- Godmorgon Babes!

Idag är Nathalie frisk pigg och glad, så idag får hon gå till dagis & jag skolan. Vi håller på o h äter frukost just nu och kollar på tv, vi har försovit oss ungefär 10 minuter men tror vi hinner i tid till allt ändå!

Är sååå ledsen, min telefon funkar inte 😩 skärmen är spräck så halva sidans touch funkar inte, så kan inte skicka snaps, sms, eller kik.. Kan bara svara när folk ringer!

Något jag har fastnat sjukt mycket för dom här dagarna är Ex on the beach MTV så sjuuuukt bra!!
Har ni sett det också?

Ha en super dag! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det läggdags för mini, vi har målat hennes finger&tånaglar rosa 😍
Vi hörs mer senare!

Likes

Comments

Glömde skriva i förra inlägget att jag gjorde näspiercing idag också! För tredje gången haha 😂
Vad tycker ni? Passar jag i det?

Likes

Comments

- Hej på er!

Orkade inte blogga igår kväll, gjorde inte så mycket. Låg framför tven hela eftermiddagen & kvällen och bara tog det lugnt med Nathalie. Bella gick vid 20.00. Men idag har jag, Nathalie & Hanna varit i Skärholmen. Vill hitta en till overall till Nathalie, men de finns inga fina 😩 hon har redan en leopardoverall men vill att hon ska ha en till i andra hand liksom!

Just nu kollar vi på tv (som vanligt 😂) och Hanna o Nathalie leker med Nathalies nya lera!

  • 139 Readers

Likes

Comments

Skönt o bara ligga o slappa en hel eftermiddag, ellerhur? Nathalie sover och jag o Bella ligger och kollar på Disney Channel faktiskt 😂 vi hörs senare!

Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya uppdateringen på snapchat? Jag tycker att den är jätteskojig 😂👌🏻

Likes

Comments

- Hejsan finisar! 💕

Det kommer bli en mysig hemma helg för oss den här helgen! Nathalie fick feber i torsdags som nu äntligen försvunnit! Vi var ute på en mysig promenad med Bella, men nu kommer vi bara vara hemma resten av dagen/kvällen och troligtvis är vi nog hemma imorgon också så att Nathalie är helt frisk och utvilad så hon kan gå till dagis igen på måndag!

Likes

Comments

Nu är Nathalies rum äntligen färdigt! Det ända som saknas nu är några tavlor som ska upp och extra sängen ska bort o en rosa fin matta ska läggas dit ❤️

  • 174 Readers

Likes

Comments

Är det bara jag eller är iPhone 6 & Samsung galaxy 6 väldigt lika varandra? Iallafall utsidan, på insidan skiljer dom sig lite.

Jag har haft både Samsung & iPhone och jag har alltid tyckt att iPhone är sååå mycket bättre! Just nu har jag iPhone 5 men ska om några dagar få min efterlängtade iPhone 6!! 😍🎉

Vad tycker ni är bäst? Samsung eller iPhone?

Likes

Comments

- Tjena! 😊
Mitt namn är Malin. Jag är 18 år & mamma till min 2åriga dotter Nathalie. Medans Nathalie går på dagis på dagarna så går jag andra året på gymnasiet, går sambeteende på Huddinge Gymnsium.

Kommer nog blogga om allt möjligt faktiskt.
Är inte särskilt bra på detta, men det är väl värt ett försök!

  • 177 Readers

Likes

Comments