag hem, körde minsann mot ljusare väder, uppehåll och solen tittade fram. Så det blev till och tvätta bilen. Oh Gud vad Roddan skiner fint nu. Skulle egentligen köra lite med lackpennan också och fylla i lite skavanker men visste inte riktigt hur det skulle gå till så behöver ett extra hue till det.

Sen hamna jag i soffan framför film med massa gott. Och ja här sitter jag än. Älskar myskvällar, lika mycket som jag älskar stojj, fest och aktiva kvällar så är detta minst lika Nice! 😍 just nu är jag Såå trött pch slut på energi efter förkylningen. Men är på god väg tillbaka!

Igår kväll bjöds det på uppehållsväder, minsann. Sån tur. Vi drog ner i stan efter vi hade avnjutit en go mormors middag och käkat tårta eftersom min bror fyllt år. Så massa mys, skitsnack och Goa kramar. Hyfsat med folk, älskar stämningen på sånna evenemang, alla möjliga folk i alla åldrar, så mycket glädje! & spendera det med personer man tycker om! B Ä S T A ♛ go musik, go öl. Eller ja ölen var rätt efter... Hahs karnevalsölen Sofiero mjaaaaaa minuspoäng där. Men iallfsll gott drag, gamla godingar spelades & sen joddla med Siv 💃🏼
En bra kväll som avslutades med lite hundgos framför en serie på Netflix sen slockna man gott.

Imorgon är det dax för jobb igen, innan dess ska jag försöka mig på å ta mig till gymmet om träningsvärken släppt lite, helt jävla galet vilken sjuk träningsvärk jag har! Så U N D E R B A R T !

Kärlek till familj & vänner ❤️
Snart blir det sängen
Xo ~ M

Joddla med Siv #landskronakarnevalen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments